Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amrabat loopt ondanks gemiste strafschop juichend het veld af

Laatste update:

Celta de Vigo had Real Madrid wat onder druk kunnen zetten voor de lastige uitwedstrijd die de Koninklijke zondagavond speelt tegen Valencia, maar dat is niet gelukt. Celta ging zaterdag namelijk onderuit bij Málaga, dat met een 2-0 overwinning de drie punten pakte. Nordin Amrabat miste bij de thuisploeg nog een strafschop, maar dat maakte voor de puntenverdeling dus niets uit.

Málaga zette Celta opzij dankzij twee doelpunten in het eerste halfuur. De score werd al in de zesde minuut geopend door Charles, die een voorzet van Roberto Rosales na een afgeslagen corner binnen kopte, en Raúl Albentosa was twintig minuten later trefzeker met een rake kopbal uit een hoekschop. Celta probeerde hierna nog wel om terug te komen, maar zonder succes.

Een ruim kwartier in de tweede helft verdween het laatste beetje hoop bij de bezoekers op een goed resultaat, toen doelman Rubén Blanco de doorgebroken Amrabat neerhaalde en een directe rode kaart kreeg. Málaga kreeg ook een penalty en Amrabat ging achter de bal staan, maar invaller Sergio Álvarez wist zijn matige inzet te keren. Celta mocht daardoor blijven hopen op in ieder geval een punt, maar een comeback zat er niet in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die amrabat kan niet eens een normale penal nemen

3 januari 2016 om 00:52

Speelde buiten die waardeloze penalty heel erg goed naar mijn mening. Als hij aan de val is is er altijd dreiging.

3 januari 2016 om 15:01

Haha, en als ronaldo of messi m Mist, is er niets aan de hand..

3 januari 2016 om 20:36

Ronaldo kan ook niet eens een normale penal nemen

3 januari 2016 om 22:19

Nee klopt ronaldo kan niks niet koppen niet scoren niets nee. Helemaal gelijk.

Dat Malaga begint de laatste weken punten te pakken, en niet tegen de minsten!

3 januari 2016 om 00:26

Ben er alleen maar blij om, ze hebben een leuke selectie. Die laatste plek van 2/3 weken geleden is totaal vergeten. Hopelijk de underdog dit seizoen die zich uiteindelijk nog net voor Europees voetbal kan kwalificeren.

3 januari 2016 om 00:38

Heerlijke toto er door gepakt vandaag 👌🏼atletico winst, sunderland winst, norwich, malaga en sporting. Celta liet tegen Bilbao al zien dat ze zonder Nolito aanvallend niet veel kunnen. Die Orellana zou het spel moeten maken, maar is nog niet eens goed genoeg voor de eerste divisie van Nederland. Logische overwinning voor Malaga!

Rest bij mij toch de vraag, wat ik veel vaker heb. Zou een iemand als amrabat nou lekker pitten met een gele kaart en een gemiste penalty NA 2-0 voorsprong of is hij blij met de overwinning?

3 januari 2016 om 01:45

Nee dat denk ik niet. De meeste voetballers zullen toch een vrij groot ego hebben en liever 4 keer scoren in een 5-4 verliespartij dan "ondanks" jou, toch nog gewonnen hebben.

3 januari 2016 om 11:12

Het is algemeen bekend dat voetballers slecht slapen na een wedstrijd. Amrabat is een profspeler en heeft een goede mentaliteit. Die jongen ziet liever het team winnen dan zichzelf scoren. Jammer van de pingel maar hij is van waarde geweest!

Waarom worden marokkaanse voetballers altijd afgekraakt hier.wat een haters he ! Dan is het afellay en dan weer ould cheikh en dan weer maher en dan kan tannane weer niks en dan is elghazi een eendags vlieg pfffff(ps ben gewoon een hollander uit een klein dorp in friesland) maar veel mensen hier oordelen op ras en niet gewoon op het voetbal!

3 januari 2016 om 10:53

Zijn er berichten verwijderd of zit je aan de hallucinerende middelen?

3 januari 2016 om 12:58

Valt me ook af en toe op, kijk maar naar de eerste reactie van dit artikel, door een gemiste penalty kan amrabat er niks van terwijl hij gewoon een uitstekende wedstrijd speelde en veel kansen creëerde en erg bal vast is. Amrabat is toch een publieks lieveling geworden bij malaga.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren