Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax kan de komst van twee transferdoelwitten uit het hoofd zetten

Laatste update:

Ajax lijkt de komst van Sepp van den Berg alweer uit het hoofd te kunnen zetten, zo weet het Algemeen Dagblad donderdagmiddag te melden. Eerder op de dag werd bekend dat de Amsterdammers het 21-jarige talent van Liverpool graag wilden overnemen, maar nu blijkt dat de Engelse topclub nog toekomst in hem ziet en hem daarom enkel wil verhuren. Ajax lijkt echter niet op een huurconstructie te zitten wachten en wil hem liever definitief overnemen.

Jurriën Timber staat op het punt om Ajax in te ruilen voor Arsenal. Het gat dat hij centraal achterin gaat achterlaten moet door directeur voetbalzaken Sven Mislintat worden opgevuld. Naast Van den Berg werd ook Jeremiah St. Juste vorige week in verband gebracht met een overstap naar Ajax. Die transfer lijkt ook onwaarschijnlijk, daar zijn huidige werkgever Sporting Portugal zeer tevreden over hem is en hem liever niet verkoopt.

Voor Liverpool is het geen ramp dat Ajax afgehaakt lijkt te zijn in de strijd om Van den Berg. Vanuit Duitsland hebben 1. FC Union Berlin en FSV Mainz eveneens hun interesse kenbaar gemaakt. Van den Berg heeft bij Liverpool nog een doorlopend contract tot volgend jaar zomer. Eerder werd hij door de Engelse grootmacht al op huurbasis bij Preston North End gestald. Een derde huurperiode lijkt dus niet ondenkbaar.

Van den Berg verruilde de jeugd van CSV '28 in 2011 voor die van PEC Zwolle. Na bij de promovendus een groot deel van de jeugdopleiding te hebben doorlopen en er zijn debuut te hebben gemaakt in de hoofdmacht, maakte hij in de zomer van 2019 voor een slordige twee miljoen euro de overstap naar Liverpool. Daar speelde hij tot dusver drie officiële wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws. Hopelijk wordt er doorgepakt voor Vitik en Spertsyan dat zou al een begin zijn

13 juli 2023 om 15:12

Spertsyan is naar mijn mening niet echt nodig. Ik vind dat je op 10 genoeg smaken hebt al. Zelfde op 8. Op 10 moet je alleen echt echt buitencategorie halen imo. Vitik juich ik toe!

13 juli 2023 om 15:19

Zou Klaassen laten gaan en Berghuis en Spertsyan gebruiken voor de 10-positie. Kunnen beiden eventueel ook op rechts spelen geen overbodige luxe dus

13 juli 2023 om 15:26

Ik denk dat we wel kwaliteit nodig hebben op het middenveld. Taylor en Klaassen zijn gewoon niet goed genoeg, voor 6, 8 of 10. Van den Boomen en Tahirovic moeten we nog zien. Als Spertsyan echt wat kan zie ik hem er graag bij komen. Middenveld afgelopen seizoen was ook kommer en kwel.

13 juli 2023 om 15:30

Mwa, het valt best tegen hoor. Voor Tadic wordt het op 10 te druk. Die heeft ruimte nodig en die heb je op de flanken meer. Als spits is hij nog een aardig alternatief. Verder heb je Berghuis en Kudus, maar de laatstgenoemde gaat redelijk waarschijnlijk vertrekken. Zoveel smaken heeft Ajax ook weer niet op 10. Je moet ook hoger mikken dan Klaassen. Da's leuk in de Eredivisie, maar in de CL kan dat gewoon niet meer.

13 juli 2023 om 15:37

@sirius

De 10 of CAM positie is inderdaad samen met de RCV het meest onderbezet. Tadic moet je daar niet willen. Kudus verdedigt niet mee en zet geen druk, verliest vaak de bal.
Klaassen is een goede diepgang, alleen moet er dan wel voetbal achter staan.

Dan blijft eigenlijk alleen Berghuis over..

13 juli 2023 om 15:47

Bundy alsjeblieft niet zeg.
Toen Schreuder ook begon met spelers kunnen ook op andere positie spelen, dat is de fout van elke trainer die zo denkt. Zo vermoord je daadwerkelijke de kwaliteiten van een speler.

Spelers moeten spelen waar zij het best tot hun recht komen.

Nee, Ajax moet juist spelers halen voor hun favoriete postitie en niet voor diverse. Als ik spits ben, ben ik geen linker of rechter flank speler. Als iedereen op zijn best is op zijn positie, dan krijg je ook het beste resultaat.

Frenky de Jong is misschien wel het beste voorbeeld in zijn eerste jaren bij Barca.
Dan weer een 6, dan een 5 en dan een 4. Dan weer op links en rechts...en meteen vonden mensen hem minder. Of Tadic op rechts...ook zoiets.

Gewoon gerichte aankopen voor gerichte posities, maar die ook direct een versterking zijn en niet hopen of ze het goed doen.

13 juli 2023 om 16:44

En kudus? Heb zo'n idee dat er weinig belangstelling voor hem is.

13 juli 2023 om 16:56

Lachen man! Ajax is een soort Goede Tijden Slechte Tijden geworden

13 juli 2023 om 17:19

Ik heb 5 seizoenen Dordrecht gekeken, dat waren alleen slechte tijden.
Overigens denk ik ook niet dat veel mensen hier rouwig om zijn dat ze niet komen

13 juli 2023 om 19:25

Appels en peren vergelijken kan je goed. Maar snap je wel hoor, het niveau is vergelijkbaar

13 juli 2023 om 15:20

De transferperiode tegenwoordig is gewoon zo'n onzin geworden...er worden lukraak spelers aan clubs gelinkt en er is geen peil meer te trekken op wat ergens op gebaseerd is of wat dikke onzin is. Elk online voetbalmedium kan gewoon iets roepen en het staat op VZ.
Ja Ajax heeft nog niet veel gekocht na een verschrikkelijk seizoen. Maar er is ook nog niet veel verkocht, en de window duurt nog tot eind augustus.
laten we daarom even het hoofd koel houden en afwachten waar we dan staan.
Want zonder dollen, met de spelers die Ajax nu heeft moeten ze nog steed gewoon mee kunnen doen om het kampioenschap en plaatsen voor EL. Dus graag alleen echte kwaliteit erbij.

13 juli 2023 om 15:28

Mee eens Clarkkent2. Onbekend is of Ajax geinteresseerd was in van den Berg en St. Juste en nu wordt al weer gezegd dat ze niet gaan komen. Er lekt niets meer uit en Mislintat kan pas kopen nadat is verkocht. De verkoop van Timber is nog niet officieel dus onbekend is waarin Ajax echt geinteresseerd is. Dat kan Vitik of Mavrapanos zijn of iemand die nog helemaal niet gelinkt is aan Ajax. We gaan het zien. Hopelijk is het wel tijdig genoeg om met een ingespeeld team te kunnen starten.

13 juli 2023 om 15:39

jouw profielnaam zegt al dat je er vestand van hebt... 1 van de laatste echte ajaxspitsen; mooie techniek, met de rug én met het gezicht naar de goal kunnen spelen, neus voor 20+ goals per seizoen, intelligent...hadden we nu maar zo iemand...

13 juli 2023 om 15:50

Pettersson was een meester in het lezen van het spel en het kiezen van de juiste positie. Misschien zelfs beter dan Litmanen. Zou willen dat Brobbey hierop zou worden getraind en dan dit inzicht zou gaan krijgen.

13 juli 2023 om 16:59

Was een intikker. Bergkamp naast achter hem en Overmars naast hem.

Ik ben totaal niet rouwig dat deze twee spelers niet naar Ajax komen. Ik hoop zelf op die mavropanos.

13 juli 2023 om 15:16

Ik hoop eigenlijk meer op een type Martinez/Tagliafico. We missen echt een beetje karakter, zeker als Alvarez vertrekt

13 juli 2023 om 15:17

Mavropanos is absoluut een speler met karakter en pit. Die kan je er goed bij hebben.

13 juli 2023 om 15:46

Grieken hebben ook dit karakter, zie Ek2004. Het is niet zo dat alleen Zuid-Amerikanen hard spelen.

13 juli 2023 om 15:58

Het vorige artikel eindigde ook al met iets van "ajax moet snel zijn want de mandekker is al gespot in Duitsland om bij Mainz te tekenen." Dus zo serieus nam ik dit nieuws ook niet. Mavropanos zou wel een erg goede aankoop zijn maar betwijfel of die haalbaar is.

Zullen de Ajax-fans wel last van hebben…

Ik ken beide spelers niet goed genoeg om over ze te oordelen, maar als de reacties mag geloven hoeven we er niet rouwig om te zijn dat beide niet gaan komen.

Nou gelukkig maar. Dit is niet het niveau spelers dat ik graag zie komen naar Ajax.

Ben echt heel benieuwd wat er nog naar Amsterdam komt.

Ben hier niet rouwig om

Dit gaat helemaal de verkeerde kant op.

We hebben een data-Duitser, die zijn data kwijt is, in ieder geval met realistisch haalbare spelers... en alles ligt in zijn handen. Ik ben niet rouwig om dat van den Berg niet komt, maar als die al niet kan of wil komen, waar gaat de skileraar dan mee op de proppen komen??

Ik hoor veel mensen zeggen, hij straalt rust uit, en het komt wel goed.

De achterhoede bestaat momenteel uit: Rensch - ????? - Hato - Wijndal... Waarvan alleen Hato Ajax waardig presteert.

Vervolgens hoor ik Dest en zie ik van der Boomen. Die had ik ook nog wel op een scoutingslijst kunnen zetten, zonder ervaring en kennis. Maar Dest is er nog niet en vd Boomen moet ik nog maar zien of die beter is dan een Davy Klaassen.

Tahirovic ben ik benieuwd naar en is een leuk hoogtepuntje (hopelijk), maar ondertussen hebben we 8 middenvelders en geen verdediging!

13 juli 2023 om 15:18

Ik snap je zorgen, laat ik dat voorop stellen. Denk echter dat Mislintat moet wachten op uitgaande transfers. Zoals Timber. Las gisteren dat Arsenal sloom is met papierwerk betreft Rice en Timber. In VI stond afgelopen week ook een stuk dat Ajax door het mislopen van CL nu in ‘reactiemodus’ is op de transfermarkt. Eerst verkopen, dan kopen.

13 juli 2023 om 15:34

Dat lijkt me onwaarschijnlijk. Er is heus wel geld om iets te doen. Zulke hoge tekorten heeft Ajax ook weer niet. Is dat namelijk wel zo, is de financiele positie van Ajax heel wat wankeler dan men geschetst heeft. Ik denk dat ze gewoon geen fouten willen maken en daardoor iedere steen meerdere keren omdraaien.

Verder zegt het natuurlijk ook werkelijk niets hoe Mislintat overkomt. De man staat gewoon direct onder enorme druk en mag geen fouten maken. Daarbij is er ook een RvC dat iedere transfer maar wat graag doorlicht. Ajax zit momenteel even in een lastige situatie.

13 juli 2023 om 15:52

@Sirius de positie is niet wankel, de balans daarentegen wel. Zonder CL draait Ajax gelijk verlies. Deels duur de hoge afschrijvingen en deels door het salarishuis. Hoeveel precies is onbekend, maar dat het een min is, is echt wel duidelijk. Dat verlies willen ze opvangen met verkopen. En als ze het echt goed doen, zouden ze eigenlijk ook een paar van de duurbetaalde spelers moeten lozen. Afgelopen seizoen heeft duidelijk gemaakt dat ze het niet waard waren. Zowel Klaasen, als Berghuis, als Bergwijn hebben niet laten zien dat ze kartrekkers zijn doe dat hoge salaris waard zijn. Tadic ook niet, maar die heeft in de seizoenen daarvoor overduidelijk de kar met verve getrokken. En als je klaassen in de oefenwedstrijd tegen Den Bosch zag. Kwam echt zwaar te kort. En dan hebben we het niet over vorm of conditioneel. Nee zijn handelingssnelheid was dusdanig laag dat hij gewoon al tegen Den Bosch zwaar in de problemen kwam. Dan is het echt zwaar onacceptabel dat je met een dik salaris op de loonlijst staat.

13 juli 2023 om 16:09

@sirius Ajax kan best een jaar of 2 zonder champions league en zonder spelers te verkopen, zonder iets aan het salarishuis te doen zonder financieel in de problemen te komen, daarvoor is de buffer groot genoeg. Dat eigen vermogen van 270 miljoen is natuurlijk niet in een keer weg. Maar daarvan zit 170 miljoen in de spelersgroep en 20 miljoen in de toekomst.
Zonder CL komen ze waarschijnlijk uit op een operationeel verlies van 20miljoen (misschien iets meer of minder, een beetje afhankelijk van wat ze in de EL doen en wat het salaris huis doet zonder kampioens en CL premies) en daar gaan dan de afschrijvingen op de spelers groep (50 miljoen per jaar) nog een keer overheen. Zonder spelers verkopen mag je dus best een netto verlies richting de 50 miljoen of iets dergelijks inschatten. Een keer een financieel slecht jaar er tussen kan de club natuurlijk best voor lief nemen.
Maar Ajax kan dus niet 2 jaar geen championsleague spelen en dure spelers blijven halen zonder spelers te verkopen zonder in de problemen te komen.

Als Timber vertrekt voor 40 miljoen zullen ze dat voor het grootste deel gewoon in de selectie stoppen. En mocht er nog een grote uitgaande transfer plaatsvinden maken ze ook komend seizoen een netto winst en mag je zelfs een forse investering in de spelers groep verwachten. Alleen moeten ze daar dus wel op wachten.

En mocht iedereen onverwacht alsnog blijven zullen er ook gewoon een paar spelers komen, maar dan eerder in de categorie 0-10 miljoen dan 10 miljoen + die de afgelopen jaren normaal was.

13 juli 2023 om 15:32

Ik begrijp oprecht de paniek niet. Het is halverwege Juli, als er nou over een week of 4 -5 nog geen complete selectie staat ga ik me eens zorgen maken.

Voorlopig is er nog niemand weg, zijn er 2 nieuwe spelers aangetrokken en een paar hele aardige talenten doorgeschoven. Zolang Timber er nog is bestaat de achterhoede uit Wijndal, Hato, Timber en Rensch en daar achter heb je Kaplan, Salah Edinne die terug is, eventueel Aertsen en Gooijer uit jong Ajax, en als het moet zijn Bassey en Sanchez er ook nog. En met de komst van Tahirovic en vd Boomen zijn er zo veel middenvelders dat Alvarez ook nog een linie zou kunnen zakken.

Timber zal echt wel weg gaan. En als die weg is zal er echt wel een vervanger komen.

13 juli 2023 om 16:33

London Calling

Het is halverwege juli? ... Volgens mij is het in Eindhoven ook halverwege juli. Daar is Lang binnen en hoor je op zijn minst geruchten over Sanchez.

Ook in Enschede is het trouwens halverwege juli en zijn al aardig onderweg met het halen van vervangers.

Alinea 2: Als jij met die verdediging die jij noemt je niet druk maakt dan verwacht jij van Brobbey, Bergwijn en Berghuis dat ze er alle drie 25 inschieten? Anders wordt het echt niets met die achterhoede... Laat staan die bank die je noemt!

Je gokt op iemand die alleen maar geblesseerd is (kaplan) en wissel was bij Twente (Salah-Edine)...

13 juli 2023 om 17:07

Maar hoeveel transfers hebben Psv en Feyenoord al afgerond ? Momenteel staat de teller bij Ajax op 2, dit is niet veel minder dan bij de andere top ploegen.

Ajax zal eerst wat verkopen en daarna door gaan met aankopen doen.
Wat mij verbaasd is dat het zolang duurt voordat Timber eindelijk officieel gemaakt word..
daar lijkt het grote wachten op.

13 juli 2023 om 17:37

@shenkie PSV heeft 2 nieuwe spelers en er zijn ten opzichte van de 2e seizoenshelft 2 basis speler vertokken en 3 veel spelende invalles, Feyenoord heeft 3 nieuwe spelers en ook daar zijn er 3 basis speler vertrokken en Rasmussen was in de eerste seizoenshelt ook vaak vasis speler. Twente is 3 basis spelers kwijt,en 4 als Brama mee telt en heeft er 3 voor terug.
Bij Ajax is nog helemaal niemand weg op de derde keus na (die ze naar twente hebben laten gaan) en ze hebben 2 nieuwe spelers aangetrokken.

Dus als ik snel tel en kijk naar de spelers 1 tm 16 in de selecties:
PSV: - 3 spelers
Feyenoord: -1 speler
Twente: -1 speler
Ajax: + 2 spelers

Halverwege juli staat Ajax er beter voor dan PSV, die hebben helemaal geen verdediging, en aanvallend - creatief zal er bij Feyenoord na het vertrek van Szymański en Idrissi ook echt iets bij moeten en Kokcu omruilen voor Zerrouki is ook niet echt een vooruitgang.

Bij Ajax zijn ook geruchten. Maar als je alle geruchten mag geloven hebben Ajax, PSV en Feyenoord eind augustus geen enkele speler meer in de selectie die er vorig jaar ook zat, maar wel een selectie met 40 nieuwe spelers.

13 juli 2023 om 17:09

Door hem te omschrijven als skileraar of data-duitser laat je je vooringenomenheid zien, net als Johan Derksen eerder al deed. Daar aan tafel bezigden ze niet geheel toevallig dezelfde kinderachtige terminologie. Dat je zorgen hebt snap ik, dat je hem op deze wijze wegschrijft maakt je onderbouwing een beetje sneu

Gelukkig juist die 2 spelers ben ik blij mee dat Ajax daar serieus over na heeft gedacht, dat dit niet door gaat.
Hoop persoonlijk maar is persoonlijk op Sanchez vd Spurs oke heeft weinig ritme en is daar minder en ja het is de PL maar hier in de eredivisie speelt hij met zijn vingers in zijn neus elke pot goed.

13 juli 2023 om 15:37

De vraag is vooral of hij dat niveau nog heeft. Botman werd vorig jaar bij Lille nog gefileerd omdat hij geen goede indruk maakte tegen Ajax, maar is nu een sterkhouder in de Premier League.

Sanchez begon namelijk ook best goed bij Tottenham, maar hij zakte weg in niveau en is daar niet meer overheen gekomen. Ik denk dus niet dat je zomaar de zekerheid hebt dat Sanchez de oplossing is achterin. Die heb je namelijk niet goedkoop. Daar betaal je denk ik nog steeds wel zo'n 15 tot 20 miljoen euro voor, kijkend naar hoe Tottenham zaken doet.

13 juli 2023 om 16:24

Alleen werd Sanchez bij de Spurts de afgelopen maanden natuurlijk niet voor niets uitgefloten.

Daarnaast twijfel ik aan Sanchez omdat je dan weer een speler aan de selectie - verdediging toe voegt die niet kan opbouwen. Dan moet je helemaal op zoek naar 2 nieuwe backs die dat wel kunnen. Je kan dat toch niet een heel jaar op de schouders van de net 17 jarige Hato leggen, en sowieso is een goede opbouwer eigenlijk te weinig.

Het duurt te lang met aankopen, mijn gevoel zegt dat ze geen grote aankopen doen. Ze missen de inkomsten van CL , spelers hebben geen trek in EL en helemaal niet in Conference League. Gaan de competitie beginnen met wat er nu is geloof me.

13 juli 2023 om 15:39

" Ze missen de inkomsten van Cl" - Als dat zo was, is de financiele positie van Ajax wel heel erg wankel. Dat zou dan betekenen dat ze ieder jaar een tekort hebben van zo'n 50 miljoen euro als ze niet flink verkopen. Dat is gewoon niet het geval. Het kan zijn dat de RvC voorzichtig is en de huidige positie niet in gevaar wil brengen, maar financieel zou er nog genoeg mogelijk moeten zijn bij Ajax.

13 juli 2023 om 16:55

Je snapt toch wel dat je geen grote aankopen kan doen als al je "grote" spelers er nog zijn? Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen? Dat die jongens eerst verkocht moeten worden aangezien je anders 3 dubbele bezetting hebt op posities met allemaal grootverdieners die je dan ook op de bank moet zetten. Dat je dan juist financieel in de problemen gaat komen.

Als Ajax nou eens echt ambitie wil tonen om het verloren gegane terrein op Feyenoord en PSV goed te maken moet je voor de achterhoede van deze drie Mavropanos, Sutalo en Vitik er 2 zien te halen. Een goeie rechtsbuiten om nu eindelijk eens het vertrek van Antony op te vangen en Amdouni te halen als concurrent voor Brobbey.

Lees ik nou goed dat Mislintat Timber gaat vervangen? Kunnen ze echt geen betere verdediger vinden?

Wel apart dat Ajax begint met het halen van 2 middenvelders, terwijl het al het hele seizoen overduidelijk was dat het grootste probleem ligt in de verdediging.

13 juli 2023 om 15:57

@marocberkane, bullshit het probleem lag het hele seizoen op het middenveld. Veel te grote ruimtes, nauwelijks duel kracht en mega kwetsbaar in de omschakeling. Dat werd afgedaan als de verdediging kan niet opbouwen, maat als er niemand aanspeelbaar is op het middenveld en ook niemand de positie van indribbelende verdedigers inneemt dan wordt het er niet makkelijker op voor een verdediging. Verdediging was matig, maar het middenveld had echt de classificatie slecht.

13 juli 2023 om 16:05

Het probleem lag op het middenveld? Van je verdediging was er maar 1 goed, en dat is eigenlijk een middenvelder. Als je kijkt naar Wijndal, Bassey, Timber, Rensch en Sanchez, die hebben allemaal een kut seizoen gespeeld.

13 juli 2023 om 16:52



En dat heeft ook mede met de middenvelders te maken. Omschakel momenten. Als die hun taken niet goed uitvoeren dan laat je je verdediging ook in de steek. Die komen dan ook in situaties waar ze zwaar onder druk komen te staan. Als je zag Hoe Taylor bijv stond te schutteren op de 6 positie en zn taken vergat uit te voeren. Dan ligt alles in de prut. Die liep ook continu weg als bijv Bassey juist de bal kwijt moest. Ja dan breng je die jongen ook in de problemen.

Ga voor verdedigers gewoon scouten in Zuid Amerika. Spelers die met het mes tussen de tanden de duels aan gaan. In plaats van de types Rensch en/of Wijndal, die keer op keer verzaken, en meer met uiterlijk bezig zijn dan met het spelletje. Geen ideale schoonzonen, maar houthakkers met wat voetballend vermogen. Hebben Tagliafico, Sanchez of Martinez ons teleurgesteld? Nou, zoek het in die categorie. En een beetje vaart maken kan ook geen kwaad. Straks is de competitie begonnen en staan de paar overblijvers met die halve aankopen in het veld om misschien een vierde plaats te behalen.

13 juli 2023 om 15:38

Dat zeg ik al maanden, 1 a 2 van die gasten achterin die door het gaatje gaan, daarom hoop ik aan 1 kant dat Sanchez vd Spurs komt zo'n type.

13 juli 2023 om 15:57

Ja lekker weer alles terughalen, en het liefst voor meer dan dat hij toen is weggegaan. Dat is tegenwoordig wel een beetje het beleid daar he...

13 juli 2023 om 15:41

Het probleem is dat de persoon die die spelers binnenhaalde, inmiddels vertrokken is naar Groningen. De vraag is dus vooral of Ajax nog een goed netwerk heeft in Zuid-Amerika.

13 juli 2023 om 16:24

Hij zal toch niet de enige binnen Ajax zijn met een netwerk in die landen, bijvoorbeeld Hans van der zee zit er toch ook nog als ik me niet vergis. Daarnaast is Mislintat ook gewoon een grote meneer geweest bij Dortmund, Stuttgart en Arsenal, dus lijkt me sterk dat hij daar geen openingen kan vinden.

Alleen maar goed nieuws dus. Richten op echte versterkingen. Thiago Almada lijkt mij wel een echte aanwinst. Heeft Rulli wellicht ook een Argentijns maatje waardoor hij zich wat prettiger gaat voelen ter compensatie voor het weer

13 juli 2023 om 15:41

Thiago Almada heeft nu al een transferwaarde van 20 miljoen euro. Voor minder heb je die niet.

13 juli 2023 om 15:50

Zie wel mogelijkheden. Ajax kan ook 15 miljoen plus bonussen bieden. Zo'n speler is vermoedelijk over 2 jaar boven de 50 miljoen waard

13 juli 2023 om 21:04

Thiago Almada is een erg bekend talent binnen Europa. Die staat ongetwijfeld bij veel clubs op de radar. Hoe groot acht jij de kans dan dat je hem voor 15 miljoen euro en bonussen hebt? De transferwaardes van Transfermarkt zijn vaak behoorlijk conservatief namelijk.

13 juli 2023 om 16:48

Dat hele Rulli verhaal is ook onzin gebleken. Weer verzonnen en massaal overgenomen zonder te checken. Hij zei juist gister bij zn eerste training blij te zijn dat hij er weer was.

St Juste was een prima vervanger geweest voor Timber, ga je alleen maar beter van worden in ieder geval als je de prestaties van afgelopen seizoen bekijkt. Dat je 42 miljoen voor zo'n middelmaatje als Timber krijgt moet je al blij mee zijn

Je zou maar totaal geen ingang meer hebben binnen Ajax als media zijnde en dan maar zelf beginnen met speculeren. Heerlijk hoe Minslitat zijn kaarten dicht bij zich houd. Wat een verademing met vorig seizoen. Ik weet nu al dat, zodra Timber officieel gepresenteerd wordt, Ajax binnen een paar dagen één of meerdere aankopen weet te presenteren.

13 juli 2023 om 16:26

Zo werkt het natuurlijk niet. Ook bij hem gaan er dingen uitlekken hoor. Er spelen namelijk nogal wat partijen een rol bij zo’n transfer, dus het hoeft niet eens vanuit Ajax zijn kant te komen.

13 juli 2023 om 17:01

Bij Tahirovic en Van den Boomen werkte het in ieder geval wel zo. Onder Schreuder was zelfs de opstelling twee dagen voor aanvang al bekend. Met die man hebben we vorig jaar het Paard van Troje binnengehaald.

13 juli 2023 om 17:02

Het is zeker waar dat er meerdere partijen een rol spelen, alleen lijkt Mislintat dit soort partijen tot nu toe behoorlijk te vermijden aangezien de enige aangetrokken spelers behoorlijk last minute pas in de media verschenen..

Misschien zeg ik wat geks...
maar waarom geen poging wagen bij Wijnaldum?

Misschien kunnen al die zogenaamde journalisten en voetbalsites eens stoppen met lukraak namen in verband met Ajax te brengen zodat ze weer een artikel kunnen schrijven. Ajax zou dit Ajax denkt aan dat. Klap voor ajax omdat een speler niet komt.... Ik las vanmiddag zelfs ergens een kop met....domper voor Steijn omdat Sepp niet komt. Hoezo domper....ajax is helemaal niet met die jongen bezig geweest. Al die onzin verhalen. En elke voetbalsite kopieert het weer van een andere. Zonder research te doen. Kom met echte scoops...oh wacht... die krijgen ze niet meer sinds Mislintat er zit. Schrijf dan ook niks. Je wordt gek van die verhalen van podcastmensjes en rara voetbalsites die roepen ajax zou die en die goed kunnen gebruiken, en vervolgens zie je overal Ajax volgt die, Ajax wil die. En supporters die worden er volledig in meegezogen. Sinds Mislintat er zit is het gewoon stil. En niet stil in de zin van Ajax doet niets, nee Stil in de zin van er sijpelt amper tot niets meer door.

13 juli 2023 om 17:22

Jij bent wel heel erg van het Mislintat verdedigen he soccerfan maar ik zou me onderhand toch maar wat zorgen gaan maken. Mike Verweij brengt zojuist naar buiten dat Tadic na een gesprek met Mislintat naar huis is gegaan zonder zijn gezicht op de training te laten zien na onenigheid over het beleid. Tadic riep halverwege vorig seizoen al dat er dringend kwaliteit bij moet bij Ajax en gezien de uitkomst van dit gesprek lijkt het wel duidelijk dat er weinig mogelijk is bij Ajax deze zomer. Zeer waarschijnlijk gaat Tadic nu voor een transfer naar Besiktas.

Voetbalzone. Kunnen jullie alsjeblieft zorgen dat die videos op jullie paginas automatisch afspelen. Echt heel irritant. Ook al als verzoek ingediend maar wordt niet op gereageerd. Heel vervelend als je een podcast luistert dat het geluid onderbroken wordt omdat die videos opgedrongen worden

Jammer joh haha. Dit krijg je als je alleen CL begroot en extreme kosten hebt. Bayern van NL hahahahahaha. High risk, high reward is the name of the game en nu zit Ajax in de high risk. Moeten hun geld op de knip houden en eerst verkopen. Gevolg; mindere selectie en weer geen CL. Gevolg: kan wel worden ingevuld.

Nou ik denk dat het mislopen van die 2 niet 1-2-3 persé erg is. Vd Berg is een talent, maar moet zich in de top nog wel bewijzen. Na PEC is hij op het hoogste niveau alleen opvulling van Liverpool geweest.

En op St. Juste moeten we ons al helemaal niet verheugen. Een redelijk verdediger, die met grote regelmaat in de lappenmand zit...

Ik hoop dat Vitik spoedig gepresenteerd wordt. En wat mij betreft halen we Mbyuamba nog als backup.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren