Torres: 'Ik wil nog veel prijzen winnen met Chelsea'

Dinsdag, 4 december 2012 om 15:43

Fernando Torres leek zijn oude vorm even te benaderen, maar de laatste maanden is het weer kommer en kwel. De spits van Chelsea heeft nu al twee maanden niet meer gescoord in competitieverband en clubeigenaar Roman Abramovich lijkt toch ook een keer het geduld te verliezen met zijn miljoenenaankoop. Zelf peinst de 28-jarige Torres, die werd overgenomen van Liverpool, niet over een vertrek uit Londen.

/

“Een van de redenen om naar Chelsea te komen was de jacht op prijzen. Ik wil prijzen winnen, want die houd je over als je gestopt bent met voetballen”, zegt de Spanjaard tegen the Guardian. “In mijn eerste seizoen wonnen we de FA Cup en de Champions League. Wat wil je nog meer?”

“Mijn contract loopt nog vier seizoenen en ik hoop nog veel te winnen. De Premier League zou fantastisch zijn. De Capital One Cup (de League Cup, red.) en de Community Shield wil ik ook graag winnen.” Sinds het vertrek van Didier Drogba is Torres de eerste spits. “Daar ben ik eg blij mee. Hopelijk blijf ik het tot het einde van het seizoen. We hebben de spelers om mooie dingen te bereiken, we hebben alleen nog wat meer tijd nodig.”


Poll

Haalt Fernando Torres ooit weer zijn topniveau?


Gerelateerd

75 reacties (laatste reactie door timedinho)

toen hij nog bij liverpool speelde was het een dodelijk spits
jammer dat hij nu echt uit vorm is al 2 jaar...

4 december 2012 om 16:00

Ik ben het met je eens dat torres niet meer de torres is van Liverpool. Maar toch vind ik niet dat hij al 2 jaar totaal uit vorm is. Er gaat nog steeds veel dreiging van hem uit en ondanks dat hij niet veel scoort is hij wel bij veel doelpunten betrokken.

Ik zou Torres nog niet afschrijven.

4 december 2012 om 16:07

Kom op nou man. Hij speelt al 2 jaar niks klaar bij Chelsea. Zo nu en dan sporadisch een goal of een leuke actie. Ik kijk best vaak naar Chelsea en geloof me van een spits als Torres worden verdedigers in de PL echt niet bang meer. Het lijkt alsof hij niks meer kan..

Hij zit als je het mij vraagt niet meer op het niveau Chelsea en kan beter ergens in Rusland oid gaan cashen want zijn oude niveau zal hij denk ik niet meer halen. Chelsea zou 100 keer beter af zijn met een goede spits.

4 december 2012 om 16:09

ik weet heb hem nog niet afgeschreven . hij is inderdaad nog vaak dreigend...
maar een spits rekenen ze af op doelpunten en dat maakt torres niet ..
als hij een linksbuiten of rechtsbuiten was kon hij nog mee weg komen maar hij is een pure nummer 9

4 december 2012 om 17:17

wonderbaarlijk hoe Torres uit het niets uit vorm raakte. Zijn laatste half jaartje bij Liverpool ging het ook al zo slecht, toen dacht iedereen dat het aan Liverpool lag.

Hij is gwn fit is niet opeens 10 kilo aangekomen ofzo, het is denk ik gewoon een mentale kwestie, maar hij moet er snel overheen komen hij is al 28, dit zouden juist zijn beste jaren moeten zijn.

En als het niet lukt, komt ie maar hier in de eredivisie spelen, bij feyenoord ofzo, want alleen in de eredivisie kunnen spelers die voorheen geen pepernoot raakte topscorrer worden.

4 december 2012 om 21:23

Ik word altijd zo moe van die mensen die onze competitie de grond in trappen. De kampioen van England kan nog geen eens winnen van de kampioen van de Mickey Mouse league haha wat een drama is die competitie he

4 december 2012 om 22:22

Jammer hoor Johnguidetti had nog wel respect voor je toen je bij feyenoord speelde

5 december 2012 om 16:49

Als Torres weer in vorm komt word Chelsea dodelijk..

Torres wil dan wel prijzen winnen, maar zolang Torres bij Chelsea in de basis staat zullen ze geen prijs winnen. Hij is zo hopeloos uit vorm al bijna twee jaar. Vreselijk om te zien hoe iemand met zoveel potentie zo in het slop raakt. Ik hoop eigenlijk dat hij gewoon weer teruggaat naar Atletico Madrid als Falcao weggaat. Daar kan die misschien weer opbloeien.

Ik denk dat als ie dit jaar niet veel meer gaat scoren dat ie in de zomer mag vertrekken van die rijke Rus, wat jullie ?

4 december 2012 om 16:02

Dat denk ik ook dat die rijke Rus dat wel wil.
Echter lijkt me het een probleem dat geen enkele toonaangevende club deze torres nog wil.
Dit zeg ik op basis van zijn prestaties en zijn salaris
Ik denk dat Chelsea nog wel eens 4 jaar aan Torres vast blijft zitten

4 december 2012 om 16:30

Dat lijkt me niet, sowieso zal een subtop club de naam Torres wel willen hebben.
Het salaris zal eerder een probleem vormen maar misschien toch maar terug naar Atletico dan! Ruilen met Falcao begint toch steeds aantrekkelijker te worden..

Zal financieel alleen wel een gigantisch verlies zijn maar Abra heb toch miljarden dus die zal er niet wakker van liggen,

Erg jammer dat Torres zijn oude vorm niet kan halen zou anders tot een van de beste spitsen ter wereld behoren. Hoop dat Benitez snel weggaat want met Benitez gaat Chelsea geen prijzen winnen.

4 december 2012 om 16:19

Met Torres ook niet dunkt mij.... Waarom niet voor een Falcao of Cavani gaan??? Of voor Jackson Martinez, die is jonger en in mijn ogen veel meer potentie dan Torres...

Torres zijn tijd is voorbij... kom op bij welke topclub a la Chelsea krijg je 2 jaar de tijd om aan te sukkelen terwijl je nooit scoort..? Als spits nota bene....

Komt alleen maar door die 60 mil..... Daardoor Moet hij spelen en heeft hij ook teveel druk, al sinds het begin, hij bleek het totaal niet aan te kunnen

4 december 2012 om 16:35

Ben ik met jou eens Falcao zou helemaal geweldig zijn Sturridge mag trouwens ook vaker spelen hij krijgt nauwelijks een kans.

4 december 2012 om 19:31

Jackson Martinez is 26. Die koop je niet voor de potentie. Ik zou als Chelsea zijnde voor Falcao gaan, die maakt altijd en overal zijn goals.

“In mijn eerste seizoen wonnen we de FA Cup en de Champions League. Wat wil je nog meer?”

Heb ik iets gemist?

4 december 2012 om 15:54

Tenzij je onder een steen hebt geleefd is het je niet ontgaan dat Chelsea de Champions League (en de FA cup) heeft gewonnen.

4 december 2012 om 15:56

Dit was echter niet zijn eerste seizoen. Hij ging in de winter van het seizoen 2010/2011 al over naar Chelsea. Ik neem aan dat betmeester daarop doelt.

4 december 2012 om 15:58

Hij heeft de CL en de FA cup pas in z'n tweede seizoen gewonnen.

4 december 2012 om 15:59

Dat was echter zijn tweede seizoen, hij kwam in januari 2011 (het seizoen 2010 - 2011 dus) over van Liverpool.

4 december 2012 om 15:58

Denk dat hij zijn eerste volledige seizoen bedoelt. Desondanks is het inderdaad zo dat het inderdaad niet zijn eerste seizoen was.

Maar het is leuk dat hij dat zegt, omdat hij zo goed als helemaal niks heeft bijgedragen aan die overwinningen.

4 december 2012 om 16:17

De goal van Torres tegen Barcelona was ook totaal niet belangrijk?

4 december 2012 om 16:35

Chelsea was al door, ook zonder de goal van Torres. Op dat moment was het gewoon een ontlading omdat het toen zeker was

4 december 2012 om 16:49

Dat klopt, neemt niet weg dat Barcelona die laatste minuten steeds dichterbij kwam en hij toch scoorde.

4 december 2012 om 17:03

@timedinho

Ze kwamen dichtbij een goal, ja. Maar ervan uitgaande dat hij toch niet was gevallen was Chelsea gewoon door geweest.

Dan mag hij wel eens beginnen met scoren!

Zou hij ook niet met een schuin oog naar zijn salaris kijken?

Als hij z´n contract uitdiend wint hij echt nog wel een paar prijzen. Sowieso vier keer flop van het jaar, grootste miskoop aller tijden, minst aantal goals van een spits van Chelsea in één seizoen, minste rendement per gekost miljoen, enzovoorts.

Hij is zo slecht dat ik het niet eens meer kan bevatten. Noem een willekeurige spits in de Premier League en ik zie hem liever dan Torres. Ik hoop echt dat hij zo snel mogelijk opdondert en nooit meer in de buurt van Londen komt.

Oke laat ik een poging doen z'n slechtheid te definieren. Vooropgesteld scoort hij nooit, dat is al een vrij hinderlijke eigenschap voor een spits. Daarnaast leeft hij in de veronderstelling dat hij zoveel mogelijk risico mag nemen als hij wilt. Waarom zou je passen als je er ook net zo lang mee kunt rennen tot je hem kwijt bent? Verder heeft hij geen overzicht, pakt hij domme rode kaarten, passt hij nooit over en mislukt zo'n beetje alles wat hij aanraakt.

4 december 2012 om 16:01

Hehehe, mooi Torres rant.

Ik ben Torres wel dankbaar, heb een heleboel mooie 9gag grappen over hem langs zien komen. Daar kon ik hard om lachen.

Daarom......torres, bedankt.
Voor de rest ben je de grootste miskoop ooit van Chelsea.

4 december 2012 om 16:14

Ik vind de reactie van tomtom18 zwaar overdreven. Ik zal in ieder geval nooit zo over een speler van ons praten tenzij hij niet respectvol is naar de club of supporters toe. Natuurlijk brengt hij niet wat er van hem verwacht wordt maar om nou te zeggen dat hij moet opdonderen?

4 december 2012 om 16:20

Ja, zo werkt dat nou eenmaal.
Wanneer een speler met hoge verwachtingen wordt gehaald en er vervolgens twee jaar lang helemaal niks van bakt, dan gaan mensen roepen dat hij moet opdonderen.

Hij verdient een salaris waarmee wel iets van je verwacht mag worden. Brengt hij dan niet? Dan mag je opdonderen. Zo is het, om de woorden van een beroemd persoon uit de voetballerij even op deze situatie toe te passen.

4 december 2012 om 16:48

Misschien komt het door idiote mensen zoals jij dat Torres zo slecht is gaan draaien. Hij heeft een aantal periodes ook bij Chelsea gehad waar hy scoorde. En als het dan even tegen zat had iedereen weer een makkelijk excuus: Torres. Die jongen is nu in feite bang om de bal kwijt te raken voordat hij hem heeft. Het is moeilijk om te blijven geloven in hem, maar als je dat niet doet krijg je wat je nu voor een wedstrijd verwacht: geen doelpunten, slechte balcontrole enz.

4 december 2012 om 16:55

Ja want mijn geloof in hem vanuit Nederland bereikt hem dusdanig dat het z´n spel wekelijks beïnvloed.

Hij is gewoon vreselijk slecht. Ik kan het weten want ik zie haast elke wedstrijd en jij waarschijnljk niet. Dus zip it.

9 december 2012 om 23:12

Dus je hebt hem ook afgelopen twee wedstrijden 4 keer zien scoren? Vergelijk hem eens met andere spelers. Torres had voor afgelopen weekend 9 doelpunten en dat waren er meer dan Rooney, Balotelli, Tevez, Aguero, Dzeko, Adebayor, Fellaini, Podolski, Cisse en Bent. Niet de minste namen. En als jij elke wedstrijd ziet moet jij dus ook de momenten zien waar hy wel goed speelt maar dan helaas even later niet scoort. Beter kijken dus.

Eerst moesten we met zn allen een beetje lachen om Torres. Hij was een grote hit in memes en dergelijke. We dachten ook allemaal dat deze man wel weer aan het voetballen kwam. Nu vind ik het echter een beetje triest. Hoe deze man vroeger schitterde in het shirt van Liverpool en het Spaanse elftal. Nu raakt hij geen pepernoot meer. Ik hoop dat Torres naar een andere club gaat, en daar nog één keer zal schitteren. Bij chelsea lijkt hij op een dood spoor te zitten.

In another life Torres... Maybe in another life...

Ach, lekker met z'n allen Torres bashen. Lekker makkelijk, zeg.
Er zijn genoeg wedstrijden dat ik hem heel goed vind spelen. Ja, dus hij maakt niet zoveel doelpunten als hij deed. So what? Dat is toch niet het enige waarmee een spits zijn team kan helpen? Net zo stomzinnig het is om hem op te hemelen alleen op basis van zijn doelpunt tegen Barcelona is het dom hem alleen maar op zijn moyenne af te rekenen, alhoewel ik snap dat dat voor een spit iets belangrijks is.
Als je ziet hoe dreigend hij vaak is en hoe dichtbij doelpunten, waar hij ook vaak wat pech in heeft... tja, dan kan ik persoonlijk niet anders dan denken dat het alsnog een kwestie van tijd is voor hij er weer op los scoort.
Laat iedereen maar lachen Fernando. Wie het laatst lacht....

4 december 2012 om 16:06

Klopt, je hebt spitsen die de ene goal na de andere erin schieten, maar Torres is niet zo. Hij speelt altijd wel redelijke wedstrijden hoor en geeft ook gewoon assists, maar ik denk eerlijk gezegd niet meer dat het een kwestie van tijd is. Er is al een aardig lange periode voorbij waarbij ik weer even dacht dat hij zijn vorm had gevonden, maar zakte toen weer weg.

De combinatie Torres en prijzen bij Chelsea gaan helaas niet samen.

4 december 2012 om 16:11

Daarom wonnen jullie de CL voor het eerst met wel Torres in de selectie

4 december 2012 om 16:15

je kan beter zeggen: ondanks Torres hebben we de CL gewonnen.

4 december 2012 om 16:28

Haha, feit blijft dat hij bij de selectie zat.

4 december 2012 om 16:36

en 1 belangrijke goal maakte!

U ziet ook dat Torres helemaal niet met pleizer speelt en dat is wel jammer. ALS deze man net zoveel vertrouwen en plezier heb als bij Liverpool dan komt hij zeker tot scoren. Maar als je al van dag 1 niet wordt gewaardeerd 5wat Torres nodig heeft) dan ga je ook niet je best doen

4 december 2012 om 16:27

vanaf dag 1 niet word gewaardeerd ??? Das onzin !

4 december 2012 om 18:51

Torres is door elke fan gesteund geweest tot begin dit jaar. Iedereen hoopte en geloofde er wel in dat hij terug zou komen en zeker nadat Drogba wegging en hij redelijk wat scoorde op het Ek.

Maar helaas is die dit seizoen echt enorm slecht en kan die niks meer dat zowat elke Chelsea fan liever iemand anders in de punt zien spelen

Een ruil Torres + € xM voor Falcao zou ik wel magistraal vinden hoor. Maar vermoedelijk vindt hij zichzelf te jong om terug te keren naar Atletico, het zou nu een soort erkenning zijn van eigen falen.

haha die Torres...sneu voor die boy.

Ik wil ook veel prijzen winnen met Chelsea, maar ik heb me er ook bij neergelegd dat dat fictie is....
Zou Torres ook eens moeten doen

Torres is echt een waardeloze speler, teert op 1 gelukkig seizoen bij Liverpool op basis daarvan heeft domme Roman Abramovic hem aangetrokken, bij Liverpool was hij daarna niets meer, Zelfs een Zeefuik zou in de spits beter doen dan Torres.

4 december 2012 om 16:19

Dat meen je niet oke deze man(torres) scoort niet maar die is toch een paar klasse beter. Als Torres in eredivisie speelt scoort hij er 40 hij is niet (meer) goed genoeg voor de BL top

Ik ben al 18 jaar supporter en wil ook nog veel prijzen winnen !!!
Zolang Torres in de punt rondloopt word dat wel erg lastig.
One way ticket to Madrid in januari en laat Falcao het maar proberen.......t'zal nooit erger worden dan nu !

'ik wil nog veel prijzen winnen met Chelsea' aldus torres na de aanschaf van fifa13

Raar dat Torres nog minder scoort als Kezman daar. Torres kun je op dit moment ook niet verkopen want clubs betalen niet eens 10 miljoen voor een niet scorende spits, bij elke nieuwe club zal die nu in twijfel worden gebracht of dat hij het nog wel kan. Ik zie hem daarom eerder naar een competite gaan als Turkije of Rusland of misschien ook wel een avontuur ergens aan de andere kant van de wereld. Als Chelsea prijzen wil pakken nog dit seizoen moeten ze een afmaker halen die overal scoort zoals een Falcao en Cavani inderdaad maar Chelsea zou ook voor een goedkope Huntelaar kunnen gaan.
Ik ben benieuwd, het is enorm jammer voor deze vent maar ik twijfel of hij het ooit nog de belangrijke Torres van Atletico of Liverpool kan worden.

4 december 2012 om 16:44

Die zie ik allemaal geen 11 miljoen euro betalen aan een speler als Torres

4 december 2012 om 16:51

In Turkije kopen ze naar mijn mening heel veel uitgerangeerde voetballers en in Azie is Torres alleen al een goede marketingtool.

4 december 2012 om 21:54

11 miljoen euro salaris per jaar he...

4 december 2012 om 22:06

Dat zie ik ze in Azie dan wel weer betalen, Drogba en Anelka zijn niet voor een appel en een ei weggegaan.

4 december 2012 om 22:48

Ja en datzelfde Shanghai Shenhua is nu nagenoeg failliet

Ik begin te denken dat het meer aan Chelsea dan aan Torres ligt. 2 wereldspitsen in de vorm van Schevchenko en Torres die bij Chelsea totaal hun vorm niet vinden, dat kan toch niet enkel aan hen liggen? Bij scheva kan het nog te wijten zijn aan het feit dat hij in de Serie A top was en niet in de PL, dus misschien lag die competitie hem gewoon niet. (Al moet een speler van zijn kaliber overal wel scoren) maar Torres vlamde bij Liverpool en nu lukt het bij Chelsea langs geen kanten meer...

4 december 2012 om 16:59

Torres was bij Liverpool in de periode hij constant last had van blessures en ook daarna toen hij fit was ook al geen schim meer van de wereldspits die hij ooit was.

Maar als Gozert R hierboven denkt dat clubs er nog geen 10 miljoen voor geven dan zit hij volledig mis. Voor 10 miljoen mag Liverpool hem van mij gelijk weer terug halen!

4 december 2012 om 17:05

Liverpool moet dat risico niet eens willen nemen als je kijkt welke spelers ze allemaal hebben gekocht en wat er uit is gekomen. Cole, Downing, Henderson, Carrol om er een paar te noemen. Ik denk dat de baas van Liverpool anders denkt dan jij.

4 december 2012 om 17:11

10 miljoen voor Torres een risico? Hij heeft zelfs in deze vorm nog tig keer zoveel vermogen als de andere aanvallers op Suarez na, dus zal wel meevallen.

4 december 2012 om 19:16

Dat zien we terwijl die bij een veel betere club speelt dan Liverpool en al 10 wedstrijden niet heeft gescoord...

4 december 2012 om 19:40

Een veel betere club nou poeh wat veel beter zeg. 7 punten boven ons en ze spelen zo meteen net zo goed EL. Chelsea is dit seizoen helemaal niet zo goed, maar in potentie kunnen ze wel goed worden.

10 wedstrijden niet gescoord, zegt mij niks. Ik denk dat wanneer Torres teruggaat naar Atletico of Liverpool hij weer zal opbloeien(tot op zekere hoogte).

4 december 2012 om 22:08

Chelsea is de laatste jaren gewoon een stuk beter daar hoeven we niet over te twisten. Elke speler in elke linie is beter dan de spelers bij Liverpool alleen bij Torres houdt het op.
Ik hoop met je mee dat ie weer gaat scoren want ik heb echt van hem genoten maar ik denk dat het gewoon ophoudt hier.

4 december 2012 om 17:06

Zoals lfc11 hierboven ook al zegt: zijn laatste halfjaar bij Liverpool was ook al niet meer wat het was geweest. Gewoon erg dom en riskant van Abramovich om hier 60 miljoen voor te betalen.


Torres Liverpool statistieken 102 app- 65 doelpunten (gemiddelde van 0,63 per wedstrijd)
Chelsea statistieken 61 app- 11 goals (gemiddelde van 0,18 per wedstrijd)

Het schrijnende van dit allemaal is, is dat Torres nu op zijn piek zou moeten zitten met zijn 28 jaar. Hij heeft weliswaar de CL gepakt en de FA cup, maar zijn schrale oogst aan doelpunten spreken nou niet bepaald van een (persoonlijk) succesvol chelsea carriere.

Verkeerd spelysteem, niet lekker in zijn vel zitten, allerlei soorten redenen zijn genoemd. Een ding is duidelijk en dat is dat hij op zijn 28jarige leeftijd op zijn piek zou moeten zitten en de goals aaneen moet rijgen.

Kan Abramovic niet een ruil deal met Vitesse regelen tussen Bony en Torres. Deze man wil ik nooit meer in een Chelsea shirtje zien. Wat mij betreft mogen Torres en die dikke Spanjaard samen vertrekken.

Dan zet maar snel de playstation aan Fernando.

Hoop zal nooit verdwijnen en met al mijn hart hoop ik dat Torres de monden nog dicht kan snoeren en kan knallen de komende half jaar. Maar goed dromen zijn bedrog.

Kan nog steeds niet begrijpen dat je van een dodelijke efficiënte spits met continue ontzettend veel dreiging, ineens veranderd in een onzekere voetballer.

4 december 2012 om 21:51

Wat bedoel je met 'de monden nog dicht kan snoeren' als ik vragen mag ... ?

Torres deed het uitstekend in zijn eerste seizoen bij Liverpool. Het tweede seizoen ging aardig en zijn derde van redelijk goed tot matig en sinds de dag dat hij bij Liverpool vertrok speelt hij matig ( over het algemeen ). Hij heeft ook wel goede wedstrijden gekent. Heeft zelfs al wedstrijden voor the Blue's gespeeld waarvan je zou zeggen dat je weer de oude Torres in hem ziet maar dan was het maar voor 1 helft of 1 wedstrijd. Hij heeft die lijn nooit door kunnen zetten / volhouden wat ik toch wel jammer vind want El Nino was een echte killer voor het doel! Was ontzettend gechameerd van hem, maar wat deze man de afgelopen 2 jaar heeft laten zien, is niets vergeleken met de El Nino die ik jaren terug op het veld zag.
( Kan niet ontkennen dat ik als een wilde gek heb staan springen toen hij scoorde tegen Barca! )

Komt wel goed met hem als heel Chelsea beter gaat voetballen. Ze hebben alleen vertrouwen nodig door overwinningen.

Ik ben altijd al een grote fan van Torres geweest.. maar dit bericht is vrij delusional. Eerst maar eens scoren, dan praten over prijzen winnen.

Misschien dat je dan beter voor een andere club kan uitkomen want met jou in de spits scoren ze niet al te gemakkelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Antonio RüdigerVerdediger10
Gary CahillVerdediger10
César AzpilicuetaVerdediger10
David LuizVerdediger11
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

376 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Atlético Madrid 26 3 1 0
2016/2017 Atlético Madrid 31 8 3 0
2015/2016 Atlético Madrid 30 11 3 0
2014/2015 AC Milan 10 1 1 0
2014/2015 Atlético Madrid 19 3 3 0
Laatste voetbalnieuws

Torres wint eerste grote prijs in laatste duel: ‘Een droom komt uit’

Fernando Torres viel woensdag in de slotfase van de finale tegen Olympique Marseille in. De aanvaller loste Antoine Griezmann af en speelde zo zijn 403e én laatste wedstrijd voor Atlético Madrid,...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren