Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Athletic viert feest in Duitsland na knappe ommekeer in slotminuten

Laatste update:

Athletic Club heeft zich donderdagavond voor de knock out-fase van de Europa League geplaatst. De ploeg van Ernesto Valverde leek bij FC Augsburg op een 2-1 nederlaag af te stevenen, maar in de slotfase zorgde Aritz Aduriz ervoor dat de Basken als winnaar van het veld stapten: 2-3. Zodoende is Athletic niet alleen zeker van overwintering in Europa, maar ook van de eerste plek in Groep L.

/

Een uithaal van Markel Susaeta na tien minuten brak de wedstrijd open. De middenvelder mocht vanaf een meter of 22 ongehinderd op doel schieten en liet doelman Marwin Hitz kansloos: 0-1. Augsburg had moeite om openingen te vinden tegen de stug spelende Basken, die het geen probleem vonden dat de eerste helft tot een saaie bedoening uitgroeide. Vier minuten voor rust verscheen echter de 1-1 op het scorebord. Een inzet van Piotr Trochowski werd door Aymeric Laporte van richting veranderd.

Na de onderbreking zette FC Augsburg meer druk op het doel van Iago Herrerin, die na 59 minuten spelen een tweede tegendoelpunt incasseerde. Ji Dong-Won kreeg het leer niet achter Herrerin, maar de rebound was een prooi voor de drie minuten eerder ingevallen Raúl Bobadilla. Het was echter niet voldoende, daar Athletic in de laatste zeven minuten voor de ommekeer zorgde. Het was Aduriz die in de 83e minuut de 2-2 tegen de touwen kopte en drie minuten later ook de beslissende 2-3 maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man. Zo typisch Nederlands dat AZ het dan zo gigantisch gaat laten lopen terwijl Atletic deed wat het moest doen. Ga eens leren op resultaat te voetballen. Erger me hier elke keer weer aan.

26 november 2015 om 21:39

Omdat AZ een keer uitgeschakeld wordt? AZ staat er altijd, maar de selectie is gewoon teveel verzwakt en te jong om in zo'n poule door te gaan.

Goedzo Athletic Bilbao, goedbezig vooral in de EL

Zag Athletic weer met een paar wisselspelers beginnen en dacht.. pff weer zo'n onderschatting. Maar later kwamen o.a. Raul Garcia en Williams en Athletic heeft het goed hersteld. Wat is die Williams geweldig zeg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren