Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax moet wel een miljoentje of tien neer gaan leggen voor Noppert’

Laatste update:

Het Nederlands elftal moest vrijdagavond op brute wijze een streep zetten door zijn WK-droom. Voor het programma Leeuwen bekijkt en bespreekt Voetbalzone samen met twee voetballers de WK-wedstrijden van de Oranje Leeuwen en de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Voor Marokko - Portugal namen Ali Boussaboun en 113-voudig futsalinternational Mohamed Attaibi plaats in de analistenstoel. Na de wedstrijd tafelden zij met gastheer Justus Dingemanse nog eens na over alle zaken rond de kwartfinalestrijd van het Marokkaans elftal en blikten zij nog even terug op Oranje.

Waar Marokko zaterdag wel door wist te bekeren, lukte Oranje dat dus niet. Een kansloos ogende 2-0 achterstand werd door Wout Weghorst eigenhandig weggepoetst, waarna Argentinië in de strafschoppenserie koelbloediger bleek. Andries Noppert slaagde er niet in om een Zuid-Amerikaanse strafschop te keren, maar kan desondanks terugblikken op een geslaagd toernooi. De doelman van sc Heerenveen maakte een rustige indruk. "Ik vond hem solide", vindt Attaibi. "Hij heeft geen hele gekke reddingen hoeven maken, terwijl hij ook niet veel aan de tegendoelpunten kon doen. Misschien kon hij bij de eerste goal wel iets eerder uitkomen", doelt Attaibi op de openingstreffer van Nahuel Molina, die eenvoudig binnen kon schieten na een fraaie steekpass van Lionel Messi.

Boussaboun vindt dat Noppert niets te verwijten valt als het aankomt op de strafschoppenserie. "Het gaat niet alleen om de keeper die ze tegenhoudt, maar ook om de spelers die ze goed inschieten", stelt de voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord. Attaibi is het daarmee eens, maar stipt ook aan dat Noppert door bondscoach Louis van Gaal wordt gezien als een penaltyspecialist. "Dan verwacht ik dat je in ieder geval bij één van die penalty's dichtbij bent. Dat was hij niet." Boussaboun stelt echter dat als iemand een penalty goed inschiet, de doelman bij voorbaat 'kansloos' is. Bij Argentinië stond Emiliano Martínez onder de lat, die zichtbaar in de hoofden van de Oranje-spelers probeerde te kruipen. "Voor Argentinië is het ook gewoon leven of dood. Ik had het gevoel dat zij iets meer wilden. Zij zijn iets beter met mentale spelletjes."

De selectie van Oranje is inmiddels weer op Nederlandse bodem. Waar er internationals zijn die onder contract staan bij grote Europese clubs, moet Noppert zich melden bij het relatief bescheiden Heerenveen. Als het aan Boussaboun ligt haalt Ajax Noppert binnen. "Ik denk dat Ajax er goed aan zou doen om een miljoentje of tien neer te leggen. Heerenveen is geen kleine club en die gaan geen genoegen nemen met vijf miljoen." Attaibi stipt aan dat Ajax 'wel wat centen heeft'. "Ze hebben een hele grote varken", reageert Boussaboun lachend. "Maar dat niet alleen. Hij is ook nog relatief jong (28, red.). Dat speelt ook mee. Hij kan nog minimaal tien jaar mee." Attaibi is het daarmee eens. "Hij zit in de kracht van zijn leven." Met Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) hebben de Amsterdammers twee relatief oude doelmannen onder contract staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 december 2022 om 00:31

Vertel eens bij welke penaltys hij dat deed dan? Dat hij geen penal heeft gepakt had daar weinig mee te maken.

11 december 2022 om 07:58

Gedaan. Nogmaals, bij welke penaltys gaat hij te snel de hoek in?

11 december 2022 om 14:40

die van Messi in de serie stond hij te snel op het verkeerde been

11 december 2022 om 16:07

Ah oke, dus van de 6 penaltys tegen reageerde hij er op 1 te snel? En dan ook nog op die van 1 van de beste spelers ooit, die een penalty in slowmotion neemt. Watiserno7weer heeft het over dat hij steeds veel te vroeg dook, maar in feite is het dus bij 1 penalty gebleven.

11 december 2022 om 23:46

Grappig, je vraagt een ander om de serie terug te kijken, die doet dat, en dan neem je zelf niet even de moeite om je eigen advies te volgen…

Noppert dook in mijn ogen niet zo zeer te vroeg de hoek in. Hij leek gewoon bij alles te twijfelen. Behalve bij die pingel die op de paal ging.

11 december 2022 om 00:39

Penalty is altijd een gok voor een keeper, hier kon hij niets aan doen

11 december 2022 om 20:33

Een penalty is altijd een psychologisch spel, waarbij je zo lang mogelijk moet blijven staan en je best moet doen om de tegenstander te intimideren. Er is een reden dat sommige keepers meer penalty's tegenhouden dan anderen.

11 december 2022 om 00:48

En bij die penalty van Messi tijdens de wedstrijd bleef hij gewoon staan. Erg zwak gekeept. Noppert is een hype, en dat komt omdat Van Gaal dit WK heeft geprobeerd van voetbal een wetenschap te maken. Maar dat is het natuurlijk niet, verre van..

11 december 2022 om 05:44

Hij bleef helemaal niet staan. Hij stond op het verkeerde been omdat hij naar de andere kant wilde duiken. Als Messi dan links van je schiet en jij gokt op rechts dan sta je vast omdat je dan al op het verkeerde been staat. Dat heeft helemaal niets met stilstaan te maken.

11 december 2022 om 02:51

Ajax moet helemaal niets neertellen voor no pert , krijgen ze spijtio van.

11 december 2022 om 06:36

Noppert is gewoon een leuke keeper maar meer dan dat is het niet komt tekort voor ajax.onder Koeman zal hij echt geen eerste keeper worden dat wordt duidelijk Bijlow en terecht natuurlijk

11 december 2022 om 09:25

Nou ben ik wel benieuwd wat hij volgens jou dan te kort komt? Wat voor zwaktes heb je gezien die je niet bij de huidige Ajaxdoelman ziet?

11 december 2022 om 10:22

Waar slaat dit op. Noppert heeft degelijk en foutloos gekeept in Oranje. Iets wat je de laatste tijd zeker niet van de overschatte en door vele supporters gehypte Bijlow kunt zeggen. Dus blijft Noppert gewoon eerste keeper. En anders Cillessen. Die heeft zich in Oranje ook altijd goed staande gehouden zonder gekke dingen te doen. Koester wat je hebt. En op dit ogenblik hebben we nergens absolute wereldtop. Dus leer daar ook maar mee leven.

11 december 2022 om 14:43



Dat de huidige keepers van Ajax niet beter zijn, maakt Noppert niet plots een hele goede keeper.
Het is een degelijke keeper die vooral geroemd werd om zijn persoonlijkheid. Veel minder om zijn keeperskwaliteiten. Bij de penaltyserie stond hij er wat schaapachtig bij.
Prima keeper voor Ajax verder, maar we moeten niet doen alsof hij het nieuwe wereldwonder is. Ik weet ook nog niet of hij Champions League niveau is of dat Eredivisie/europa League zijn plek is

11 december 2022 om 20:34

@pinko

De laatste tijd keept Bijlow foutloos. Sinds die wedstrijd tegen Lazio heeft hij 0 fouten gemaakt en maakt hij een prima indruk.

11 december 2022 om 23:03

Puur door Van Gaal zit Noppert bij Oranje elke andere coach had niet naar hem omgekeken vooral ook omdat hij met zn 28 jaar bij Heerenveen speelt er zijn betere opties

11 december 2022 om 04:37

Jij gaat toch niet uitmaken waar hij naar toe gaat. Uitstekende keeper. Met oude l.l Pasveer die niet in vorm was , hadden we de groepsfase niet overleefd.nopert is gewoon een uitstekende keeper.

11 december 2022 om 06:09

Ik zou eerder voor Bono gaan. Diengast voetbalt makkelijk mee en blijft altijd rustig onder druk.

11 december 2022 om 09:19

Bono, de keeper van Spaanse (sub)topclub Sevilla, verwacht je wel even te kunnen halen?

11 december 2022 om 21:16

Bono was vorig seizoen gekozen als beste keeper van la Liga nog voor courtois. Sevilla wou hem voor geen goud laten gaan .. Die komt never nooit naar Ajax

11 december 2022 om 09:23

Dus Ajax moet een keeper die tijdens het toernooi geen fout heeft gemaakt en in de competitie tot nu toe fantastisch gespeeld heeft maar laten zitten, omdat hij volgens jou bij penalties te vroeg naar de hoek ging? Klinkt logisch.

11 december 2022 om 09:47

Hij heeft geen fout gemaakt, maar hij heeft ook geen enkele bal gepakt die een andere keeper niet had gepakt

11 december 2022 om 10:22

Hij heeft toch ook niks extra’s gebracht? Heeft geen bal gehad die andere keepers niet konden pakken. Vandaar dat die ook op zijn 28e bij Heerenveen speelt.

11 december 2022 om 10:24

Dan kan Ajax feitelijk iedere keeper gaan halen, als het klopt wat je hier oppert. Iets wat ik als volstrekte onzin bestempel. Laat dat wel wezen.

11 december 2022 om 10:06

Beetje flauw om Noppert de penalties aan te rekenen, maar hij bracht zeker niets extra's in de penaltyserie. Dat wat Martinez duidelijk wel had. Ik vond de pot tegen Argentinië wel Nopperts minste optreden. Hij leek erg nerveus en kwam nauwelijks van de lijn af. Uiteindelijk heeft hij wel gewoon een prima toernooi gedraaid waar hij trots op mag zijn. Of hij in het vervolg nog kansen krijgt bij Oranje zal ook aan hemzelf liggen. Ik verwacht een transfer en dan kan hij laten zien dat hij het ook structureel op een hoger niveau kan.

11 december 2022 om 11:09

Kom op man, Noppert is gewoon een goede keeper. Kende hem niet zo goed, maar ben wel onder de indruk.
Goede lengte, goede reflexen en staat gewoon.

En dit als keeper van 'maar' (met alle respect) Heerenveen zonder Europese ervaring.

Geweldig.

En dat geklaag op hem, wees eens gewoon blij dat Oranje weer een goede keeper erbij heeft.

Nu heb je met Cilissen, Flekken, Bijlow en Noppert meer keuze. Kan je meer op moment selecteren.

Bij Oranje heb ik diepe respect voor Noppert, Ake en Timber. Hebben toch minste ervaring bij Oranje maar prima tot heel goed gedaan.

Ik ga zeker komende tijd meer op Noppert letten en volgen.

Dit maakt zo een WK juist ook gaaf. Redelijk of hele onbekende spelers die het goed doen.

Hoop dat Noppert een mooie stap maakt. Zie hem liever dan de bejaarde hippie bij ons.

11 december 2022 om 13:45

@mrkrillin, Ake is niet zo onervaren hoor. Zit ook al op 30+ interlands, dat zijn er zo 20 meer dan een Gakpo ofzo. Daarnaast ook al zoveel seizoenen in de PL gespeeld

11 december 2022 om 14:34

Plus Timber heeft toch heel wat fouten gemaakt eigenlijk.. Was de minst stabiele factor achterin wat mij betreft. Aké gewoon het beste, ook beter dan Van Dijk.

11 december 2022 om 14:51

Penalties zijn ook gewoon een beetje geluk natuurlijk.. Moet je nagaan wat een belachelijk, slechte scout jij zou zijn, omdat je iemand wilt kopen op basis van één wedstrijd op het WK en een penalty serie..

11 december 2022 om 15:11

Het is ook geen scout, beetje rare opmerking.

11 december 2022 om 18:36

Nee, dat is inderdaad wel te merken.

denk dat noppert lekker voor een stap naar de bundesliga of Portugal gaat. denk dat hij net tekort komt voor ajax. feyenoord en psv zitten prima in de keepers. misschien wat voor az als hij in de eredivisie wil blijven?

11 december 2022 om 10:08

Ik neem aan dat hij gezien zijn leeftijd ook wel financieel een grote stap wil maken. En ik denk dat hij die kans wel gaat krijgen. Dus het zal Ajax of het buitenland worden denk ik.

11 december 2022 om 14:40

Dat lijkt me natuurlijk volstrekt onmogelijk. AZ gaat geen gigantisch miljoenenbedrag neerleggen en Heerenveen gaat niet met minder genoegen nemen. Ik zie Noppert eigenlijk alleen maar naar het buitenland vertrekken, voor een bedrag van meer dan tien miljoen. Al is dat laatste natuurlijk vooral gevuld door hoop.

11 december 2022 om 17:10

10 miljoen zie ik sws niemand neerleggen. zou ook onredelijk zijn. denk dat een augsburg echt wel 5 a 6 mil neer wil leggen voor de keeper van het nederlands elftal.

Ik zou hem halen als Ajax zijnde; Nederlands elftal keeper, meer dan 10 jaar jonger dan Pasveer, bestand tegen druk, zeer goede reflex, meevoetballend prima. Heb hem ook hele goede reddingen zien maken voor Heerenveen, ik zou het doen.

Ik denk echter niet dat het 10 miljoen zal worden, aangezien hij geen langlopend contract meer heeft zal Heerenveen genoegen moeten nemen met een miljoen of 5 max.

11 december 2022 om 00:41

Ik neem toch aan dat dit eenmalig was voor Noppert? Dat Van Gaal hem meeneemt, oké, maar Koeman? Van Gaal heeft zulke fratsen, maar Koeman zie ik gewoon verder gaan met Flekken of Bijlow.

11 december 2022 om 02:25

A.u.b. geen Flekken. Gewoon weer Cillessen op doel.

11 december 2022 om 10:24

Cillessen? Hou toch op joh. Daar moet je nooit meer aan beginnen. Flekken laat het wekelijks zien in de top/subtop van Duitsland. Maar nee Cillessen doet het goed bij nec, dat betekend veel meer!

11 december 2022 om 10:26

Waarom? Wat heeft Noppert fout gedaan, behalve bij Heerenveen op doel te staan?

11 december 2022 om 10:31

Flekken was tijdens zijn optreden bij Oranje bijzonder matig. En die moet op basis van zijn cluboptreden op doel in Oranje? Vreemde redenaties vliegen hier voorbij. Hebben we eindelijk een prima keeper op doel en moet die direct plaatsmaken voor anderen die nog niets hebben bewezen. Behalve Cillessen. Maar die mag dan ook niet meer mee. Tjonge, jonge, dat nergens op gebaseerd support voor een keeper leidend is voor wie er op doel moet staan in Oranje. Gewoon degene die bewezen heeft foutloos te kunnen keepen. Zo moeilijk is het echt niet, hoor;-))).

11 december 2022 om 11:45

Een rare frats die dan goed is uitgepakt. Hij heeft gewoon laten zien niks onder te doen voor bijvoorbeeld Bijlow. Dat hij beter is als Pasveer weet iedereen.

11 december 2022 om 01:05

Meevoetballend is die echt niet sterk hoor, bijna paar keer in de fout gegaan dit WK. De andere comments geef ik je wel gelijk. Maar zodra hij bij Ajax komt, dan krijg je weer comments dat het maar een keepertje is van Heerenveen en dat hij niet lekker kan meevoetballen, wat oh zo belangrijk is voor een keeper van Ajax. Noppert moet gewoon dit seizoen afmaken bij Heerenveen, want daar had hij die flow aardig te pakken, en dan een overstap maken naar een andere club in het buitenland. Een of andere Engelse club zal wel interesse in hem hebben. Mocht Southampton erin blijven, dan denk ik wel dat hij die jonge Bazunu eruit kan keepen. Strijkt hij ook een mooi salaris op in een absolute topcompetitie. Idem voor Bournemouth of Palace. Van die keepersgilde word ik ook niet heel enthousiast van. Als Ajax zijnde gewoon een jonge toptalent halen uit het buitenland. Misschien een talentvolle keeper halen uit Brazilie. Meestal goed met de voeten en katachtige reflexen. Bento (Athletico-PR) doet het goed bijvoorbeeld. Hugo Souza (flamengo) werd al eerder in verband gebracht met Ajax. Dus wie weet.

11 december 2022 om 14:53

Paar keer? Één keertje tegen Argentinië toen die bal vlak langs de spits van Argentinië ging, maar verder gewoon prima opgelost.

11 december 2022 om 21:36

Ook tegen Equador had hij een fout gemaakt bijna door middel van het voetballend op te lossen. Daarnaast kreeg hij de bal vaak aangespeeld en zag het er vrij oncomfortabel uit toen hij aan de bal is. Voornamelijk als je het vergelijkt met de toen in vorm Onana bij Ajax.

Noppert niet halen. Dat hij nu eerste keeper in Oranje was, was onterecht. Prima keeper hoor, maar wel voor een club als Heerenveen. Ook zijn ingrepen dit toernooi waren prima, maar hij heeft ook nog laten zien waaruit blijkt dat hij hoger aan kan dan Heerenveen. Zoveel had hij niet te doen. Hij heeft ook geen blunders gemaakt, maar bij Ajax moet er toch een keeper op goal staan die soms ook bijzondere reddingen verricht in plaats van "prima keept, maar nooit iets bijzonders". Wat mij betreft was Bijlow de nummer 1, Flekken nummer 2 en dan Cillessen of zo als nummer 3 erbij geweest. Dat Noppert erbij zat was al bizar en om hem nu op basis hiervan te kopen zou nog veel gekker zijn.

11 december 2022 om 01:10

Maat, dit gaat gebeuren, Klaas Jan + Heerenveen = Noppert.
Het is soms echt heel erg makkelijk rekenen. Zal voor +- 6mil zijn.

11 december 2022 om 14:42

@MOB031 Ik mag toch hopen dat Heerenveen hier meer aan overhoudt dan 6 miljoen. Dit is dé kans voor Heerenveen om te cashen. Een keeper die fantastisch in de markt ligt na net een WK gekeept te hebben bij het Nederlands Elftal. Hier gaan buitenlandse club toch makkelijk meer dan 6 miljoen voor neerleggen? Dat is wisselgeld voor hen.

11 december 2022 om 21:33

Je mag altijd hopen, maar het binnenlandse "keeper-transfer-record",
staat momenteel op 3.5mil.... dus als jullie 6 miljoen krijgen, is dat echt al heel erg veel.

11 december 2022 om 02:54

Bij dit Oranje kun al gauw eerste keeper zijn met god v gaal aan de macht. Op basis van ervaring en wat hij heeft laten zien, NIET DOEN.

11 december 2022 om 09:29

Welke goals had een Ajaxkeeper of die geweldige Bijlow dit toernooi dan wel gepakt? Volgens mij heeft Noppert alleen echt goeie goals geïncasseerd.

11 december 2022 om 10:34

Dit stukje onzin staat bij mij op nummer 1, 2 en 3. En als ik het bij Ajax voor het zeggen had zou ik hem gewoon halen. Rustige, solide keeper waar je jaren mee vooruit kan. Maar ze zullen in Amsterdam wel weer met een veel duurdere optie op de proppen komen. Nou, we hebben met afgelopen zomer in ons achterhoofd kunnen merken waar dat tot heeft geleid. Maar als je niet voor de eerste twee plekken gaat: gewoon doorgaan met het huidige beleid.

11 december 2022 om 12:51

Beter als alles wat erbij Ajax loopt. Dus ik zou zeggen haal hem, zou een goeie deal zijn voor Ajax.

Ajax moet helemaal niks neerleggen, al zou het wel typisch zijn. De typische, geforceerde Nederland scouting van de laatste jaren moet echt eens ophouden. Bergwijn was nooit gehaald als ie geen Nederlander was. Nu deze Noppert. Leuke lijnkeeper en aardig met hoge ballen. Met de voeten niet bijzonder en is traag bij de grond. En dan laat je een bewezen topkeeper bij Benfica lopen.

Nee, Noppert is een toffe gozer, maar hoop niet dat ie naar Ajax komt. Dan nog liever Flekken, die daadwerkelijk indruk maakt met z'n statistieken in Duitsland.

11 december 2022 om 13:45

Aardig met hoge ballen ben ik het absoluut niet mee eens, voor zijn lengte is ie juist aardig onvast en onzeker bij hoge ballen. Wel aardige lijnkeeper inderdaad, maar niet meer dan gewoon degelijk. Vergelijkbaar met een Pasveer qua niveau, Pasveer heeft hogere pieken en ook diepere dalen, waar Noppert vrij constant is. Er is dus geen enkele reden voor Ajax om vele miljoenen te investeren in een keeper die je op geen enkel punt beter gaat maken en bovendien nog slechter past bij de speelstijl als wat je nu hebt.

Gewoon niet mee gaan in die nep hype dat Noppert ineens een topper is.

Wat ik me kan herinneren tegen Senegal een mooie redding, tegen USA en Argentinië bijna een grote fout en qua penalty’s was het niks.
Verder geen blunders gemaakt en deed wat hij moest doen.
Rapportcijfer 7, meer echt niet.

Niks voor Ajax of een andere Europese subtopper.
Deze keeper is alles behalve intimiderend en dat heb je wel nodig zeker bij penalty's.
Hij zit goed bij Heerenveen en verwacht ook geen transfer.

Ajax gaat er geen 10 miljoen voor betalen, maar het is een Oranje international en met een Ajax label is het iets waar ze makkelijk winst op kunnen halen. Dus ondenkbaar is het niet.

A.u.b. geen Noppert, die is bij Heerenveen uitstekend op zijn plaats en niet beter dan de keepers die we al hebben. En 10 miljoen is een lachertje! Je mag blij zijn als je daar 3 miljoen euro voor krijgt.

Ajax heeft Noppert niet nodig

Ajax heeft toch geen interesse getoond in Noppert ? De pers praat hem naar Ajax toe

Als je iemand haalt obv verrichtingen op WK, dan moet je Livakovic of Bono hebben. Die hebben zich echt onderscheiden. Noppert was een verassing dat hij erin stond en niks fout deed. Maar écht gekeept heeft hij ook niet tegen de matige tegenstanders.

Noppert moet helemaal niet naar Ajax gaan, daar past hij totaal niet qua persoonlijkheid.

Noppert zijn plafond is een Utrecht of AZ. Iedereen praat elkaar gewoon na.

Ik heb nog geen moment gezien waarom Noppert boven een Flekken of Cillessen behoort te staan. Hij heeft vrij weinig zich kunnen onderscheiden, vond hem hier en daar wat grabbelend bij een afstandsschottje, maar het mag geen naam hebben. Maar evenals zijn zogenoemde reddingen, heeft hij amper hoeven doen. Ik zou er niet zomaar 10 miljoen voor betalen iig

Ik als Liverpoolfan zou het verstandig vinden voor Ajax om Kelleher vast te leggen voor €10/15m. Jong, ervaren en zeker geen slechte keeper. Voor Liverpool zou het verstandig zijn dat Kelleher veel aan spelen toe komt en dat Liverpool hem pas na het 2e seizoen terug mag halen voor €25m oid. Iedereen blij.

Ajax moet lekker die Livakovic halen van Kroatië. Keept nog bij Dinamo dus zal redelijk haalbaar zijn en is echt een hele goede doelman.

Ajax moet Livakovic halen. Noppert is op zijn best een degelijke keeper, maar die Kroaat heeft de vorm en leeftijd om een echte topper te worden.

Wat heeft Noppert laten zien, paar ballen die houdbaar waren voor de rest niks paar keer in de fout gegaan. Pakt geen punten voor je noppert is toch een lachertje is een schande dat die eerste keeper van Oranje is

Tien miljoen voor een keeper van Heerenveen die al 28 jaar is en nu pas doorbreekt? Het moet niet gekker worden zeg. Natuurlijk gaat Ajax dat niet doen. Die halen veel liever een jongere talentvolle keeper die kan doorgroeien naar de top.

Goeie keeper niks mis mee.. geen bijzondere keeper en al zeker niet een penalty killer.. 10 miljoen is wel wat veel maar goed na een goed Ajax jaar gespeeld te hebben is dat zo terug verdient.

Noppert heeft een fantastische WK gehad. Verdiend een kans in de Nederlandse top. Ajax pak je kans

Dat is extreem veel geld voor die keeper en ik durf ook te zeggen dat ik twijfel of hij dat wel waard is. Maar als hij nu plotseling denkt te goed te zijn voor Heereveen, dan zou ik ook naar het buitenland willen, als ik hem was. Maar zou 't niet beter zijn om gewoon te blijven waar hij nu zit? Laat hem zich aar eerst goed bewijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren