Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat baalt: ‘Ik durf het niet hardop te zeggen, maar het is wel zo’

Laatste update:

Dick Advocaat zat zondag voor de tweede keer op de bank bij Sparta Rotterdam en na zijn debuut tegen Vitesse ging ook de derby tegen Excelsior verloren. Een late vrije trap van Anouar Hadouir garandeerde de drie punten voor de Kralingers en Advocaat baalde na afloop van de tweede nederlaag op rij onder zijn bewind.

“Ik durf het niet hardop te zeggen, maar het is wel zo. We hebben wel meer nodig dan een verdediger”, reageert hij bij de NOS op de op dit moment nog lopende zoektocht van Sparta naar versterkingen. “Ik moet oppassen dat ik niet te negatief word. We hebben het zelf weggegeven. Harder werken kun je niet. Maar op een gegeven moment word je op kwaliteit verslagen.”

Advocaat kon zijn ploeg weinig verwijten qua inzet, maar zag dat het op cruciale momenten misging: “Wij moesten en zo was de wedstrijd ook. We probeerden continu de aanval te zoeken, maar geven twee vrije trappen weg. En dan krijg je twee goals tegen, dat kan niet op dit niveau”, gaat de trainer, die momenteel met Sparta hekkensluiter is, verder.

De Spangenaren verwelkomden tot nu toe Dabney dos Santos, Fred Friday en Soufyan Ahannach als nieuwe aanwinsten laatstgenoemde maakte zondag meteen zijn eerste minuten. De huurling van Brighton & Hove Albion zag echter ook dat er achterin nog wel wat bij moet komen: “De goals komen er wel, maar als je het achterin zo gemakkelijk weggeeft... Dan is het dweilen met de kraan open.”

Denk jij dat Sparta dit seizoen gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet geen degradatievoetbal coachen zegt hij dan. De arme man is er gewoon ingetrapt. Ik kan me niet voorstellen dat Dick heel vrolijk wordt met zon carriereafsluiter

21 januari 2018 om 16:21

ja, dan kan je eigenlijk alleen nog maar een ander clubje of land gaan doen. Doet ie toch wel weer slim die Advocaat.

Verwachte hij dan dat Sparta miljoenen op de bank had staan om in te kopen? Of heeft hij zich niet verdiept in z'n selectie voor dat hij eraan begon?

21 januari 2018 om 16:36

Verleid door Beenhakker en verwacht dat hij met zijn persoonlijke aantrekkingskracht spelers als Maher of Kramer wel kon aantrekken

Pffff bij Excelsior doen ze het met nog minder dan bij Sparta wel prima

Ik wordt zo moe van trainers die later instappen met hoge verwachtingen en die als ze aan gesteld zijn gelijk gaan zeuren om nieuwe spelers. Als het aan de spelers ligt hadden ze net zo goed de oude trainer kunnen houden.

En daarom moet je dus geen advocaat inschakelen. Die heeft vanaf minuut 1 alleen nog maar kritiek gehad over het niveau van zijn ploeg. Bij psv toen hetzelfde, alleen maar kritiek op zijn centrum gehad, en toen kwam er niemand bij. Heel jaar met 2 onzekere jongens achterin gestaan. Straks komt er niemand bij, dan staat je groep daar met lekker veel vertrouwen Dick. Maar gelukkig kan je dan over 4 maanden zeggen dat het niet aan jou lag en dat je “het al had gezegd”. Toppertje deze man, altijd goed voor het groepsgevoel. Als je echt een goede trainer bent, dan verzin je een tactiek waarmee je je zwakke punten kan verbloemen, ipv gewoon zo blijven spelen en dan je spelers de schuld geven.

21 januari 2018 om 18:18

Grappig om dit te lezen als fener fan zijnde, want ik herken dit volledig van Dick. Vorige jaar bij Fenerbahce zeurde hij na elke puntenverlies ook al over het materiaal, terwijl hij dondersgoed wist wat het te besteden budget was.

22 januari 2018 om 14:59

Ja, dit doet die man al jaren. echt niet normaal. En overal wordt die binnen gehaald als de verlosser, maar zodra hij er is ziet die alleen maar problemen. Ik snap werkelijk niet wat clubs in hem zien. Zet je een trainer op deze groep die wat positiever is en wat meer probeert de sterktes te benutten, kom je volgens mij verder dan een negatieveling die alleen maar de zwaktes naar boven brengt. Het liefst met naam en positie.

Men mag toch aannemen dat advocaat weet waar aan hij begint. Bijzonder om dan na 2 wedstrijden al beginnen te klagen. Goed ook voor het vertrouwen van de spelers die juist in deze situatie de steun van de trainer nodig heeft. Beter had Sparta een ander soort trainer aangesteld. Echter een kat in het nauw maakt rare sprongen.

21 januari 2018 om 18:19

Dat dacht ik ook al. Lekker voor het vertrouwen van de spelers door zichzelf al zo in te dekken.
Daarnaast heeft Sparta echt niet de meest slechte selectie.
Ploegen als Roda en NAC zijn echt drama. Tijd om eens te laten zien wat coachen is !

Heb sowieso nooit echt een hoge pet van Dickie gehad. Bij Zuid Korea en Rusland heeft ie t totaal verknald nadat Guus echt een uitstekende basis had gelegd. En bij PSV geen kampioen ondanks Ronaldo en Nilis in de selectie. Servie met echt goede spelers bijna alles verloren in de kwalificatie terwijl ze nu (2 jaar na dato) gewoon mee doen!

Excelsior kwam om niet te verliezen en ging er sneaky en toch ook wel wat onverdiend met de winst vandoor. Maar bij Sparta worden zoveel cruciale fouten gemaakt, daar is niet van te verliezen....

Breeeeuuueerrrr .....
Breeeeuuueerrrr .....

gewoon opstellen achterin !!

21 januari 2018 om 18:36

Zekers !! brok ervaring, toppertje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren