Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça-speler woest op Vinícius: ‘Ik sla die klootzak kapot. Ik maak hem af!’

Laatste update:

Ferran Torres heeft zich niet ingehouden op de bank tijdens de finale van de Supercopa tegen Real Madrid (4-1 verlies). Op beelden van Movistar is te zien hoe Ferran Torres gefrustreerd reageert op Real Madrid-ster Vinícius Jr.

De Braziliaan was zondagavond goed voor een hattrick en had zo een belangrijk aandeel in de overwinning van zijn club. Na de 4-1 hield hij de stand met zijn vingers omhoog naar de fans van Barça.

Ferran Torres werd vervolgens gefilmd door Movistar, dat dinsdag de beelden naar buiten bracht. Op de beelden zegt hij tegen Pedri: “Als die klootzak iets tegen me zegt, sla ik hem kapot. Ik maak hem af.”

Na het duel werd Viní door de pers gevraagd naar zijn provocaties. “Ik probeer kalm te blijven. Ik weet dat ik er aan moet werken. Ik praat te veel in het veld”, gaf hij eerlijk toe.

“Ik ben niet heilig. Ik praat te veel en ik dribbel te vaak. Ik wil een rolmodel zijn voor kinderen. Ik wil me verbeteren”, besluit de linkervleugelaanvaller van Real.

Ferran Torres was het gedrag van Vinícius Jr. dus meer dan zat en liet zijn frustraties de vrije loop op de bank van Barça. Of zijn uitspraken gevolgen zullen hebben, is nog niet bekend.

De kans bestaat ook nog dat Ferran Torres deze maand vertrekt uit Catalonië. Met de komst van Vitor Roque is de international van Spanje overbodig geworden en mag hij volgens AS uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt gefrusteerd. Al snap ik wel dat je dat word bij Vinicius. Tegenstanders beetje kaarten aannaaien en dan zo vies lachen natijd.

16 januari 2024 om 16:20

Beetje de gemiddelde speler dus, als je het hebt over kaarten aannaaien.

16 januari 2024 om 16:38

Nou ja, Vinicius is wel een uitzonderlijk geval. Beetje als Neymar destijds, of zelfs erger. Wordt ook werkelijk door de aanhang van 19 van de 20 clubs in La Liga uitgekotst. Dat geldt niet voor je gemiddelde speler hoor..

16 januari 2024 om 16:50

Het is soms een lastige kerel inderdaad. Anderzijds is die ook heel goed en wordt die regelmatig bijna door midden getrapt. Het hangt allemaal wat samen.

16 januari 2024 om 17:03

@lierse

En van alles naar zijn hoofd geslingerd krijgt van het publiek, waar hij van mij 100% zeker op mag reageren.

Zowel spelers als fans doen alles om spelers als Vinicius of Neymar uit te lokken, omdat ze met de bal bijna niet te stoppen zijn, maar als ze er op reageren is de wereld spontaan te klein.

Sorry als ik tegen een tegenstander als Araujo sta, die letterlijk een trap geeft en aan mijn shirt trekt bij elke keer dat ik een bal aanraak, ga ik vervolgend makkelijk vallen en zeker stuk op het moment dat hij boos wordt dat hij geel krijgt.

Ik denk dat velen hier vroeget Araujo's waren toen zij voetbalden en dit dus niet kunnen begrijpen

16 januari 2024 om 17:39

Klopt. Is ook gewoon nog een hele jonge kerel. Lijkt me ook gewoon een vriendelijke jongen te zijn.

Op het veld laat hij zich wel te makkelijk opnaaien. Je zag het aan de Classico eerder dit jaar. Trapt na nog geen 10 minuten onnodig een bal weg en was heel die pot vreselijk opgenaaid, wat hem gewoon uit zijn spel haalt. Als hij er in slaagt dat aspect weg te laten dan is het een ongelofelijke topper.

16 januari 2024 om 16:24

Hij wil een rolmodel zijn voor kinderen. Tja......

16 januari 2024 om 18:05

Hij geeft toch toe dat hij zichzelf wil verbeteren en wat er aan hemzelf mankeert?
Stap 1 is jezelf in de spiegel kijken en het toegeven en dat doet hij, hij is nog jong en wilt eraan werken laten we dus even afwachten met het afbranden van mensen.

16 januari 2024 om 18:35

Hij rolt al voldoende in het veld, dus lukt hem aardig 😉

Snap wel dat iemand dit zegt in frustratie in een wedstrijd die je verliest. Snap ook steeds beter dat voetballers hun hand voor de mond doen als ze onderling praten. Er zit immers altijd wel een journalist om een artikeltje verlegen die even uitzoekt wat je gezegd hebt.

16 januari 2024 om 18:06

Precies, vond het eerder irritant en kinderachtig.
Echter als er zoveel camera s op je gericht staan snap ik het volkomen aangezien alles uitvergroot wordt.

Hahahaha lekker even een reactie uit emotie op de bank, kan gebeuren toch? Vinícius zelf moet zulke dingen dan ook eigenlijk niet doen zoals hij zelf ook al aangeeft maar toch is het wel even lekker als je er 3 maakt tegen barca.

Goede voetballer maar kan eerlijk gezegd niet van zijn spel genieten. Het provoceren, de maniertjes, het vallen, praten tegen de scheids... Een van de grootste kwallen op de Europese velden.

16 januari 2024 om 16:22

"Tot zover mijn spreekbeurt over de gemiddelde voetballer". Heb echt geen idee of je nu Ferran of Vini Jr. bedoelt, of toch stiekem een Tadic, Luuk de Jong of Van Bommel?

16 januari 2024 om 16:29

Het is een omschrijving die inderdaad op meerdere voetvallers (euh voetballers) van toepassing is

Ze hebben zich zo makkelijk uit de tent laten lokken. Ze hadden beter wat gezonde aggressie op het veld getoond. Real was in elk opzicht de betere partij.

Dit soort zaken kunnen me echt irriteren. Ipv grote jan uit te hangen op de bank kan je beter met de juiste ingesteldheid het veld opkomen en gezonde aggressie tonen.

Pressing is al sinds begin dit seizoen gewoon ondermaats, we worden door elke ploeg uitgetikt als we hoog staan te pressen. Die befaamde 6 seconden regel is ondertussen een minuut geworden

16 januari 2024 om 16:28

Makkelijk gezegd natuurlijk, ze waren zelf maanden/weken uitvorm en als je dan tegen je aartsrivaal in een finale heel snel 2-0 achterkomt dan is het heel lastig om te gaan inhouden en is het enorm makkelijk als Vinicius zijnde om ze uit te lokken.

Kunst is nu van Xavi om ze terug scherp te krijgen en laat dit een motivatie zijn voor jullie, seizoen is nog heel lang en nog lang niet verloren. Voor hetzelfde staat Barca over 2 maanden aan koppositie.

Ach ja, je wordt ingemaakt en een speler die zoveel beter is dan jij is wat aan het zuigen. Goede cocktail voor even een frustratie moment. Was er maar zoveel pit op het veld

Prima dat Vinicius beetje provoceert. Maakt het ook mooi toch 2 historische concurrenten. Is ook begrijpelijk dat Ferran boos is, je wordt met 4-1 ingemaakt. Emotie is normaal. Laten we het niet groter maken dan het is.. Ik weet dat het er in het verleden (bijv in de Mourinho/pep tijd) fysiek zelfs keihard aan toe ging. Heerlijk toch.

Denk eerlijk gezegd ook niet dat Ferran Vinicius aan kan.. Ik zou wel mooi vinden om het te zien haha.

16 januari 2024 om 20:17

Ok, maar dan moet Vinicius ook niet meer zeuren als anderen hem provoceren met dat mono roepen. Je zou verwachten dat juist hij dit provoceren achterwege zou laten.

17 januari 2024 om 09:13

Interessant, dus als Vini geïrriteerd raakt en gaat provoceren vind je het wel ok dat hij racistisch aangepakt wordt?

Ferran is wat geïrriteerd en uit zijn frustratie richting een teamgenoot, prima, hier lijkt mij helemaal niets spannends aan.

17 januari 2024 om 10:46

Nee, ik bedoel dat juist hij het niet zou moeten doen

Ik snap dat Torres zich irriteert. Je wordt afgemaakt en dan loopt je tegenstander ook nog eens zout in de wonden te strooien.

Overigens is Vinicius (buiten zijn voetbalkwaliteiten) echt een vreselijke gast. Altijd duiken, kaarten aannaaien, provoceren en dan dat extreem vervelende lachje. Madrid onwaardig gedrag

16 januari 2024 om 17:08

@rikkie

Dat doet hij niet 'altijd'. Hij doet dit pas nadat hij constant wordt getrapt en aan zijn shirt getrokken wordt en de scheids hier niet tegen optreedt terwijl de spelers die hem trappen waarschijnlijk zeggen 'dat hij niet moet janken'.

Als dit niet gebeurd, doen spelers die hier bekend mee zijn zoals Neymar ook dat dus totaal niet.

Volgens mij kijken velen enkel naar de uiting van het gedrag maar niet de oorzaak.

Tja emotie tussen twee rivalen. Zeker als je op dat moment 4-1 achterstaat tegen je aartsrivaal. Dus dan kunnen de emoties hoog oplopen. Zeker omdat Vinicius dat provocerende gebaar maakte. Maar ja naar mijn mening natuurlijk de charme van rivaliteit. Pique deed dat ook wel eens toen ze 5-0 wonnen. In de heetst van de strijd komen dit soort dingen naar boven. Maar ja die Ferran Torres kan beter werken aan zijn eigen beperkte voetbalkwaliteiten. Want hij bakt er vrij weinig van sinds zijn transfer in 2022...

De eerste en tweede doelpunt waren ook gratis. De keeper had alle tijd van de wereld om beide keren uit te kunnen komen. Pena is geen Barca materiaal.

En dit is dus waarom spelers vaak een hand voor de mond doen als ze praten met al die camera's op zich gericht. Ferran zegt dit ook alleen maar uit frustratie tegen een medespeler en vriend in de privésfeer, gewoon wat stoere praat waar hij niks van meent, dat soort onzin zeggen we allemaal wel eens in een boze bui. Maar nu staan er camera's op gericht en doet de Spaanse media er alles aan om er een groot item van te maken. Laat lekker gaan

Haha Fernan toch .. dit x was het Vinni maar kan mij de 3 classicos daarvoor herinneren waar gavi degene was die zwaar bloed irritant was en letterlijk overal bij betrokken was. Elk opstootje , elk relletje , provoceren etc etc .. maar goed het is real Madrid - barca. Valt nog reuze mee allemaal vergelijkbaar met wat jaartjes terug …. Onze heilige Frankie vind ik weer bloed irritant moet je eens kijken hoevaak hij zondag richting de Scheids sprinten. Bij elke poep of scheet staat hij te gebaren bij de Scheids .. is er altijd als eerste bij.

Heerlijk toch, Vinicius Jr., je bent een legende!

Het gezicht van een teletubbie en de agressie van een chihuahua. Als dat geen angst inboezemt.

Dat mag wel een onderzoekje worden en een schorsing van flink wat wedstrijden. Maar hem niet schorsen is wellicht een grotere straf voor Barcelona. Wat was deze man slecht zeg. Nondeju. Zat helemaal in de broekzak.

16 januari 2024 om 17:34

Ferran Torres bakt er echt heel weinig van voor iemand die rond de 60 miljoen heeft gekost. Dat is dus de speler die Xavi echt moest hebben destijds ondanks een financiële crisis haha. Die gozer heeft amper facetten om een goeie vleugelspeler te zijn. Hij heeft geen snelheid, dribbel en overzicht. Kan soms leuk invallen en dan een goal maken, maar dat is het met die vent...

16 januari 2024 om 18:06

Nee alsjeblieft nooit schorsen deze man. Gewoon elke wedstrijd in de basis 2 x 45 minuten graag. Net als Kounde. En Xavi een contract voor het leven geven als trainer.

16 januari 2024 om 18:38

Dus alles wat vanaf nu gezegd wordt op de bank kan al voor een schorsing zorgen, het moet niet gekker worden..

16 januari 2024 om 19:25

Als je roept dat je iemand wilt afmaken is nou niet bepaald een voorbeeld richting de kijkers thuis. Ferran heeft een voorbeeldfunctie en daar moet je je naar gedragen. Of vind jij dat je vanaf de bank maar alles mag roepen omdat je op de bank zit? Zal een zooitje worden.

Vinicius wil een voorbeeld zijn voor kinderen? Aangezien hij zich zelf gedraagt als een kleuter zal dat nog niet meevallen.

Elke wedstrijd spelers kaarten aannaaien, op de grond gaan liggen en doen alsof hij zijn been heeft gebroken.

Er roepen hier allerlei figuren dat Vinicius mensen kaarten aansmeert. Die kijken nooit Barcelona, want die hebben het kaarten aannaaien tot een kunst verheven. De wapperende handjes van De Jong, trainer Xavi, Gavi, Lewandowski, Sergi Roberto, dezelfde Ferran slappe hap Torres, en vroeger Piqué, Messi, Suarez, Alaba, etc, etc, etc, etc, zijn bij elke wedstrijd van die blaugranas te zien na elk fluitje in hun voordeel. Wat Vini doet is niet goed, maar iets van een pot en een ketel en Ferran moet zijn smoel houden en een keertje die 60 miljoen terugbetalen met voetbalhandelingen. Wat een weggegooid geld, die idioot.

Vinicius deed gewoon Pique destijds na met zijn vingers in de lucht. Was niks aan de hand toch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren