Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en PSV grijpen mis: Feyenoord dicht bij akkoord met Anis Hadj-Moussa

Laatste update:

Feyenoord ligt op pole position in de race om Anis Hadj-Moussa, zo meldt journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf zaterdagochtend. Daarmee troeft de regerend landskampioen concurrenten Ajax en PSV af.

Hadj-Moussa laat sinds januari een uitstekende indruk achter bij Eredivisie-laagvlieger Vitesse, die de 22-jarige vleugelflitser huurt van de Belgische tweedeklasser Patro Eisden. Afgelopen interlandperiode speelde Hadj-Moussa zelfs zijn eerste twee interlands namens Algerije.

Driessen lijkt te weten waar zijn toekomst ligt. “Volgens de Rotterdammers lijkt de transfer goed te komen, wat betekent dat Feyenoord dicht bij een akkoord is met zowel Patro Eisden als Hadj-Moussa.” In België ligt de linkspoot nog tot medio 2025 vast. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 750.000 euro.

Welk bedrag Feyenoord gaat overmaken aan Patro Eisden is vooralsnog onbekend, maar Driessen weet dat Hadj-Moussa uit de koker van de succescoach komt. “Met zijn soms onnavolgbare passeerbewegingen is Hadj-Moussa tot dusver een plaag voor linksachters in de Eredivisie gebleken. Feyenoord-trainer Arne Slot zoekt al een tijdje naar een dergelijk type speler voor de aanval aan de rechterkant.”

Met de eventuele komst van Hadj-Moussa sorteert Feyenoord alvast voor op een aantal wijzigingen voorin. Het lijkt erop dat de Stadionclub het aflopende contract van Alireza Jahanbakhsh niet gaat verlengen, terwijl Newcastle United-huurling Yankuba Minteh in principe terugkeert naar Engeland.

De Rotterdammers zien in Hadj-Moussa een interessant project. “Bij Feyenoord vinden ze Hadj-Moussa een hele interessante speler die zich wel moet doorontwikkelen in De Kuip zoals veel anderen eerder deden onder het bewind van Slot in Rotterdam.”

Hadj-Moussa is sinds 1 februari Vitesses hoop in bange dagen. De rechtsbuiten kwam in zijn eerste maanden tot acht officiële wedstrijden namens de Arnhemmers, waarin hij goed was voor twee doelpunten. Eenmaal fungeerde Hadj-Moussa als aangever. Feyenoord wil het jeugdproduct van RC Lens voor meerdere seizoenen vastleggen en is vastberaden snel een deal te sluiten.

Is Hadj-Moussa een goede versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus het gaat tussen Ajax en psv. Ben benieuwd.

30 maart 2024 om 07:54

Haha zou je bijna zeggen he. Zou dit enorm aanmoedigen, 2e seizoenshelft 2x in het Gelredome gezeten en wauw, deze gozer kan echt heel goed ballen.

Opmerkingen over "bord op schoot scouten" incoming voorspel ik.

Zelfde als een spits bij ons even uit vorm is. Dan krijg je "nieuwe Jorgensen". Hehe hoe kun je iemand laten weten dat je geen kennis hebt van voetbal zonder het te zeggen...

30 maart 2024 om 08:35

Volgens Hamstelaar is t overigens allemaal onzin. Enkel aangeboden door zaakwaarnemers bij de top3, en dat is het. Ajax zou iig geen interesse hebben, en hij betwijfeld ook op het verhaal van Valentijn klopt.

30 maart 2024 om 08:39

Is soms ook een beetje afgunst denk ik. Verder kan deze jongen echt wel wat. Er gebeurt wat als hij aan de bal is en daarvoor kijk je voetbal. Er is genoeg aan die jongen aan te merken, maar de potentie ziet iedereen wel.

30 maart 2024 om 08:59

Echte bord op scouting dit, Feyenoord kan haar scoutingsapparaat beter helemaal wegdoen.

30 maart 2024 om 09:06

Ja rubentje…

Aursnes, Hancko, Gimenez, Trauner, Beelen, Szymanski, Wieffer. Er gaat daar inderdaad van alles mis in de scouting de laatste jaren.

30 maart 2024 om 09:10

Noud, ik heb het idee dat Rubentje hier lichtelijk sarcastisch is. Ik vroeg er ook wel een beetje om natuurlijk.

30 maart 2024 om 09:14

Dat negatieve sentiment rond 'bord op schoot scouten' blijf ik sowieso onzin vinden. Met een Timber, Wieffer, Wellenreuther en Beelen ben ik bijvoorbeeld erg tevreden. PSV heeft een Schouten, Veerman, Dest en de Jong. En Ajax heeft bijvoorbeeld een Berghuis. Verder zijn er door de tijd heen meer dan genoeg succesverhalen. Uiteindelijk valt of staat alles bij kwaliteit. En als een speler al ervaring in de Eredivisie heeft dan is dat toch helemaal mooi meegenomen?

Tenzij we er een behoorlijk bedrag voor betalen ben in ieder geval geen tegenstander van de komst van deze speler. Hij doet mij denken aan Minteh met meer overzicht en een betere pass en schot in de benen.

30 maart 2024 om 09:19

"En Ajax heeft Berghuis"... Ja, dat somt helaas genoeg ons seizoen wel op.

30 maart 2024 om 09:39

Hii kan goed voetballen echter weinig rendement. Daar moet wel verbetering in komen. Dan kan het ecgt een goede transfer worden.

30 maart 2024 om 09:43

Linksback van Almere City had hem 80 minuten in zijn broekzak, veel plezier!

30 maart 2024 om 09:50

De creativiteit spat er bij PSV nou ook niet echt vanaf.

30 maart 2024 om 10:07

Zat tegen Almere 90 minuten in het stadion, de linksback van Almere werd helemaal gek gedraaid man. Hij had op een gegeven moment zelfs dubbele dekking, wat hem overigens nog steeds niet tegenhield. Lekker slecht gekozen voorbeeld dit...

30 maart 2024 om 11:56

Memyselfandi gebruikt ook het woordje bijvoorbeeld, hij had ook Brobbey, Bergwijn of Hato kunnen noemen. Niet dat de Ajax supporters dan meteen feestend op tafel staan maar met Brobbey is er in ieder geval één lichtpuntje.

30 maart 2024 om 13:20

Wat een lege,domme opmerking zeg. Zeker als je weet dat namen als aursnes,gimenez,hancko,trauner etc uit desbetreffende scoutingsapparaat komt.

30 maart 2024 om 13:35

Hij is nog jong, dus daar kan Slot nog wel wat aan leren.

30 maart 2024 om 13:55

@kironi Ik probeerde positieve voorbeelden van bord of schoot scouting bij de Nederlandse topclubs te benoemen. Ik kwam bij Ajax oprecht niet verder dan enkel Berghuis. Ik zal vast spelers hebben gemist maar niet de 3 die jij benoemt.

Brobbey en Hato zijn gescout in de jeugd. Dat lijkt mij geen bord op schoot scouting. Bergwijn zou ik wel bord op schoot scouting noemen daar dat leek mij dan weer geen positief voorbeeld. Ajax heeft voor mijn gevoel de afgelopen jaren ook amper spelers uit de eredivisie gehaald.

30 maart 2024 om 17:21

Je kan het proberen zal niet veel kosten

Mr Trukendoos met 0 rendement. Lijkt een prima match voor op de vleugels bij Feyenoord inderdaad.

30 maart 2024 om 07:24

Grappig dat je dit zegt. Kijk jij de wedstrijden wel? Waar zie je spelers die zo dreigend zijn? Tuurlijk mislukt er genoeg maar bij de buitenspelers van ajax en Feyenoord lukt er meer niet dan wel en is er juist een gebrek aan creativiteit. Daarnaast heeft hij 2 goals gemaakt (schot van richting veranderd) en 5 keer op het ijzerwerk en dat is ook gewoon puur pech. Onkunde is als je hem wild de derde ring injaagt maar hij werkt vaak prima af alleen heeft puur pech. Daarnaast de dooddoener over de leeftijd. Zijn landgenoot en positiegenoot speelde op zijn 22ste nog in de Ligue 2 bij le havre. Ik zeg nergens dat het een wereldtopper wordt maar de potentie is zeker een aankoopje van een paar miljoen waard.

30 maart 2024 om 07:37

Redelijk eens met jou stuk maar 5 keer het ijzerwerk raken is ook gewoon kwaliteit.

30 maart 2024 om 08:09

Ik ken een kleine Argentijn die ook regelmatig het ijzerwerk raakte, kan wel een aardig balletje trappen. Het zegt meer iets over de schietkansen die je voor jezelf creëert en in bepaalde gevallen is het wel degelijk pech. En om nog op de reactie daarboven te reageren, die jongen heeft bijvoorbeeld ook 2.32 expected assists waaruit daadwerkelijk maar 1 assist is gekomen. Vaak zie je dat het daadwerkelijke aantal assists behoorlijk hoger ligt dan de expected dus hij creëert ook voldoende kansen voor z’n teamgenoten. Daar speelt wél mee dat z’n teamgenoten de kansen die hij aan ze biedt blijkbaar niet goed genoeg afmaken.

30 maart 2024 om 09:36

Die jongen wordt verhuurd door een tweedeklasser in België. Is 22...

Ik zou m'n vingers hier niet aan branden.

30 maart 2024 om 09:45

QuePasa, zeg jij daar echt wat ik denk dat jij zegt??? Begin je je verhaal nu door de kleine argentijn hier in je verhaal te betrekken? Quepasa, is er iets niet goed met jou? Deze hadj moussa is de neef van de ali expres versie van ronaldinho en jij vergelijkt hem met de allerbeste speler op de wereld. Pfff krijg er buikpijn van

30 maart 2024 om 10:50

Ik vergelijk hem helemaal niet met Messi. Ik haal het alleen aan om een punt te maken dat het ijzerwerk raken naar mijn mening ook gewoon veel met pech te maken heeft (tenzij het een opgelegde kans is). Messi is niet voor niets de beste speler die ik ooit gezien heb, die kwaliteit wordt echt niet minder omdat hij vaak het aluminium raakt, vind dat weinig zeggen. Als je een beetje kan begrijpend lezen had je dat eruit kunnen halen.

30 maart 2024 om 13:41

@ Kuna_Mila: Deze jongen kan fantastisch voetballen, zijn aanname van de bal is echt zoals Bergkamp in zijn goede tijd. Hij moet alleen nog leren een efficiënter vervolg aan zijn actie te geven. Dat is aan zijn volgende trainer om dat erin te krijgen.

30 maart 2024 om 07:39

Aan Arne Slot dan de nobele taak om deze speler beter te maken (lees te werken aan rendement). Slot heeft natuurlijk bewezen spelers beter te maken. Vraag is dan natuurlijk of Slot wel blijft.

30 maart 2024 om 07:40

Pak zn statistieken erbij en je hebt gelijk. Echter, heb die gozer vaak al lat en paal zien raken. Factor pech speelt ook mee en natuurlijk het feit dat hij in een bijzonder matig team speelt. Rendement valt aan te werken, de basis is er al. Hij zal weinig kosten en kent de competitie. Vind het helemaal geen domme aankoop. Zo'n Driouech werd hier de hemel ingeprezen

30 maart 2024 om 07:43

Haha jaloezie is een slechte eigenschap.

Een speler met veel potentie. Gebrek aan rendement, om het eveneens onnodig negatief te schetsen, komt ook door kwaliteit om hem heen. Met de juiste begeleiding kan je hier een topper van maken. En mits Slot blijft, dan is er zeker de juiste begeleiding. Hoewel Bosz hier ook een toptrainer voor zou zijn.

30 maart 2024 om 09:20

The jump
Jaloers zeker dat zelf dit soort spelers niet meer naar Ajax wil komen. En dit zijn de bedragen die Ajax wel kan uitgeven.

30 maart 2024 om 14:31

Als psv fan ontzettend jaloers dat die niet naar Ajax komt inderdaad. Wat een aannames meteen weer. Ben eerde blij dat hij niet naar Eindhoven komt, omdat daar al genoeg spelers met matig rendement rondrennen.

30 maart 2024 om 09:33

Los van alle reacties hier boven heeft hij kwaliteiten die Feyenoord nu mist. Tuurlijk zie je die het liefst gekoppeld aan 20 G/As per jaar, maar die spelers zijn voor geen enkele Nederlandse club betaalbaar.

30 maart 2024 om 09:34

Wat een zure reactie is dit zeg. Als je deze jongen hebt zien voetballen snap je heel goed wat zijn potentie is.

30 maart 2024 om 10:42

Als je voor dreiging zorgt en je mannetje voorbij bent is het niet 0 rendement. Hij moet alleen leren afwerken. Hij speelt ook bij een matige vitesse laat staan als hij zou spelen met betere spelers om zich heen

30 maart 2024 om 11:40

Kopen voor 5 ton en doorverkopen voor 2 miljoen is ook gewoon een optie he.

In ieder geval een speler die zijn man kan passeren. Ben wel benieuwd waarom het eerder er nooit uitkwam. Zou hij dan zoveel beter zijn dan een dilrosun?

30 maart 2024 om 09:22

De enige reden dat hij voor Feyenoord kiest is dat voor volgend jaar maar een buitenspelen (Slory) is.

Pushbericht van Valentijn, je zou er maar wakker van worden.

Ik heb hem niet heel vaak gezien, maar in de samenvattingen ziet het er goed uit

Dit wordt of een flop of echt een pareltje.

30 maart 2024 om 07:19

Dat is inderdaad wel vaker zo

30 maart 2024 om 08:30

Touché

Bord op schoot scouting slaat weer toe? Of zou ie meteen uitgeleend worden aan Dordrecht en zo in de ED actief kan blijven?

30 maart 2024 om 07:23

Want elke goede aankoop / 'parel' kan enkel uit onbekende competities ofwel buitenland komen natuurlijk.

30 maart 2024 om 11:41

Of gewoon gratis 1,5 miljoen oprapen door hem te kopen voor 5 ton en te verkopen voor 2 miljoen.

Voor een bescheiden som kan je dit absoluut proberen. Van wat ik van 'm gezien heb in die paar wedstrijden zie je dat het echt een hele vaardige voetballer is met mooie passeeracties en dreiging.

Ik heb, voor wat het waard is, even een filmpje beken. Voor een miljoentje snap ik de gok wel. Snel voetenwerk en een redelijke trap zo te zien. Als je hem wat rust en power kan meegeven kan het een leuke speler worden voor bv Feyenoord.

30 maart 2024 om 11:44

Hij hoeft ze ook niet allemaal zelf te maken. Als je hem kunt aanleren om tot aan de 16 te dribbelen en daarna de assist te geven op spitsen of het inlopende middenveld dan pakt zo’n jongen gewoon 20 assists per jaar.

Weet iemand waarom Patro Eijsden hem uitleent aan Vitesse? Ik kan me voorstellen dat je hem er best bij kunt hebben in de strijd om promotie. Hij heeft ook wel wat gespeeld daar. Had hij de concurrentie strijd verloren daar, willen ze hem zo in de etalage zetten, is er iets anders aan de hand? Vind het een raar verhaal dat zo’n goede speler dan weg moet/mag.

30 maart 2024 om 08:12

Volgens mij te maken met het feit dat die Coley Parry eigenaar is van Patro en het ook de bedoeling was dat hij dat zou worden van Vitesse. Ging uiteindelijk natuurlijk niet door, maar denk dat hij de beste speler van z’n andere club wilde verhuren aan zijn mogelijke andere club om die te helpen in de strijd tegen degradatie.

30 maart 2024 om 09:05

Haha de voetbalwereld is zo verrot, ongelofelijk dat dit soort dingen gebeuren.

Hij valt natuurlijk enorm positief op in een elftal van niks. De vraag is of hij zo opvalt omdat hij die vrijheid krijgt en zonder enig takenpakket kan spelen daar? Kan hij dat ook als de ruimtes zeer klein worden gemaakt en je daarbij nog een aantal defensieve taken mee krijgt? Daarbij zijn z'n statistieken magertjes. Dat een middenmoter voor hem komt zou ik snappen, maar een top 3 ploeg? Daar heeft hij (nog) niks te zoeken in mijn ogen. Gevalletje Diemers.

30 maart 2024 om 10:25

Hij maakt z’n acties juist alleen maar in de kleine ruimtes. Magere statistieken vind ik bovendien vrij logisch; pas 7/8 wedstrijden gespeeld in een bijzonder matige ploeg die hij ineens op sleeptouw moet nemen. Goedkope gok in elk geval voor Feyenoord, want iemand met een dribbel/passeeractie missen we echt. Of hij gaat aanhaken wordt 2.

30 maart 2024 om 19:38

Denk je niet dat de tegenstanders van Feyenoord het doorgaans véél compacter houden dan die van Vitesse dit seizoen? Ik moet het nog maar zien of hij wat paraat kan spelen.

V.w.b. zijn statistieken zijn dit niet zijn eerste potjes in het betaald voetbal natuurlijk. Hij is in 26 wedstrijden bij 5 doelpuntjes betrokken geweest. Niet bijster veel he?

Dit is gewoon een leuk spelertje voor Utrecht of Heerenveen. AZ moet er eigenlijk al niet aan beginnen. Dat Feyenoord interesse toont is echt lachwekkend. Ik dacht dat ze de Diemers of Kazim Richards periode inmiddels wel achter zich hadden gelaten.

Feyenoord en Algerijnen tot nu toe altijd een topcombinatie, laat maar komen! Zal niet al te duur zijn en is de gok wel waard

Heb mijn twijfels. Jongen speelt leuk en heeft zeker talent. Van een waarschijnlijke degradant naar de top van Nederland lijkt me echter te hoog gegrepen.

Op zondag om 19u is ie voor mij sinds kort een hoogtepuntje. Alleen verliest zijn team alsnog vrijwel altijd.

Goed, wel leuk elke keer als ie aan de bal komt. Hopelijk niet te duur?

Ik zou oprecht blij zijn met deze transfer. Gewoon een hele fijne buitenspeler met een heerlijke techniek en hij is behoorlijk onvoorspelbaar. Dat zijn kwaliteiten die veel buitenspelers bij ons niet of nauwelijks hebben. Hij brengt wat extra's. Bijkomend voordeel is dat hij nog jong is en dat hij niet de hoofdprijs kost. Hoe dan ook een leuke aanwinst die zomaar kan uitgroeien tot een echte publiekslieveling. Ik vind dit wel een verbetering t.o.v. Jahanbaksh. Die stelt mij mateloos teleur.

Neem aan dat dit een transfer voor FC Dordrecht wordt, in welk geval dit een briljante aankoop zou zijn. Anders heb je Paixao, wil je Minteh nog huren en zit hij Slory in de weg qua ontwikkeling.

En vier rechtsbuitens lijkt me wat veel, zelfs voor Feyenoord.

Ik snap niet dat de clubs uit de top 3 hier interesse hebben. Clubs als AZ Twente etc had ik zeker begrepen. Leuke voetballer dat wel maar niet voor de top 3

Leuk voor op de pleintjes of in de zaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren