wk2018

'Sneijder akkoord met Tottenham; transfersom van twaalf miljoen'

Dinsdag, 25 december 2012 om 08:40
/

Wesley Sneijder lijkt niet bij Schalke 04 in Duitsland aan de slag te gaan. Volgens diverse Italiaanse media heeft de middenvelder van Internazionale met Tottenham Hotspur overeenstemming bereikt over een contract. De Oranje-international wil naar Londen en hoopt dat de clubs eveneens een akkoord bereiken.

Zaakwaarnemer Sören Lerby zou de afgelopen dagen succesvolle gesprekken hebben gevoerd met Daniel Levy, voorzitter van Tottenham. De sportbestuurder is bijzonder gecharmeerd van de 28-jarige Nederlander, die bij een eventuele transfer in de voetsporen van Rafael van der Vaart treedt. De inmiddels speler van Hamburger SV stond tussen 2010 en 2012 op de loonlijst van de Londenaren.

/

De verwachting is dat Inter en Tottenham uit zullen komen op een transfersom van circa twaalf miljoen euro. Dat betekent dat de Milanese club drie miljoen euro verlies maakt op de middenvelder, die medio 2009 voor vijftien miljoen euro van Real Madrid overkwam. De technicus speelt al maanden geen wedstrijd meer voor Inter, daar hij weigert in te stemmen met een verlaagde aanbieding.

Een eventuele transfer van Sneijder naar White Hart Lane zou opvallend zijn. Enkele dagen geleden verzekerde manager André Villas-Boas dat de winterse transfermarkt geen ideaal moment is om spelers te halen, mede vanwege aanpassingsproblemen. De club uit Engeland werd diverse malen met Christian Eriksen in verband gebracht, maar de middenvelder lijkt nog minimaal een half jaar bij Ajax te blijven.


Poll

Tottenham Hotspur is een goede club voor Wesley Sneijder


Gerelateerd

187 reacties (laatste reactie door schalkerfan)

Ik zou het erg tof vinden hem bij Schalke te zien, maar er gaat niets boven de Epl. Ik hoop dan ook echt dat dit waar is, zou supertof zijn hem bij Tottenham te zien!

25 december 2012 om 10:19

Bij Tottenham krijgt hij gewoon zijn respect terug.kijk naar Van der Vaart de werd bij Real ook gewoon 'weggepest''. En bij Tottenham heeft hij zijn plezier gewoon terug gevonden. En hoe je het ook wendt of keert, in die 2 jaar is hij een legende geworden op White Hart Lane.

Sneijder kent AVB natuurlijk als rechterhand van Mourinho, en Raffa zal hem ongetwijfeld wat in zn oor hebben gefluisterd. Daarnaast is Londen een stad waar hij zich met zijn vrouw thuis kan voelen. En Arsenal, City, Man u en Chelsea zitten allemaal al gebakken op de nummer 10 positie, door deze factoren zie ik hem nog wel bij ons eindigen.

Hij gaat op het mooiste trainingscomplex van Europa trainen, wekelijks spelen in een volgepakt stadion, de Spursfans zijn altijd al een van de trouwste supporters geweest dus hij gaat zich echt wel vermaken. Bij Inter kwamen der vaak niet een 30.000 mensen kijken in een stadion waar 80.000 mensen passen, dat zag er echt niet uit.
Spurs is nu gewoon een aantrakkelijkere club dan Inter of Milan. Fact

Sneijder is a yiddd!!!

25 december 2012 om 10:34

Hoe weet jij nou of Londen een stad is waar hij zich met z'n vrouw thuis voelt ?

25 december 2012 om 10:42

@defoe 18
''spurs is nu gewoon een aantrakkelijkere club dan Inter of Milan. Fact''
ondanks dat ik het met je eens ben, is en blijft het een mening en geen feit.

@dylanf1 misschien moet jij is gaan lezen voordat je met zo'n vervelende reactie komt, er staat namelijk dat hij zich daar thuis KAN voelen. En dat kan ook, geen woord te veel gezegd dus.

Tottenham lijkt mij een mooie club voor Sneijder, mooi proberen om volgend jaar in de CL uit te komen.

25 december 2012 om 11:37

@skes14.... ik zie alleen maar kolder staan in die post Defoe... alleen maar secundaire arbeidsvoorwaarden, maar helemaal niets waaruit blijkt dat Sneijder er op voetballend gebied op vooruit zal gaan, en daarom draait het volgens mij in het voetbal...
Speelt hij bij Tottenham voor de prijzen? Nee.
Speelt hij bij Tottenham voor CL voetbal? wordt nog erg lastig.

Ik denk dat er genoeg ploegen in Europa zijn waarbij hij voor CL voetbal speelt en ook voor de prijzen... in dit opzicht is Tottenham dus niet zo geweldig.

Voor de competitie kun je het doen, voor een basisplek ook, maar met alle respect: voor London??? hahahahah Dan zou ik nog liever in Napels wonen met al haar criminaliteit. London vind ik echt een druilerige rotstad (en ja ik ben er vaak zat geweest) en staat in schril contrast met om het even welke middellandse zee stad, of Amsterdam, of Munchen, of zelfs Praag en Boedapest.
En wat trainingscomplex betreft: ik heb nog nooit mensen horen kiezen op basis van een trainingscomplex (tenzij we het over Milanello hebben).

25 december 2012 om 11:55

Omdat Yolanthe alleen van wereldsteden houdt! Dus wat Defoe18 zegt is helemaal waar!!

25 december 2012 om 11:59

Ja Skes14. Maar dan moet jij niet gaan zeggen dat het een feit is dat de Spurs een aantrekkelijkere club is dan Inter of Milan. Want dat is ook een mening en geen feit!!!!!! Verder ben ik het wel met je eens hoor!! Zou super zijn om Sneijder in de PL te zien voetballen. Geweldige competitie man.

25 december 2012 om 12:02

Rvandoor,

Meen je dat nou serieus?? London is een prachtige, levendige stad!! In jouw stukje tekst kan ik alleen maar kolder elementen lezen!! Wat een onzin wat jij zegt! Sneijder moet nu blij zijn dat hij ergens kan voetballen.

25 december 2012 om 12:11

@kissman, ik zeg toch juist dat het een mening is!?!?

25 december 2012 om 12:11

Sneijder zit ook niet in de positie dat hij bij de grootste clubs terecht kan. Daar heeft hij simpelweg te weinig voor gepresteerd. Tottenham is een hele mooie club (aan de hand van objectieve maatstaven) en Londen een geweldige stad.

25 december 2012 om 12:14

Denk niet dat Jolanthe in het Ruhrgebied wilt zitten. Die kiest wel voor de jetset in Londen.

25 december 2012 om 12:16

@rvandoor

Wat dacht jij dan, dat ie naar barca kan?
Tottenham past gewoon bij zijn kwaliteiten en zie jij ie Yolante al in Budapest wonen? ik niet
Je doet net of Tottenham niks is maar met nog 2 creatieve middenvelders pissen ze echt op Le Arse-nal

25 december 2012 om 12:27

@defoe18

Hoe grappig dat jij van der vaart een legende vindt. je bent fan van een geweldige club met ontzettende goede spelers. & volgens jou is VdV een legende van Tottenham? Dus Suarez is een legende van Liverpool? Niet Dalglish, nee. Suarez, want die heeft er al 2 jaar opzitten. Legendes zijn er niet zo veel, gebruik het woord dan niet bij een speler die pas bij de club is.

25 december 2012 om 13:31

Kijk dan op dat Tottenham forum, hij heeft onze club een nieuwe dimensie gegeven. Hij is eigelijk de eerste echte topspeler die we hebben gehaald. Modric was nog niet zo bekend toen hij kwam. Van der Vaart had al veel gepresteerd en niemand had ooit gedacht dat we hem hadden kunnen halen.
In zijn eerste wedstrijd scoort hij gelijk, hij heeft Arsenal in zijn eentje alle hoeken van het veld laten zien.
Heel constant gepresteerd, hij was in die 2 jaar dat hij bij ons heeft gespeeld een van de 3 beste middenvelders van de PL. Samen met Silva en Modric.
Hij was een van de creatiefste spelers van de pl en scoorde ook nog is 32 goals in 2 seizoenen. Daarnaast straalde hij echt wat uit, en was hij het gezicht van Tottenham.
Jij moet sowieso niet beginnen, want jou clubje speelt over 2 seizoenen in de championsship.

25 december 2012 om 13:39

bij Inter speelt ie helemaal niet, dus ook niet voor orijzen, bij Tottenham kan ie in de mooiste competitie spelen met voetbal wat op zijn lijf geschreven is en kan ie ook weer in de picture komen van nog grotere clubs hoewel hij met zijn spel Tottenham ook naar de top 4 kan brengen.

In Engeland zijn er nu eigenlijk maar 2 clubs die voor de titel spelen en die komen beide uit Manchester. En bij Manchester City wil je ook niet zitten als je naar de kansen op speelminuten kijkt en hun internationale prestaties en Londen is een veel betere stad om in te leven en te wonen dan Manchester.

Is Edwin vd Sar ooit jaren beste keeper vd wereld ook niet via een veel kleinere club Fulham in de picture gekomen van het grote Manchester?

Als je geld hebt is Londen een prima stad om in te leven, en er zijn niet heel veel steden die een mijloenen voetbalclub hebben, en als Munchen, Barcelona of Madrid niet komen dan is er geen keuze, want in Praag of Boedapest is geen topclub aanwezig

Overigens is Milaan in Noord-italie ook geen prachtige stad met vaak matig weer en veel smog

Zelfs Davids is in Londen gaan wonen na zijn carriere, en vele andere bekende wereldsterren als Madonna die Londen verkiest boven het zonnige La/beverly Hills

25 december 2012 om 13:50

Het is een mode stad, iets waar Yolanthe van houd!

25 december 2012 om 14:06

hahaha pissen ze echt op Arsenal, ja tuurlijk daarom kregen jullie ze uit tegen Arsenal met 5-2 om de oren. en dat zal uit bij jullie niet anders zijn

25 december 2012 om 14:07

@ Defoe18

Als als als.

25 december 2012 om 14:40

Oja vandaar dat jullie zoveel punten meer dan ons hebben....ohh waiit !!

25 december 2012 om 14:45

@defoe18
Dat zeggen Tottenham-fans elk jaar, en raad eens, ieder jaar eindigen de Spurs onder de Gunners

25 december 2012 om 14:53

o wait, Fact!

25 december 2012 om 21:38

vind het eerlijk gezegd een rare move van spurs, ze hebben al sigurdsson op die positie, tevens denk ik dat je voor dat geld een mateo kovacic kan halen, 18 jaar en in potentie kan hij net zo goed als modric worden.

sneijder is een te groot risico, maar qua naamsbekendheid n shirtjes verkoop zal spurs die 12 miljoen snel terugverdienen, al helemaal als sneijder het uitstekend gaat doen en spurs helpt aan prijzen

26 december 2012 om 05:35

Achja zolang hij maar en club heeft waar hij kan spelen, het blijft en prachtige voetballer om naar te kijken. En hij heeft de beste pasjes van de wereld naar mijn mening.

Dat zou een prachtige transfer zijn voor Sneijder!
Ik had dit niet verwacht door de verschillende berichten die over Sneijder verschenen waren qua interesse van clubs.

25 december 2012 om 11:17

PSG moet hem halen, dat past hem beter dan bij Tottenham. Zlatan, Lavezzi, Lucas, T. Silva ect ect.. wat een elftal hebben ze dan

(kortom) Javier Pastore wilt weg en dan kan Wesley Sneijder mooi zijn plek overnemen.

25 december 2012 om 13:51

Bij PSG gaat hij helemaal niet spelen. Sneijder is niet beter als Pastore of Lucas. Al 2 jaar presteerd hij niet hoe hij moet presteren. Dus waarom heb jij zulke hoge verwachtingen van hem?

25 december 2012 om 14:31

pff.. moeilijk lezen he Pastore gaat weg en dan kan Sneijder / iemand anders als vervanger komen.

(kortom) Tottenham zou ik hem niet willen zien, liever bij Man Utd dan.

Een mooie club met een grote historie. Past goed bij Sneijder, eindelijk gaat hij weer wedstrijden spelen. Hopelijk komt hij snel op niveau en kunnen we weer van hem genieten.

Vreemd. Volgens mij is Sneijder's salaris bij Inter meer dan het dubbele van wat de duurste speler bij Spurs verdient. Zou Tottenham zo ver gaan of zal Sneijder zo zijn gezakt?

25 december 2012 om 09:03

Het laatste.

25 december 2012 om 12:37

Feit.
Sneijder is gewoon Inters beste speler, ook vorig seizoen.
Dat Geitan beter zou zijn is grote kolder.

Voor de spurs is Sneijder een hele goede aanwinst, had werkelijk bij iedere PL club gepast trouwens.

25 december 2012 om 13:53

Het is te zien dat jij nooit naar Inter kijkt. Sneijder is echt gedaald, en presteerd niet. Inter red het prima zonder hem en dat zegt ook wat he.

25 december 2012 om 09:07

Ik denk dat het een combinatie van beiden is. Ik denk dat hij wel de best betaalde speler van Tottenham gaat zijn, maar ook denk ik dat Sneijder veel water bij de wijn heeft gedaan.

25 december 2012 om 10:32

Ik denk inderdaad dat Sneijder veel water bij de wijn heeft gedaan, ook omdat hij zelf gewoon weer wil voetballen op hoog niveau nu het nog kan. 28 jaar, dan wil je nog gewoon alles eruit halen wat er in zit en niet je carrière afsluiten op de bank bij Inter. Ik zou hetzelfde hebben gedaan, al is het alleen maar om weer te spelen en hopelijk het plezier te hervinden.

Eindelijk gaat hij dan naar Engeland Zie ik hem ook weer eens wat vaker spelen, Italiaans voetbal kijk ik (en vele anderen) zelden.

Jammer hij hoort bij de absolute top thuis en met Tottenham is het elke jaar maar de vraag of ze CL halen, maar zou mooi zijn als hij Tottenham een landstitel zou kunnen bezorgen

25 december 2012 om 09:28

Als 2 jaar niks presteert hoor je niet bij de absolute top thuis..

25 december 2012 om 09:46

precies,iedereen blijft maar het jaar 2010 in gedachten houden,maar sinds het WK heeft hij geen pepernoot meer geraakt.

25 december 2012 om 10:39

Kijk en daarom irriteer ik me zo aan sommige mensen die reacties plaatsen dat sneijder 6 miljoen waard is , dat hij absolute top is . Pirlo , Xavi , Iniesta dat is top!

25 december 2012 om 12:21

Ja dat klopt wel, maar Pirlo, Xavi en Iniesta zouden de afgelopen jaren bij Inter ook geen pepernoot geraakt hebben in een team van gemiddeld 33 jaar.
En Pirlo is niet voor niets helemaal opgebloeid bij Juve. Verder zijn er gewoon wedstrijden geweest (nederland-denemarken op het EK bijvoorbeeld) waar je kon zien dat Sneijder nog wel degelijk tot de wereldtop kan behoren.
Ik denk daarom ook dat Sneijder bij Tottenham echt een heel hoog niveau gaat halen en dat hij een nieuwe ster van de Premier League gaat worden. Zeker ook omdat hij bij Tottenham ''de man'' gaat worden, omdat er momenteel geen echte uitblinker is. Dembele, Bale, Vertonghen zijn erg goede spelers maar geen wereldtop.

25 december 2012 om 13:42

hij kon niet presteren omdat ie geblesseerd was of opgesteld, als ie even speelde liet ie direct zien van wereldklasse te zijn en dat in een zwaar verdedigende competitie als de Serie A, die gaat de pannen van het dak spelen in Engeland

in het slechte Oranje was Sneyder ook 1 van de weinige die door inzet en in dienst willen spelen van het elftal , die nog het niveau haalde ondanks dat ie op andere posities werd gezet.

Sneyder is en behoort nog steeds bij de beste middenvelders van de wereld. Goed als ie inderdaad bij een club komt waar ie kan voetballen en nog beter in een goede competitie met een positieve voetbalmentaliteit

25 december 2012 om 13:43

v Persie liet op de WK veel minder zien en laat nu in Engeland ook wekelijks zijn klasse zien, dat gaat Sneijder ook doen, hij kan moeilijk een pepernoot raken als ie op de tribune wordt gehouden nietwaar

Zou in mijn ogen een verstandige keuze zijn van Sneijder! De ideale man voor The Spurs om Bale en Lennon te bedienen. Ik ben benieuwd!

Lijkt me geweldig! snel weg gaan daar in Italie. De Premier League is de mooiste competitie van de wereld! Het is een mooie uitdaging voor hem om met Tottemham in de top 4 de komen!

Ik ga jullie eerlijk zeggen vind deze transfer niet zo lekker voor hem. Waarom ik dit zeg is kijk hij gaat 1 met fantastische spelers spelen bale, vertonghen, lennon, Adeybayor noem maar op dat is wel mooi maar Sneijder kan in MIJ ogen nog bij een topclub uitblinken die 1 kampioenskanidaat is en 2 die bijna zeker is van CL elk jaar. Bij tottenham is het de vraag of hij CL speelt en word hij geen kampioen want in Engeland gaat het echt om Utd, City, Chelsea . Ik vind tottengham een mooie club maar ik vind dat spelers die zeg maar nog moeten rijpen om echt bij een topclub moeten komen daar horen te spelen zoals een Vertonghen of nog een paar talenten. Dus het is een mooie club maar ik denk dat Sneijder nog 1 x in een echte topclub hoort te schijnen en Real Madrid en Inter te laat zien dat hij geweldig kan voetballen en vooral Inter die hem de laatste tijd weinig respect hebben gegeven.

Tottenham is 1 van de mooiste en traditierijkste clubs van Engeland die altijd meedeed om de prijzen tot midden jaren 80 toen ik wel eens naar Londen ging om op White heart lane te staan. Met een Hoddle hadden ze een van de beste spelers van die tijd in hun midden. Daarna is het afgezakt met de Spurs maar kruipen ze langzaam weer omhoog.

Hij is niet verzekerd van CL voetbal, maar ik denk dat er een flinke bonus klaar ligt als hij zijn team naar het miljoenenbal loodst. Hij kan net dat schakeltje zijn waardoor ze mee gaan doen op de titel in Engeland.

Ik wens hem veel succes in Londen.

25 december 2012 om 10:04

in de jaren 80 werden ze ook geen kampioen

25 december 2012 om 10:08

zeg ik ook nergens, ze deden mee om de prijzen. Wonnen diverse keren de FA Cup, toen belangrijker dan de competitie en ook een paar keer de EC2 en Ec3.

En is nog steeds de eerste club die de dubbel won in Engeland. daar is zelfs een film over gemaakt.

12 miljoen is een koopje voor de top inde pl. Sneider is mijns inziens nog één van de beste middenvelders te wereld die je elftal beter laat spelen en je spitsen laat scoren. De spurs zijn subtop. Ik hoop dat dit bericht niet waar is en dat hij in onderhandeling met een andere club is.

25 december 2012 om 10:50

xavi , pirlo , iniesta , guarin , marschiso , kaka , alosno , ribery , gotze , gerrard ... zijn allemaal beter. Ik zie hem eigenlijk liever naar schalke vertrekken dan naar tottenham. Bij schalke zal hij zijn gevraagde salaris wel behalen aangezien duitse clubs rendabel zijn.

25 december 2012 om 12:10

En dan heb je nog Özil en schweinsteiger..

25 december 2012 om 12:20

Je moet eigenlijk alleen naar spelmakers kijken. Guarin, Xavi, Alonso, Ribery etc zijn geen spelmakers.. Sneijder is een spelmaker, maar er zijn er sowieso al veel betere dan hem.. Iniesta, Özil, Kroos, Götze, Kaka, Kagawa, Silva, Oscar, Cazorla, Marchisio en Boateng vind ik allen al van een hoger niveau..

25 december 2012 om 12:22

@ Scrabble

uhu

@ Imit

Daar heb je gelijk in maar zoals meneer hier boven zegt dat hij een van de beste middenvelders is??? Sneijder is na 2010 zo goed als alles verloren

25 december 2012 om 12:33

Boateng presteerd momenteel ook niet zo goed hoor. Sneijder is nog steeds top alleen hij heeft te weinig ritme om in zijn spel te komen, ook klikt het niet meer met de rest van het team en de trainer. Tijdens het ek zag je wel dat Sneijder weer vlagen van zijn oude spel liet zien. Bij Tottenham kan hij denk ik weer tot een van de beste uitgroeien. Hij is de ideale man om lennon, defoe en bale te lanceren.
Ik hoop echt dat Sneijder de man zal zijn om Tottenham naar de echte top van Engeland te brengen want het enige wat Tottenham mist is de creativiteit die tot scorend vermogen leidt.

Coys!

25 december 2012 om 12:36

@ lennonturbo

Ik vrees dat tottenham meer nodig heeft dan sneijder alleen om "top" te zijn. Als sneijder eventjes geblessert geraakt komen diezelfde blessures meestal terug bij hem.

25 december 2012 om 12:46

Gerrard, Guarin? Gerrard wordt steeds minder, Marchisio is een ander type speler, Ribery ook, Alonso ook. De rest ben ik met je eens.

25 december 2012 om 12:58

@ Oenieboy

Ok

25 december 2012 om 14:49

Tottenham mist creativiteit en een echt goede spits. Defoe en Adebayor zijn goed hoor, maar niet goed genoeg voor het niveau wat zij willen. Ik ben persoonlijk fan van Defoe en ik zie hem ook niet weg gaan bij de spurs, hij is een club icoon inmiddels. Ik zou zelf ook niet echt weten welke spits de spurs moeten halen. Ba is een twijfelgeval net als Llorente, Villa kan niet heel lang meer mee maar is natuurlijk altijd nog van wereldklasse en Soldado is denk ik te duur. Verder zou ik echt geen andere spits weten die naar de spurs zou komen. Misschien Bony, maar die zie ik eerder naar Chelsea of liverpool gaan

25 december 2012 om 15:14

Tottenham mist creativiteit maar persoonlijk zou ik iemand anders dan sneijder daar zien , Misschien als spits Borini ( liverpool ) hij is goed en speelt niet al te veel bij liverpool. Ik zie Llorente wel komen maar het hangt af of Juventus nog voor hem wilt vechten maar Llorente wil het liefst naar de PL. Tottenham moet eens zoeken naar een spits die op een zijspoor is belandt bij een topploeg. VB Chamack van arsenal ? maar die is voor mij niet goed, of Higuain van Real maar die kost veel? Een andere optie is om een talentje van fc porto te halen? Jackson of Rodriguez ?

Zou een geweldige transfer zijn voor allebei. Spurs is een hele mooie club met een rijke geschiedenis en prachtig stadion. Sneijder is gewoon een topspeler die net als Van der Vaart gaat schitteren daar. Sowieso twee supersnelle buitenspelers om weg te sturen met zijn geweldige pass en inzicht.

Arsenal en United zijn geschikter. Maar die hebben waarschijnlijk minder geld over voor hem.

25 december 2012 om 10:09

Huh, wat zou Arsenal met hem moeten dan?

25 december 2012 om 10:12

Op de plek van Arteta zetten.

25 december 2012 om 10:19

Dan is het beter dat hij naar UTD gaat en achter rooney en van persie spelen dan maar hernandez op de bank

25 december 2012 om 11:14

Hérnandez is sowieso een wisselspeler. Is vaker de ideale sub, anders dan een Rooney die b.v steevast basis staat.

Verder is Spurs een prima club voor hem en de Premier League is nou niet zo'n onaardige competitie.

25 december 2012 om 12:17

Moet hij verdedigend middenvelder gaan spelen dan, wat een onzin.

25 december 2012 om 13:21

Punt naar achteren, spelverdelen. Zoals ie heel vaak gespeeld heeft, ook in oranje onder van Basten. Wishere voor de actie.

25 december 2012 om 13:42

Gaat er ook nog iemand verdedigen dan? En die Arsenal verdediging is al niet geweldig, laat staan dat ze er een Sneijder voor gaan zetten.

25 december 2012 om 14:20

Sneijder kan niet beter verdedigen dan Arteta, dus nee dankje.

25 december 2012 om 13:04

Niet Arsenal, die hebben niets aan een statische middenvelder.

Niet de absolute top, heb gemengde gevoelens bij die club. Sneijder moet ook weer eens gaan voetballen en niet denken dat ie op dit moment het mannetje is. Er zijn veel spelers die beter zijn en Sneijder moet zich opnieuw bewijzen.

In wat voor opstelling moet Tottenham gaan spelen?
In een 4-4-2 rendeerd Sneijder niet.
Ik denk dat het een 4-2-3-1 wordt en dat Dembele en Sandro achter Sneijder spelen.
Dat kost Adebayor zijn plaats

Lloris
Walker
Dawson
Vertongen
Essou-Ekkoto
Dembele
Sandro
Lennon
Sneijder
Bale
Defoe
25 december 2012 om 11:01

Lijkt me eerder dat Dembele wat meer naar voren, naast Sneijder komt te spelen. Als ze dan nog een goeie rechtsbuiten en een spits halen hebben ze echt een geweldig team. Ik zou zou voor t bayern pakket gaan met de spits (gomez/mandzukic) die over is en Muller. En Parker ipv Sandro uiteraard.

Lloris
Walker
Gallas
Vertonghen
Assou
Demebele
Parker
Sneijder
Muller
Gomez
Bale
25 december 2012 om 12:13

Gomez' en Müller naar Tottenham terwijl ze bij Bayern spelen?? Zijn beide echt te goed voor subtop premier league hoor

25 december 2012 om 12:18

Jij hebt fantasie, Gomez, Muller, denken dat Parker z'n basisplaats terug gaat veroveren van Sandro, Gallas hoger inschatten dan iemand als Kaboul...

Sneijder wat moet je nou bij Tottenham doen! je wilt toch voor de prijzen voetballen en niet voor plaats 5, 6 ,7 ! Bij Schalke kan je gewoon volgend seizoen en CL spelen en kampioen worden! Dus , trek dat prachige koninklijke blauwe shirt maar aan!

25 december 2012 om 11:39

Het zijn beide geweldige teams om voor te spelen.. Als hij naar schalke gaat, heb je wel een geweldig Nederlands tandem. Met hem op 10 en Klaas-jan in de spits. Zou voor het aankomende WK ook beter zijn..

Maar nogmaals zowel schalke als tottenham zijn geweldige clubs.. Fanatiek publiek en niet zo'n successupporters als die United bijvoorbeeld heeft.

25 december 2012 om 12:18

Schalke wordt geen kampioen, in feite spelen die ook niet om de prijzen op misschien de duitse beker na dan.

25 december 2012 om 12:21

Daarin zijn ze al uitgeschakeld..

25 december 2012 om 12:26

Ja, normaal gesproken dan, ieder jaar hebben ze kans op de beker, en misschien een europa league als ze die serieus nemen. Maar Schalke gaat ook geen kampioen ofzo worden.

25 december 2012 om 12:50

T-alderweireld

Wat een onzin man. Als een stutgart kampioen kan worden, kan het Schalke ook lukken. Dat is het mooie bij de Bundesliga, weinig verschil tussen top/subtop etc.

25 december 2012 om 13:07

De duitse beker wordt in duitsland echt gezien als een grote prijs. Die hebben we de laatste 12 jaar 3x gewonnen en 1 x verloren finale! Daarbij heeft schalke al in de halve finale en kwart finale van de Cl gestaan de laatste 6 jaar! Dat kunnen ook niet veel clubs zeggen,. in ieder geval Tottenham niet! Met 1 of 2 spelers kaliber Sneijder speelt schalke voor het kampioenschap, zo simpel is dat!

25 december 2012 om 13:47

Leuke statestieken, als het erop aan komt wordt gewoon Dortmund of Bayern kampioen.

25 december 2012 om 21:17

Jouw Statistieken!!!!. Ach als Bremen, wolfsburg, Stuttgart kampioen kan worden, dan wordt Schalke dat ook binnen een paar jaar. In ieder geval eerder dan Tottenham wat het zeker niet zal worden!

25 december 2012 om 15:37

Als Chelsea niet met alle geluk van de wereld die CL hadden gewonnen dan had Tottenham nu gwn CL gespeeld hoor

Sneijder is a yid! Hoop dat als hij komt, hij net als VdV kan spelen.

Wow dit verbaast me nogal, had verwacht dat hij naar een topclub zou gaan die ieder jaar wel CL speelt.

Naja veel succes daar bij Tottenham.

Leuke club voor Sneijder.. Ik denk dat de absolute top eigenlijk geen behoefte heeft aan een type Sneijder. Hopelijk vindt hij zijn vorm weer terug en is hij wekelijks in de EPL te bewonderen. Ook voor Oranje kan dit gunstig zijn, want een fitte Sneijder kan wedstrijden voor je beslissen.

Nu nog hopen dat hij en Van Persie wat meer naar elkaar overspelen.

25 december 2012 om 11:19

Er is nog een kleine 1,5 jaar om te weten te komen of die combi in het NL elftal werkt.

25 december 2012 om 14:37

Oranje is toch afwachten want nu hebben ze veel wedstrijden met geluk gewonnen en een toernooi als een WK is toch een loterij, altijd 6-8 kanshebbers die van elkaar kunnen winnen of verliezen, vorm vd dag, geluk, ongeluk, etc bepalen wie er verder komen.

En de Zuid Amerikaanse ploegen spelen thuis dus zijn sowiso favoriet, Oranje heeft met name achterin jonge jongens die geen wereldniveau hebben, het is maar afwachten hoe zich dat ontwikkelt en dan nog zelfs met een ploeg met wereldtoppers is de kans klein dat je een WK wint, dat blijkt wel uit de feiten eerder van Oranje maar ook andere landen die toen een wereldteam hadden want er kan er maar 1 winnen.

Sckalkerfan wat heb je liever.
Spelen om de plaatsen 4 t/m 7 of
nooit spelen en kampioen worden.

25 december 2012 om 11:22

Ik zou willen spelen in een sterkere competitie voor nu en in de toekomst. En die competitie is de bundesliga en niet de PL!

25 december 2012 om 12:26

Engeland heeft de sterkste de competitie, check de coefficentielijst. Bovendien in de sfeer in Engeland vele malen beter, elke speler droomt van de Premier League en niet van de Bundesliga!

25 december 2012 om 13:03

Feit1 is dat de bundesliga hoger staat in de ranking dan de Premier League. Alleen Spanje staat hoger!! Is een feit!! Ik weet niet of je wel in de stadions van Duitsland komt. Dan weet ik niet over welke sfeer je staat te praten . De premier league was de competitie waarvan men droomde, dat is en wordt de bundesliga!!

25 december 2012 om 14:59

Hoger in welke ranglijst? Op dit moment staat Spanje op nummer 1 en Engeland op nummer 2 in de Uefa coefficientenlijst. De Bundesliga staat mijlenver achter de Premier League en dat heeft allemaal met tv commercie te maken. Jurgen klopp van Dortmund zag dat ook toen Kagawa weg wou naar United. Voor een jongen uit Japan betekent de Bundesliga gewoon weinig. De meeste daar kennen Bayern Munchen niet eens laat staan Schalke 04 of Bayer Leverkussen. Terwijl het stadion vol zit wanneer United een bezoek brengt naar een oost - aziatisch land.

Het sfeer in Duitsland is prima en de stadions zijn ( nog ) groter maar op dit moment staat de Premier League ver voor de Bundesliga.

25 december 2012 om 17:17

Duitsland heeft mooie grote stadions, maar in de Engelse stadions is echt wel meer sfeer publiek zit lekker dicht op het veld dat is in Duitsland niet het geval. Bovendien vind het voetbal in Engeland leuker om naar te kijken dan de Bundesliga, is gewoon mijn mening!

25 december 2012 om 20:40

Vertel mij is wat er leuker aan is, want in de Premier League heb je 12 houthakkers teams lopen, een paar die combineren, en ploegen die het van het fysieke moeten hebben. De Engelse stadions zitten inderdaad dichter bij het veld dan in Duitsland, maar de sfeer, en dan met name positieve sfeer is in Duitsland beter dan in Engeland.

Overigens zijn Bayern/hannover/schalke/dortmund allen groepswinnaar geworden, en zijn Stuttgart en Bmg, beiden door naar de volgende ronde. In Engeland is een club als Chelsea niet door, dus ik denk dat er zeker mogelijkheden liggen om omhoog te kruipen

25 december 2012 om 21:14

Na dit seizoen vervalt de punten uit jaartal 08/09 en dan is de BL hoger dan de PL. En dat is gewoon waar anders moet je maar effe googelen! De bundesliga staat in feite dus hoger dan de PL!

29 december 2012 om 23:55

En niveau ????????????????

30 december 2012 om 00:43

Waar heb je het over! Schalke wint van Arsenal!! Alle Duitse clubs zijn door Europees! De Bundesliga is het nu eigenlijk al, en dat zal binnen 2 jaar al helemaal zijn dat de bundesliga na Spanje de competitie is. De mooiste stadions, het meeste publiek en het meest gezonde huishoudboekje!

25 december 2012 om 14:22

Inter wordt zelfs geen kampioen hoor, mede omdat ze Sneijder niet laten spelen Inter staat 9 punten al achter op de nr 1 en als Napoli geen 2 punten in mindering hadden gehad was het gewoon middenmoot geweest.

Dus bij Inter zit ie op de tribune voor de plaatsen 4-7 en bij Tottenham speelt ie voor de plaatsen 3-6 dus hij gaat in alle opzichten vooruit ook qua stad om in te leven en ook qua competitie

Had ik niet verwacht! Sneijder lijkt me toch wel een eigenwijs persoon die alleen voor clubs wil spelen waar hij ook echt voor de prijzen strijdt. Maar goed, ik kan zo geen topclub opnoemen die een speler als Sneijder op de nummer 10 positie nodig heeft, dus dan kom je inderdaad bij een subtop-club uit à la Tottenham.

Vraag me wel af hoeveel hij daar gaat verdienen, mocht dit doorgaan..

25 december 2012 om 11:19

Spurs is wel flink bezig om een team op te bouwen dat mee kan doen voor het kampioenschap. Modric verkocht en zo op meerdere plekken het elftal kunnen versterken + meer breedte in de selectie.

25 december 2012 om 11:32

Je beste speler verkopen om je elftal op meerdere plekken te versterken is prima, maar een kampioensteam? Nee. City en United hebben een kampioensteam, vorig seizoen eindigden die 2 al 19 punten voor de nummer 3. Dan haalt United bijvoorbeeld ook nog een Van Persie en City kan vrijwel iedereen kopen die het wil. Chelsea heeft al gigantisch geïnvesteerd, maar zelfs die zie ik niet eerste eindigen. Spurs zal zich daarom - net als Arsenal - moeten richten op de top 4. En met de financiële middelen van de andere topclubs zal dat ook in de toekomst zo blijven, zelfs al halen ze Sneijder.

Want wees nou eerlijk, wat heeft Sneijder de afgelopen 2 jaar gepresteerd? Hij heeft geen pepernoot geraakt en komt dus gewoon tekort voor de top.

25 december 2012 om 13:57

bij Inter op de tribune speelt ie niet voor prijzen en in ieder land is maar 1 club die de titel kan winnen en dan heb je in Italie iets van 4 kanshebbers en in Engeland normaliter begin vd competitie maar 3 clubs die dat kunnen en in Spanje 1 of 2. En de Champions League kan maar 1 club winnen dus dat gepraat voor prijzen spelen moet je wel juist bekijken want zoveel kansen op prijzen winnen voor een speler zijn er niet. Messi won vorig jaar ook niets om even een voorbeeld te noemen, v Persie heeft nog nooit wat gewonnen en Christiano Ronaldo heeft de afgelopen jaren alleen een landstitel kunnen winnen.

En dan nog ben je als speler afhankelijk van welke club interesse heeft dus je hebt als speler de clubs niet voor het uitkiezen, ik denk dat ie heel blij is dat een club als Tottenham komt, want als er verder niets komt zit ie weer een half jaar op de tribune, dus geen reden om eigenwijs te zijn, waarvan wij allen overigens niet weten of ie dat echt is

Tottenham zou een mooie club zijn, mooier dan Schalke 04 in ieder geval, en alleen omdat het de EPL is. Ik denk dat Sneijder daar het beste zou gaan presteren, toch denk ik dat een club als Utd geschikter voor hem is, iets meer klasse en nog betere spelers om je heen.

Tottenham zou idd een hele mooie club in een mooie competitie voor Sneijder zijn!
Hopelijk bloeit ie daar weer helemaal

Ik ben als psv fan erg gecharmeerd van sneijder
een geweldige middenvelder hoe ze met sneijder in milaan omgingen vond ik erg schandalig
ik wens hem ook alle succes in engeland
hoop dat hij nog van waarde kan zijn oranje
maar dan moet hij wel constant spelen

25 december 2012 om 12:28

Door dit voorval moet je niet zeggen dat inter slecht met hem omging. Inter heeft sneijder altijd op handen gedragen en andersom ook maar nu is het crisis in italie! De manier waar inter met sneijder mee omgaat is hard maar eerlijk , hij is gewoon geen 6 miljoen waar. Van die 12 miljoen wat inter hier gaat ontvangen moeten ze gewoon een jonge vervanger halen , een argentijn of braziliaan , die dan laten groeien, en later een basisplek veroveren.

25 december 2012 om 13:44

Waarom niet gewoon een Italiaan zoals Ogbonna (torino)..?
Inter speelt het hard en eerlijjk? Nee het is Inter die de fout gemaakt heeft door zulke dikke contracten en dan moet Sneijder er maar op inleveren...ja zo werkt het nu eenmaal niet en dan nog moet je wel altijd naar je beste opstelling kijken en mensen die menen dat hij nog niet goed genoeg voor de bank bij Inter is ga ik niet mee in discussie.

25 december 2012 om 13:58

wat bepaalt of een speler een bepaald salaris waard is?

als ze hem hadden laten spelen hadden ze misschien nu voor de titel meegedaan en meer punten in de CL gepakt, dan pak je snel miljoenen terug hoor

25 december 2012 om 14:32

@ fcknudde

een italiaan mag ook Inter heeft inderdaad sneijder dat contract aangeboden , waarom? uit schrik dat ze nog een belangijke stek gingen verliezen ( mourinho was al een groot gemis toen hij naar real ging ). Hoe kon inter nu weten dat sneijder zo vaak geblesseerd was? Sneijder was belangrijk voor de treble en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor , maar nu moet hij gewoon niet zo moeilijk doen. Hij wis het liefst in milaan blijven en yolanthe ook! Inter handelt zoals ik al zei hard maar rechtvaardig!

25 december 2012 om 16:53

@ interiesta

Dus als jij een zakelijk risico neemt (contract inter naar Sneijder) en het pakt niet zo goed uit allemaal. Zet je je zakelijke relatie maar op het spel (verlaag je contract of je speelt niet)?

Sorry hoor maar als Sneijder een top seizoenen had gedraaid en Anhzi had om de hoek gekomen, en dat had 40 miljoen willen neerleggen had Sneijder maar moeten zeggen tegen Inter, ja hallo nu ook 20 miljoen inleveren want het is aan mij te danken?

Inter heeft een zakelijk risico genomen door Sneijder een top contract aan te bieden. En als het dan niet uitpakt zoals je gehoopt had, is dat jammer. En ga je niet halverwege door middel van chantage proberen onder je verplichtingen uit te komen.

Dus nee Inter handelt niet hard en rechtvaardig, Inter is achterbaks en schandalig bezig, imo het respecteert bestaande contracten niet.

25 december 2012 om 17:00

@ The ref

Ok , inter heeft een risico genomen ok. Maar vertel me eens wat is er nou zo erg aan om 4,5 miljoen ter verdienen met nog bonussen ( 1-1,5 miljoen ) ipv 6 miljoen? Je komt dan bijna op hetzelfde neer. Sneijder heeft lang genoeg geld zitten opstrijken terwijl hij vrij weinig liet zien ook wanneer hij niet geblesseerd was , het enige goede periode van vorig seizoen waren de laatste 2 wedstrijden ( tegen parma en udinese ). Je hebt gelijk over het feit dat inter zo'n contract heeft gegeven eigen schuld dan. Inter heeft hem gewoon op het moment niet nodig , coutinho doet het prima op zijn plaats. Verder hoop ik dat waar ie ook gaat het goed gaat hebben , ciao sneijder

25 december 2012 om 21:34

@ interniesta

Gaat er niet om of Sneijder met minder toe kan ja of te nee. Gaat erom dat Inter onder het contract probeert uit te komen.
Ze respecteren het contract niet wat ze met hem hebben afgesloten. Hij mag vertrekken maar men vraagt nog steeds de hoofdprijs voor hem.

En blessures horen nu eenmaal met de sport voetbal. Daar kan ook een club zich gewoon voor verzekeren. Of men dat doet is natuurlijk punt 2.
Dus denk dat ze bij Inter maar eerst eens goed in de spiegel moeten gaan kijken.

En met alle respect voor jou, maar jij zou ook niet accepteren als je baas als je een half jaar ziek bent geweest met een verslechtert contract aan kwam zetten.

Nogmaals hoeveel iemand verdiend doet totaal niet terzake.

26 december 2012 om 10:48

@ the ref

Als sneijder vertrekt zal inter nooit meer de hoofdprijs krijgen hoor en ja je hebt hwel gelijk ze zijn dom geweest om zo een belachelijk contract te geven ann sneijder. Maar sommige mensen ( niet jij ) zeggen dat inter niet meer draait zonder sneijder blabla terwijl inter het best goed doet zonder hem ik zou zeggen hem verkopen en coutinho gewoon laten spelen , die kan lekker voetballen.

26 december 2012 om 13:23

@ Interniesta

Als ik zo al de wandelgangen moet geloven (doe ik niet maar ok) heeft 1 van de turkse topclubs 20 miljoen geboden en dat is afgewezen.
Ook Ahnzi zou ik de markt zijn en die strooien toch ook aardig met de centjes en ook daar wil men niet op ingaan.

Dus krijg sterk de indruk dat men toch minimaal boven de aankoopsom van Sneijder wil uitkomen, en dan gezien hij veel blessures en niet het niveau vertoont noem ik dus absoluut wel de hoofdprijs vragen.

Als andere beter zijn behoren die gewoon te spelen. Gaat mij puur om de handelswijze die Inter in zake Sneijder voert. En die is gewoon niet netjes. Dus mag ook niet als hard en fair omschreven worden. Hoe men handeld is gewoon achterbaks en laag bij de grond.

27 december 2012 om 18:45

@ the ref

ik denk dat Sneijder de trukse clubs heeft afgewezen maar ik ben niet zeker , als anzhi met een goed komt vertrekt hij waarschijnlijk.

Ik denk eerlijk gezegd een beetje dat Yolanthe de reden is dat Wesley Sneijder niet meer optimaal presteert. Ze eist erg veel en je kan me niet wijsmaken dat je met zo'n vrouw, jezelf nog voor de volle 100% op voetbal kan richten.

25 december 2012 om 13:52

Hij kan zich niet op het voetbal concentreren omdat ie niet opgesteld wordt.

in Italie zitten de spelers overigens altijd in hotels en trainingskampen als ze in de selectie zitten dus geen vrouwen bij

en sex geeft juist energie en betere prestaties is eerder bewezen
maar inter stelt hem niet op dus kan ie niet presteren heeft niets met Yolanthe te maken, en vrijwel al die voetballers hebben bloedmooie vrouwen en vaak mooier dan Yolanthe + nog vele vriendinnen of prostituees die ze bezoeken

Ik weet het niet. Sneijder hartstikke mooi hoor maar ik heb het gevoel dat je hetzelfde krijgt als met Van Der Vaart is dat hij ook geen hele wedstrijd kan spelen en na 45 a 60 minuten gewisseld kan worden. Het is voor de rest natuurlijk een speler van wereldklasse maar zo iemand wil je graag de hele wedstrijd in de basis hebben staan. Sneijder zn conditie is niet al te best, dat zagen we al op het EK and so on dit seizoen. Om zijn kunnen zie ik heb er graag bijkomen maar echt om zijn conditie niet.

25 december 2012 om 13:49

conditie niet te best? hoe zie je dat als ie op de tribune zit?

bij de WK was niemand van Oranje fysiek goed en was Wesley de enige speler die nog enig niveau haalde, dus waar jij naar kijkt Gertjuh22 is mij een raadsel....

25 december 2012 om 17:03

het wk is ook al 2,5 jaar geleden , nu is hij een stuk trager geworden, geloof me want ik kijk al lang naar inter en elk jaar ging hij achteruit.

25 december 2012 om 18:09

bedoel ek

26 december 2012 om 14:22

Ja nou en? Niveau kan hij wel gehaald hebben maar no way dat hij het tempo gaat bijbenen in de Engelse competitie. Ik zie liever Dembele daar staan die lekker een wedstrijd kan volmaken ipv Sneijder die je maar 45 a 60 minuten kan gebruiken.

26 december 2012 om 19:39

waarom zou Sneijder dat tempo niet aankunnen? waar basseer je dat op? Als hij speelt kon ie overal het tempo bijhouden, weet jij hoe het met zijn fitheid gesteld is? Hij is ook nog niet eens op leeftijd.

Maar denk dat het verhaal Tottenham een gerucht is want geen enkele site of krant noemt deze transfer, dus dan zal het wel niet kloppen.

Tottenham zou geen slechte move zijn voor snijder. Prima club om zijn geschonden blazoen weer eens op te poetsen. Persoonlijk ben ik geen voorstander van winter transfers, komt bij mij vaak over als paniek aankopen. Ben wel benieuwd in welke opstelling spurs zullen spelen met snijder.

25 december 2012 om 12:52

So gaan ze waarschijnlijk spelen dan als iedereen fit is.

Lloris
Walker
Kaboul
Vertonghen
BAE
Sandro
Dembele
Lennon
Sneijder
Bale
Ade/Defoe
25 december 2012 om 13:38

Ben benieuwd hoe Lennon en Bale het gaan doen wanneer Sneijder met passes gaat strooien.

28 december 2012 om 15:18

Dank voor de opstelling, dat zou inderdaad geen slechte opstelling zijn. Jammer dat hij waarschijnlijk helemaal niet naar de spurs gaat:-)

Eindelijk weg bij dat maffiaclub, hij werd als oud vuil behandeld...
Ik ben al mijn respect verloren voor Inter, wat hoop ik dat Inter degradeert..

Ik ben er van overtuigd dat Sneijder ook mee kan bij Chelsea, of Arsenal. Tottenham is natuurlijk een mooie club maar het is geen absolute top.

25 december 2012 om 13:46

Arsenal ook niet... Dan had je beter United kunnen noemen in plaats van Arsenal.

25 december 2012 om 13:48

Arsenal is al jaren geen top meer en heeft evenveel punten als Tottenham en Chelsea heeft maar 2 punten meer en Manchester City maar 4 punten

Leuke club voor Wesley. Maar voor de prijzen hoef je bij deze club niet te spelen. Ze doen mee voor de plaatsen 6 tot 4, hooguit 3.

Maar voor de rest is het gewoon een leuke club met historie en een fanatieke aanhang.

En uiteraard voor Yolanthe is het een mooie (wereld)stad om haar carriere weer een boost te geven. Kijk maar naar Silvie VDV die nog internationaal bekender is geworden mede door de Britse roddelbladen.

Wel leuk dat iedereen het zo goed weet.
Zijn jullie allemaal persoonlijke vrienden of zijn jullie allemaal van die mannetjes die football manager spelen

Tottenham staat maar 4 punten achter op Manchester City de nr2

jullie kunnen wel allemaal roepen dat hij naar Manchester utd moet, maar als die hem nu niet wil kopen, moet ie dan op de tribune in Milaan blijven zitten?

25 december 2012 om 13:58

1. Manchester United 18-43
2. Manchester City 18-39
3. Chelsea 17-32
4. Arsenal 18-30
5. Everton 18-30
6. Tottenham Hotspur 18-30

Dat is toch al 13 punten op de koploper en 9 (in plaats van 4..) op de nummer 2. En hij moet inderdaad wel bij Inter weggaan, maar ik had altijd het idee dat Sneijder voor de prijzen wilde spelen. Dat doet hij met de Spurs niet. Zelfs bij de eerste vier wordt heel erg moeilijk. En dan speelt Sneijder dus volgend seizoen Europa League.

25 december 2012 om 14:00

ok dan klopt de stand op voetbalzone niet, maar dan nog ben je afhankelijk van welke clubs je willen, nu is de keuze spelen bij Tottenham of op de tribune zitten in italie. Sneyder kan niet roepen, he Barcelona of Manchester Utd, koop mij!

25 december 2012 om 14:17

ze staan al bij de 1e 4 qua punten en Tottenham wordt met hem nog sterker , Everton staat te hoog en Chelsea en Arsenal zijn ploegen waar niet echt een constante lijn in zit qua resultaten dus een top 4 notering is zeer realistisch dit jaar omdat er ook geen clubs onder zitten die omhoog zullen komen. Liverpool staat alweer een straatlengte achter en laat ook iedere week wisselvalligheid zien.
Daarnaast komen die hele grote clubs schijnbaar niet voor Sneijder, dus wat moet ie dan? hij bepaalt niet ff waar ie wil spelen, Tottenham of de tribune van inter, nou dan wist ik het wel.

25 december 2012 om 14:26

Klopt, maar hij kon volgens berichten ook naar Schalke. Nu zou ik liever in Engeland spelen (persoonlijke voorkeur, zegt niks over sterkte van competitie), maar Schalke speelt wel regelmatiger om prijzen en Champions League. Daarom vraag ik me het af. Want hij is in mijn ogen ook niet goed genoeg voor de echte top, dus Barcelona zal hem ook niet willen.

25 december 2012 om 14:42

het gaat om nu en niet het verleden. Schalke speelt net als Tottenham nooit voor de titel en ook regelmatig niet in de CL, daarnaast is Londen een wereldstad en is de competitie mooier, Tottenham staat er nu beter voor dan Schalke en maakt nu meer kans op CL voetbal volgend jaar dan Schalke

Sneijder naar tottenham ?! wat een grap, hij gaat echt niet naar tottenham let maar op. Hij zal naar PSG gaan.

Ik snap niet waarom Liverpool hem niet haalt.

25 december 2012 om 14:01

Liverpool is middenmoot, wat moet ie daar doen?

en Tottenham lijkt me leuker voetballen dan bij Psg, zit je ook nog met die handtastelijke gek van een Ibrahimovic opgescheept

25 december 2012 om 14:42

Dude Liverpool is een mooiere club dan tottenham, Suarez en Stevie

25 december 2012 om 14:44

dat vindt jij

voetbal draait om resultaat, waar staat Tottenham en waar staat Liverpool?

en waar woon je liever? Liverpool of Londen

en Liverpool heeft zich niet gemeld en is dus totaal geen keuze ,

Als het de Spurs worden is dat een keuze die ik in eerste instantie niet had verwacht, nu is het natuurlijk een mooie club maar bij de Spurs speel je niet direct om de prijzen. Aan de andere zou hij de Spurs wel naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik blijf het een opmerkelijke keuze vinden als hij naar de Spurs gaat., al is het belangrijkste dat hij weer aan spelen toekomt, samen met van Persie is hij de belangrijkste speler van Oranje.

25 december 2012 om 14:02

het is geen keuze, Sneijder kan niet kiezen want er is maar 1 aanbod, de clubs bepalen welke speler ze willen halen nog altijd, niet de speler die een club kan uitzoeken en zegt ik wil bij jullie spelen kopen jullie mij ff

25 december 2012 om 14:56

@ mols1970

Tjonge jone wat een mierenneukerij zeg, het staat dan wel niet in dit artikel maar er zullen gerust meerde clubs zijn waaruit hij kan kiezen, Nou ja, een speler van het kaliber Sneijder zou zich wel kunnen aabieden bij een club.

25 december 2012 om 14:59

hoeft helemaal niet, anders was ie daarmee toch wel in onderhandeling geweest?

Sneijder naar de Spurs is onzin, is helemaal niks van waar. Heeft Jack van Gelder net getwitterd.

25 december 2012 om 14:58

is Jack voorzitter van Tottenham?

25 december 2012 om 15:11

Ja wist je dat niet?

Nee gappie, die heeft genoeg connecties in het wereldje!

25 december 2012 om 16:56

wie niet? het is allemaal 1 grote geruchtenmachine hoevaak zijn er geen transfers geweest die niemand aan zag komen? we wachten gewoon rustig af

27 december 2012 om 11:30

En zo te zien had gunner Jack van Gelder gelijk

Ik heb begrepen dat de op handen zijnde transfer van Sneijder naar Tottenham berust op geruchten die door diverse Ajax-kenners op Twitter zijn ontkracht. De afgelopen 24 uur werd Sneijder ook in verband gebracht met een transfer naar PSG of een verhuur aan Ajax. Allemaal nonsens. Toch zou Tottenham bij Sneijder niet misstaan.

25 december 2012 om 16:55

sinds wanneer zijn Ajax kenners op de hoogte van transferzaken omtrent Inter en Tottenham?

26 december 2012 om 20:02

De bron waarop verschillende websites hun berichtgeving hebben geschreven spraken ook van interesse van Ajax (huren) en Psg. In die context hebben hun laten weten dat dit niet klopte, door mij simpelweg even Ajax-kenners genoemd omdat hun clubvoorkeur zo is ingekleurd.

Inter laat Sneijder niet gaan voor 12miljoen. Ze hebben onlangs 20mil afgeslagen van Fenerbahce zei die Mortatta. Inter lijkt mij niet gek, ze willen wel wat geld voor hem zien.

25 december 2012 om 16:54

12 miljoen lijkt me wel wat geld en Sneijder wilde zelf niet naar Fenerbahce en dat van die 20 miljoen is nooit officieel bevestigd

Inter wil van Sneijder en zijn salaris af dus....

25 december 2012 om 17:06

Inter wil ervan af maar 12mil is niks voor een speler als Sneijder. Ik zou zeggen 20mil en geen cent minder als Inter zijnde, er zijn heus wel meer clubs dan alleen de Spurs waar Sneijder zich goed kan voelen, en Sneijder is echt wel 20mil waard. Zoveel is dat niet als je ziet wat die clubs voor sommige clubs betalen.

25 december 2012 om 19:10

Inter kan het niet veroorloven om een bod van 12 miljoen af te wijzen , ze zitten diep in de schulden en als ze geen geld binnen krijgen, komen ze onder curatele.

Precies het niveau wat Sneijder aankan. De subtop dus!! Voor de absolute top komt Wesley tekort dat is onderhand wel gebleken. Speelde een uitzonderlijk jaar bij Inter, maar als je op basis van een jaar kijkt dan kan je Griekenland, ZuidKorea en Turkije ook absolute toplanden noemen. En Charisteas een topspits haha

25 december 2012 om 21:22

Inter is zonder Sneijder ook subtop, met Sneijder waren ze top

Tottenham staat gedeeld 4e in Engeland met o.a. Arsenal, als Sneijder komt worden ze sterker...

wat is top en subtop?

Manchester City is kampioen maar in Europa helemaal niets

Real Madrid kan al geen kampioen meer worden, dus dan zijn alleen Barcelona, B Munchen, Manchester Utd en Juventus top?

AC Milan is net als Liverpool tegenwoordig ook middenmoot hoor , kijk de ranglijsten maar na.

PSG moet de 1e plaats delen met 2 andere clubs dus staan ze ook gedeeld 3e is subtop

Sneijder kan ook de echte top aan, dus bij Spurs wordt hij gelijk de Topspeler.
Na Vd Vaart en Modric weg hebben ze niet een hele goede nr 10.

Maar er is nog niks zeker. Ik zie hem liever bij Arsenal.

Eigenlijk vind ik Tottenham veel te min voor Sneijder, ik had een ploeg van het kaliber Milan in mijn gedachten. Maar goed, eerlijkheid gebiedt te zeggen dat een speler die maanden niet aan spelen toekomt, blij mag zijn met een middelmatige ploeg als Tottenham. Misschien dat Sneijder dan die ploeg wat glans kan geven.

25 december 2012 om 21:41

AC Milan staat 7e met 5 punten achterstand op AS Roma, dus middenmoot. In een mindere competitie als de Engelse waar Tottenham gedeeld 4e staat. Dus dan is Tottenham nu een betere ploeg dan AC Milan

26 december 2012 om 09:23

Op dit moment wel, maar qua historie en qua uitstraling valt Tottenham in het niet bij Milan. Bovendien, die tussenstanden zeggen heel weinig hoor! Milan begint het seizoen traditiegetrouw heel slecht, om dan later altijd in de top drie te eindigen. In 2006-2007 stonden ze op dit moment in het tweede rijtje, maar werden ze uiteindelijk 3de en wonnen ze de CL. Aan de hand daarvan kun je Milan geen mindere ploeg vinden dan Tottenham.

Spurs zou fantastisch zijn. Beter dan die mickey mouse competitie in Turkije. Sneijder is nog geen uitgerangeerde vedette ds heeft niets te zoeken bij louche clubs zoals galatasaray of fenerbace. Coys

Een Liverpool is weer te laat, jammer nu hopen dat K honda naar Liverpool komt....

Ik zou het fantastisch vinden als Sneijder zijn oude niveau weet te halen in Engeland, al is het maar om alle haters op voetbalzone de mond te snoeren. Wat heeft hij iedereen misdaan dat iedereen hem zo ontzettend haat? Tuurlijk, het is best een vervelend mannetje en hij presteert al twee jaar niet goed, maar zijn we die tijd daarvoor dan allemaal vergeten.
Het zijn diezelfde mensen hier die het altijd zo typisch Nederlands noemen om Nederlandse spelers op te hemelen... Ja dat is inderdaad ook in dit geval weer duidelijk te merken. Geef hem gewoon het voordeel van de twijfel, want het talent is hij heus niet opeens kwijt. Natuurlijk kan het ook zijn dat je vindt dat hij geen talent heeft, maar dan snap ik niet waarom je op deze website post

Nee dit is niet aan iemand speciaal gericht, Fijne kerst

Zou mooi zijn! Wel hopen dat Bale dan blijft, lijkt me een heerlijke speler voor Sneijder om wat lekkere paasjes heen te sturen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Hugo LlorisKeeper10
Benjamin DaviesVerdediger11
Toby AlderweireldVerdediger10
Jan VertonghenVerdediger10
Kyle Walker-PetersVerdediger10
Victor WanyamaMiddenvelder10
Moussa SissokoMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

1014 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Tottenham Hotspur 37 10 0 0
2016/2017 Tottenham Hotspur 36 8 0 0
2015/2016 Tottenham Hotspur 35 6 2 0
2014/2015 Tottenham Hotspur 38 10 4 0
2013/2014 Tottenham Hotspur 25 7 3 0
Laatste voetbalnieuws

Efficiënt Denemarken slaat toe na enorme misser van elf meter

Denemarken heeft zich zaterdagavond na één speelronde naast Frankrijk aan kop van Groep C genesteld. De Scandinaviërs waren gedurende een groot deel van de wedstrijd tegen Peru de onderliggende partij, maar...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 juni
Paris Saint-Germain aast onverminderd door op Cristiano Ronaldo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren