wk2018

Luckassen: ‘Ajax moest eerst Sánchez verkopen, PSV was direct concreet’

Woensdag, 13 september 2017 om 12:45

Derrick Luckassen ruilde AZ deze zomer in voor PSV, maar de verdediger annex verdedigende middenvelder had ook andere opties. Hij kon naar Feyenoord, terwijl zijn zaakwaarnemers ook hebben gesproken met Ajax. Toch koos Luckassen voor een verblijf in Eindhoven, omdat hij ervan uitging dat hij zich bij de club van trainer Phillip Cocu het beste kon ontwikkelen.

"Mino en José (zaakwaarnemers Raiola en Fortes Rodriguez, red.) hebben inderdaad met Ajax gesproken. Maar zij moesten eerst Davinson Sánchez (vertrokken naar Tottenham Hotspur, red.) verkopen. PSV was direct concreet", zegt Luckassen in gesprek met Voetbal International. Feyenoord was ook een optie, aangezien de club akkoord was met AZ. "Als ik ja had gezegd, was ik nu Feyenoorder."

PSV kwam als eerste, maar dat was niet doorslaggevend, zegt de jongeling. "Ik had een goed gevoel bij PSV, maar was ook blij met de interesse van Feyenoord. Ik wilde namelijk sowieso een stap omhoog maken." Luckassen heeft de laatste jaren naar eigen zeggen een flinke stap qua mentale groei gezet. "Spelers hebben geen kritiek nodig om te beseffen dat ze niet goed hebben gepresteerd", zegt hij. "Als je me slecht vindt, prima man. Ik vind mezelf goed."

Komende zondag wacht de topper tegen Feyenoord en Luckassen kijkt uit naar de confrontatie, mede omdat hij mogelijk gaat voetballen tegen zijn goede vriend Ridgeciano Haps. "Ciano en ik lopen elkaar flink te dollen. We zijn meer dan vrienden, het is het broersgevoel. Maar we zullen elkaar in het veld niet ontzien. Ik heb Ciano ook gezegd dat wij hen gaan verslaan en dat niet Feyenoord maar PSV kampioen wordt."


Poll

Was Derrick Luckassen een goede aanwinst voor Ajax geweest?


Gerelateerd

68 reacties (laatste reactie door millonario)

Ik ben voorlopig blij met St. Juste ten opzichte van Luckassen. Vind Luckassen toch vrij wild en vaak ongecontroleerd. Vorig seizoen toch ook 11 keer geel en 1 keer rood, seizoen ervoor 2 keer rood. Allebei fysiek en qua snelheid wel in orde maar heb het idee dat Luckassen wat meer steekjes laat vallen.

13 september 2017 om 13:09

En ik denk als je zo iemand voor de camera moet zetten zoals het voorbije weekend dat dat ook vrij pijnlijk is. Kan geen zinnig woord zeggen. Je bent speler van PSV, maar deftig praten zit er niet in helaas.

15 september 2017 om 22:31

Moet je dan als voetballer perse een zinnig woord zeggen? De journalisten van vandaag de dag kunnen amper een zinnige vraag stellen. Laat dat ventje gewoon lekker ballen, het is geen wereldspeler en hij zal de ballon d'or niet winnen maar hij is goed genoeg voor PSV en zal alleen nog maar beter worden.

16 september 2017 om 03:31

Nee, maar deftig praten is toch het minste wat je kan doen.

13 september 2017 om 13:11

St juste is mentaal net zo onstabiel. Herinner 2x AZ-Heerenveen uit en thuis. Schandalige rode kaart in minuut 93 door frustratie

Maar goed ook, anders was het nog meer gatenkaas achterin.

13 september 2017 om 13:56

De beste man werd werkelijk helemaal dolgedraaid door Zeneli afgelopen zondag. Viel behoorlijk door de mand. Ik denk dat Ajax en Feyenoord zich gelukkig mogen prijzen dat ze hier geen 5-6 miljoen voor hebben neergelegd. PSV gaat een zwaar seizoen tegemoet met verdedigers als Isimat, Luckassen en Schwaab in het centrum en Paal of Brenet op links. Allemaal niet het niveau wat psv na zou moeten streven.

Ajax heeft het gewoon slecht gedaan deze transferzomer. Ze hadden Dolberg gewoon moeten verkopen voor 50 miljoen, omdat je met Huntelaar een betere hebt voor de spits postitie. Dolberg zal na dit seizoen nog maar 15 miljoen waard zijn als hij zo matig blijft spelen. Als Ajax, Dolberg had verkocht, dan hadden ze nog Huntelaar, Casseira, Siem de Jong en Sierhuis voor de spits positie. Gewoon dom dus dat ze Dolberg niet hebben verkocht.

Ze hadden daarnaast ook veel meer moeten investeren in nieuwe backs en Sanchez hadden ze moeten behouden. Of ze hadden gewoon beter moeten anticiperen op vertrek van Sanchez en Luckassen moeten halen als vervangen. Luckassen vind ik een ideale vervanger voor Sanchez. Ook St Juste was niet slecht geweest als vervanger van Sanchez.
Gewoon slecht gedaan door Ajax allemaal deze fouten.

13 september 2017 om 13:00

Een paar jaar geleden speelden spelers tot hun 22ste-23ste gewoon in het tweede of jong Ajax. Nu worden ze al op hun 19de afgeschreven door supporters? Waar is de realiteitszin gebleven, na 1 of 2 wedstrijden die goed of slecht zijn gelijk een definitief oordeel aan geven?

13 september 2017 om 13:06

Geloof je jezelf nog wel? Je vindt Dolberg matig spelen maar Luckassen die dramatisch speelt is wel de ideale vervanger? Hoe tegenstrijdig.... Ajax was al lang met Wöber bezig maar ook hij wilde niet komen vanwege Sanchez. Sanchez verkocht en Wöber gekocht. Het plan was er dus altijd al. Bovendien staat De Ligt op de plaats van Sanchez. Die loopt over paar jaar ook voor zo'n bedrag als Sanchez de deur uit. Dolberg is 19. Kijk eens naar Zlatan of Suarez die ook pas later echt goed waren. Geef Dolberg 2 of 3 jaar en hij is die 50 miljoen weer makkelijk waard.

13 september 2017 om 14:30

De Ligt is schromelijk overschat. Iedereen doet alsof het geweldig is dat zo'n jonge jongen bij Ajax in eerste speelt en de EL finale heeft gespeeld. Ik zie in Mathijs de Ligt makkelijk een Viergever/veltman of Boilesen 2.0. Ik zie de Ligt echt niet voor 40 miljoen vertrekken hoor. De ligt wordt gewoon een toekomstige flop bij Ajax, die hetzelfde pad zal bewandelen als Ricardo v Rijn of Veltman. Je ziet nu gewoon hoeveel fouten die de Ligt maakt.

13 september 2017 om 15:49

Lekker makkelijk die voorbeelden die je noemt, je kan ook zeggen Vertonghen, Alderwereild, Vermalen, Blind die konden er op een gegeven moment ook allemaal niks van maar spelen dankzij Ajax nu wel in een topcompetitie. Alle jonge spelers maken fouten en krijgen te maken met terugslagen maar als je de Ligt 18 jaar pas nu inschat op het niveau van Rhijn en Veltman dan heb je er erg weinig kijk op.

13 september 2017 om 17:04

De ligt heeft veel maar paralellen met Vertonghen dan met Veltman. Net als vertongen maakt hij grote dekkingsfouten en domme fouten omdat hij de bal in de ploeg wilt houden. Net als Vertonghen heeft hij op jonge leeftijd al een imposant lichaam. Net als Vertonghen begint de Ligt veel meer op te stomen door het midden en dit af te wisselen met goede crosspasses en net als Vertonghen verdrijft hij meer ervaren verdedigers naar backposities. Veel van zijn fouten zouden niet worden gemaakt met goede coaching in het veld. De meeste fouten konen door zone dekking en niet man dekking. De ligt komt er wel, jammer dat hij wat explosiviteit en snelheid mist anders had hij werkelijk alles wat een verdediger moet hebben.

13 september 2017 om 14:37

Ik kan je niet serieus nemen als je zegt dat Ajax Dolberg had moeten verkopen. Ten eerste, Dolberg heeft een fantastisch jaar gehad. Hij heeft nu een dip, maar iedereen weet dat het talent er nog steeds is. Ten tweede, wat heeft Ajax aan geld op de rekening? Zelfs als Dolberg over twee jaar maar 20 miljoen waard is, maakt Ajax heel veel winst. Ten derde, fijn dat jij Luckassen een ideale vervanger voor Sanchez vindt. Ik ben blij dat Overmars daar anders over heeft gedacht!

13 september 2017 om 15:56

@zermattperson....gefeliciteerd met de meest onzinnige,en zinloze reactie vol met speculatieve opmerkingen van de dag!

Hoe weet jij nou hoe Dolberg gaat presteren dit seizoen?? Die jongen heeft Eindelijk een dipje..so What? Een ieder die ook maar een klein beetje verstand van voetbal heeft kan zien dat hij barst van het talent en het is absoluut niet ondenkbaar dat hij voor +30 miljoen wordt verkocht in de toekomst..

Ten eerste heb jij geen idee hoe concreet bod van Monaco was en of het daadwerkelijk 50 miljoen was, en ten tweede koos ajax voor de kwaliteit van de selectie en was geld van minder belang.

Luckassen een 'ideale vervanger' voor Sanchez??? Jij hebt thuis geen TV en luistert alleen naar de radio ofzo? Luckassen komt niet eens in de buurt van de kwaliteiten van Sanchez en op dit moment zijn Viergever en De Ligt een stuk beter dan Luckassen.

Backs heeft ajax in Veltman en die nieuwe Colombiaan en op LB had er best wat bij gemogen maar voor de Eredivisie zijn Dijks en Sinkgraven goed genoeg.

Geen idee of je Psv'er bent, maar zo JA dan zou ik me meer zorgen maken over het Ernstige gebrek aan kwaliteit in de PSV selectie met momenteel niet 1 PSV waardige Cv,lb en spits.

13 september 2017 om 16:55

Locadia is gewoon een prima spits. Alleen hij wordt misbruikt op de flanken. Als Locadia de tijd heeft en in vorm komt, zal hij er gewoon 15 tot 20 inleggen.

13 september 2017 om 17:36

Ok Zermattperson
Jij blij met Locadia
Wij blij met Dolberg en "the Hunter".
Ik zie het probleem niet zo. Jij zou ook gewoon heel gelukkig moeten zijn dat wij Dolberg dan maar hebben behouden. Geen 50M meer waard (volgens jou).
Wat als KJH geblesseerd was geraakt in het voorseizoen? hij is immers nog weleens geblesseerd geweest de afgelopen 2 jaar. Dan hadden de meeste geroepen dat Overmars een idioot was om Dolberg te verkopen en dat geld op het veld moet staan en niet enkel op de bank.
Laat Kasper gewoon even door zijn dipje komen. En hij heeft er naar mijn mening gewoon baat bij dat "the Hunter" er nu bij is. Nu heeft hij tenminste een leermeester erbij. Iemand die hem de kneepjes van het vak kan bijleren op een hoger niveau, want dat miste Dolberg vorig seizoen. Het is gewoon mooi dat Ajax gewoon 2 topspitsen heeft. Ook al is het natuurlijk jammer dat ze nu elkaar minder kunnen afwisselen bij gebrek aan Europees voetbal.
Zo'n jongen als Dolberg moet trouwens gewoon nog wat jaren bij Ajax spelen en dan als gelouterde eredivisiespeler de stap maken. Dan komt hij als een ervaren speler aan bij een groter team en wordt hij ook met meer aanzien geaccepteerd. Gelukkig is Dolberg zelf een slimme jongen en heeft zelf ook gewoon gekozen om langer bij Ajax te blijven.

Ongepolijste diamant die Luckassen. Hij is jong, sterk en kan redelijk goed voetballen voor een verdediger. Ik weet alleen niet wat zijn beste positie nou is CV, of Cvm?
Alle 3 de topclubs achter hem aan, dat wil toch wel wat zeggen over zijn potentie.

Dit tekent Ajax toch ook weer. Ze spelen niet goed in op het vertrek van bepalende spelers. Indien Sanchez had gebleven, dan had Luckassen prima een jaar in de luwte kunnen spelen zodat hij het volgende seizoen een duo kon vormen met De Ligt. Wöber is nog een stuk jonger en minder ver in zn ontwikkeling. Die zou prima na Luckassen ingepast kunnen worden. Helaas.......

Dit jaar wennen bij PSV en het volgende seizoen bepalender worden, dan doet hij het goed.

13 september 2017 om 12:56

Roytje, nou ik ben blij dat hij niet naar ons is gekomen. zal wellicht potentie hebben maar ik heb het nog niet gezien.
Jij geeft aan dat de top 3 achter hem aan zat, maar je kan het ook zo zien, Feyenoord heeft gekozen voor St. Juste, Ajax voor Wöber en dus bleef PSV over. maar Feyenoord en Ajax kiezen niet voor niets voor een ander. dit is ook een invalshoek!
Vooralsnog is het nog geen aanwinst gebleken, maar het seizoen is nog jong we zullen het gaan zien.

13 september 2017 om 13:00

Daar waren we echt niet beter van geworden dan had ik nog liever Bergsma gezien ofzo

13 september 2017 om 13:06

Volgens mij is Wöber is pas aangetrokken nadat Sanchez is verkocht en had Luckassen zijn keuze al gemaakt, dus ik heb t idee dat Ajax niet veel meer te kiezen had.

W.b.t. St Juste kun je best wel gelijk hebben, maar dat is ook een talentvolle verdediger en mij om het even.

Het blijft een jonge talentvolle speler wat mij betreft. Daarnaast is het transferbeleid van Ajax echt flut dit seizoen naar mijn mening. Ik heb liever een Nederlandse Luckassen op de bank zitten, die zich al 2 seizoenen in de eredivisie goed staande houdt, dan een 19 jarige (weliswaar talentvolle) Oostenrijkse verdediger met slechts een handvol wedstrijden op het hoogste niveau.

13 september 2017 om 13:10

@ajax338 Volgens mij moet je de tekst nog een keer lezen.. Er staat duidelijk dat Ajax wel wilde maar nog moest wachten op de transfer van Sanchez en dat Feyenoord al rond was met AZ.

Dat Ajax niet goed heeft gepresteerd deze zomer op de transfermarkt is geloof ik inmiddels wel algemeen bekend. Er lagen veel kansen na vorig seizoen, helaas door gerommel binnen de club (lees vertrek trainer etc) hebben ze niet het maximale eruit gehaald.

13 september 2017 om 13:12

Helaas, je reactie klopt niet. Luckassen speelde al bij PSV toen Feyenoord en Ajax st juste en wober aantrokken

13 september 2017 om 13:31

Grunn_01 en Thermisol, het is Lukassen die aangeeft dat Ajax moest wachten niet Ajax.
Dat Ajax Wöber pas gekocht heeft nadat Lukassen voor PSV had gekozen zegt ook niets. Weet jij hoelang Ajax al bezig was met Wöber, wat ik begreep al sinds mei. Waarschijnlijk duurde het dus langer voor dat hij akkoord ging.
Het zelfde geldt voor Feyenoord, dat Feyenoord en Ajax voor andere spelers zijn gegaan wil niet zeggen dat ze wel voor Lukassen wilde gaan, want anders hadden ze dat wel geprobeerd.

13 september 2017 om 14:39

Roytje, Wöber was al eerder benaderd door Ajax. Hij zei toen echter 'nee', omdat hij geen reservespeler achter Sanchez wilde worden. Dus jouw opmerking dat hij pas daarna is benaderd, klopt niet.

13 september 2017 om 18:54

Mijn reactie slaat op dit stuk: "maar je kan het ook zo zien, Feyenoord heeft gekozen voor St. Juste, Ajax voor Wöber en dus bleef PSV over."

Ik geef enkel aan dat dit niet klopt, gezien het feit dat Luckassen al speler van PSV was voordat de andere clubs de andere spelers kochten.

Ik weet inderdaad niet hoelang Ajax al bezig is geweest met Wöber. Het kan zijn dat dit al sinds mei is, maar Luckassen is eerder naar PSV gegaan dan Wöber naar Ajax. Terwijl jouw eerdere reactie insinueerde dat dit eerder plaatsvond dan de transfer van Luckassen.

Het zal wel aan mijn begrijpend lezen liggen denk ik dan, het was voor mij in ieder geval toen niet duidelijk wat jij daarmee bedoelde

14 september 2017 om 08:00

Thermisol, ik insinueerde niets, jij nam iets aan. Waar zeg ik dat Wã²ber al naar Ajax was voordat Lukassen naar PSV was gegaan?
Als Feyenoord en Ajax geen werk maakt van Lukassen. dan blijft PSV dus over. Ik zie het zo Feyenoord en Ajax werden niet concreet voor Lukassen en dus bleef PSV over. Dat hij nu aangeef dat Ajax moest wachten komt van hem, niet van Ajax.
Maar uiteindelijk maakt het niet uit hij is bij PSV en gelukkig niet bij Ajax!

13 september 2017 om 16:22

Hoe kom je erbij dat Wober minder ver is? Ik denk dat zowel de Ligt als Wober en Luckassen elkaar niet veel ontlopen en dat de potentie van de eerste twee groter is.

Ik zou Luckassen alleen als CVM een toegevoegde waarde vinden, Siem de Jong is voor ons op het middenveld een stuk beter denk ik.

Het is lastig oordelen of hij het niveau heeft, aangezien hij bij PSV in een waardeloos draaiend elftal terecht gekomen is, maar ik heb ook niet het idee dat dit een echte topper gaat worden. Voor mijn gevoel zit er "niet echt een goede kop op", hij is niet echt een slimme voetballer. En als een Larsson al "niet goed genoeg" zou zijn, dan Luckassen volgens mij al helemaal niet (hoewel die twee als voetballer natuurlijk compleet onvergelijkbaar zijn, maar daar gaat het hier niet om).

Maar goed, als bij Ajax gasten als Dijks en Veltman in de basis staan, ook al is het uit nood geboren, dan had Luckassen daar gerust ook in de verdediging kunnen staan. Toch ben ik als Ajacied blij dat hij niet voor Ajax speelt hoor, ook al blijft het afwachten hoe de defensieve versterkingen van deze zomer gaan uitpakken.

Ik vind luckassen een matige verdediger dus ik ben blij dat hij voor psv heeft gekozen

Hahha nou ik ben blij dat Ajax niet voor deze kerel heeft gekozen want ik vind het maar een zeer matige speler. Sowieso floppen de meeste van Az bij Ajax dus wat dat betreft ook maar beter.

13 september 2017 om 13:06

Maar...jij bent degene die altijd het hardst roept dat neres prima speler is. Terwijl hij in januari is overgekomen voor 15 mio, onder 2 trainers nog ggeen potten kan breken en op moment dat ik hem bestempel als miskoop, ben jij er als kippen bij om te roepen: 'hij moet de tijd krijgen en vertrouwen'. Nou, luckassen is pas aan zijn 3e duel in psv 1 bezig. En dan zeer matige speler vinden. Waar kijk jij nou naar? Ben super benieuwd.

13 september 2017 om 13:13

Over Neres: Die is, zeg ik uit m'n hoofd, elke 68 minuten direct betrokken bij een goal (doelpunt of assist). Wat in godsnaam moet hij nog meer doen?! Ja z'n spel moet constanter worden en meer dreiging, maar hij heeft een verdomd hoog rendement.

13 september 2017 om 13:21

Altijd maar die nietszeggende statistieken erbij halen. Las ook statistiek over luckassen, dat hij om paar minuten veel verdedigende tackles/loopacties inzet/maakt....kijk, voor 15mio heb je geen speler gehaald die zeer wisselvallig is en maar niet lukt om basisspeler te worden. Voor 15mio haal je een speler met de bedoeling dat hij potten kan breken, dus jou tijdens een voorronde CL kan helpen. We hebben allemaal gezien wat zijn rendement toen was. Dat hij tegen vvv scoort is prima overigens. Maar voor 15mio niet. Kortom, miskoop. Terug naar luckassen: veel te vroeg om conclusies te trekken.

13 september 2017 om 13:41

De statistieken zeggen wel degelijk iets. Namelijk dat Neres wel degelijk zeer dreigend is en dat Luckassen met zijn spel ook dit jaar weer veel kaarten zal pakken! En dat is geen voorbarige conclusie.

13 september 2017 om 14:42

Volgens mij heeft Neres 12 miljoen gekost, maar dat terzijde. Daarnaast is zijn rendement uitstekend. Als ik kijk naar hoe de verdediging van PSV staat, ben ik blijer met Neres dan met Luckassen!

13 september 2017 om 15:32

Ik kijk er zo naar. Je haalt een speler waarvoor je meer dan 10mio betaalt. Ik hoor nu 9 maanden lang dat hij moet wennen aan ajax systeem. Valt bij 2 trainers in. Dus 2 onafhankelijke trainers hebben hem beoordeeld en hem langs de kant gehouden. Zelfs een kluivert die laatste maanden ook niets klaar speellt krijgt de voorkeur. En weet je waar ik echt naar kijk? Zijn spel in een aller beslissend duel in voorronde CL. En daar ging hij in thuisduel ten onder. Terwijl dat het moment voor hem was om te laten zien wat hij waard was. Dat is een miskoop. Luckassen? Ik geef hem tot december, hij moet immers wennen aan psv spel...*sarcasme*

13 september 2017 om 16:02

Ik vond hem bij Az al matig maar dat mag niet gezegd worden want dan wordt Martina boos. Sorry Martina dat ik een andere mening heb dan jij. Kun je mij een reactie van mij laten zien waar ik het over Neres heb?ik denk het niet kerel want je zuigt dit uit je duim
Buiten dat was Neres 12 miljoen wat nog veel teveel is en wat ook door Ajax bevestigd werd dat er teveel voor is betaalt. Ik heb je blijkbaar op je teentjes getrapt, lachen man!

13 september 2017 om 16:04

Gelukkig zijn er ook eerlijke psv supporters die gewoon toegeven dat het een matige speler is. Wees jij er maar lekker blij mee dan!

13 september 2017 om 16:23

12 miljoen en hij is gekocht met het oog op dit seizoen, waar hij toch aardig begint te draaien, is al belangrijk geweest dit jaar.

13 september 2017 om 16:43

Wauw, MartinaRody, je hebt echt je reactie niet doordacht ofwel? Eerst verwijt je hem iets wat hij zelf ontkent en je vraagt een voorbeeld van te geven waarbij je verwijt ook nog eens nergens op slaat. Want wat hij laat zien is klasse, als hij speelt zorgt hij altijd dat er iets gebeurd op een wedstrijd in vCL. Daarnaast heeft iedereen de kans gehad Luckassen een seizoen lang bij AZ te zien spelen en daar een oordeel over te vellen, niet die 3 wedstrijden bij PSV. Ik vind Luckassen ook een matige speler, talentvol maar matig die uitblinkt in verkeerd gepositioneerd staan en foute beslissingen maken. Maar om nog even terug te komen op Neres, zoek me iemand van u21 in de Eredivisie met meer dan 5 wedstrijden die betere cijfers kan overleggen. Cijfermatig nog beter dan Dolberg afgelopen seizoen was in de spits en momenteel qua G/A per 90' beter dan alle vleugelspelers van de top 3 afgelopen seizoen. En dan met 2 trainers gewerkt en met allebei nog geen 3 maanden lang, hij zal dit jaar gewoon rustig basis gaan spelen en Kluivert achter zich houden. Was namelijk een aankoop met oog op de toekomst toen we hem haalde en doet het tot nu toe veel beter dan de mochten verwachten van iemand van 19 met nog geen 10 profwedstrijden in de benen toen hij kwam. Nu is het zaak communicatiemogelijkheden met hem te zoeken en verbeteren. Op dit moment geen enkele reden hem een miskoop te noemen, hij presteert geweldig in de minuten die hij krijgt. Is verder niet gek dat een 20-jarige buitenspeler geen heel seizoen basis zal spelen, zal vaker basis staan en Kluivert/Cerny zullen ook hun minuten gaan maken en daar is niets mis mee.

13 september 2017 om 17:55

Even afwegen
1. Wober vs Luckassen? te vroeg om te beslissen. Wel was Ajax in mei al achter Wober en niet achter Luckassen aan. En wie heeft Ajax nu? juist, hun eerste keuze.

2. Neres vs weet ik veel welke Psv'er:
Neres, zelfs al doet hij het naar jou mening zo slecht, steekt er nog altijd boven uit, maakt niet uit wie je invult op het PSV formlier.

Conclusie: je zit op de verkeerde topic. Ik raad aan om je maar drukker te maken over de PSV selectie. Als die zo doorgaan kunnen ze hooguit de rechterspits van een eerste divisieclub kopen.

Ging hij maar naar Ajax of Feyenoord. Nu zitten wij met deze verschrikkelijk matige speler opgescheept. Snap niet dat PSV hem überhaupt wilde hebben. Want bij AZ was het ook al 3x niets. Nu net 4 wedstrijden bij PSV en hij heeft al dom een penalty veroorzaakt en tegen Heerenveen had hij eerst dom balverlies wat mede de oorzaak van de 1-0. En bij de 2-0 staat hij gewoon aan de verkeerde kant te dekken. En dan zijn we nog maar 4 wedstrijden onderweg. Word een lang seizoen met veel ergernis. Nu Luckassen een speler van PSV is.

13 september 2017 om 13:04

Precies ja en ik heb ook niet het idee dat Az er heel veel minder van is geworden

Vervelend voor hem dat het bij PSV momenteel gewoon niet draait. Luckassen heeft best potentie, maar op dit moment komt dat er absoluut niet uit. Denk dat ze in Amsterdam niet heel rouwig zijn dat ze hem niet hebben gehaald..

Maar goed ook dat dat niet door is gegaan, moet er toch niet aan denken dat hij Sanchez had moeten vervangen...

Jammer dat die voor ons heeft gekozen. Waardeloze verdediger, helemaal zoek gespeeld tegen Heerenveen. Bij AZ vond ik hem al tien keer niks, was altijd blij als die meedeed bij AZ tegen Psv. En nu zitten wij opgescheten met hem. Dood leuk 6 miljoen neerleggen. Krankzinnig.

Dan ben ik blij dat het lang heeft geduurd voordat Sanchez weg ging.

Ben ik even blij dat Sanchez nog niet weg was. Luckassen komt echt zwaar te kort voor de top van NL. Pakt zulke domme kaarten, simpel uit te spelen (kijk Heerenveen - PSV maar terug.

Ik denk dat men momenteel bij zowel Ajax als Feyenoord er niet rauwig om is dat hij voor PSV gekozen heeft. Wat een slechte aankoop van Brands is dit zeg.

Blij dat Sanchez er nog was dan. Ik vind hem een zeer beperkte verdediger die bij AZ al niet zo heel bijzonder presteerde. Door zijn fysiek heeft hij de potentie een nuttige speler te worden voor de top 3, maar voorlopig is hij daar nog ver van verwijderd. Sluit overigens niet uit dat wanneer Moreno naast hem had gestaan hij beter uit de verf zou komen. Die kan namelijk een verdediging aansturen. Iets waar Luckassen en Isimat niet in uitblinken.

Wat kraamt die Luckassen een onzin uit zeg. Bij Ajax was er namelijk helemaal geen noodzaak om Sanchez te verkopen. Ajax had namelijk de intentie om door te gaan met Sanchez. Hoe het is gelopen is duidelijk. Daarnaast is Luckassen helemaal niet zo goed als hij zelf denkt. Ik ben in ieder geval gelukkig dat hij bij de concurrent heeft getekend.

13 september 2017 om 16:46

Ook waren ze op zoek naar een linkspoot voor geruchten van Sanchez omdat Viergever uit zijn contract loopt. De Ligt zou weer terug naar RCV gaan en die LCV (is dus Wober geworden) zal Viergever gaan vervangen als deze vertrekt. Een RCV zochten ze pas na geruchten over Sanchez.

Dan ging er gelukkig toch nog iets goed bij Ajax deze transferperiode, wat ben ik blij dat we deze prutser pur sang niet hebben gehaald. Totaal niet het niveau wat Ajax, Psv en Feyenoord moeten nastreven.

Tjonge tjonge die reacties weer hier. Luckassen was een van de weinige die regen die Kroaten er nog iets van bakte. Maar goed het is typisch Nederlands om een jongen na drie wedstrijden af te serveren. Gelukkig is de PSV-leiding niet zo ridicuul als het merendeel van de reaguurders hier. Hij is niet best begonnen, maar volgens mij geldt dat voor heel PSV.

13 september 2017 om 16:24

Ik denk niet dat de reacties heel anders waren geweest als het hier over Wober ging die na 3 wedstrijden nog geen geweldige indruk zou maken. Het enige verschil is dat de reacties dan van Psvers en Feyenoorders zouden komen.

13 september 2017 om 19:41

Ik heb het ook over typisch Nederlands en die link naar Ajax Feyenoord supporters maak je volledig zelf. In zijn algemeenheid worden spelers te snel opgehemeld en daarna ook ridicuul snel afgeschreven. Zie Dolberg bijvoorbeeld.

Ben ik ff blij dat Ajax moest wachten.... dan hadden ze een hogere tranafersom voor m betaald dan voor Sanchez.... Laat m eerst maar eens bewijzen bij Psv. Blijft een sterke maar ruwe ongecontroleerde speler. Ben benieuwd of hij het achterin bij onze Brabantse vrienden allemaal kan handelen...

Dan mag Ajax de handen dichtknijpen dat Sanchez niet eerder werd verkocht. Geeft maar weer eens te meer aan dat ze bij Ajax totaal geen kijk hebben op spelers. Dan kun je nog zo'n dikke geldbuidel hebben, maar ontbreekt telkens het oog voor de juiste spelers. Zouden ze daar in Amsterdam wel eens een boompje over opzetten? Zo van, we halen wel vaak de verkeerde, of geen nodige spelers op voor de eerste selectie. Hoe zou dat toch kunnen? Overmars is zich in ieder geval van geen kwaad bewust. Die vindt dat hij het ook de afgelopen transferperiode prima heeft gedaan. Lekker doorknoeien, Marc!

Als Armin Younes al beter Nederlands kan praten dan deze jongen wil ik hem sws liever niet bij Ajax zien.. Een lichtelijk IQ lijkt me toch wel handig.

Soms moet je gewoon vreselijk veel geluk hebben. In 2011 wilde Feyenoord dolgraag verder met Castaignos, maar werd het tweede keus Guidetti die veel beter bleek. Vervolgens wilde Feyenoord Guidetti behouden, maar kwam Pelle uiteindelijk die een nog groter fenomeen werd. Godzijdank wilde nu eerste keus Luckassen niet naar Feyenoord komen, wij hebben nu met St. Juste een betere speler. Wel is het zorgwekkend dat men blijkbaar Luckassen zo graag zag komen. Ik heb het nooit in hem zien zitten.

Hij maakt op mij tot nu toe een hele matige indruk. Als er niet snel verbetering in komt, dan zou het mij niet verbazen als Cocu binnenkort (bij gebrek aan beter) weer gewoon met Isimat en Schwaab gaat spelen.

13 september 2017 om 18:10

Dit dus, ik snap ook niet dat mensen hier heel blij gaan zitten doen om Luckassen ..
Ik lees hier dat hij wat ongecontroleerd is, maar dat lijkt me een behoorlijk understatement.
Nee als Ajax al interesse had mogen we blij zijn dat hij niet gekomen is.

Wat een onzin verhaal dat aan alle kanten rammelt. Ten 1e werd er al aan alle kanten getrokken aan Sanchez en ten 2e heeft Ajax ruimschoots de middelen om hem aan te trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

2 fans
Verdediger, 22 jaar

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
Phillip Cocu denkt aan bekende namen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren