Van Persie zelfkritisch over EK: 'Een goal in drie duels, dat is te weinig'

Dinsdag, 25 december 2012 om 19:38

Robin van Persie werd vorig seizoen topscorer van de Premier League en kreeg tijdens het EK het vertrouwen van Bert van Marwijk. De bondscoach zette niet Klaas-Jan Huntelaar, maar Van Persie in de punt van de aanval bij de start van het toernooi in Oekraïne en Polen. Na drie groepswedstrijden zat het EK er echter alweer op en Van Persie kon onmogelijk tevreden zijn over zijn eigen spel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Klaas-Jan Huntelaar had tijdens het EK in de spits moeten staan bij Oranje


Gerelateerd

65 reacties (laatste reactie door none)

helemaal mee eens. het nederlands elftal heeft ons dit jaar mooi in de steek gelaten.

25 december 2012 om 20:26

Hij?
Heel het team was waardeloos, ze leken er veelste makkelijk over te denken.
Maargoed dat behoort tot het verleden, nu hopelijk met een goed gevoel op naar Brazilië.

26 december 2012 om 00:39

Er staat toch duidelijk "het Nederlands elftal"!

26 december 2012 om 03:33

Oftewel deze meneer heeft niet voor ze land gespeeld maar voor ze club!!!.... In een ander land hebben ze trots en bij ons zeker niet.. Wat een lafaard!..;

Van Marwijk had met beide moeten spelen. Daar had hij veel ellende mee kunnen voorkomen. Maar Nederland was defensief veel te zwak om goed te presteren. Van Denemarken had je nog wel gewonnen maar Duitsland en Portugal waren gewoon beter.

25 december 2012 om 19:48

Als van Persie blijft weigeren om de bal aan Huntelaar af te staan zodra die er goed voor staat kun je van Persie beter op de bank zetten. Dit was precies het geval, maar gebeurde niet.

25 december 2012 om 19:58

Hahaha. Zet jezelf niet zo voorschut man. De bal weigeren te geven? Het is vooralsnog Huntelaar geweest die weigerde zich te schikken in de rol als reserve.

Huntelaar bank: Gaat herrie schoppen.

Van Persie bank: Gaat bewijzen met zijn voeten dat hij basis hoort te staan

25 december 2012 om 20:13

Da's onzin, Huntelaar heeft jaren en jaren en jaren op de bank gezeten zonder te mokken, niet alleen bij het Nederlands elftal trouwens, ook bij Real, Milan, noem maar op, nooit een onvertogen woord. Maar er komt een punt waarop je echt gewoon niet meer om de cijfers die zijn voeten maken heen kunt, Huntelaar was echt simpelweg de beste, er is geen enkele actieve Nederlandse speler die zoveel doelpunten maken met slechts zo weinig kansen.

Echter, zelfs toen je er echt niet meer omheen kon, het hele land om Huntelaar schreeuwde, weigerde Bert zijn eigen ongelijk te beamen, daarnaast was hij natuurlijk vreselijke bang dat van Persie uit elkaar zou gaan ploffen wanneer hij op de bank moest zitten terwijl hij geen blessure had. Door zoveel falen ondanks alle goede opties ontstond natuurlijk een idiote situatie waar van Persie zijn eigen vaderland onder heeft laten lijden.

25 december 2012 om 22:42

Haha, je hele post aanpassen omdat ik er op reageer. Goed bezig hoor.

Weer een reactie naar Persiangooner toe.

26 december 2012 om 09:45

None, jij snapt er helemaal niks van. Wat is de reden dat hij(kjh) overal op de bank zat? Hij komt gewoon kwaliteit te kort, vorig jaar toen hij veel scoorde voor Schalke deed hij dat alleen tegen clubs uit het rechter rijtje. Bij het nl elftal scoorde hij ook 5 keer tegen Moldavië enzo. Huntelaar is een leuke speler maar van persie is de absolute top. Nu heeft hij misschien een minder tournooi gedraaid maar als je terug kijkt heeft kjh meer minuten gemaakt op het ek dan rvp en toch veel minder gepresteerd ben je wel met me eens denk ik? Alle voetballers van Nederland waren kut tijdens het EK kan gebeuren nu niet meer zeuren en doorgaan.

26 december 2012 om 11:16

http://www.vi.nl/upload/4ee04c95-ac06-4703-88a6- b83925c0c9ee_persie_huntelaar_competitief_2_ 397x298.jpg

(spaties weghalen)

"omgerekend in tijd heeft Huntelaar in competitieve interlands gemiddeld negentig minuten nodig voor een doelpunt (achttien goals in 1.624 minuten). Voor Van Persie, die tot dusverre 2.982 minuten speelde in kwalificatie- en eindrondeverband, ligt dat moyenne beduidend lager: één goal per 186 minuten."

Huntelaar komt geen kwaliteit tekort, je kunt hoogstens zeggen dat de scouts en trainers beperkt denken. Ondanks dat KJH het meestal met heel beperkte middelen moet doen, zo ook bij zijn club, presteert hij alsnog vele malen beter.

Het was van Persie die er 4 (van de 11) inlegde tegen San Marino trouwens, niet Kjh.


*url aangepast

26 december 2012 om 11:56

@ none. Ja, en hoeveel minuten stond Van Persie daarvan in de spits? Of heeft Huntelaar ook x interlands op rechtsbuiten gespeeld?

Echt weer zo'n subjectieve statistiek. Van der Sar heeft 130 interlands gespeeld, en 0 keer gescoord. Oh wacht, die was keeper.

26 december 2012 om 16:54

Nou, zoek dan maar op wie het meeste assists heeft gemaakt, ook dan wordt je niet vrolijk, ik vind het trouwens best meevallen hoe vaak er nog weer een ander dan van persie in de spits stond, zeg maar gerust tegenvallen trouwens.

Van Persie heeft andere soort spelers nodig om zich heen bij Oranje je kan niet met Sneijder, Robben en van Persie spelen. Als je met Robben en van Persie wil spelen zet je Robben op links Afellay rechts en Van der Vaart op 10.

Een goal in 3 wedstrijden is idd niet veel, maarja maakt verder niet meer uit Robin het EK is verleden tijd.

Ik zou zeggen maak het maar goed op het aankomende Wk

Dit vind ik wel grappig aan van Persie. Buitenlandse media staat hij uitgebreid te woord en behandeld hij goed maar zodra het een Nederlandse camera is doet hij extreem kortaf en ''stoer''.

25 december 2012 om 19:51

Bert Maalderink haalt ook het bloed onder je nagels vandaan. Wereld van verschil met de buitelandse media.

25 december 2012 om 19:56

Dat komt ook omdat een er weinige normale Nederlandse sportjournalisten zijn. Als je kijkt, Hans Kraaij jr, Harry Vermeegen, Sierd de Vos, Arno Vermeulen. Als je dat soort debielen elke keer te woord moet staan zou ik op een gegeven moment ook denken, bekijk het maar.
Ik heb dat soort figuren nooit om een goede vraag kunnen betrappen. Hans Kraaij jr is dan nog de beste, maar net als je hem serieus wil nemen gaat hij zich weer als een idioot gedragen. Harry Vermeegen is zwakzinnig, die gedraagt zich altijd als een kind. Onvoorstelbaar dat die man op de televisie mag komen.
Sierd de Vos probeert altijd de aandacht op zichzelf te vestigen. Alsof je een wedstrijd bekijkt omdat Sierd de commentator is.
En Arno Vermeulen is een enorme betweter, doet net alsof hij een insider is die alles weet. Maar er komt nooit wat zinnigs uit. Het slaat nooit ergens op.

Als ze nou eens een echte journalist neerzetten, iemand die geen act opvoerd, de betweter uithangt of op een andere manier gek doet. Ik begrijp niet waarom er nou niet iemand is die veel feitenkennis heeft, kritische vragen durft te stellen zonder suggestief te zijn en een beetje snapt hoe topsport werkt. Je zou toch denken denken dat er vast wel iemand is die dat beter kan.

25 december 2012 om 20:01

De Nederlandse media vallen hem ook af. Of het bewust is of niet, maar spelers die een status/reputatie hebben opgebouwd in de Eredivisie hebben veel meer krediet. Spelers die vroeg naar het buitenland gaan en daar hun status opbouwen worden snel uitgekotst. Seedorf en Van Persie kunnen er beide over meepraten. En zo'n Van Wolfswinkel die gewoon een complete en beweeglijke spits is, moet iets van 5 voor zich laten. Terwijl hij gezien zijn kwaliteiten en resultaten gewoon 2e spits van Nederland hoort te zijn.

25 december 2012 om 20:09

Dat is voor het eerst dat ik dat hoor. Van Persie wordt in Nederland geprezen om zijn voetbalkwaliteiten. Bij een VI wordt er elke keer verteld hoe goed hij wel niet is. Alleen tijdens het EK bakte hij er niet zo veel van, terwijl iedereen had gehoopt dat juist hij Oranje bij de hand zou nemen. Het tegenovergestelde gebeurde, hij presteerde onder zijn niveau en miste kansen die hij in jaren niet gemist heeft. Kan gebeuren, maar wel ontzettend teleurstellend.
Qua spitsen zitten we gewoon ruim in de opties. Van Wolfswinkel als tweede spits boven Huntelaar slaat nergens op. Huntelaar is drie klasse beter, presteert bij een grotere club in een grotere competitie tot voor kort uitstekend. Nu gaat het wat minder, maar om hem dan gelijk niet meer te selecteren slaat nergens op. RvW moet concurreren met Dost en Luuk de Jong. Dost doet het nog beter dan Rvw, dus logisch dat hij de derde spits is.

25 december 2012 om 20:26

Natuurlijk verdient Van Persie kritiek. Maar de wijze waarop was wel erg laag hoor. Doel niet alleen op de media, maar ook het publiek. Het is ongelooflijk hoe laatdunkend over RvP wordt gesproken, zowel de voetballer als de persoon, terwijl het tegendeel constant bewezen wordt.

Eerst dat 100x uitzenden van dat ene beeld met hem en Afellay, dan zeiken dat hij geen interviews wil geven terwijl dit de afspraak is met Arsenal (professioneel dus) en dan ook nog zijn prestaties bij zijn club bagatelliseren.

Over het publiek heb ik al helemaal geen goed woord over. Irritant campingvolk.

25 december 2012 om 20:43

Dat ben ik niet met je eens. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar de meeste Nederlanders bewonderen zijn voetbalkwaliteiten. Kijk naar VI, Studio Voetbal en ook hier op vz. Alleen in Oranje gaat lukt het steeds niet, dat is soms wel eens een teleurstelling. En ik denk ook voor van Persie zelf.

Qua persoonlijkheid is hij niet altijd even geliefd, maar dat komt ook door zijn persoonlijkheid. In de loop der jaren zijn er wel wat incidentjes geweest. Dan krijg je dat nou eenmaal. Bijvoorbeeld over wel of niet interviewen, er staat niks in de weg om over het nationale team een interview te geven. Als je dat niet doet is het niet meer dan logisch dat je dan geen punten scoort qua symphatie. Kijk, als supporter ken je de spelers niet zo goed buiten dan dat soort media optredens. Kan je een supporter het kwalijk nemen dat hij de speler niet persoonlijk kent.

Ook andere spelers hadden nog wel een heel verhaal bij zijn club. Sneijder speelde al weinig bij Inter, bij Robben is zijn blessureleed altijd een terugkerend onderwerp. Ik kan me voorstellen dat die gasten daar ook niet altijd blij mee zijn. Maar dat is part of the job. Gooi een paar cliches eruit, kost je tien minuten en je hebt geen gezeur.

Qua publiek ben ik het wel met je eens. Het is geen voetbalpubliek. Als het slecht gaat, zijn dat geen mensen die het team ondersteunen. Aan de andere kant, de mensen die naar Oekraine waren afgereisd zijn al wel wat fanatieker. Daarnaast is er nooit echt een vijandige sfeer naar de spelers toe. En het Oranje publiek is wel redelijk trouw.

Je had Bert een goed advies kunnen geven door te zeggen dat hij beter Huntelaar het veld in kon zetten.
Helaas, voor de rest kon ik je situatie heel goed begrijpen, het was inderdaad de beste optie om je mond te houden.

25 december 2012 om 20:02

Huntelaar heeft uiteindelijk meer minuten in de spits gespeeld en werkelijk geen knikker geraakt. Een grote mond, veel praatjes maar presteren ho maar.

25 december 2012 om 20:16

Waar haal je die cijfers vandaan? Je maakt me erg nieuwsgierig!

25 december 2012 om 20:18

@persiangooner
Ik ben het met je eens dat van Persie duidelijk beter is dan Huntelaar en altijd hoort te spelen. Het wordt nu echter wel eens tijd dat Van Persie in Oranje ook echt het maximale uit zijn kwaliteiten gaat halen. Wanneer je een echt grote speler bent moet je er staan op de momenten dat het er echt om gaat en dat heeft hij in Oranje nog steeds niet gedaan. En als hij zelf zou vinden dat hij niet goed gebruikt wordt of dat hij om wat voor reden dan ook niet goed kan renderen bij Oranje dat moet hij eens met zijn vuist op tafel slaan en eisen dat het systeem op hem wordt afgesteld. Echte grote spelers doen dat namelijk allemaal.

25 december 2012 om 20:21

Ik heb geen harde cijfers maar RvP heeft heel lang op de buitenposities gespeeld volgens mij heeft dat er veel mee te maken.

25 december 2012 om 21:08

nee van persie dan, met zijn grootspraak en al die bla bla.. hij heeft meer minuten gemaakt en heeft behoorlijk teleurgesteld.
daarnaast sprak hij niet met de pers, maar ging wel utgebreid met zijn telefoon in beeld staan.
en als klap op de vuurpijl liep hij fans voorbij die om een handtekening kwamen vragen.

26 december 2012 om 00:10

@ Limboroy,

Wat ben jij een onnozel figuur. Ken je feiten man voor je onzin gaat vertellen.. Ze zouden jouw reactie meteen moeten verwijderen, met je Van Persie constant afkraken. Om het gemakkelijk voor je te maken:

Het Nederlands elftal is terug op vaderlandse bodem. De ploeg van Bert van Marwijk kwam even na vijven aan op Schiphol en werd daar opgewacht door slechts enkele tientallen supporters, waarvan er maar een paar ook een oranjegekleurd shirt droegen. De spelers werden onthaald met applaus, maar ook met boegeroep. Robin van Persie werd uitgescholden voor 'klootzak'.

Andere teleurgestelde supporters riepen 'zakkenvullers' naar de spelers, die in de groepsfase drie keer verloren en dus al snel weer naar huis konden. De meeste internationals liepen met gebogen hoofd en strakke gezichten direct door naar de gereedstaande bussen, meldt De Telegraaf. Slechts enkelen, onder wie Arjen Robben, Mark van Bommel, Wesley Sneijder en Van Persie, namen de moeite hier en daar een handtekening uit te delen.

Maandagmiddag verliet de selectie haar basis in het Poolse Kraków en ook daar hadden de spelers niet veel zin om handtekeningen uit te delen aan de wachtende supporters. Bij het instappen in de bus namen weinigen nog de moeite de Poolse fans te bedanken, hen een handtekening te geven of met ze op de foto te gaan. Enkel Van Persie, Sneijder en Dirk Kuyt deden dit.

Voor je weer je gal over Van Persie gaat spuwen, kom dan tenminste met feiten. Hoe je aan zoveel punten komt is mij een vraag met je subjectieve bullshit.

26 december 2012 om 00:47

@ none

Ga het er maar op na. Van Persie heeft tegen Denemarken ongeveer 70 minuten in de spits gespeeld en tegen Duitsland 45. Is een totaal van 115. Huntelaar heeft tegen de Denen +/- 20 minuten in de spits gestaan, tegen Duitsland 45 en tegen Portugal 90. Is een totaal van ongeveer 155. Bijna een helft meer. En Huntelaar heeft toen echt geen knikker geraakt en ook niet gescoord.

26 december 2012 om 11:22

En wie kreeg de meeste serieuze kansen binnen die tijd? Maargoed, ik beaam dat, toen echt alles verziekt was Huntelaar er ineens wel in mocht staan, maar het gehele team in 2en gesplitst was door v Persie e.d.

Lijkt me een realistische conclusie. Het was nietzijn EK, en dan kan dit gebeuren. Jammer coor hem en het Nederlands elftal. Wat betreft dat media gebeuren begrijp ik dat niet helemaal. Hij had voor het EK gewoon duidelijk kun communiceren dat hij geen vragen wilde over zijn club. Over het Nederlands elftal had hij best een interview kunnen geven, alhoewel dat soort interviews zelden boeiend zijn. Maar hij had het voor zichzelf makkelijker gemaakt om gewoon wat interiews te geven, wat cliches te vertellen, dan had je die hele heisa niet.

Wel een late conclusie he. Van Persie is een goede spits maar voor het 1 of ander manier lukt het niet bij het Nederlandse elftal. Gevalletje Bergkamp die ook super was voor Arsenal en niet al te best voor Oranje alhoewel Bergkamp toch aardig een paar keer belangrijk is geweest.

Ik weet het niet, ik zie het niet gebeuren dat Van Persie nu wel opeens heel goed gaat spelen voor Oranje omdat Van Gaal er nu is.

25 december 2012 om 20:10

Ik vond Bergkamp bij Oranje altijd heel goed doen. Met als hoogtepunt natuurlijk het WK 98, waar hij schitterde in het beste Oranje dat ik ooit heb mogen aanschouwen.

Als van Persie toen net zo in vorm was bij het Nl-elftal als dat hij nu bij Man. United is en in die tijd bij Arsenal hadden we minimaal de halve finale wel gehaald. Wat een beest is die man nu zeg...

Van persie verdiende het om in de basis te staan qua doelpunten in de premier leage. Plus van persie kan veel meer dan alleen scoren, hij houdt meer spelers bij zich. Het probleem van nederland was dat veel spelers niet genoeg wedstrijdritme hadden en met hun achterhoofd nog bij het wk finale zaten.

Vergeet niet dat ze in tijdens oefen duels al slecht speelden, maar ze begonnen steeds te zeggen we staan er op het ek , vergeet niet dat we 2 jaargeleden in de finale stonden. Maar het was gewoon slecht wat ze hebben gedaan de verdediging van nederland vind ik niet zo goed middenveld aanval van wereld top.

Een jaap stam bijv. frank de boer hebben ze nodig maar helaas. Misschie de nieuwe generatie.

25 december 2012 om 21:13

"van persie verdiende het om in de basis te staan qua doelpunten in de premier leage''

we hadden niet over Arsenal maar over oranje.
ook al ben DÉ man je team maar als jij bij t elftal niet goed presteert of als er iemand anders beter presteert dan hoor je niet in de basis.
(of wel in de basis maar op een ander positie)

Nederland hoeft zich niet te schamen jullie zitten gewoon in een overgangsperiode er breekt een nieuwe generatie aan elk land heeft dit Duitsland heeft dit ook nu staat hun elftal op punt Hoe kleiner het land des te langer die periode duurt.

tijd om verder te kijken naar het WK in 2014 dus hopelijk kunnen wij België samen nog eens op een eindtornooi staan :D

en wanneer stopt dit gezeik is vergeet het gewoon focus je op de komende

in 2014 de kar trekken tijdens het wk met al die jonge gasten om hem heen.

stekelenburg
janmaat
de vrij
rekik
indi
fer
sneijder
strootman
Narsing
van persie
john

of dit

Krul
Van Rhijn
De Vrij
Rekik
BMI
Maher
Fer
Sneijder
Elia
RVP
John

Kunnen we alsjeblieft het hier eens over stoppen, het is gebeurt Nederland heeft gefaald elke speler speelde slecht en zwaar onder zijn niveau. Zand er over iedereen weet dat RVP de beste NL speler is.

Wk 2014 wordt een heel ander toernooi als de voorgaande toernooien. Niet qua spel. Natuurlijk zullen spelers als sneijder, van persie, strootman, fer en martins indi een goede toernooi spelen. Maar het toernooi zal leuk worden door een coach die van Gaal heet. Die gaat de andere voormalige nederlandse coaches eens laten zien hoe het is om coach te zijn van een nationale elftal op een groot mondiale toernooi.

Laatste keer dat nederland een coach heeft gehad waar de spelers makkelijk mee om konden gaan, was rijkaard. Toen zag alles er rooskleurig uit. Dit gaat ook gebeueren op het wk in brazilie.

Ik zeg van persie 5 goals op het wk.

Ik kan ook ongelijk hebben.

O.T : You don't say?

Hopenlijk kunnen we vlammen op het WK in brazilie!

Nederland lijkt veel op Engeland, de spelers bij zowel de Nederlandse elftal als bij de Engelse krijgen voortdurend kritiek van de sportjournalisten. Naar mijn mening heel vaak onterecht, ze moeten veel van hun maar de spelers hebben zoiets van Dafuk? Ze krijgen van allerlei onzin naar hun toegegooid vlak voor een eindtoernooi. Krijg je een onzinnige debacle over wie de aanvoerder moet zijn, wie moet de vaste spits worden etc.

Als de media als landgenoten achter hun ploeg zullen staan zul je snel zien dat het alleen maar zal helpen, i.p.v al dat paparazzi gedrag.

Gelukkig zijn de koptelefoons uit den boze bij Van Gaal! Eén van de zoveel redenen waarom ze zo gesloten waren op het EK en hun eigen ego zelfs voorbij liepen! . Het waren 22-tal kluizenaars bij elkaar. Werkelijk waar een tenenkrommend gezicht!

Het lag absoluut niet alleen aan Van Persie. Ik vond hem nog een van de beteren en ik vind het juist knap dat hij in dat belabberde elftal nog wist te scoren ook. Natuurlijk heeft Van Persie niet geweldig gespeeld, maar dat is ook lastig met veel middelmatige spelers om je heen.

Als je hem vorig seizoen zag bij Arsenal, waar de aanvoer met spelers als Walcott en Song geweldig was en zo goed op elkaar ingespeeld, dan is het makkelijker voor hem. Bij Manchester United zijn zijn medespelers nog net even iets beter dan bij Arsenal, waardoor hij ook daar er flink op los scoort en veel assists geeft.

Toen Van Persie bij Arsenal speelde heb ik hem altijd gesteund bij Oranje en dat zal ik ook nu gewoon blijven doen, ondanks zijn gevoelige overstap naar United. Het is gewoon de beste speler van het Nederlands Elftal en het elftal moet om hem draaien en niet om Sneijder.

Daarnaast....bert van Marwijk heeft zich op het EK toch gek laten maken door het Nederlandse volk, dat denkt verstand van voetbal te hebben en zo graag Huntelaar in de spits wilde. Nou, die Huntelaar bakte er echt werkelijks niks van. Zijn balaanname is echt waardeloos en aan loopacties (zoals RvP wel doet, hierdoor viel o.a. de goal van Van der Vaart tegen Portugal) doet hij helemaal niet.

Bovendien gaat meneer Huntelaar herrie schoppen als hij er niet in staat, terwijl Van Persie het anders aanpakte toen hij hoorde dat hij op de bank kwam bij Van Gaal: hij zei nog beter zijn best te gaan doen en op het veld laten zien dat hij de beste is. Dat toont zijn klasse.

Duitsland , Portugal en Denemarken. Zijn drie top landen om tegen te spelen. van Persie moest tegen Portugal en Duitsland in de basis en tegen Denemarken moest KjH in de basis. Tegen de eerste 2 genoemde moet je kunnen voetballen en dat kan KjH niet wel kan hij goed afmaken. en tegen Denemarken krijg je meer kansen dan tegen Portugal of Duitsland.

Als KjH er in had gestaan was het nog slechter geweest.

Van Persie zelfkritisch? Tijdens het afgelopopen EK had hij zich zelfkritisch moeten tonen, maar toen weigerde hij de Nederlandse pers te woord te staan. Nu is zijn reactie overbodig en niet relevant.

Lijkt me toch duidelijk dat Van Persie onze nummer 1 spits is. Is wekelijks een van de uitblinkers bij een club op topniveau, een niveau waar Huntelaar niet geslaagd is, dat is gewoon een subtop-spits. Ideaal voor clubs als Schalke en dergelijke. Huntelaar is ook gewoon een prima spits, maar Van Persie is vooral voetballend zoveel beter. Zou denk ik bij elke coach wel de voorkeur krijgen bij een keuze tussen deze twee.

Afgelopen oktober werden de verhoudingen ook weer duidelijk: Huntelaar mocht spelen tegen Andorra omdat Van Persie rust kreeg voor de belangrijke wedstrijd tegen Roemenie. En beide scoorden 1 keer, wat gezien het krachtsverschil tussen beide landen ook in het voordeel van Van Persie speelt.

Met Robben, Huntelaar, van Persie en Sneijder moet je gewoon voorin gaan spelen en de 6 die daarachter voetballen verzin je er gewoon bij. Dat halsstarrige vasthouden aan dat krakkemikkige 4-2-3-1 systeem sloeg nergens op. Uiteindelijk draait het om doelpunten maken en daar schijnen Huntelaar en van Persie nogal goed in te zijn. Sneijder voor de passen en Robben voor de dreiging. Dat is kwaliteit genoeg ommhet iedere ploeg moeilijk te maken. Helemaal met de talentvolle lichting van verdedigers wat er nu aan zit te komen.

Wat is dit toch altijd een nutteloze discussie. RVP is veruit de beste speler van het Nederlands elftal, op de een of andere manier komt het er tot nu toe in de interlands niet uit, maar je kunt het Bert van Marwijk niet kwalijk nemen dat hij het geprobeerd heeft. In potentie heb je met RVP een van de beste spitsen van de wereld rond lopen. Wanneer je hem aan de praat krijgt maak je sowieso kans op een titel. Huntelaar komt op alle gebieden tekort ten opzichte van RVP op in de 16 na, maar RVP bewijst bij United dat hij op dit gebied nu minstens zo goed is. Van Persie verdient het volgende toernooi sowieso weer de krediet die hij de voorgaande toernooien kreeg, men is niet voor niets in de Premier League zo lovend over zijn kunsten. Het zou belachelijk zijn als hij dit krediet niet krijgt bij Nederland want het is gewoonweg een van de beste voetballers van de wereld! Hij zal voor mij in ieder geval voor altijd een held zijn met zijn geweldige techniek en scoringsvermogen! Rvp!!!!!!

Arjen Robben is de beste in Nederland!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 19
2181 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

1629 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Feyenoord 12 5 0 0
2017/2018 Fenerbahçe 2 0 0 0
2016/2017 Fenerbahçe 24 9 4 0
2015/2016 Fenerbahçe 31 16 3 0
2014/2015 Manchester United 27 10 5 0

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren