Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aurier confronteert Zinchenko na uitspraken over meevechten in de oorlog

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van aandacht voor een opmerking van Serge Aurier op social media naar Oleksandr Zinchenko van Arsenal.

De 27-jarige Oekraïner heeft zich al meerdere malen uitgesproken over de oorlog die woedt in zijn thuisland. Afgelopen vrijdag was Zinchenko te gast bij het programma BBC Newsnight, waar hij zich uitliet over de verlaging van de dienstplichtige leeftijd. Door een tekort aan mankracht worden nu mannen van 25 jaar dienstplichtig gesteld, waar het eerst 27 was. Zinchenko kreeg de vraag of hij, al dan niet tijdelijk, Engeland zou verlaten om aan het front te strijden en antwoordde met een volmondige ‘ja’.

Aurier, tegenwoordig verdediger van de Turkse topclub Galatasaray, reageerde via zijn Snapchat story op het verhaal van Zinchenko. Volgens Aurier moet de Oekraïner de daad bij het woord voegen. “Stop en ga er nu direct heen. Een echte vrijwilliger heeft niemand nodig die hem oproept”, schrijft hij op zijn social media.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren