Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Hazard en hij vertrekken, moet Chelsea een heel nieuw elftal kopen’

Laatste update:

Chelsea beleefde een teleurstellend seizoen en twee van de belangrijkste schakels van de Londenaren worden deze zomer in verband gebracht met een transfer. Eden Hazard zou in beeld zijn bij Real Madrid, terwijl Manchester United en Barcelona aan Willian trekken. Wayne Bridge, voormalig verdediger van the Blues, hoopt niet dat de twee de deur van Stamford Bridge achter zich dicht zullen trekken.

“De twee spelers die ik niet zou verkopen zijn Willian en Hazard. Die twee zijn briljant en ik snap niet waarom Willian niet meer wedstrijden heeft gespeeld. Als Hazard en hij vertrekken, moet Chelsea een heel nieuw elftal kopen. Zij moeten dan vervangen worden door spelers van wereldklasse en dat zal een hoop geld kosten”, vertelt de Engelsman aan de Daily Star.

Hazard weigerde onlangs een overstap naar de Koninklijke uit te sluiten: “Ik weet niet wat er door zijn hoofd gaat, Real Madrid is een enorm grote club. Maar ik denk dat Chelsea er alles aan zal doen om hem aan boord te houden. Het is een kwestie van afwegingen. Als hij echt wil gaan, hou je dan een speler aan boord die er eigenlijk niet wil zijn?”, zegt Bridge daarover.

Antonio Conte heeft nog altijd te touwtjes in handen bij Chelsea, maar Maurizio Sarri wordt naar verwachting de nieuwe trainer van de FA Cup-winnaar. Bridge hoopt dat er snel duidelijkheid komt: “Iedereen moet weten wie de nieuwe trainer is en daarna lukt het hopelijk om een paar topspelers te halen. Het lijkt alsof er veel onduidelijkheid bestaat en dat is wel een beetje zorgwekkend, zeker omdat Roman Abramovich (de eigenaar van Chelsea, red.) het land niet in mag.”

Denk jij dat Eden Hazard en Willian deze zomer gaan vertrekken bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea heeft teveel middelmaat ingekocht zoals Morata en vastgehouden aan een achterhaalde tactiek van 352. Gewoon terug naar 433 en veel aanvallender spelen.

5 juli 2018 om 22:23

Is een opstelling, geen tactiek

5 juli 2018 om 22:27

Inderdaad, als je deze opstelling met de juiste tactiek hanteert kun je tegen veel tegenstanders vaak nog veel aanvallender spelen..

5 juli 2018 om 23:14

Ja absoluut. De blauwe kant van Londen denkt dat Chelsea een eindstation is maar de metro gaat gewoon aan hun neus voorbei. Ik denk zeker te weten dat Hazard op deze tram stapt en Wilian meeneemt. Of dat naar Real of naar Barçelona is weet ik niet. Chelsea zal eens goed moeten kijken bij Vitesse en Zenith en andere ruslandse topclubs. Ze hebben er vaak genoeg gewinkelt dus connecties zijn gelegt.

5 juli 2018 om 23:25

Goeie Jonas, Vitesse heeft vast een prima vervanger voor Hazard 😂

Chels' moet gewoon vol voor mbappe gaan. Ze hebben gelijk: de bleus hebben gewoon echt te weinig kwaliteit in de breedte en als hazzard en willian gaan dan zie ik ze dit jaar buiten de traditional top 6 vallen. Middenveld en verdediging ook krapjes.

6 juli 2018 om 11:37

Komop zeg, met de interesse van Real Madrid op Mbappe, heeft Chelsea geen kans.

Ze verkopen gewoon al te lang hun goede spelers en halen te vaak middelmaat terug. Als Chelsea dit nog 2 à 3 jaar doet, dan wordt het gat naar City echt onoverbrugbaar en ook Liverpool en Tottenham zijn bezig om op dat niveau te gaan komen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren