Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alexis Sánchez luidt noodklok tegenover pers: ‘We douchen in uitwerpselen’

Laatste update:

Alexis Sánchez is niet blij met de huidige stand van zaken bij de nationale ploeg van Chili. Het gaat niet alleen sportief moeizaam, maar ook de facilitaire voorzieningen laten nogal wat te wensen over. Over dat laatste deed de Internazionale-aanvaller een boekje open op een persmoment. "Onze eigen uitwerpselen kwamen uit de kraan."

Chili kwakkelt in de WK-kwalificatiepoule en wist ook donderdagnacht niet te winnen. Het kwam niet verder dan een 0-0 tegen Paraguay op eigen bodem.

Het duel werd afgewerkt in het stadion van Colo–Colo, het Estadio Monumental David Arellano. De Chilenen kwamen daar voor een bijzonder onaangename verrassing te staan.

"Ik zat te stretchen in de douche toen onze eigen uitwerpselen ineens over ons heen kwamen", klaagt vice-captain Sánchez zondag. "Is dit het nationale team of een derdeklasser?"

Ook het sanitair in het trainingscentrum zou gebrekkig zijn. "Er waren drie douches die niet werkten. We hebben om de beurt moeten douchen."

Het is het volgende hoofdstuk in de crisis waarin Chili verkeert. Daarom besloot bondscoach Eduardo Berizzo ook al op te stappen, daar hij niet dacht het tij nog te kunnen keren.

Onder interim-coach Nicolás Córdova kan Chili dinsdag een belangrijke stap zetten richting WK-kwalificatie. Het moet op bezoek bij Ecuador, de huidige nummer vijf in de Zuid-Amerikaanse poule.

De nummers één tot en met zes kwalificeren zich rechtstreeks voor het eindtoernooi. De nummer zeven maakt nog kans via een intercontinentale play-offronde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker artikeltje zo rond lunchtijd

20 november 2023 om 12:05

Zolang er maar geen beelden in het artikel staan smaakt het mij niet anders

20 november 2023 om 12:13

Smaakt die chocolade mousse toch wat minder lekker inderdaad.

Hahaha lekker man, zo naar buiten brengen. Dan zou het als goed is intern al een paar keer besproken moeten zijn anders is dit ook lekker.

20 november 2023 om 13:27

Het lijkt me toch wel dat dit intern besproken is, zoiets zeg je toch meteen daarna wel tegen je trainer.

Dan mag die meteen wel wat gaan fixen, maar als je bij het nationale elftal bent (en dat was nog niet zo lang geleden gewoon één van de beste elftallen van Zuid-Amerika) en je krijgt je eigen stront weer terug door de douchekop kan ik me ook wel voorstellen dat je dat zo smerig vindt dat je je mond daar even niet over kunt houden op een persconferentie. Waarschijnlijk trouwens ook de snelste manier om het op te lossen.

Ik durf te wedden dat er een paar bobos op gouden toiletpotten zitten in Chili. En net als in heel veel andere landen.

Je gaat in Nederland, gelukkig, geen derdeklasser vinden waar dit ook gebeurt.

Hopelijk krijgen ze de boel op orde in Chili. En uiteraard niet alleen voor de nationale ploeg.
Dit zal ongetwijfeld heel veel mensen treffen aldaar.

"Is dit het nationale team of een derdeklasser?" Wat een slappe antwoord. Dit mag nooit en nergens gebeuren ook al speel je tiendeklasser.

20 november 2023 om 12:50

Slap of realistisch? Als dit slap volgens jou is dan ben je echt wereldvreemd.

Iemand van zijn statuur en vermogen zou met speels gemak dit kunnen en moeten bekostigen.
In plaats van geëerd te worden zal hij nu worden neergesabeld vrees ik

20 november 2023 om 12:17

Hahah wat een onzin. Ze spelen in het stadion van een profvoetbalclub. Dan gaat hij toch niet op eigen houtje de douches onder handen nemen daar.

20 november 2023 om 13:37

Alexis Sanchez is een bekende doe het zelver, die krijgt regelmatig na de wedstrijd een zak cement en een stapel tegels in handen gedrukt.

20 november 2023 om 12:17

Dit moet wel echt de domste reactie zijn die ik hier ooit ben tegengekomen

20 november 2023 om 13:09

Lees dan je eigen reactie nogmaals.🤣🤣

Dan mag je een volgende keer daar weer douchen. Maar ja als jij dat geen probleem vindt ga gerust je gang. Ik hou van schoonheid, reinheid en een pepermuntje op mijn kussen

20 november 2023 om 13:49

Jij vindt dus echt dat Sanchez met zijn eigen geld zaken in orde moet brengen die de verantwoordelijkheid zijn van de Chileense voetbalbond?

Ook bij een derde klasser is die niet normaal hoor Alexis!

20 november 2023 om 13:09

Inderdaad zelfs in mijn roemrijke carrière als voetballer heb ik nooit een drol uit de kraan zien komen. En ik speelde dan ook in de laagste regionen van het voetbal.

20 november 2023 om 13:30

Daarvoor moet je wel op de club schijten van tevoren natuurlijk, misschien ben je er al die jaren wel per toeval aan ontkomen

20 november 2023 om 15:53

Vooral de zondag ochtenden kon het er wild aan toe gaan

Dan kan elke amateurvoetballer zich toch een klein beetje international van Chili wanen.

Lekkere vergelijking, dit moet nergens gewoon zijn. Ben benieuwd wat er door je heen gaat als je dit overkomt... En nog onhandiger is, waar ga je dan wel douchen :D

Schijten doe je toch alleen van te voren in de kleedkamer van de tegenstander? Zo lossen 6e-klassers dat in ieder geval op. Maar in de 3e klasse is dat misschien anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren