‘PSV is op z’n best met een verschrikkelijk sterk spelende Van Bommel’

Maandag, 24 december 2012 om 12:40

PSV gaat als koploper van Nederland de winterstop in, nadat afgelopen weekend met 6-1 werd gewonnen van NAC Breda. De gebroeders Willy en René van de Kerkhof gaan ervan uit dat de Eindhovenaren ook aan het eind van het seizoen nog op de eerste plaats in de Eredivisie zullen staan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind je PSV de terechte winterkampioen?


Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door kwartier)

Ja en dat is juist het erge dat een stelletje dik betaalde nepvedettes zich in de wedstrijden tegen Rkc, Utrecht en Ajax blijkbaar niet kon motiveren.

De wedstrijden tegen Vitesse en NEC hadden eigenlijk gewoon gewonnen moeten worden, maar daar was de afronding niet goed wat niet met motivatie te maken heeft maar met pech en onkunde van bepaalde spelers.

24 december 2012 om 12:05

Psv kan ene week uitstekende spelen en andere week zijn ze niet goed. Psv word 3de

24 december 2012 om 12:52

En Twente zeker eerste, nietwaar Tim? Kwalitatief gezien heeft PSV niet alleen de sterkste selectie, ze hebben ook de meeste goals voor en de op één na minste goals tegen samen met Vitesse. Maar oké, 't is jouw voorspelling; ik denk alleen dat je via Unibet dit seizoen dan niet zoveel gaat verdienen

24 december 2012 om 13:01

Ajax word kampioen, Twente word 2de . Psv heeft uitstekende selectie maar ene week is heel goed en maakt 6 doelpunten. En ene keer 1

24 december 2012 om 13:35

Twente en ajax spelen week in week uit goed voetbal en zijn het meest constant van allemaal....
sure..

24 december 2012 om 13:58

Jongens, we moeten even realistisch zijn. Als Ajaxfan moet ik zeggen dat ik de kans dat PSV kampioen word veruit het grootst acht. De kwaliteit van de selectie is veel hoger en ik denk dat het op een gegeven moment wel een serie lang goed gaat lopen en dan pakken ze met gemak de drie punten.

Twente heeft gewoon een te matig team en Ajax is individueel gezien niet zo sterk in de voorhoede en verdediging. Het is zeker een hecht team maar vindt het kwalitatief een heel erg matig team.

24 december 2012 om 14:16

Twente heeft uitstekende team, goede verdediging, goede middenveld , als Tadic op 10 speelt. En goede aanval. (castaignos komt eraan ). Ajax is in begin erg zwak.maar dat bloeit op. Dan speelt Ajax goed voetbal en dan creëren ze kansen . Psv heeft ook uitstekende team .maar het probleem is de instelling . De ene keer spelen ze geweldig ( dat je denkt dat ze kampioen worden) en andere keer spelen ze matig.en Top 5 staat zo dicht op elkaar .

25 december 2012 om 02:20

Tim jy baseerd jou mening simpelweg alleen op het verleden. Ajax heeft een ander team als afgelopen 2 seizoenen, en Twente al helemaal.

Wat forza040 al aangeeft, als je dit invult op unibet heb je ballen want ik zie jou scenario niet gebeuren(mijn mening).

Maar de instelling is er niet.. PSV heeft een hele goede ploeg maar moet echt nog aan de instelling werken. En ze kunnen elke wedstrijd makkelijk veel meer scoren (wat ze de laatste wedstrijd hebben gedaan).

24 december 2012 om 11:15

psv heeft helemaal niet zoeen goeie ploeg. Denk bijvoorbeeld aan hun keeper en hun hele verdediging, dat kon je goed zien tegen ajax. Heeft niks met de instelling te maken

24 december 2012 om 14:34

Nou zo bedroevend doet die verdediging het niet eens, PSV krijgt alleen bizar veel wereldgoals tegen door spelers die zon goal nooit van zn leven meer gaan maken. Afgelopen weekend tegen Nac, daarvoor tegen NEC eerder ook al tegen Willem 2 en dan vergeet ik er vast nog wel een paar. Daar kan de verdediging natuurlijk niet veel aan doen

24 december 2012 om 15:52

Natuurlijk heeft het wel met instelling te maken.
Psv denkt te vaak nog te makkelijk, terwijl als iedereen meer geconcentreerd speelt je sommige wedstrijden al veel eerder had kunnen beslissen.
Een Nec en Vitesse hadden gewoon gewonnen moet worden, maak je de 2-0 is het gespeeld, nu verlies je punten.

Je hebt het wel over de verdediging van psv en de keeper, maar je vergeet wel te zeggen dat psv alleen vitesse minder tegen goals heeft.
Dus dat valt allemaal ook nog wel mee.

De mening van deze 2 jan doedels is net zo veranderlijk als de wind en draait elke week weer 180 graden. Kunnen we deze gasten niet gewoon lekker in regio Brabant onzin laten verkopen ipv hier op voetbalzone?

24 december 2012 om 13:43

Ze zijn afgelopen week in Eindhoven geweest voor een gesprek. Dat ze nu opeens 180 graden zijn gedraaid lijkt me daar niet los van te staan.

24 december 2012 om 13:57

Ze hebben ook nooit een vaste mening. Basseren alles op wat die week daarvoor in de media stond. Aan de titel van een stuk kan je op maandag meteen al lezen dat het om die 2 koekenbakkers gaat.

Je hebt helemaal gelijk.

Beste Rene & Willy, ook Ajax wordt kampioen als er een goede instelling is en iedereen voor elkaar wil werken dat Ajax niet te kloppen is.... Het is alleen verbazingwekkend om PSV de ene keer heel goed zien te spelen en de andere keer zo flauw en angstig. Dit laatste heeft ook met instelling, respect naar elkaar, een meter meer willen lopen, geloof in de ploeg, etc... te maken.

Volgens mij zijn ze er bij PSV absoluut niet zeker van hun zaak dat ze mee blijven doen om het kampioenschap. Iedereen komt in het nieuws met verhalen dat ze nu zo goed zijn. Of dat alles aangepraat wordt door de pers/media.

We zullen het over enkele weken wel zien hoe ze uit de winterstop komen. Net als alle andere kandidaten. Maar Twente en PSV zijn de te kloppen ploegen en hebben de afgelopen 2 jaar beiden de plank gemist op het einde van het seizoen. Dus daar ligt nu de druk. Ajax is de laatste 2 keer kampioen geweest, en Feyenoord vind het alleen maar leuk dat ze zo hoog mee doen na jaren van misere.

24 december 2012 om 12:21

Grappig dat je de club die de afgelopen twee jaar uit een achterstandspositie de titel greep neerzet als outsider voor dit jaar. Je denkt toch niet werkelijk dat men in Amsterdam na twee titels op rij een beetje 'kampioensmoe' is geworden of uit een daad van sportiviteit een tandje terug schakelt om de anderen ook eens de kans te geven?
En dat ze in Rotterdam allemaal zo blij en gelukkig zijn omdat ze zo lekker hoog mee doen lijkt mij geen goede weergave van de realiteit. Het is daar al zo lang geleden dat men massaal op de Coolsingel bij elkaar kwam, dat het tandengeknars ondertussen tot in Limburg hoorbaar is.

24 december 2012 om 12:45

ik bedoel meer dat men bij Ajax de laatste 2 jaar al de hoofdprijs hebben gewonnen, en Feyenoord wel de titel wil maar verder al blij is dat ze mee doen na aale ellende. PSV en Twente zijn gewoon de 2 clubs die het hardst roepen dat ze de titel willen, en de laatste 2 jaar grijpen ze alle twee op het moment dat het moet naast die titel. PSV al enkele jaren vaker.

heeft niks met titelmoe of Coolsingel te maken verder.

De ene keer kunnen we er niks van dan worden we weer kampioen. Het is zo onverspelbaar dit psv, als je ook de uit wedstrijden optimaal presteert dan wordt je kampioen met dit team. Maar dan moet die wisselvalligheid eruit. En de mentaliteit moet veranderd worden. Elke wedstrijd is een finale, en zoveel punten die we nu hebben laten liggen, mag de 2e helft van het seizoen niet gebeuren. We moeten uit naar Vitesse Feyenoord en twente dus dat worden cruciale wedstrijden.

Dan hebben ze wel heel vaak een slechte instelling zeg. Nu al uit Europa en alleen op doelsaldo op afstand van Twente.

Instelling is ook gewoon kwaliteit. Net zoals techniek en fysiek. Als het zo makkelijk op te brengen en aan te leren was, zou elke voetballer zoals Strootman, Kuyt en van Bommel ertegenaan gaan. In de praktijk blijkt dat het veel moeilijker dan gedacht is voor de meerderheid van de spelers om elke week het beste eruit te halen.

Je ziet de laatste weken dat de topploegen relatief weinig onnodige punten verspelen, uitzonderingen als Nec-psv daargelaten, hoewel NEC ook gewoon een stabiele subtopper is en uit nooit makkelijk te bespelen is, maar goed. Als die lijn zich doorzet is het interessant de programma's van de onderlinge toppers te bekijken. Daarin heeft FCT een voordeel want die hebben al Ajax uit, Vitesse uit, PSV uit en Utrecht uit gehad. Ik trek de grens van de topploegen gemakshalve maar ff bij Utrecht.

Ajax moet nog naar Psv, FCT en Vitesse, lastig zat, cker in combinatie met EL voetbal.

PSV moet naar Vitesse, F'noord en Fct, lastig.

F'noord moet alleen nog naar Ajax, dus die hebben het relatief ook eenvoudig, Vitesse, Psv, FCT en Utrecht uit hebben ze al gehad.

24 december 2012 om 13:50

Hmmmm een gelijkspel tegen Utrecht noem ik toch echt onnodige punten laten liggen en zo zijn er van alle ploegen wel voorbeelden geweest Twente heeft ook pas afgelopen weekend de 3 punten meegenomen naar huis daarvoor lieten ook die punten liggen.

Klopt, hoop dat het ´uit syndroom´ nu voorgoed voorbij is. En dat PSV ook weer wat puntjes pakt in uitwedstrijden

Waarom wordt er nog steeds gezegd dat PSV het beste elftal heeft!?!?!
Ze hebben het Duurste elftal, ik dacht eerst ook het beste, maar dat is wel gebleken de afgelopen anderhalf jaar, dat het zeker niet het beste is!
Achterin is het een drama, op het middenveld moeten ze blij zijn dat er nog een strootman loopt want v Bommel haalt net als bij het NL elftal niet het niveau dat wenselijk is. En dat blijkt uit het aantal gele kaarten dat hij Nodig heeft om maar niet door de mand te vallen op voetballend niveau.
De aanval is gewoon goed, al laten met name de buitenspelers het vaak afweten bij de moeilijkere wedstrijden.
Mertens is lang niet de mertens van anderhalf jaar geleden, hij komt niet in de buurt van dat niveau van de eerste 6 maanden bij Psv.
Narsingh is geen schim van vorig seizoen.
Matavz zit te verpieteren omdat hij geen aanvoer krijgt.
Eigenlijk is Lens de enige die goed rendeert.
Bovendien is PSV geen team, veel individuele kwaliteit maar samen komen ze er niet uit.
Dat blijkt uit wedstrijden tegen zeer verdedigende teams (die met 10 man in de 16 verdedigen)
wel, zoals in de europa League.
Conclusie van mij is eigenlijk dus, dat het niet meer aan de instelling ligt maar dat het team gewoon niet in balans is, dus gewoon geen team is.
En dat missen ze op de moeilijke momenten, wanneer iedereen zegt dat het aan de slechte instelling ligt.

En daarom hebben ze de meeste punten en een doelsaldo van 20 t.o.v. Twente en nog meer t.o.v. de rest....? En daarom scoorde alleen Bouma nog niet van heel het elftal? Geen team dus.... En daarom scoort van Bommel bijna iedere wedstrijd een dikke voldoende volgens VI en andere sites/kranten?
Jouw kennis houdt volgens mij op bij het typen van Psv, want dat gaat zelf niet altijd goed (psv)

24 december 2012 om 11:29

Denk je niet Willum dat als psv de beste selectie had, ze nu al op een grotere voorsprong stonden en niet slechts op doelsaldo 1e? Denk je niet dat ze dan niet zo van de mat getikt waren tegen Ajax? Denk je niet dat die clowns in jullie verdediging soms zulke simpele tegendoelpunten veroorzaken?
Ik denk willum dat je je brilletje even af moet zetten en eens moet gaan nagaan hoe goed iedere linie nu werkelijk is... Ik zie namelijk niet echt een balans... het psv van weleer stond bekend om haar goede verdediging en constante keeper... die is nergens te bekennen.

24 december 2012 om 13:05

Ja maar de cijfers liegen toch niet? Ze maken de meeste goals, en krijgen er op Twente na het minste tegen! Dan doen ze het beter als elke andere club. (Behalve de tegengoals dan)

24 december 2012 om 14:34

@rvandioor
Ik kan me uit een nog niet al te ver verleden herinneren dat er een club was die op de laatste speeldag kampioen werd op doelgemiddelde .Ze hadden namelijk meer gescoord dan de concurentie en het feest barste in alle hevigheid los.
Laat ik daar nou net bij geweest zijn.

Met clowns erbij wordt een feestje altijd opgeleukt dus laat maar weer komen zo n zelfde feestje , al is het maar met 1 doelpunt verschil.

24 december 2012 om 18:35

Misschien zou je eens moeten nagaan waarom ze dan toch al 5 keer verloren hebben in de competitie... met die geweldenaars achterin en met die superveel scorende voorhoede spelers? Het gaat hem namelijk niet om de keren dat jullie wel winnen en met grote cijfers, maar om de keren dat het minder gaat. een kampioen (en dat zijn jullie al een poos niet geworden dus weten jullie het waarschijnlijk niet meer) wint namelijk ook de lastigere wedstrijden of sprokkelt er puntjes... Daarmee word je uiteindelijk kampioen.

edit: ga je nog reageren op die andere post waarin je gigantisch op je plaat ging met je niet-onderbouwde reactie?

Uit het geheel begrijp ik dat het gaat om een goede of een verkeerde instelling.
PSV heeft wedstrijden gewonnen omdat er een goede instelling was en wedstrijden verloren of gelijkgespeeld omdat er een verkeerde instelling was. Duidelijk!

En hoe zit het dan met de instellingen van de tegenstanders? Ook daar kan men hetzelfde aangeven. Ja toch? Bij PSV is men dus de mening toegedaan dat men in de wedstrijd tegen Ajax een verkeerde instelling had en dat men daarom heeft verloren. Jan en alleman was het er wel over eens dat PSV werd weggespeeld, maar bij PSV is men van mening dat Psv, met de juiste instelling, van Ajax zou hebben gewonnen. Wat een stelletje arrogante kwasten! Voor mij staat het als een paal boven water dat Ajax volkomen terecht heeft gewonnen en dat deed ook Vitesse en nog wel in Eindhoven.

Oh ja, nog een goeie: Bij NAC vond men ook dat zij met de verkeerde instelling aan de wedstrijd waren begonnen. Gelukkig geeft men daar echter niet aan dat zij met een juiste instelling ook zouden hebben gewonnen. Zij blijven met beide voeten op de grond staan en zij roepen geen onzin.

24 december 2012 om 12:48

Zou nogal wat zijn als NAC gaat roepen dat ze met een goede instelling van PSV hadden gewonnen, NAC mag namelijk al blij zijn als ze uberhaubt winnen. Er zit een verschil als PSV dit roept of Nac. PSV had ook best kunnen winnen als ze de goede instelling hadden, ze roepen nergens dat 'ze wel van Ajax hadden gewonnen als ze de goede instelling hadden'. Nee, dan hadden ze meer kans gemaakt.

Zelfde geld voor elke tegenstander die PSV tegenkomt, elke tegenstander heeft een verkeerde instelling, daarom winnen ze van die tegenstanders. De andere teams spelens gewoon goed als ze van die zelfde ploegen winnen. Einde van het liedje denk ik echter wel dat PSV gewoon goed speelt en als ze er altijd gewoon vol voor gingen we nu iets dikker eerste hadden gestaan (en minder kansen hadden gemist he wijnaldum....)

24 december 2012 om 13:53

Kijk dat bedoel ik nou, dat arrogante. Natuurlijk heeft PSV een betere selectie dan Nac, maar er kunnen ongekende krachten in een ploeg loskomen die kunnen leiden tot een niet verwachte overwinning. Kijk maar eens naar de uitslagen van Nac-psv van de laatste jaren. En ook in al die jaren had PSV een betere selectie!

Hetgeen jij in de 2e alinea aangeeft is enigszins moeilijk geformuleerd, maar ik begrijp wel wat jij bedoelt.
".........op het moment dat er een goede instelling is en iedereen voor elkaar wil werken PSV niet te kloppen is”, vertelt Willy aan Omroep Brabant." Dit stond vermeld in VZ ! In het verlengde daarvan wordt dus dat gesteld wat ik heb aangegeven, namelijk dat niet een team van PSV had moeten winnen, dus ook Ajax niet!

En juist dit vind ik arrogantie ten top. Maar ik zal wel weer te horen krijgen: " Ja maar dat zegt Ons Willy en dat moet je wel met een korreltje zout nemen. De gebroeders roepen wel eens meer wat."

Als reactie op de laatste zin van jouw reactie: En Ajax gaat er vol voor en benut de vele kansen ook niet. Dus als zij ........... Als Twente .......... Als Feyenoord ......... Als Vitesse ....... Kijk zo lust ik er nog wel een paar.

Prettige Kerst en een Goed 2013 toegewenst !

24 december 2012 om 14:07

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat het een keer goed valt voor een team en dat ze daarom winnen, maar das normaal iets wat maar zelden voorkomt. Komt het per seizoen meermaals voor moet je je namelijk afvragen waarom dat niet gewoon elke match kan. Kortom, zelfs als NAC meer spirit had getoont was de kans dat ze verloren nog steeds vrij hoog.

Verder roept elke supporter wel wat, wat Willy roept is zijn ding, wat ik roep is mijn ding. Ik blijf erbij dat als PSV niet als van die slappe lammetjes had gespeeld we van Ajax hadden kunnen winnen. Het was geen garantie, maar dan was het in elk geval een wedstrijd geweest.

Wat bereft de kansen, als we even de statistieken erbij pakken zien we dat PSV dit seizoen 197 schoten op doel heeft gehad, gevolgd door Ajax met 159. PSV heeft dus een dikke 40 kansen meer gehad. Bij PSV vloog ongeveer 30% van die ballen erin, Bij Ajax 26%. PSV is dus wel effectiever dan Ajax met de kansen, maar als je kijkt hoeveel kansen ze gehad hebben had er wel wat meer ingemogen. Sowieso beter verdeeld over de wedstrijden.

Kortom, gezien de kansen en ondanks het hoge scoringspercentage, hadden er wel wat extra ballen ingemogen. Vooral Tegen Vitesse.

En we krijgen het weer hoor, ze winnen met goede cijfers en nu zijn ze niet te kloppen, laat ze maar eerst topwedstrijden winnen en niet tegen NAC die geen team meer is. Tegen ajax werden ze door de jonkies compleet weggespeeld.

24 december 2012 om 12:53

Klopt, maar Ajax heeft toch ergens anders de punten laten liggen blijkbaar! Niet echt handig, heeft PSV dat toch slimmer gedaan tot nu toe!

Op elke ploeg valt wel wat aan te merken, zeker ook op PSV! Maar volgens mij kan er echt niemand ontkennen dat PSV terecht bovenaan staat halverwege! Als PSV het niet goed gedaan heeft, hebben andere ploegen het blijkbaar nog net iets minder goed gedaan! En als bijvoorbeeld Ajax aan het eind van het seizoen toch weer kampioen is, hebben zij het uiteindelijk toch beter gedaan dan PSV! Het is allemaal ontzettend simpel!

Sterker nog, het is de reden waarom we een competitie hebben. Om te kijken wie het beste is. En dat kan je pas zeggen als er een ploeg is die niet meer te achterhalen is door de 17 anderen. De afgelopen twee jaar was dat dus Ajax. Wie het nu gaat worden moeten we maar afwachten. PSV maakt een goede kans maar er zijn er nog drie, misschien zelfs vier (als Vitesse het weer oppakt tenminste), die net zo veel kans maken. Als je naar het programma kijkt zou je zelf kunnen concluderen dat Feyenoord de meeste kans maakt omdat die relatief gezien het makkelijkste programma hebben. Maar ook dat is nog maar af te wachten. Ik verheug me in ieder geval wel op de tweede seizoenshelft (btw die is al een wedstrijd oud...)

Je hoeft toch geen geleerde te zijn om te zien dat psv de beste is. Alleen tegen ajax zijn ze niet in het spel voor gekomen. En zelfs die wedstrijd hadden ze kunnen winnen. Maar de andere wedstrijden. Hadden ze moeten winnen. Hoeveel kansen alleen al wijnaldum, lens en narsing samen in die wedstrijden hebben gemist zegt eigenlijk al genoeg.

24 december 2012 om 13:46

Dus omdat een team heel veel kansen mist zijn ze de beste, dat klinkt als pure logica.
Wat je wel zou kunnen constateren is dat ze in staat zijn veel kansen te creëren.

Waren de broers niet heel negatief de afgelopen tijd?
En zijn ze kort geleden niet langs Brands en Sanders geweest?
En zijn ze nu niet opeens heel positief?

Leuk geprobeerd maar wel jammer dat ze niet hun eigen mening durven te geven.

Dit zeggen ze elke keer als Psv wint met hoge cijfers. Ze zijn wel te kloppen hoor want dat hebben we vaker gezien. 6-1 is leuk maar ik vind psv nog steeds wisselvallig spelen. Als psv meer dan 10 wedstrijden op rij wint dan zal ik me mond houden

24 december 2012 om 16:20

als ze er 10 op rij winnen zijn ze eind maart al kampioen............

Ah het lek is weer boven?

Als ik de reacties hier boven lees, kan ik de volgende constateren: Psv heeft een uitstekende middenveld en een hele goede aanval, maar een belabberde verdediging. Volgens mij heeft Psv na Twente(geloof ik) het minst goals tegen, zelfs minder dan Ajax. Zo slecht kan de verdediging niet zijn toch? Het heeft geen zin om nutteloos over dit onderwerp te discussiëren zonder de feiten. En de feiten luiden: Psv heeft op een na de beste verdediging. Oké, ik geef toe dat is een beetje kort door de bocht, maar veel beter dingen roepen die gevormd zijn door emoties of voorkeuren.

Eigenlijk vind ik het heel vreemd dat Psv bovenaan staat, omdat Psv zovaak onnodig punten heeft laten liggen. Eigenlijk onvoorstelbaar. Blijkbaar hebben we(psv) het minder slecht gedaan dan de concurrenten. Maar stel je voor je als je als Psv zijnde gewoon van Nec, Utrecht, rkc en Vitesse thuis had gewonnen, stond je gewoon 11 punten voor. Eigenlijk te slecht.als je van die teams die ik zojuist heb opgenoemd 'gewoon' had gewonnen had je een grote voorsprong en kom op Psv had gewoon van die teams kunnen/moeten winnen.

Als de geblesseerden terugkomen bij Ajax heeft De Boer een ongekend potentieel tot zijn beschikking en vraag ik me af welke selecties zich kunnen meten met die van Ajax.

Voorrin Babel, Fischer, Boerrigter, Sigthorsson, Lukoki en Sana, midden Eriksen, De Jong, Poulsen, Serero, Schone en Enoh en achterin Blind, Dijks, Boilesen, Alderweireld, Moisander en Van Rhijn en ook nog die jongen van wie ik de naam ff kwijt ben die zo goed speelde tegen Groningen.

Met Vermeer en Cilissen twee gelijkwaardige keepers, da's puur goud.

@cyprioot Zilver is het nieuwe goud

Psv heeft in de breedte de beste selektie, bij blesures hebben zij de minste last ivm Ajax, Twente. Ook hetdoelsaldo wijst op een wat grotere kans voor de Eindhovenaren om kampioen te worden. Psv heeft een matige a chterhoede, maar kennelijk is dat niet dermate zwaarwegend, sterker nog: weet Psv 1 betere centrale verdediger erbij te krijgen ( en er zijn er 16 die beter zijn dan Marcelo/ bouma) geef ik de rest geen kans. En of ze sympathiek zijn, tja persoonlijk vind ik Bommel een irritante drama-queen met zn gemekker aan ee scheidsrechters, maakt voor het uiteindelijke resultaat niet uit: psv 1, twente 2, ajax 3 voorspel ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Nederland
261 fans
Coach, 40 jaar
SeizoenClub
2017- PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München
2005-2006 Barcelona
Laatste voetbalnieuws

Van Bommel genoemd als topkandidaat: ‘We zullen zien wat er gebeurt’

Phillip Cocu heeft als hoofdtrainer van PSV al drie landstitels mogen vieren, maar de vraag zoemt rond in Eindhoven hoe lang de oefenmeester nog actief zal zijn bij de kersverse landskampioen....Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 april
Mocht Luis Enrique de nieuwe manager van Arsenal worden, dan mogen de supporters van de club een spectaculaire transferzomer verwachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren