Woensdag, 5 December 2012

Everton meldt zich na transfer bij FC Twente

De supporters van Tottenham Hotspur moeten zich voorbereiden op een vertrek van Gareth Bale. De 23-jarige linkervleugelspeler is vastberaden the Spurs op een dag te verlaten. “Het zou mooi zijn om ook eens andere competities en andere culturen mee te maken. Ik heb altijd al gezegd dat ik niet bang ben om naar het buitenland te gaan. En iedereen wil natuurlijk in de Champions League spelen”, zegt de Welsman. (Daily Mail)
Mauricio Pinilla scoorde dit seizoen slechts een keer in acht competitiewedstrijden; toch wil Cagliari de hoofdprijs zien voor de aanvaller. “Hij zal onze club niet verlaten. Zelfs een bod van dertig miljoen euro is niet genoeg om hem los te weken”, zegt voorzitter Massimo Cellino. Pinilla wordt de voorbije weken in verband gebracht met Internazionale en Fiorentina. (Diverse Italiaanse media)
/
Nacer Chadli speelt vanaf januari mogelijk voor Everton. De Merseyside-club zal zich bij FC Twente melden zodra de winterse transfer van Marouane Fellaini is afgerond. De landgenoot van Chadli geniet belangstelling van Chelsea, dat liefst 35 miljoen euro wil betalen. Een deel van dat geld wil Everton besteden aan de komst van Chadli, die bij the Toffees onder meer Kevin Mirallas zou treffen. (The Sun)
Benfica harkte in de zomer een gigantisch bedrag bijeen door de verkoop van Axel Witsel en Javi García, maar de club wil meer. De verkoop van Nicolás Gaitán (circa 25 miljoen euro), Nolito (tien miljoen euro) en Alen Kardec (vier miljoen euro) moet de club de nodige speelruimte geven op de transfermarkt in januari. Benfica is gedeeld koploper in Portugal, samen met FC Porto. (A Bola)
Het is geen geheim dat Txiki Begiristain aast op spelers van zijn ex-werkgever Barcelona. De technisch directeur van Manchester City heeft vooral een oogje op Gerard Deulofeu en inmiddels is ook bekend hoeveel de bestuurder wil betalen voor de achttienjarige aanvallende middenvelder annex aanvaller van Barcelona B. Het zou gaan om een bedrag van liefst dertien miljoen euro. (AS)
/
Carlo Ancelotti staat onder druk en Arsène Wenger is na zestien jaar Arsenal toe aan een andere uitdaging. Eén en één is twee? Wel volgens de Franse media. De 63-jarige Wenger moet de grote vormgever worden van het nieuwe project bij Paris Saint-Germain. De eerste seizoenen als trainer, daarna als adviseur, directeur of zelfs voorzitter. Toekomstmuziek, wij wachten het rustig af. (Diverse Franse media)
Javier Saviola voelt niets voor een tussentijds vertrek bij Málaga. De aanvaller zou benaderd zijn door de nieuwe trainer van River Plate, Ramón Diaz. 'Nee, ik heb niet met Diz gesproken. Hij wil wel diverse ex-spelers van de club terughalen, maar ik wil mijn contract met Málaga per se uitdienen." De dertigjarige aanvaller, die River Plate in 2001 verliet voor Barcelona, staat tot medio 2013 onder contract. (AS)
De wegen van Southampton en Gastón Ramirez scheiden mogelijk al na een half jaar of een jaar. Fiorentina heeft concrete belangstelling voor de middenvelder, die voor een bedrag van vijftien miljoen euro van Bologna naar het momenteel kwakkelende Southampton werd getransfereerd. De club uit Florence wil de Uruguayaan in januari huren en vervolgens definitief overnemen. Wordt vervolgd. (The Independent)Poll

Everton is een mooie club voor Nacer Chadli


36 reacties (laatste reactie door deto1986)

ik zie Wenger nog niet weggaan, hij wilt mooi afsluiten als hij weggaat.

5 december 2012 om 18:21

Chadli naar Everton...prima!
Wenger weg bij Arsenal... Tja kwa sportieve prestaties niet echt goed (weinig bekers), heeft de jeugd en eigenlijk gewoon de hele club wel een enorme bijdragen geleverd!

fellaini moet naar arsenal gaan daar kan hij elk week op spel minuten rekenen

5 december 2012 om 17:14

Arsenal zal niet bereid zijn de 30 miljoen neer te leggen die Everton voor hem zal verlengen. Het is echt een typische speler voor de Engelse topclubs; groot, sterk, loopvermogen.
Chelsea zal wel bereid zijn dit geld neer te leggen. Met zijn box to box spel zou hij uitstekend naast Mikel kunnen spelen. Lampard zal na dit seizoen toch vertrekken en die plek is voor Fellaini

5 december 2012 om 17:18

Wenger heeft al aangegeven dat er een groot budget klaar staat voor minimaal 3 versterkingen

5 december 2012 om 17:20

Dat wil helaas niet automatisch zeggen dat het desbetreffende budget ook geïnvesteerd wordt.

5 december 2012 om 17:28

Ja en van dat bedrag zal Huntelaar (circa 7,5 miljoen), een nieuwe linksback en een vervanger voor walcott gehaald worden, mocht die niet bijtekenen. Wilshere, Artera en Carzola zijn niet het zwakste van het elftal, dus daar ligt dan ook niet de prioriteit

Om even alle geruchten rondom spelers van Barcelona of Barcelona B die naar Manchester City zouden vertrekken uit de lucht te helpen, zegt dezelfde Txiki niet geïnteresseerd te zijn in spelers van zijn vorige club. Gerard Deulofeu, Sergi Roberto, Jean Marie Dongou en alle supertalenten uit La Masía blijven dus gewoon in Catalonië!

5 december 2012 om 17:20

@guaporta

Bron? Anders is dit net zo'n gelul wat normaal in de wandelgangen staat. Ik zie best een logisch reden waarom die Txiki Begiristain spelers zou halen die hij gewoon goed kent van zn vorige periode, dus hoe kom aan jij je kennis? Of is het gewoon dat je Barcelona fan bent en je je genoodzaakt voelt om elke keer weer iets te verkondigen alsof het feiten zijn?

Waarom is het zo raar dat City jeugdspelers van Barcelona gaat halen die daar toch geen speeltijd krijgen, net als bij City trouwens, maar wel meer geld gaan verdienen in Engeland.

5 december 2012 om 17:28

Reindeer, een kleine eye-opener: op deze pagina staan geen feiten verkondigd. Het zijn allemaal geruchten uit de wandelgangen en Guaporta voegt daar uit eigen initiatief een stukje aan toe. Soms betreft het een korreltje zout waar je verder weinig waarde aan moet hechten. Zo'n type reatie naar Guaporta is dan ook nergens voor nodig.

5 december 2012 om 17:31

Zo'n type reactie is wel degelijk nodig omdat deze 'guaporta' keer op keer zogenaamde 'feiten' loopt te verkondigen terwijl hij nooit bron een vermeldt. Voetbalzone vermeldt toch ook een bron?

5 december 2012 om 17:42

http://www.totalbarca.com/2012/news/ex-barca-txiki...
Even doorscrollen en doorklikken naar de officiële site van Manchester City en je ziet dat hij letterlijk zegt niet geïnteresseerd te zijn in spelers bij zijn voormalige club Barcelona. Dit is ook al meervoudig in het nieuws geweest, dus vind het nogal vreemd dat je met zo'n reactie komt.

Ik zie dat het artikel iets gewijzigd is ten opzichte van het originele artikel, maar dit nieuws heeft ook gewoon hier in de wandelgangen inclusief bronnen gestaan. Sirwankalot, je kan ook klagen om helemaal niets. Maar ik ben niet anders van je gewend!

Chadli heeft aan het begin van dit seizoen aan gegeven dat hij dit seizoen wil blijven bij Twente, dus wij tukkers vertrouwen hem op zijn woord. Straks wanneer hij weer fit is samen met Bjelland en de rest dan gaat Twente laten zien wat ze nou daadwerkelijk kunnen.

Daarbij gaat het verhaal rond dat Djuricic in gesprek is met Twente.

5 december 2012 om 17:26

Ik vertrouw er ook op dat Chadli gewoon blijft. Daarnaast denk ik dat hij wel naar een grotere club kan na dit seizoen als hij goed speelt. Over Djuricic, ik denk niet dat Twente hem gaat halen. Volgend seizoen komt Promes weer terug, nu loopt Gutierrez hier nog maar net rond en daarnaast zal Twente eerst spelers moeten verkopen als ze Djuricic willen halen.

5 december 2012 om 18:04

wij tukkers vertrouwen hem op zijn woord?

mag ik dat lekker zelf bepalen? Als de tukkers hem op zijn woord vertrouwen zijn de tukkers aardig naief.
Persoonlijk volg ik het voetbalwereldje langer dan vandaag en weet ik dat woorden van voetballers, trainers, zaakwaarnemers en media niet te serieus moet worden genomen.

Als Wenger zich niet met transferzaken en winst boeken hoeft bezig te houden, en zich puur bezig mag houden met de tactiek, ruwe diamanten slijpen en een ongelimiteerde bron geld ter beschikking heeft gaat het prijzen regenen in Parijs.

Met het gegeven dat Everton veel geld ontvangt moet Twente een hoog bedrag aanhouden en de ppot stijfhouden. Vraagprijs 18 miljoen en met 15 akkoord gaan ! Voor dat bedrag moet Twente de volgende spelers halen:
- Van Dijk ( 3 miljoen)
- Djuricic ( 5 miljoen)
- Armenteros (3 miljoen)

Twente is dan gelijk klaar voor volgend seizoen. Er vanuitgaand dat Douglas vertrekt en Rosales en Michailov nog blijven.

Michailov
Rosales
van Dijk
Bjelland
Schilder
Brama
Djuricic
Fer
Tadic
Armenteros
Castaignos
5 december 2012 om 17:28

Waarom Armenteros terwijl je net Castaignos hebt gehaald. Daarnaast kan Born volgend seizoen wel definitief aansluiten bij het eerste. Verder is Van Dijk ook niet echt nodig aangezien Twente voor volgend seizoen gewoon Bjelland en Bengtsson centraal heeft staan. Djuricic zou ook een beetje raar zijn aangezien Gutierrez net is aangetrokken voor die positie. Verder komt Promes aan het einde van dit seizoen terug en die doet het heel verdienstelijk bij Go Ahead op dit moment.

5 december 2012 om 17:28

Lijkt me sterk dat ze 3 miljoen voor Armenteros gaan betalen terwijl die in de zomer gratis is.

5 december 2012 om 17:30

Heeft Djuricic nog een kort contract dan? Anders zie ik Twente niet wegkomen voor 5 miljoen, zeker niet bij Heerenveen,

5 december 2012 om 17:55

Djuricic heeft nog een contract van anderhalf jaar. Ik denk dat hij wel meer dan 5 miljoen moet opleveren inderdaad, minimaal 7.5 zou ik zeggen.

5 december 2012 om 18:41

Djuricic heeft wel het talent, maar valt dit jaar dik tegen. Denk dat ze hem voor €5 miljoen wel kunnen ophalen.

Everton is een mooie club voor Chadli, maar hij moet nog eerst bij de top 3 spelers van Nederland worden, dan heb je een status. Hij moet nog beslissender zijn voor Twente. Ruiz was beslissend voor Twente, maar toch was het lastig aanpassen voor hem. Ik denk dat Chadli fysiek beter in staat is om in de Premier League te spelen, maar als vervanger van Fellaini vind ik hem wel geschikt bij Everton.

5 december 2012 om 19:16

Chadli is wel een totaal ander type als Fellaini.
Fellaini is een fysiek oersterke speler op het middenveld, Chadli een typische flankspeler ...

Naar waar is nico gaitan dan ? Vind op het internet niets dat hij weg zou zijn bij benfica

5 december 2012 om 17:52

ik wou net zeggen heeft hij een transfer gemaakt dan

5 december 2012 om 18:04

Staat er toch ook helemaal niet. Er staat dat ze hem willen verkopen voor een flink bedrag zodat ze geld hebben om spelers te halen.

wat zal dat een gemis zijn voor Twente, Tadic speelt lekker met Chadli, hij moet in de zomer vertrekken, als Chadli weg gaat zie ik twente zakken, is toch de smaakmaker van twente.

Denk chelsea echt met belgen iets te bereiken .... Debryune lukaku hazard courtois ....
Man man

5 december 2012 om 18:51

tzijn stuk voor stuk toptalenten of jij dat wilt zien of niet boeit me niet echt al vind ik je afgunst bevestigend.

5 december 2012 om 19:23

Je bent duidelijk niet op de hoogte.

Courtois is nu al een absolute topkeeper en heeft op zijn 20-jarige leeftijd al ruim 120 matchen op het hoogste niveau gespeeld, en reeds anderhalf jaar titularis bij Atletico Madrid.

Kevin De Bruyne heeft techniek, een loepzuivere passing en vista. Blinkt wekelijks uit bij Bremen, en is ook nog maar 20 jaar oud.

Hazard, ook nog maar 21, werd tweemaal verkozen tot beste speler van de Ligue 1. Maakte Lille eigenhandig Frans landskampioen, en maakte vervolgens voor ruim 40 miljoen de overstap naar Chelsea.

Lukaku vind ik zelf overschat, hoewel hij ook nog maar 19 is; Maakt nu wel geregeld goals bij Wba.

Kortom, je gaat hier wel erg kort door de bocht.

Fellaini zou trouwens een uitstekende transfer zijn voor elke topclub in de PL, heeft overaleen basisplaats. Onverslaanbaar in de lucht, heerst op het middenveld en maakt enorm veel goals voor een centrale middenvelder.

8 december 2012 om 15:24

Top talenten top talenten we zien heel goed hoe goed het met chelsea gaat en de rest van de ploegen, PL gaat er sterk op achteruit !!!! Miljarden ploegen die niet eens meekunnen in de champs. zoals chanfan zet zelfde als real madrid in de tijd

5 december 2012 om 20:55

Net zoals nederlanders bij Real Madrid?

Wenger heeft altijd aangeeven dat hij ooit bij zijn club terugkeert, Psg. Dat is en blijft zijn club. Hij keert daar dan ook 100% terug, als manager of technische manager of wat dan ook maar Wenger gaat een keer terug naar Psg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Drie clubs hebben Marouane Fellaini momenteel een concreet aanbod gedaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren