Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal richt zich op twee targets en kijkt wederom rond bij Manchester City

Laatste update:

Arsenal heeft zijn pijlen deze zomer gericht op onder anderen João Cancelo en Declan Rice, zo meldt The Telegraph woensdagmiddag. De ploeg van manager Mikel Arteta wil flink investeren om zo komend seizoen opnieuw mee te doen voor de landstitel. De verdediger van Manchester City, die wordt verhuurd aan Bayern München, en middenvelder van West Ham United zijn deze zomer daarom transfertargets.

The Gunners verwachten volgens The Telegraph alleen dat City niet staat te springen om Cancelo te verkopen, aangezien de transfers van Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko ervoor zorgden dat ze het the Citizens erg moeilijk konden maken in de titelrace. Cancelo, die zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten kan, werd in de tweede seizoenshelft uitgeleend aan Bayern, maar heeft daar geen potten kunnen breken. De 28-jarige verdediger kwam slechts tot negentien optredens voor de Duitsers en der Rekordmeister gaat de koopoptie niet lichten.

Arsenal ziet Iván Fresneda van Real Valladolid als een goedkoper alternatief. De Londenaren willen zich versterken met een back, daar Takehiro Tomiyasu zwaar geblesseerd is en Kieran Tierney op de nominatie staat om te vertrekken. De huidige nummer twee van de Premier League wil daarnaast ook af van Rob Holding, Folarin Balogun en Nuno Tavares, terwijl Granit Xhaka onderweg is naar Bayer Leverkusen. Arsenal verwacht ook dat er interesse komt voor Emile Smith Rowe, Charlie Patino en Albert Sambi Lokonga.

The Gunners willen met deze uitgaande transfers budget creëren voor de transfer van Rice. Arsenal bereidt een bod van ruim 106 miljoen euro voor op de Engels international. De captain van West Ham zou ook in de belangstelling staan van Manchester United en Chelsea, al heeft Arsenal er vertrouwen in dat het een akkoord kan bereiken met de stadsgenoot. The Hammers willen een groot deel van de transfersom in één keer overgemaakt krijgen, wat volgens Engelse media eventueel voor problemen zou kunnen zorgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel erg moeilijk had city het niet hoor in de titelrace, hebben ze niet eens moeite laten doen.

17 mei 2023 om 18:06

Niet zo depressief doen na een off day. Tuurlijk is het een hele slechte periode de afgelopen 7 wedstrijden, maar uiteindelijk hebben we bijna tot de laatste dag meegedaan om de titel en het afgelegd tegen een veel sterker team. Nummer 1 trainer, nummer 1 spits en nummer 1 middenvelder in één team vs het jongste team van de Premier League. Ik ben ook zwaar teleurgesteld maar je mag ook best een beetje trots zijn. City geen moeite laten doen, ze hebben iets van 12 wedstrijden op rij gewonnen.

On: Beide zeer welkome versterkingen die het basisteam aanzienlijk sterker maken. Rice zie ik wel gebeuren, Cancelo minder.

17 mei 2023 om 18:10

Trots ben ik zeker op deze ploeg ben het alleen niet mee eens dat city het heel moeilijk had tegen ons. Aangezien we ze die titel gewoon gegeven hebben zonder city echt voor te laten vechten ervoor. Hopen dat dat volgend jaar wel het geval zal zijn met sterkere aankopen.

Eigenlijk zijn imo alle namen die tot nu toe genoemd zijn wel welkom. Wordt een leuke zomer.

17 mei 2023 om 17:30

Wanneer we ook daadwerkelijk een van die namen binnenhalen wordt het indd een leuke zomer. Declan Rice heb ik wel een goed gevoel over dat het rond gaat komen, duur maar gaat Arsenal wel beter maken.

17 mei 2023 om 17:31

Arsenal moet een spits halen, met nketiah als 2e viool ga je geen potten breken.

17 mei 2023 om 17:32

Balogun zal dan de kans krijgen lijkt mij? Al heb je Trossard ook die het op dezelfde manier als Jesus kan invullen. 3 goede opties. Nketiah zo snel mogelijk verkopen.

17 mei 2023 om 17:45

Nketiah of Balogun wordt denk ik verkocht voor een miljoen of 40-50 gok ik. Dan hou je 3 spelers over die die positie prima kunnen vervullen. Prioriteit moet op het middenveld en verdediging liggen.

17 mei 2023 om 17:50

Nketiah 40-50 miljoen? Hoe kom je daarbij?

17 mei 2023 om 17:55

In artikel staat dat juist balogun weg mag ipv nketiah. Zou Ivan toney echt ideaal vinden als 2e viool heeft zich dit seisoen weer bewezen een hele goeie spits te zijn.

17 mei 2023 om 17:55

Homegrown tax Engelse clubs betalen dan al gauw een miljoen of 10-20 extra.

We wisten Willock bijvoorbeeld ook voor 30m aan Newcastle te slijten. plus dat die jongen echt niet zo slecht is als men vaak beweert. Zie ons daarom zo 40m voor Nketiah vangen.

17 mei 2023 om 17:56

Ik denk niet dat Nketiah meer dan 30 op zal leveren.

17 mei 2023 om 17:59

Klopt maar ik denk dat Arteta eerst nog ff de pre season wil afwachten en kijken hoe beide het daarin doen. Toney zie ik ook graag komen (net als Arsenal van wat ik gelezen heb) maar dat hangt ook er vanaf of die geschorst gaat worden eind dit seizoen.

17 mei 2023 om 18:00

Ben ik een van de weinige die het wel ziet zitten in Nketiah? Deed het vrij goed naar mijn mening als backup spits. Daarnaast kan Trossard ook in de spits spelen als het moet.
Ik heb veel liever een back up rechtsbuiten die Saka af en toe kan aflossen.

17 mei 2023 om 18:04

Jij bent niet de enige. Mogen blij zijn dat we iemand als Nketiah als backup hebben. Noem maar een club in de PL die een betere backup spits heeft. imo niemand.

Enige wat die jongen nog wel moet leren is wat rustiger voor het doel zijn. Iets wat met ervaring wel komt.

17 mei 2023 om 18:08

Ik ben er niet echt blij mee want hou je nketiah heb je eigenlijk geen plan b, je hebt een spits nodig zoals toney die fysiek sterk is als stormram en in de 75e 80e minuut in kan brengen voor als je een goal nodig hebt. Ingevallen wedstrijden van nketiah heeft hij weinig tot niks kunnen laten zien.

17 mei 2023 om 18:18

City met Alvarez heeft een betere back up.

17 mei 2023 om 18:20

Nketiah is 3x niks. Zou hem heel graag zien vertrekken.

17 mei 2023 om 18:21

De tactiek voor het gebruiken van een stormram dat zie je niet bij veel clubs. Real heeft geen stormram, City ook niet. Waarom bij Arsenal wel? Toen we doelpunten nodig hadden in de laatste minuten ging Gabriel weleens mee naar voren.
Toney zie ik graag komen daar niet van als dat mogelijk is.

17 mei 2023 om 18:29

Toney kan je voorlopig vergeten, net bekend gemaakt dat hij geschorst is voor 8 maanden.

17 mei 2023 om 18:29

Omdat die clubs een complete spits hebben lopen iets wat wij niet hebben, voetballend is jesus geweldig maar qua goals maken kan hij wel echt wat beter, is ook de reden van pep hem heeft laten gaan om haaland te halen. En over benzema hoef ik het niet te hebben denk ik.

17 mei 2023 om 18:31

@thegunner Ivan Toney heeft een schorsing van 8 maanden gekregen vandaag.

17 mei 2023 om 19:51

Die hebben die stormram (kopper) al in de basis staan. Moet zeggen dat ik Giroud ontzettend mis. En we hebben dit seizoen aardig veel wedstrijden gezien waar we de laatste minuten wel behoefte hadden aan een bal in zestien pompen.

17 mei 2023 om 18:45

Idd, Cancelo, Rice, Gvardiol, Paqueta etc etc.. allemaal welkom. Ik hoop het voor jullie zodat Arsenal volgend seizoen kan presteren in de CL. Zonder nieuwe spelers wordt zelfs de groepsfase overleven lastig (als je wat pech hebt met de loting bijv).
Alleen moet Arsenal wel de juiste positie versterken. Trouwens een spits die als target man kan fungeren moet imo ook een prioriteit zijn.

17 mei 2023 om 19:25

Had Toney geweest als ie geen schorsing had gekregen. Paqueta had ik wel meer van verwacht toen ie naar de PL kwam, steekt er niet echt bovenuit bij whu.

17 mei 2023 om 19:31

Paqueta is een speler die snelle combinatie spel wilt spelen. Past perfect bij Arsenal. Trust me. Helaas spelen ze typisch Engels voetbal bij WHU.

17 mei 2023 om 19:46

Paqueta is echt een goede en ook leuke speler. Zou hem ook bij City willen zien als goedkoper alternatief van Bellingham. Ander type, maar zou niet misstaan.

17 mei 2023 om 19:48

Idd, zou ook perfect bij City passen ja. Die is een nummer 8/10 maar verdedigt (zet drukuk) als een nummer 5. Precies wat Pep graag wilt zien.

Beste nieuws van de dag, als dit lukt met een paar extra roulatiespelers die erbij komen zou het top zijn.

Is die rice nou zo’n bijzondere speler? Vond hem tegen Az ook niet opvallen eigenlijk.

17 mei 2023 om 17:40

Uitstekend karakter, leiderschapskwaliteiten en is erg goed in het spelletje lezen in defensief op zicht. Daarnaast nog een goede pass erbij en dan kun je wel zeggen dat de meeste topclubs hem wel erbij willen hebben. Alleen de prijs die West Ham vraagt zorgt ervoor dat veel clubs geen interesse tonen.

17 mei 2023 om 17:42

Is geen verkeerde speler, maar Rice en Partey samen op het middenveld is in mijn ogen niet bijzonder. Dat mist echt een hoop.

17 mei 2023 om 17:57

Met Odegaard erbij heeft Arsenal een complementair middenveld met creativiteit, loopvermogen & fysiek

17 mei 2023 om 18:37

Het probleem met Ode is dat het een mooi weer voetballer is, dus als hij niet werkt wie heb je dan op het middenveld voor creativiteit? Want Viera is niet goed genoeg en ESR is te vaak geblesseerd.

17 mei 2023 om 18:40

Ode een mooi weer voetballer? Die is nieuw.

17 mei 2023 om 18:55

Je ziet wel meer niet. Te vaak onzichtbaar in grote wedstrijden en dat is zonde, wellicht kan die daar aan gaan werken.

17 mei 2023 om 19:27

Au contraire, jij ziet dingen die er niet zijn, maar van jou verwacht je niets anders. Vooral blijven provoceren en onzichtbaar zijn als Arsenal goed presteert…of als Newcastle verliest 👍🏼

17 mei 2023 om 19:49

Ik vind hem wel soms nog ontzichtbaar maar hij is nog jong dus hij kan daar zeer zeker aan werken.

18 mei 2023 om 14:42

Dat "beslissend" zijn in topwedstrijden is zo'n overrated statement he. Topwedstrijden win je door collectief goed te spelen, niet door 1 speler. En wanneer ben je beslissend in topwedstrijden? Als je in 2 topwedstrijden scoort? In 3? In 4?

In mijn optiek heeft Odegaard dit seizoen echt weinig slechte wedstrijden gespeeld. Zijn stats zijn ook top voor een middenvelder. Heeft wedstrijden beslist dmv goals en assists. Ook moeilijke wedstrijden zoals tegen Newcastle uit. Dus wat wil je nog meer?

17 mei 2023 om 18:20

Rice is geen wereldtopper, maar zeker wel een uitstekende middenvelder. Hij heeft geen wereldklasse dribbels of afstandschot waardoor hij niet opvalt. Defensief is hij wel uitstekend en zijn passing (crosspass bijvoorbeeld) is goed

17 mei 2023 om 19:29

Rice kan wel een wereldtopper worden, dat zal duidelijk worden als hij een stap omhoog maakt.

17 mei 2023 om 19:21

Declan Rice is erg solid. Kan inderdaad een aanval afbreken en vanuit daar gelijk 1tje opbouwen. Dribbelt ook vaak mooi naar voren. Hij is staat onderaan kwa dribbels naar voren maar het is zeker geen schaamte als alleen maar aanvallende spelers boven je staan.

Wat een toptransfers zullen dit zijn zeg als het door zou gaan. Rice en Caicedo 170 miljoen samen schijnt, Xkaka verkopen aan leverkusen en dan Diaby in de deal mee op nemen. Verder nog een back up cv en je hebt echt een sterk en brede selectie. Ik verwacht idd niet dat Cancelo haalbaar is. City is niet gek om nogmaals te gaan verkopen.

17 mei 2023 om 18:01

Kunnen jullie beter Frimpong erbij nemen, de flanken voorin van Arsenal zijn goed bezet ook voor de komende jaren. Maar als je achterin Frimpong én Cancelo kan opstellen, dat zou top zijn.

17 mei 2023 om 18:18

Arsenal heeft geen back up op rechtsbuiten. Nelson zal gaan vertrekken en dan heb je alleen Saka. Op rechtsback heeft Arsenal al White, Tomi en dus eventueel Cancelo als hij komt. Dat is dus niet nodig.

17 mei 2023 om 18:20

We hebben wel echt een speler achter saka nodig. Je ziet nu ook dat elke wedstrijd spelen niet te doen is voor die jongen. Zou diaby halen achter saka en trossard achter martinelli. Toney achter jesus zou ideaal zijn.

17 mei 2023 om 18:23

Oké dan is een tweede rechtsbuiten wel nodig, al lijkt Diaby mij niet van het kaliber dat tweede viool zal spelen.
Daarnaast zie ik White meer als CV, is Tomi redelijk vaak geblesseerd dus een sterke RB is nodig (Frimpong bv).
In het artikel staat verder dat Tierney waarschijnlijk vertrekt en Cancelo noemde ik omdat hij jarenlang moeiteloos op LB speelde bij City. Dus dan heb je beide backs dubbel bezet.

17 mei 2023 om 18:31

Je hebt gewoon spelers nodig op de bank waarvan je niet mega hard achteruit gaat als die spelen zoals city dat heeft. Van saka naar nelson is wel echt wereld van verschil.

17 mei 2023 om 18:38

Oneens, Ik vind Nelson juist heel erg goed verbeterd t.o.v Feyenoord, ik ben een van de weinige die niet wilt dat Reiss weggaat.

17 mei 2023 om 19:40

Met nelson als 2e viool ga je geen grote wedstrijden winnen, zeker niet als je ook nog een cl voetbal speelt volgend seizoen. Leuk als invaller gedaan maar zodra saka eruit ligt of geroulleerd moet worden komt hij te kort.

17 mei 2023 om 21:01

Arsenal moet af van spelers als Nelson. Ze moeten nu eenmaal de top willen bestormen

Waarom willen ze af van Balogun?

17 mei 2023 om 17:59

Volgens mij wil Balogun de garantie hebben dat hij eerste keus is op de 9 positie, iets wat Arsenal niet kan bieden met G. Jesus.

17 mei 2023 om 18:02

Hij wil speeltijd ipv concurrentie aangaan met G.Jesus en Nketiah.

18 mei 2023 om 14:45

Volgens mij wil hij simpelweg niet de 3e spits zijn. En dat snap ik volledig, aangezien Nketiah onevenredig veel vertrouwen krijgt tov Balogun. Nketiah heeft nog nooit een seizoen gehad zoals Balogun nu heeft, maar staat onbegrijpelijk wel hoger in de pikorde.

Ik geloof oprecht dat als ze Nketiah verkopen en Balogun de 2e spits wordt, dat hij niet weg zal willen. Maar hij wil niet 3e spits zijn en dat snap ik heel goed.

Wederom bord op schoot scouting. Zijn geen verkeerde spelers, ben benieuwd of ze haalbaar zullen zijn. Een echte nummer negen spits lijkt mij ook nodig, Jesus is niet koelbloedig genoeg en ze hebben meer opties voorin nodig.

17 mei 2023 om 17:57

Arsenal scoort meer dan genoeg. We hebben een goede verdedigende middenvelder nodig die een heel seizoen meer dan 40 wedstrijden kan spelen 90 minuten zonder spierblessures. Martinelli, Saka en Odegaard scoren genoeg en dan is een valse negen zoals Jesus meer dan voldoende.
Arsenal kan niet altijd creatief scouten als je wilt concurreren met City. Dan scout je spelers die meteen het verschil kunnen maken. Maar ik laat me graag verassen.

17 mei 2023 om 19:49

En een centrale verdediger? Je hebt met Gabriel en Saliba een goed duo maar wellicht een wat meer ervaren kracht zou denk ik geen overbodige luxe zijn voor Arsenal. Een type de Vrij?

17 mei 2023 om 20:15

Arsenal is op zoek naar een RCV. Guehi wordt vaak genoemd maar die is behoorlijk prijzig. Holding gaat vertrekken dan komt er een plekje vrij.

18 mei 2023 om 14:47

Ik zou de Vrij inderdaad een goede optie vinden Etihad. Ik gok dat Inter hem niet heel duur van de hand zal doen. Is ervaren. Is voetballend goed. Is niet traag. Toch een ervaren speler die ook leiderschap kan tonen. Ik vind het een goede suggestie!

Want Arsenal heeft ook echt behoefte aan nog een nummer 6 de mag concurreren met Partey, Jorginho, Xhaka, Elneny.

17 mei 2023 om 17:48

Staat letterlijk in het artikel dat Xhaka naar Bayer gaat en die speelt ook nooit meer op die positie.

Daarnaast zijn die andere 3 allemaal al 30 jaar of ouder waarbij Elneny niet goed genoeg is en het nog maar de vraag is wat er met Partey gaat gebeuren. Rice is pas 24 als ik me niet vergis dus dan zit je de komende jaren wel goed op die positie.

17 mei 2023 om 17:53

Elneny is zwaar geblesseerd geworden eerder dit jaar en heeft een jaar contract gekregen uit liefde van Arteta. Arsenal doet dat vaker want ze deden dat ook bij Cazorla een aantal jaren geleden toen hij een zware blessure had. Xhaka vertrekt in de zomer naar Leverkussen. Partey is te vaak geblesseerd. Dan houd je alleen Jorginho over als een speler die het gehele seizoen fit kan blijven als een zes. Daar moet wat bij.

Dat zouden toch aardige versterkingen zijn. Zou mooi zijn als Arsenal erin slaagt Cancelo van City over te nemen. Die had ik ook graag bij Real Madrid gezien, maar hij is niet (meer) in beeld bij ons geloof ik. En laten nou net vanavond City en Real tegen elkaar spelen om een plek in de finale van de CL. Wisten jullie dat?

Lees online dat West Ham insiders die het vaak goed hebben aangeven dat Rice naar Arsenal nagenoeg afgerond is. Wat hoop ik zo graag dat het waar is. Vooral omdat Xhaka vertrekt naar Leverkussen. Rice is het waard. Denk dat Arsenal ook voor Caceido gaat. Dan heb je een middenveld dat ieder afvallende bal makkelijk kan oppakken. Een beetje wat Liverpool paar jaar terug kon met Wijnaldum en Henderson. Zo kan je blijven aanvallen en meer risico's nemen.

17 mei 2023 om 18:00

Je bedoelt Arsenal?. Je hebt nu staan dat rice naar West Ham nagenoeg rond is. Ik denk dat dat Arsenal moet zijn. Of een andere club

17 mei 2023 om 18:10

Bedoelde inderdaad Arsenal. Thanks

Cancelo zie ik niet echt waarom we daar 60 of 70 miljoen voor betalen zouden. We hebben met Zinchenko al een voetballende verdedigend kwetsbare linksback en rechts is White onomstreden. Rice is meer dan welkom. Helaas zal Xhaka waarschijnlijk vertrekken dus zal er minimaal nog 1 extra middenvelder bij moeten komen. Verder een centrale verdediger die samen met Kiwior kan strijden om de 3e viool te spelen of je moet ergens wereldtop CV kunnen strikken maar zie dat niet snel gebeuren. Zelfde met een spits. Of het moet echt wereldtop zijn of niemand want 2e viool kan Balogun wel zijn.

17 mei 2023 om 18:05

Ja maar White met alle respect is toch niet het niveau waar je naar toe wil streven. Een Cancelo is zeker wel een dikke upgrade voor op rechts. Daarnaast kan je White ook nog als centrale verdediger gebruiken.

17 mei 2023 om 18:08

Met Cancelo en Zincenko als backs ben je wel heel erg kwetsbaar. En niet voor niks dat Cancelo bij City en Bayern geen gegarandeerde plek heeft bemachtigd. Persoonlijk zie ik het ook niet echt in hem. Is verdedigend echt niet goed genoeg.

17 mei 2023 om 18:12

Precies, en je kan Cancelo kan op meer posities posteren dan alleen rechtsback. White is overigens een solide speler zowel aanvallend als verdedigend. Tegen een pijlsnelle speler met een actie als Mitoma moest hij het wel steeds afleggen helaas. Dan heb je toch misschien meer aan een snelle speler als Cancelo

17 mei 2023 om 18:30

Cancelo is gewoon basisspeler momenteel bij Bayern hoor. Doet het prima met Mazraoui als backs. Een van de beste spelers bij Bayern daar.

17 mei 2023 om 18:42

Oke excuus de laatste paar keer dat ik keek was t Davies met Stanicas zelfs op back dus was die wederom 2e keus. Zelfde als op t afgelopen ek dus.

17 mei 2023 om 18:23

Cancelo is een wereldklasse voetballer die je desnoods op de vleugel kan laten spelen als het moet. Hij kan LB en RB spelen en is op links veel beter dan Zinny

18 mei 2023 om 06:16

Klopt inderdaad dat hij multifunctioneel is wat erg fijn is.

Laat ik het anders vertellen dan. Als Rice (90mil), een centrale verdediger (50 mil), een 2e middenvelder (??), en een stormram als spits (??). Komen wat ik zie als hogere prioriteit dan is het het in mij ogen niet waard om ook nog 70 miljoen voor Cancelo te betalen.

Ik geloof totaal niet dat Emile Smith Rowe weggaat. Balogun verkopen zou jammer zijn maar ik hoop dat we dan wel iemand erbij halen. Het liefst een andere type spits dan G. Jesus.

17 mei 2023 om 18:21

Het schijnt dat Arteta ESR klaarstoomt voor de plek van Xkaka. Dus een vertrekt lijkt mij allerminst zeker

17 mei 2023 om 18:26

Esr kan echt niet op de plek van Xhaka dan word je compleet overlopen. Je moet ook gewoon fysiek je mannetje staan. En Partey is ook niet goed genoeg om al het verdedigende werk alleen te doen. Helemaal niet met de manier van voetballen die Zinchenko heeft. Xhaka vult dat dit jaar gewoon heel goed in. ESR zal dat never nooit kunnen.

17 mei 2023 om 19:21

Sorry maar dat is het plan van Arteta. Dat zou dus echt wel prima kunnen. Zolang hij verdedigend zijn mannetje maar gaat staan. Dat valt prima te trainen.

17 mei 2023 om 19:50

Ook Odegaard zou daar wel kunnen spelen.

17 mei 2023 om 20:02

Precies, Odegaard is ook een stuk fysiek sterker geworden en moeilijk van de bal te krijgen. ESR kan dat ook prima. Niet voor niets dat Arteta hem aan het voorbereiden is

17 mei 2023 om 23:46

Ja en waaruit blijkt dat dan dat hij hem aan het voorbereiden is? Krijgt die dagelijks uren training over positie gerelateerde dingen. Ik hoor dit vaker maar zie het nooit. Die jongen komt mede door blessures gewoon tekort voor de basis van Arsenal. En al helemaal op het middenveld. Mensen vergeten hoe belangrijk een strijder als Xhaka is dit seizoen.

18 mei 2023 om 10:53

Ben je altijd aanwezig bij de trainingen dan? Dan kun je dus ook niet weten of het onzin is.

18 mei 2023 om 14:51

Ik zou het dus ook zo zetten arsenal890. Odegaard is voor mij de logischere optie voor de positie van Xhaka, waarbij Smith-Rowe dan de positie van Odegaard kan pakken. Odegaard is namelijk toch meer de motor van het elftal qua passing etc, terwijl Smith-Rowe juist erg goed is in de combinaties rondom de 16 en de goals daar brengen. En Odegaard is niet vies van verdedigend werken en loopt de hele wedstrijd alles af te jagen.

Al moet ik zeggen dat het positioneel weinig uitmaakt wie aan welke kant staat. Gaat vooral om de rol .

Altijd lekker zo’n berichtje. De naam van Rice zingt al het hele jaar rond en Cancelo zie ik ook graag komen. Ook vind ik Madisson een speler die mag komen. Zeker als Leicester degradeert hopelijk voor een goede prijs op te halen.Dit seizoen best vaak geblesseerd geweest maar ik geloof toch 10 assists en 10 doelpunten. Zou ook erg goed passen bij Arsenal. ESR zou ik niet zomaar weg doen. Viera daarentegen heeft het niveau niet aan kunnen tikken. Die mag wel weg. Jammer dar Xhaka gaat maar hij kan nu met opgeheven hoofd weg en de selectie moet van tijd tot tijd vernieuwd worden. Liverpool heeft daar te lang mee gewacht en dit seizoen werd dat pijnlijk zichtbaar. Als spits mag Nketiah wel weg, leuke speler en leuke jongen maar net niet goed genoeg. Balo mag de kans krijgen, als hij niet wil blijven zou ik die Deense jonge jongen halen die ergens in Italie speelt. Wat ik van hem gezien heb echt fantastisch en veel potentie. Beetje jammer dat ik zijn naam niet meer herinner.

17 mei 2023 om 20:04

Maddison zie ik ook graag komen, maar in plaats van wie moet hij spelen?

17 mei 2023 om 20:11

Ode kan op de plaats van Xhaka en Maddison op 10. Daarnaast hebben we een kwalitatief brede selectie nodig. Dus sowieso welkom

17 mei 2023 om 20:37

Welkom is hij zeker, maar er moet wel een duidelijk plan zijn voor hem. Ode is op dit moment toch wel heel belangrijk voor het spel. En of het daarom verstandig is om de boel om te gooien?

17 mei 2023 om 20:51

Daar heb je zeker een punt. Zou hem iig halen als dat voor een redelijke prijs kan. Viera zou ik laten gaan, die kan hij dan vervangen in de selectie

17 mei 2023 om 21:14

Ik gok dat ze Vieira nog een jaartje de kans geven. Voetballen kan die jongen wel alleen maar hij is fysiek niet goed genoeg.

17 mei 2023 om 21:22

Mwah ik heb wel genoeg gezien van die jongen. Komt idd fysiek veel tekort. Kan het beter in een andere comp proberen

17 mei 2023 om 22:01

Hojlund bedoel je?

17 mei 2023 om 22:24

Thx wandelende encyclopedie

Geen concurrentie versterken simpel zat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren