Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa wil donderdag nog vierde en vijfde toptransfer van de zomer afronden

Laatste update:

Aston Villa is dicht bij de komst van zowel Nicolò Zaniolo als Marcos Acuna, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano op Twitter. The Villans zijn bezig aan een ambitieuze transferzomer en wisten eerder al Youri Tielemans, Pau Torres en Moussa Diaby te strikken. Zaniolo moet op huurbasis overkomen van Galatasaray, terwijl het in het geval van Acuna om een definitieve transfer gaat. Sevilla wil zo’n 15 miljoen euro voor de 31-jarige linksback, die nog tot medio 2025 vastligt. Zaniolo wordt voor 3 miljoen gehuurd, waarna hij volgende zomer middels een koopclausule van 27 miljoen euro kan worden overgenomen.

Volgens Romano ondergaat Zaniolo donderdagochtend zijn medische keuring. Bij een positieve uitwerking daarvan kan de 24-jarige Italiaan later op de dag zijn handtekening zetten onder het huurcontract. Galatasaray is inmiddels akkoord met de uittocht van de linkspoot, die in februari voor 15 miljoen euro werd overgenomen van AS Roma. In Istanbul ligt Zaniolo nog tot medio 2027 vast, maar door de koopoptie in de huurovereenkomst keert de dertienvoudig international van Italië mogelijk niet meer terug bij Galatasaray.

Villa gaat donderdag nogmaals in gesprek met Sevilla over Acuna. De clubleiding heeft goede hoop en verwacht tijdens deze onderhandelingen tot een akkoord te komen over een transfer van de Argentijnse wereldkampioen. Acuna zelf is al persoonlijk rond met Villa, aangezien hij graag in de Premier League wil spelen. Sevilla kijkt ondertussen al verder en hoopt Borna Sosa (VfB Stuttgart) aan te trekken als vervanger. Acuna speelde sinds 2020 liefst 125 officiële duels voor Sevilla, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 13 assists.

De club van manager Unai Emery begon afgelopen weekend teleurstellend aan het nieuwe Premier League-seizoen. Op bezoek bij Newcastle United ging Villa met 5-1 onderuit. In Engeland verwacht men dit seizoen veel van de club uit Birmingham, daar met Tielemans, Pau Torres en Diaby veelbelovende namen werden aangetrokken. Laatstgenoemde werd de duurste aanwinst ooit voor Villa, dat 55 miljoen euro overmaakte aan Bayer Leverkusen. Pau Torres kwam voor 33 miljoen euro over van Villarreal en Tielemans was transfervrij na afloop van zijn contract bij degradant Leicester City.

Kan Aston Villa zich kwalificeren voor Europees voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De premier League wordt in mijn ogen sterker en sterker. Clubs als Aston Villa en Newcastle doen in mijn ogen echt goede aankopen. Daarnaast heb je nog clubs als Brighton en Brentford die duidelijke spelopvattingen hebben met een erg gedisciplineerd team en een aantal erg leuke spelers. Acuna en Zaniolo zijn meer dan prima aankopen imo voor Aston Villa. Benieuwd of ze dit jaar mee kunnen strijden voor een Europese ticket.

17 augustus 2023 om 10:10

Sterker? City wint met geluk en moeite van Sevilla.

17 augustus 2023 om 10:16

Ja, de Premier League wordt over het algeheel sterker en sterker. Ik zeg niet dat 1 team alsmaar sterker wordt. City heeft jaren gedomineerd, maar dat kan zomaar eens voorbij zijn. Of vind jij dat je na 1 wedstrijd van 1 team uit de competitie kan concluderen dat dit niet het geval is?

17 augustus 2023 om 10:16

City in hun beste opstelling zou denk ik 9 van de 10 keer winnen van Sevilla in zo'n wedstrijd. Het is volgens mij wel duidelijk dat de PL steeds sterker wordt, als je ziet welke bedragen de minste clubs van die competitie uit kunnen geven aan spelers.

17 augustus 2023 om 10:17

City is dan ook niet de hele premier league. Leren lezen Pikachu

17 augustus 2023 om 10:18

City zonder KDB is dag en nacht. Ik ben sws niet echt overtuigd van wat ik tot nu toe gezien heb dit seizoen en zonder KDB (en vervanger) kan het wel eens lastig worden voor ze. Gisteren had Akanji een btje de Stones rol en stond ie richting het einde meer voorin dan achterin. Gvardiol is imo geen wingback, maar moest gisteren wel zo spelen en Foden was dramatisch, maar die krijgt sws veel te weinig kritiek omdat ie blank en Engels is.

Het is nog heel vroeg in het seizoen en de window is nog open, maar als City met deze selectie de competities in gaat denk ik oprecht dat ze geen kampioen worden.

17 augustus 2023 om 10:23

Je kan moeilijk conclusies trekken uit 1 semi-oefenwedstrijd.

17 augustus 2023 om 10:30

Alleen was het de Europese super cup, oftewel de beste van Europa.

17 augustus 2023 om 10:35

Klopt Hangover, daarom zeg ik ook dat het nog heel vroeg is. Ze kunnen zomaar nog 1 of 2 spelers halen komende twee weken, maar zoals het er nu voor staat is het niet echt indrukwekkend en dan kunnen ze ook nog eens lange tijd geen beroep doen op de Bruyne. Van Palmer mag je nog niet verwachten dat ie alles kan wat Mahrez deed en Kova is absoluut geen Gundogan. Foden staat al even stil in zijn ontwikkeling. De enige die echt top is op het middenveld is Rodri, wellicht dat Stones nog iets toe gaat voegen, maar aanvallende creativiteit is er nu niet echt.

17 augustus 2023 om 11:04

@samcro

"foden was dramatisch, maar die krijgt sws veel te weinig kritiek omdat ie blank en Engels is."

Haha wat ben jij een zielig klein mannetje. Alsof blanke Engelse geen kritiek krijgen? Geen nieuws of social media posts over Maguire de laatste jaren gelezen? Of nooit gelezen wat men over Mctomany schrijft? En Grealish, die kreeg ook nooit kritiek toen die net bij City zat.

Echt wat een zielige kleine Calimero opmerking.

17 augustus 2023 om 11:09

Achterman, wat schrijven ze over SMT dan? Kom met voorbeelden. Zoek dan ook meteen even naar wat er over Sterling geschreven werd en vergelijk het eens met elkaar, qua toon, bewoordingen etc.

En mij een zielig klein mannetje noemen? Hebben wij samen geknikkerd knul? Met je grote waffel.

17 augustus 2023 om 11:22

Jongens Samcro is gewoon een trol die reacties probeert uit te lokken.. Niet te serieus nemen. Is natuurlijk onzin om te zeggen dat blanke spelers geen kritiek krijgen.

17 augustus 2023 om 11:32

Ja dat zal het zijn, maar ondertussen is Foden al 3 jaar (?) vast onderdeel van de selectie en heeft hij eigenlijk nog veel te weinig laten zien voor alle plaudits die hij al wel gekregen heeft. Dat jullie het niet bewust volgen of (nog erger) bewust niet willen zien, wil nog niet zeggen dat ik onzin uit aan het kramen ben.

Ik wil er nog wel wat aan toevoegen. Zodra een Sterling of Rashford iets out-of-the-ordinary doen is het voorpaginanieuws en worden ze met woord en beeld belachelijk gemaakt of geprovoceerd. Vervolgens wordt datzelfde nieuws wekelijks herhaald of er wordt in een nieuw artikel naar gerefereerd en terug gegrepen. Een Foden gaat vreemd bij de moeder van zijn kind, samen met een teamgenoot van het nationale elftal, en dat nieuws komt op pagina 5 in een klein kader ergens in de hoek en daarna nooit meer iets daarover. Maar Samcro is gewoon een trol op zoek naar reacties. It's not that deep.

17 augustus 2023 om 11:56

Bij Sterling, Rashford, Saka en Sancho werd het ook eerder en langer hoofdpagina nieuws door de reacties van een deel van de bevolking. Juist om dit punt bespreekbaarder te maken in de hoop dit te veranderen. De boodschap achter het nieuws is dus ook deels anders.

17 augustus 2023 om 12:12

Klopt hoor, maar ik doel niet eens op die gemiste pingels en de nasleep daarvan + de uitschakeling. De verschillen zijn duidelijk zichtbaar in de berichtgevingen.

17 augustus 2023 om 12:16

Samcro, ik zal je niet zeggen dat je een troll maar dat van de moeder is herhaaldelijk op meerdere sociale media gedeeld. Een Rashford bijvoorbeeld word geprezen als persoon en dat is ook herhaaldelijk gedeeld op social media. Vind het wel jammer dat de kleur van de speler nu de boventoon gaat voeren terwijl we hier eigenlijk over de kwaliteiten van spelers zouden moeten praten. Je had beste kunnen reageren zonder te zeggen hij is blank. Een Maguire word dagelijks bijvoorbeeld met de grond kapot gemaakt, is het niet om zijn fouten dan wel uiterlijk. Een Foden nogmaals heeft vorig seizoen een goed seizoen gehad, en ondertussen scoort hij elk seizoen meer. 3 jaar op rij een kampioenschap 🫡

17 augustus 2023 om 12:25

Tja en toch blijft het punt grotendeels staan dat Engelse media hun lievelingetjes heeft en dat dit meestal blanke spelers zijn. Wellicht had ik dat blank weg kunnen laten om de discussie te voorkomen, maar dat ik direct zielig, klein en trol genoemd wordt zegt genoeg, ze hebben geen sterke inhoudelijke argumenten dus gaan ze schelden.

Foden heeft een mooie erelijst idd, maar erg weinig invloed gehad. Terwijl hij eerst zelfs nog generational genoemd werd, dat is eerder onzin.

17 augustus 2023 om 15:10

Mensen die jou gelijk gelijk zo aanspreken staan ook niet open voor de mogelijkheid dat wat je zegt waar kan zijn. Ik ben het ook niet met je eens, ik denk (met de nadruk op denk) dat het niet zo zwart-wit is. Echter sluit ik het niet uit, de wereld is verrot en het komt nog te vaak voor.

17 augustus 2023 om 10:27

Is het zo gek dan, dat de PL zoveel sterker aan het worden is, met die ronduit belachelijke bedragen die daar uitgegeven worden.?

17 augustus 2023 om 10:34

De bedragen die Aston Villa betaald vind ik niet echt belachelijk. En toch komen er goeie spelers zoals Diaby en Pau Torres naartoe. Zegt ook wat over de aantrekkingskracht.

17 augustus 2023 om 11:00

Nee dat doet het niet echt. Als je ziet dat Chelsea op zijn eentje meer heeft uitgegeven dan heel La Liga dan is het meteen duidelijk waarom iedereen komt. Geld.

Dat daardoor die competitie zo sterk wordt dat dat ook nog eens een extra argument wordt, verandert daar niet zoveel aan. Er zijn 14 clubs die meer dan 50 miljoen hebben uitgegeven, 8 die meer dan 100 miljoen hebben uitgegeven en het minste dat uitgegeven is is 15 miljoen door Everton.

Als we dat even met de rest vergelijken.

La Liga: daar is 1 club die meer dan 50 miljoen heeft uitgegeven (Real Madrid), de nummer 2 staat op 37 miljoen wat in de PL door 16 clubs overtroffen wordt. 15 Van de 20 La Liga clubs hebben minder uitgegeven dan Everton.

Bundesliga: 2 clubs hebben meer dan 100 miljoen uitgegeven, 4 clubs meer dan 50 miljoen en 8 van de 18 teams hebben minder uitgegeven dan Everton.

Serie A: 1 club heeft meer dan 100 miljoen uitgegeven en 5 hebben meer dan 50 miljoen uitgegeven. 6 Teams hebben minder uitgegeven dan Everton.

17 augustus 2023 om 11:14

De PL is de Super League, dat is toch al langer zo? Enige reden dat Real, Barca en Juve zo graag een SL willen is omdat ze anders niet mee kunnen met de PL en dat gat zal alleen maar groter worden. Natuurlijk houden ze hun aura, maar op termijn zullen de meeste grote spelers niet meer zo snel naar Spanje trekken.

17 augustus 2023 om 11:19

Dat de Premier League meer kan uitgeven heeft ook met de aantrekkingskracht te maken. Alleen aan tv gelden wordt er al gigantisch veel verdiend. De finale voor promotie naar de Premier League wordt niks voor niks door sommige de wedstrijd van 200 miljoen genoemd. Of clubs die promotie mislopen en vervolgens financiële problemen krijgen doordat ze wel begroot hadden op promotie. De competitie op zichzelf heeft al veel aantrekkingskracht en dat er veel geld in omloop is helpt daar inderdaad wel bij.

17 augustus 2023 om 11:59

De PL heeft zichzelf geniaal vermarkt sinds het ontstaan. Dat had echter niet zozeer te maken met de gigantische kwaliteit die er rondliep in Engeland.

De gigantische kwaliteit van nu in de totale breedte is een gevolg van geld.

17 augustus 2023 om 12:39

Premier ploegen betalen gewoon teveel voor spelers en zijn de enige reden voor de superleague.
Die Engelsen zijn dan altijd op hun eigem landgenoten aan het zagen. Terwijl premier league bijna niets meer met England heeft te maken.

17 augustus 2023 om 10:57

@ceejah

Klopt, de PL blijft de meest interessante competitie om te volgen. Echter heeft dit niets te maken met Engeland en de Engelsen zelf, alles wat die competitie daar mooi en sterk maakt komt allemaal door buitenlandse invloeden. De Engelsen zelf zijn enorm trots op de PL en willen dat ook al te graag uiten, echter hebben ze daar (naar mijn mening toch) op voetbalvlak geen enkele invloed op gehad.

Nu zie je in de PL allemaal ploegen van achteruit proberen te voetballen, dit komt allemaal door coaches als een Bielsa, Guardiola, Emery, Pellegrini, Wenger..

17 augustus 2023 om 11:11

Het heeft natuurlijk wel wat met Engeland te maken. Het is tenslotte de Engelse competitie en de Engelsen zijn de grondlegger van voetbal. Er zijn inderdaad veel invloeden vanuit het buitenland in de Premier League, maar om nou te stellen dat ze geen enkele invloed hebben vind ik niet waar.

Je noemt nu invloeden van trainers die graag voetballen vanuit achteruit, maar er zijn ook andere invloeden die de Premier League divers maken. Klopp, Mourinho en Thomas Frank bijvoorbeeld. High press, defensief en reactievoetbal.

17 augustus 2023 om 12:01

En geen enkele van die kerels is een Engelsman.

17 augustus 2023 om 12:06

Dat klopt Lierse. Ik zeg ook dat er andere invloeden zijn dan voetballend vanuit achteruit. Ik zeg niet dat er ook Engelse invloeden op dit moment zijn. Ik noem deze namen, omdat het de speelstijlen in de Premier League divers maakt. Ik stel verder alleen dat Engeland en Engelsen in het verleden wel degelijk invloed hebben gehad in de Premier League. Fcbinsider stelt zelfs dat Engelsen op voetbalvlak geen enkele invloed hebben gehad, terwijl zij juist DE Grondleggers van het voetbal zijn.

17 augustus 2023 om 11:52

Klopt, er zitten veel minder "makkelijke wedstrijden" tussen voor de grootmachten. Alleen maar mooi!

Werken aan een leuk team waarmee ze evt. structureel in het linkerrijtje kunnen belanden. Mooi om te zien dat de Prem in de breedte veel sterker wordt.

Acuña heeft sinds zijn komst naar Sevilla laten zien dat hij een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. Villa is dan niet de grootste club, echter is het een leuke stap gecombineerd met de coach daar.

Met zijn nauwkeurige passes, sterke verdedigende werk en vermogen om aanvallend kan dit een leuke speler zijn voor ze. Echt een waardevolle aanwinst naar mening door zijn energieke speelstijl

Wat zou dat top zijn voor Villa zeg.
Mings ligt er geloof ik ook al lang uit. Dan gaat Pau Torres ook direct de basis in nu.

Acuna zou een upgrade zijn t.o.v. Digne. Hebben ze dadelijk Digne, Alex Moreno & Acuna...

Al gok ik dat Digne nog wel weg gaat.

Ook nog een Zaniolo ter vervanging van de geblesseerde Buendia, ideaal.

Aardige selectie toch wel bij Villa zeg.

Zo goed als alles dubbelbezet.
GK: Martinez / Olsen
RB: Cash / Chambers
LB: Acuna / Moreno / Digne (gaat wellicht weg)
RCV: Diego Carlos / Konsa en nog Hause als extra optie
LCV: Pau Torres / Mings
Cvm/cm: Luiz / Tielemans / Kamara / Mcginn / Dendoncker / Ramsay & nog een jong talent van 20.
Buitenspelers: Bailey / Diaby / Zaniolo / Buendia (indien weer fit) / Traoré en Coutinho.
Spitsen: Watkins / Archer / Duran.en geloof zelfs Davis?

Martinez
Cash/Chamber
Konsa/Carlos
Torres/Mings
Acuna/Moreno
Luiz/Tielema
Kama/DenDonc
Diaby/Zaniol
Rams/Zanio
Bail/Buend
Watk/Arch/Du
17 augustus 2023 om 10:24

Van wat ik heb gelezen is er vanuit SA interesse voor Digne. Of hij dit zelf ziet zitten weet ik niet, maar ik verwacht niet dat hij 2e viool achter Acuna wil gaan spelen.

17 augustus 2023 om 11:55

Hij is al tweede viool, achter Alex Moreno, sinds afgelopen seizoen...

Digne gaat geen 3e viool spelen. Die gaat weg.

17 augustus 2023 om 12:03

Excuus, je hebt gelijk. Sinds januari is hij inderdaad meer op een zijspoor geraakt bij Villa door de komst van Moreno. In totaal heeft hij nog wel redelijk wat wedstrijden en minuten gespeeld afgelopen seizoen. Blijft een prima speler voor veel clubs.

17 augustus 2023 om 11:26

Wat een selectie voor een club als Villa. Die zouden echt makkelijk kampioen worden in de Eredivisie.

Wat heeft Gala eraan om Zaniolo, een van hun beste spelers waar veel geld voor is betaald, te verhuren?

17 augustus 2023 om 10:38

Er zit een optie tot koop bij die verplicht wordt onder bepaalde voorwaarden. Gala had er eigenlijk op gemikt om hem deze zomer direct te verkopen met winst, vervangers zijn ook al gehaald met Tete en Zaha, en nu ook Ziyech erbij. En Zaniolo wou zelf ook graag deze stap maken. Vind het eerlijk gezegd ook wel een beetje chaotisch gehandeld.

17 augustus 2023 om 10:42

Ziyech al rond?

17 augustus 2023 om 10:47

Volgens Gala-insiders is hij de eerste medische keuring doorgekomen, vandaag zal de tweede keuring (een bloedtest) plaatsvinden. Nog even afwachten maar ik denk wel dat het rond gaat komen.

17 augustus 2023 om 15:14

Ik meende gisteren te lezen dat hij de keuring niet is doorgekomen. Welk verhaal klopt nou?

17 augustus 2023 om 10:43

Zijn er met de overgang naar Gala geen contractuele afspraken gemaakt? Ik dacht dat destijds Fabrizio Romano hier het een en ander over gemeld had. Dit kan verklaren dat Gala hiermee in stemt.

17 augustus 2023 om 12:35

Galatasaray heeft met Roma afgesproken dat ze 20% van de winst af zullen staan indien ze Zaniolo doorverkopen.

Dit geldt echter niet voor een ‘huurbedrag’. Zaniolo is destijds overgekomen voor 15 miljoen. Als je hem direct voor 30m zou verkopen, heb je een winstmarge van 15 miljoen waarvan 3 miljoen naar Roma zou gaan (20%). Als je hem eerst verhuurd voor laten we zeggen 5 miljoen en vervolgens verkoopt voor 25 miljoen betaal je Roma 2 miljoen over de winst.

De bedragen tussen Aston Villa en Galatasaray zijn nu even fictief, puur even om uit te leggen dat verhuren met optie tot koop financieel slimmer is voor Galatasaray.

Zaniolo was absoluut een ongelooflijk sterke speler. Zijn optreden tegen Fenerbahce zal ik nooit vergeten ik blijf nog steeds zijn videos op YouTube bekijken. Zijn snelheid en kracht waren opmerkelijk. Ik had oprecht gehoopt Zaniolo te zien schitteren in de Champions League. Stel je eens voor, met Zaha op links, Tete schaduwspits, Zaniolo op rechts en in de spits Mauro Icardi! Dat zou werkelijk genieten zijn tijdens Champions League avonden. Ik wens hem veel succes in de Premier League, hij verdient het!!!

Nu staat Galatasaray voor de uitdaging om zich opnieuw te versterken. Wellicht met spelers als Gravenberch, Rodrigo de Paul, Ziyech of Ndombele???

17 augustus 2023 om 10:43

Broer Rashica is naar Besiktas.

17 augustus 2023 om 10:44

Ndombele en Ziyech zijn wel realistisch, maar Gravenberch is toch absoluut niet realistisch?

17 augustus 2023 om 11:00

Dit zijn namen die ik her en der heb horen vallen, maar zoals altijd weet je het nooit zeker. Galatasaray heeft in het verleden vaker spelers aangetrokken waarvan ik dacht dat ze zeker niet zouden komen, Zaniolo is daar één van.

17 augustus 2023 om 11:21

Mee eens hoor. Bij Zaniolo speelde wel iets meer. Had zichzelf onmogelijk gemaakt bij Roma en de Turkse transfermarkt is langer open dan de andere competities. Vandaar dat Zaniolo ook clausules in zijn contract heeft.

17 augustus 2023 om 21:31

Uiteindelijk hebben jullie met Tete een goede opvolger gehaald voor Zaniolo, en nog transfervrij ook? Echt knap hoor, die had in een van de grote competities moeten/kunnen spelen.

Heerlijke transfer voor Zaniolo, had m liefs terug in de Italiaanse top gezien, maar gezien het optie bedrag (volgens mij 30-40 mil) en de meeste Italiaanse topclubs al hun buskruit hebben verschoten, was dat niet toereikend EN jammer dat hij niet naar Newcastle ging, lekker samen met Tonali, voor beide toch fijn. Maar Zaniolo komt, voor nu, nog te kort voor de Engelse subtop.

17 augustus 2023 om 12:29

Enige reden dat Zaniolo naar Villa wilde was vanwege Monchi en Emery, die 2 waren hem constant aan het pushen om naar Villa te komen, wel een mooie transfer voor hem uiteraard, hij heeft niet veel gespeeld bij ons maar heeft in zijn aantal wedstrijden laten zien wat een talent hij heeft, hopelijk vlamt hij bij Villa en maakt hij een mooiere transfer!

Nicolo Zaniolo bedankt voor je inzet, je was een gewaardeerde speler van Galatasaray. Wat mij betreft mocht hij wel blijven, vorig seizoen met 2 goals tegen Fener de grote man! Maar ik begrijp ook dat een voetballer in Engeland wilt spelen dus ik gun het hem zeker wel. Veel succes daar.

Zaniolo vind ik een slimme aankoop. Hij zal waarschijnlijk Buendia vervangen en in de basis komen ipv Bailey. Bailey helaas tot nu toe ook niet echt een goede match gebleken. Misschien wordt hij ook nog wel verkocht.

Als Acuna komt dan zal Digne wel vertrekken. Lijkt me niet dat ze Digne als derde keus gaan behouden achter Alex Moreno en Acuna.

Misschien dat er ook nog een vervanger voor Mings komt. Al hebben we met Pau Torres, Diego Carlos, Konsa, Chambers en evt Dendoncker voldoende CV’s in de selectie.

Dan heb ik liever nog een goede rechtsback want Cash kan wel wat concurrentie gebruiken.

Alle Galatasaray fans wisten eigenlijk in februari al dat Zaniolo een ‘financieel project’ was, toch doet het pijn om maar paar maanden van hem te kunnen genieten.. Als hij zijn mentale gezondheid stabiel weet te houden, kunnen we hem binnen een jaar of 2 bij 1 van de toppers van de PL zien.

Het vertrek van Zaniolo doet toch wel pijn hoor. Is een paar dagen na de aardbeving in Turkije aangekomen en heeft direct meegeholpen met inzamelingswerkzaamheden. Heeft ter ere van een jong slachtoffer van de aardbeving ook rugnummer 17 gedragen en als klap op de vuurpijl Fenerbahce kapot gespeeld in het kampioensduel. We maken een enorme winst dus dat scheelt. Ik wens hem het beste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren