Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noppert trekt samenwerking met staflid niet langer en traint op nieuwe locatie

Laatste update:

Andries Noppert leeft op gespannen voet met keeperstrainer Ruud Hesp, zo weet de Leeuwarder Courant donderdag te melden. De doelman van sc Heerenveen zou niet met het staflid door een deur kunnen en is uitgeweken naar een andere trainingslocatie.

In een reactie aan de krant maakt algemeen directeur Ferry de Haan bekend dat hij van een moeizame verstandhouding tussen Noppert en Hesp niets weet. “Daar is tegen mij weinig over gezegd.”

Wel erkent De Haan dat Noppert heeft verzocht om elders te trainen. “Andries heeft bij ons aangegeven dat hij op een andere locatie aan de bak wil.”

“Wij willen hem graag helpen om terug te keren op het niveau dat hij aantikte in zijn hoogtijdagen. Als een veldspeler extra krachttraining gaat doen, accepteren we dat ook. Zo moet je het zien”, aldus De Haan.

Het dagblad heeft Hesp zelf ook om een reactie gevraagd, maar de keeperstrainer zegt van een vermeende ruzie niets te weten. Volgens de trainer verliepen de trainingen altijd goed en zijn er nooit problemen geweest tussen hem en Noppert.

Nu gaat oud-doelman Harmen Kuperus met Noppert aan de slag om hem bovenop zijn recente dip te helpen. Samen trekken ze naar een andere trainingslocatie.

Sander de Vries, clubwatcher namens de Leeuwarder Courant, benadrukt dat de problemen tussen Noppert en Hesp intern wel bekend zijn. Keepers zouden niet tevreden zijn over de oefeningen van de trainer en Hesp zou zijn doelmannen onvoldoende steunen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt bekend , was bij psv ook niet altijd geliefd

7 maart 2024 om 19:54

Dan is de vraag waarom..?

Noppert traint 1x per week een middag met Kuperus.
Artikel wordt dus wel een beetje uit z'n verband getrokken...

Goed dat Noppert er alles aan doet om te proberen om weer terug te komen op dat niveau. Maar ja dat is lastig voor hem omdat hij buiten die 1-2 jaar alleen een matige keeper was geweest. En dat niveau zag je ook al dit seizoen. Ben benieuwd of hij dat hoge niveau weer gaat aantikken maar het wordt wel een heel lastig karwei.

7 maart 2024 om 18:16

Nonsens
Prima keeper en altijd prima gedaan alleen niet altijd eerste keeper geweest. Lastig aantonen dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren