Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético brengt defensieve opties in kaart en kijkt rond in de Bundesliga

Laatste update:

Atlético Madrid bekijkt de opties om zijn defensie te versterken, zo meldt BILD. Los Colchoneros zouden opnieuw navraag hebben gedaan bij VfB Stuttgart naar Konstantinos Mavropanos. Atlético moet naar verluidt vijftien miljoen euro op tafel leggen om de 25-jarige centrumverdediger in te lijven, al is de interesse volgens de Duitse sportkrant momenteel nog niet concreet.

Mavropanos beschikt bij Stuttgart nog over een contract tot medio 2025. De vijftienvoudig international wordt gezien als een van de beste centrumverdedigers in de Bundesliga. De Duitsers betaalden afgelopen zomer circa 4,5 miljoen euro aan Arsenal om Mavropanos in te lijven. Bij Stuttgart groeide hij direct uit tot een onbetwiste basisspeler. Tijdens de eerste seizoenshelft miste hij slechts twee competitieduels.

AS, dat het gerucht van BILD heeft opgepikt, schrijft dat Atlético de defensieve opties in kaart brengt. Trainer Diego Simeone beschikt momenteel al over Stefan Savic, José María Giménez, Felipe en Mario Hermoso als centrumverdedigers. Atlético, dat niet in de meest gunstige financiële situatie zit, richt zich eigenlijk op mogelijke transfervrije aanwinsten, waardoor de komst van Mavropanos alleen mogelijk is wanneer er eerst een uitgaande transfer plaatsvindt.

Technisch directeur Andrea Berta zou echter het meest geïnteresseerd zijn in Caglar Söyüncü. De Turkse verdediger is bij Leicester City op het tweede plan geraakt en beschikt over een aflopend contract. Het Spaanse Relevo meldde vorige week dinsdag dat de verdediger al overeenstemming heeft bereikt met Atlético over een zomerse transfer. Al wordt ook niet uitgesloten dat Söyüncü in januari al de overstap maakt naar Madrid, mocht Simeone tijdens de winterse transferwindow een verdediger kwijtraken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soyuncu zou mooi bij Atletico passen, heb je met Gimenez twee echte kikkers achterin. Vind de verdediging nu niet atletico waardig. Als je verdedigend voetbal speelt kan dat namelijk maar beter je beste linie zijn.

26 december 2022 om 08:39

Dat Arsenal hem voor 4,5 heeft laten gaan zeg.. cashen voor Stuttgart dit en vreemd dat een Ajax of PSV niet bij dit soort jongens uitkomen. Ajax moet toch wel meer te bieden hebben dan een Stuttgart..

26 december 2022 om 08:45

Niet zo gek toch? Had in 4 jaar tijd nog geen 30 wedstrijden gespeeld en was ook niks bijzonders. Doet het leuk bij een degradatiekandidaat maar betekent niet dat je dan ook bij Ajax meekan.

26 december 2022 om 09:18

Ik heb hem paar keer zien spelen b en ik vond hem echt goed, maar als hij zelfde wegwilde en Arsenal zag geen toekomst in hem dan is het logisch dat ze hem verkochten aan Sturtgart + Hij was al uitgeleend aan hun.

26 december 2022 om 10:31

Hij heeft ooit eens een wereldpot gespeeld tegen Man Utd, helaas nooit over langere tijd laten zien. Was vaak geblesseerd en heeft ook wel eens onnodig rood gekregen. Dan houdt het op met het krijgen van nieuwe kansen

26 december 2022 om 08:44

Ooit eraan gedacht dat clubs juist verdedigend spelen, omdat hun verdediging de meest kwetsbare linie is?

26 december 2022 om 10:45

@De Toekomst dat is bij sommige clubs een optie, maar niet bij Atletico die spelen al minimaal een decennia verdedigend en hebben in die tussentijd echt wel goeie verdedigers gehad.

26 december 2022 om 09:21

Die Soyuncu staat eigenlijk ook al een tijdje stil in zijn ontwikkeling. Begon erg goed bij Leicester en had verwacht dat die naar de engelse top zou gaan maar valt toch wat tegen de laatste jaren.

26 december 2022 om 12:36

Soyuncu goede verdediger maar is uit de selectie gezet van Leicester City. Staat al een jaar of 2 stil. Ik vond hem altijd wel een goede verdediger maar ineens ging hij van bank naar tribune. Weet niet of hij persoonlijke problemen met Rodgers had.

26 december 2022 om 13:01

Soyuncu is echt een matige verdediger. Zeker niet op Atletico-level. Als ze weer is willen meedoen om de titel moeten ze de lat veel hoger leggen.

Mavropanos moeten ze niet voor gaan. Leuk voor stuttgart en bundesliga maar niet het niveau wat atletico moet nastreven. Dan beter voor caglar gaan jaren premier legeau ervaring plus bundesliga ervaring niet te vergeten bij freiburg. Deze jongen is nog 26 jaar goede leeftijd voor een verdediger kan bij atletico verder ontwikkelen en de club weer terug brengen naar de glorietijden.

26 december 2022 om 10:56

Ik denk dat Atleti voor beide wil gaan. Aangezien Savic en Gimenez blessuregevoelig zijn en Felipe (die godzijdank uit zijn contract loopt) en Hermoso elke keer fout op fout stapelen. Soyuncu ben ik wel blij mee en deze griek ken ik niet zo goed, maar als hij het gewoon een beetje goed doet bij Stuttgart en weinig fouten maakt, kan hij eigenlijk al niet slechte zijn dan die 2.

Is de verkoop/verhuur optie van Felipe (definitief) van de baan?

Als Felipe deze periode ook nog vertrekt is het volkomen logisch dat er twee nieuwe cv’s worden gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren