Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amerikaan wijst arbiter op ‘schwalbes’ Neymar: ‘Heb je het WK gezien?’

Laatste update:

Brazilië boekte in de nacht van vrijdag op zaterdag een 0-2 overwinning op de Verenigde Staten. De doelpunten werden gemaakt door Roberto Firmino en Neymar. Laatstgenoemde scoorde uit een strafschop nadat Fabinho na licht contact met een tegenstander naar het gras was gegaan.

De Verenigde Staten beklaagden zich over Fabinho’s val en dat was niet de enige keer dat men zich stoorde aan het gedrag van de opponent. Zo liet Neymar zich in de ogen van DeAndre Yedlin meermaals gewillig naar het gras gaan. “Did you watch the World Cup?”, glimlachte de rechtsback van Newcastle United een keer naar de scheidsrechter.

Yedlin verwees daarmee naar de valpartijen van Neymar tijdens het mondiale eindtoernooi in Rusland. “Jammer genoeg heb ik er niet veel over te zeggen”, aldus Neymar in de Braziliaanse pers over de woorden van Yedlin. “Het spijt mij alleen voor hem. Hij is het type speler dat… ik weet het niet, ik heb geen reden om mij hier zorgen over te maken.”

Het door bondscoach Tite gecoachte Brazilië neemt het komende dinsdag op tegen El Salvador en sluit daarmee de oefencampagne af. Op het WK werden de Goddelijke Kanaries in de kwartfinale uitgeschakeld door België. De doelpunten in Kazan werden gemaakt door Fernandinho (eigen treffer), Kevin De Bruyne en Renato Augusto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een voetballer als Neymar heeft dat helemaal niet nodig.. robben had hier ook een handje van.. altijd neergaan als een stervende zwaan.. misschien door de stress en verwachtingen?

8 september 2018 om 14:29

Ik vond het eerlijk gezegd nog meevallen gisteren. Neymar speelde nog best wel goed en was niet echt aan het duiken imo. Ik vind dat Yedlin hier een beetje zeurt want gisteren maakte hij wel degelijk veel fouten op Neymar.

8 september 2018 om 14:48

Ik vond Neymar helemaal niet goed spelen. Hij was bijna het hele duel egoïstisch bezig en uit op eigen succes. Als medespelers en vooral aanvaller zou ik me dood ergeren aan hem. Met een beetje collegialiteit en samenspel van Neymar had Firmino zo een hattrick op zijn naam gehad kunnen hebben.

8 september 2018 om 15:19

Dat is nu eenmaal Neymar’s spel, die jongen wil niet simpel spelen. Hij moet altijd de tegenstander opzoeken en zijn trukendoos laten zien. Vertraagd zoals gewoonlijk heel het spel met zijn acties, maar naar zijn standaard vond ik hem nog een goeie wedstrijd spelen. Naar mijn mening kan je liever met Douglas Costa of Willian spelen dan met Neymar, die zijn veel doelgerichter.

8 september 2018 om 15:28

Neymar heeft goed gespeeld. Maar Douglas Costa was wel de motm imo. Ik heb iig wel genoten van Neymar. En idd, wat Cholo10 al zei: hij liet zich echt niet vallen gister.
Maar ja als je de wedstrijd niet hebt gezien, dan kan je geen normale/objectieve reacties verwachten van de menigte hier.

Qua techniek is Brazilie echt de beste ter wereld alleen op een of andere manier lukt het Brazilie niet om echt overtuigend te spelen op een eindtoernooi. Ze laten zich ook wel snel vallen.

8 september 2018 om 14:16

Met circus artiesten alleen win je nooit een WK. Technisch zijn ze altijd al goed geweest, maar tactisch gezien zijn ze toch vrij matig hoor.. dan haal ik die wedstrijd tegen Duitsland in 2014 eruit en tegen België 2018...het ziet er altijd leuk uit met die gele shirtjes maar soms worden er andere zaken gevraagd dan trucjes doen in het veld..

Die reactie van Neymar over Yedlin.., echt zo van hij is te min om over na te denken en te spreken. Yedlin heeft volledig gelijk.

8 september 2018 om 14:35

Yedlin maakte er meer een probleem van dan Neymar hoor. Bij elke fout die werd gefloten meteen zeuren en handgebaren jegens de scheids.

De dag komt dat Neymar een echte doodschop krijgt en er een half jaar of langer uit ligt met een blessure en dat heeft hij echt aan zich zelf tel danken met zijn geduikel. Hij krijgt inderdaad veel tikjes maar om elke keer net te doen of je enkel doormidden is is niet nodig. Doe als Messi of Kane , sta op en ga door.

8 september 2018 om 14:38

Die dag heeft ie vorig seizoen tegen real al gehad

8 september 2018 om 14:43

Die doodschop kreeg hij op het WK in eigen land al toen zijn rug bijna doormidden werd gehakt.

8 september 2018 om 16:08

Die doodschop komt nog een keer of hij komt een doorgedraaide pepe tegen die na een schwalbe hem de benen kapot trapt.
En deze bloedzuiger verdiend het dan ook want hij houd maar niet op met zijn irritante gedrag.

8 september 2018 om 16:13

@breekijzertje,

Ik vind het echt onzin dat Neymar het dan maar "verdiend". Hij overdrijft vaak, maar wordt wel degelijk vaak neer geschopt of gemaaid door een tegenstander.

Je doet je naam in iedergeval alle eer aan

8 september 2018 om 16:19

Je werkt een heel jaar omdat het beste resultaat voor je clib te behalen.
Dan komt er een schwalbe in bijvoorbeeld de halve finale champions league penalty, en je verliest.
Hij vergalt dat op valselijke wijze je inzet plus de inzet van je hele club het maximale te bereiken.
zwaar schorsen zou de beste oplossing zijn bijvoorbeeld na de wedstrijd neymar een heel seizoen champions league schorsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren