'We speelden beter, waren het betere team en verdienden de drie punten'

/

Manchester United leverde gisteren op het allerlaatste moment twee punten in op bezoek bij Chelsea. De ploeg van Louis van Gaal stond tot aan minuut 91 met 0-1 voor, maar kon niet voorkomen dat Diego Costa in blessuretijd alsnog voor de gelijkmaker tekende. Een hard gelag voor Daley Blind, die de remise niet terecht vindt.

“Als je zo’n wedstrijd speelt, moet je jezelf belonen”, begint de centrale verdediger zijn relaas op MUTV. “Aan het eind van de wedstrijd was het lastig, maar ik vond ons de betere ploeg. We speelden beter, waren het betere team en we verdienden de drie punten. Maar we kunnen niet ontkennen dat Chelsea in de slotfase nog een aantal goede kansen creëerde. Het laatste kwartier waren zij beter, maar wij over de gehele wedstrijd. ”

Blind ziet echter progressie ten opzichte van een paar weken geleden, toen the Red Devils op zware kritiek konden rekenen vanwege het saaie voetbal. Er worden inmiddels weer kansen gecreëerd en het aanvalsspel oogt beter gestroomlijnd. “Ons spel is positief, maar op dit moment overheerst de teleurstelling vanwege het resultaat. We speelden goed, nu moeten we kijken hoe het volgende week gaan aanpakken.” United gaat dan op bezoek bij laagvlieger Sunderland.

Denk jij dat Manchester United nog mee gaat doen om de titel?