Feyenoord gaat twee jaar langer door met Mulder

Donderdag, 26 april 2012 om 11:10

Erwin Mulder blijft langer aan Feyenoord verbonden. De keeper beschikte over een contract dat na dit seizoen nog een jaar doorliep, maar heeft een akkoord bereikt met zijn werkgever over een verlenging van de samenwerking. Feyenoord meldt op de website van de club dat Mulder op korte termijn zijn handtekening zet onder een nieuw contract, dat tot medio 2015 zal doorlopen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Erwin Mulder is een goede keeper voor Feyenoord


Gerelateerd

62 reacties (laatste reactie door tim101)

Er is in ieder geval wel genoeg ruimte voor verbetering, dat is al iets. Hopen dat het goed uitpakt, ik hou m'n hart vast.

26 april 2012 om 12:36

Mulder heeft zich dit seizoen zienderogen verbeterd. Bij uitkomen is hij steeds zekerder geworden. Terug speelballen is geen probleem, in de wedstrijd tegen Ajax aarselde hij eenmalig.

Kan zeker nog groeien en een stabiele doelman worden! Iemand waar Feyenoord op kan bouwen.

26 april 2012 om 13:19

Wil Feyenoord de komende jaren serieus mee gaan doen om het kampioenschap heb je keeper nodig die punten voor je pakt.
Mulder is een redelijke keeper maar voor de Nederlandse top komt hij (nog) te kort.
Ik zou het geen rare stap van Feyenoord vinden om een ervaren doelman er naast te zetten. Een keeper met veel ervaring in de Eredivsie die het niet heel erg vind om op de 2de viool te spelen.

Een Ten Rouwelaar wellicht?

26 april 2012 om 13:29

Huh? ten Rouwelaar is al over the hill man, leuke keeper maar Mulder kan nog doorgroeien tot een veel betere keeper. Hij is nog jong en haalt al een aardig niveau dus kan de europese subtop zeker nog halen.

26 april 2012 om 13:37

Niet te vergeten dat jij pas 23 is. Relatief jong voor een keeper. Ik vind hem steeds meer uitstralen. Heeft goede reddingen laten zien dit jaar. Ik vind hem één van de stabielste keepers die seizoen in de eredivisie.

26 april 2012 om 13:39

De ervaren keeper die Feyenoord in de selectie heeft is Graafland. Speelt nooit en heeft misschien niet in de top gespeeld maar is een keeper die al aantal jaren mee gaat in het vak. Voor Mulder is het goed om zoveel mogelijk te keepen. Ipv op de bank belanden en een ervaren sluitpost in goal te zetten. Mulder heeft dit seizoen bewezen dat hij niet ver onder doet van de andere keepers!

26 april 2012 om 14:07

@googleit
ik denk niet dat mulder nog een plek op de bank accepteert.
heeft het hele seizoen op doel gestaan en natuurlijk maakt hij fouten.
maar geen één keeper is foutloos.
veel wedstrijden keepen en gewoon in het eerste, daar doet hij de beste ervaring mee op, en zeker niet bij de beloftes, daar is het niveau helaas weer minder.

26 april 2012 om 14:15

@googlelt

We hebben Patrick Lodewijks als keeperstrainer, hoeveel ervaring wil je hebben?

Vind hem wel een goeie keeper , komt alleen af en toe wat onzeker over , vooral met terugspeel ballen ( waardoor we trouwens tegendoelpuntje van Ajax hebben gekregen , goddank liepen we naar 4-2 anders was het echt billenknijpen )

iig weer een contract verlengd , die v.geel doet ook heerlijk werk hé !

Goed nieuws; een prima keeper waar ook nog wel wat rek in zit!

Heeft zich dit seizoen goed ontwikkeld af en toe nog onzeker maar al met al een degelijke keeper.

26 april 2012 om 11:21

Heeft wat onzekere momentjes en heeft niet de uitstraling van een leeuw, maar is op de lijn een topkeeper. Hoge ballen en terugspeelballen zijn te trainen, het echte lijnwerk een stuk minder. Dat is talent, en dat heeft hij.

26 april 2012 om 11:28

Even een kleine aanmerking (anders krijg ik het verwijt dat ik dat alleen bij Vermeer doe); hoge ballen zijn niet/nauwelijks te trainen. Dat is met name een kwestie van spelinzicht, inschatten waar de bal komt en hoe andere spelers lopen.

Ik vind Mulder overigens hetzelfde niveau als Vermeer; aardige keeper maar niet goed genoeg voor Europese top.

26 april 2012 om 11:32

Hoge ballen heeft volgens mij met 2 zaken te maken, inzicht en durf. Volgens mij heeft hij het eerste wel, maar twijfelt hij vaak, te weinig vertrouwen in eigen kunnen. Als die twijfel eruit is en volledig vertrouwd op zijn kwaliteiten, zal hij minder fouten maken. Er zijn weinig jonge keepers die door de lucht al onklopbaar zijn en geen fouten maken, heeft met ervaring te maken. Dit in tegenstelling tot het katachtige lijnwerk....

26 april 2012 om 11:24

Precies hij is pas 23 er zit nog genoeg rek in. Lijkt mij gewoon onze eerste keeper voor de komende seizoenen.

Mulder is gewoon een goede keeper van Feyenoord. Is op bepaakde punten nog erg onzeker, maar hij ontwikkeld zich erg goed en is met zijn 23 jaar nog een groentje. Desondanks heeft hij al veel wedstrijden achter zijn naam staan en is het voor zowel feyenoord als Mulder verstandig om langer door te gaan. Over 2-3 jaar heb je een topkeeper in huis.

Goeie beslissing van Feyenoord om hem vertrouwen te geven. Goeie beslissing van Mulder om op de aanbieding in te gaan. Feyenoord geeft hem veel vertrouwen en hij heeft binnenkort de kans om zich ook op een hoger niveau te laten zien (europa league).

26 april 2012 om 11:29

Hahahaha lol @laatste 2 woordjes. kan ik wel waarderen. Was het helemaal met je eens en wilde op het duimpje omhoog drukken, tot ik je laatste toevoeging zag Nu druk ik op niets, lekker pûh.

26 april 2012 om 11:36

Wat dacht je dan? EK? Champions League? Andere club?

On: Ik wens hem het allerbeste, maar ik denk dat hij vooral veel ervaring op moet doen. En op dit moment geen druk moet hebben van een concurrent. Vertrouwen is nu belangrijk voor die jongen. Motivatie heeft ie genoeg.

26 april 2012 om 11:40

Uh, als wij zondag winnen van AZ waarschijnlijk Vcl?

26 april 2012 om 12:01

Nou, ik zou niet te vroeg juichen, ook nog Heerenveen uit en Heracles thuis, ik zou er niet klakkeloos vanuit gaan dat die worden gewonnen.

26 april 2012 om 12:12

Oh 'wij'. Ik wist niet dat je Feyenoorder was. Maar Feyenoord moet daarna nog tegen Heracles en Heerenveen. Niet de minste ploegen.
En Vcl staat lang niet gelijk aan CL. Het gebeurt vaker níet dan wél, dat een club uit de eredivisie de voorrondes van de CL overleeft.

26 april 2012 om 11:59

EL of voorronde CL idd....

On:
Goeie beslissing, keepers worden pas redelijk laat beter kijk naar Stekelenburg, die werd ook vervloekt in het begin....deze jongen moet veel keepen en vertrouwen krijgen dan zie ik hem nog wel eens in de selectie van oranje eindigen (hij is nog jong zat om mee te maken)

Goede keeper, mee voetballen is inderdaad niet zijn sterke punt. Op de lijn echter prima!

Het zal geen wereldtopper worden, maar voor een Nederlandse (sub)topper een goede keeper die wel eens een foutje maakt, maar een ploeg ook wel eens kan redden.

26 april 2012 om 11:34

Nu wel ja, maar hij is 23 en ontwikkeld zich toch?

Als toelichting op mijn eerdere reactie : Hij is trouwens voor keepersnormen ook ontzettend jong , genoeg tijd omzichzelf te verbeteren

Train hard Erwin ! Voor een sterker Jij en een sterker Feyenoord!!

Geen uitblinkende keeper, wel een degelijke keeper.
Goede keeper (voorlopig) voor feyenoord.

Bij gebrek aan beters laten we maar zeggen. Dit is geen topdoelman maar goed genoeg voor het niveau van de huidige Eredivisie. De laatste echte goeie keeper van Feyenoord was toch wel Ed de Goey. daarna is het alleen maar minder geworden.

26 april 2012 om 11:30

Dudek was mijns inziens ook een uitstekende keeper!

26 april 2012 om 12:10

Zeker waar. Maar mensen vergeten weleens dat ook Zoetebier het goed heeft gedaan. Vooral in het seizoen 2001-2002.

Is dit seizoen ontzettend gegroeid, zowel in zijn spel als in zijn zelfvertrouwen. Als hij zich komende jaren zo goed blijft ontwikkelen kan het echt een topkeeper worden. 23 jaar pas en op in veel wedstrijden al zo belangrijk voor Feyenoord!

Mulder is een prima keeper, en wanneer hij nog 2 seizoenen in Feyenoord 1 staat is hij nog minder onzeker en gaat hij gaat dus alleen nog maar beter worden. Ik denk niet dat hij de wereldtop zal halen, maar het lijkt me fantastisch als hij de komende 5 tot 10 jaar de eerste keeper van feyenoord wil en kan blijven. Zou toch mooi zijn als je straks met een Mulder, Leerdam, De Vrij, Indi, Nelom, Clasie, Cabral etc. elk seizoen europees voetbal haalt en misschien wel Cl voetbal. Heb je het als club toch fantastisch voor elkaar, en dan af en toe 1 jeugdspeler verkopen voor een hoop geld! En dan alleen maar spelers kopen die je niet in de jeugd hebt lopen!

26 april 2012 om 11:38

Met keepers kan het zo lopen, en met een incidentele verdediger ook. Spelers als Clasie en Cabral lopen veel te veel in de picture, en buitenlandse clubs trekken veel sneller de portomonnee voor dit soort spelers. Maar ik ben trots op dit Feyenoord en hoop dat onder de ingezette koers van v. Geel het technisch beleid zo gevoerd blijft worden. Een team dat de steun en toewijding van het legioen verdient.

Dat is Valdes ook niet.....en toch speelt hij bij een aardige Spaanse (sub)topper.

Goed nieuws voor Feyenoord en Mulder zelf!

Had de laatste jaren toch wel wat twijfels over Mulder, vond hem altijd erg onzeker overkomen en heeft ook nu nog niet echt een uitstraling waar een spits bang van wordt. Toch heeft hij dit seizoen een heel goed jaar gekeept en dus ook reden voor Feyenoord om het contract te verlengen. Als hij zo door blijft gaan is het een prima eerste keeper.

Zeer terecht, de beste man heeft zich dit seizoen ontplooit als sterkhouder. En is bovendien mede verantwoordelijk voor de opmars als Feyenoord, en dat na zo een moeilijke periode. Er is niks moeilijker dan een ouder verliezen, ken er helaas zelf ook over meepraten.

Ga zo door mulder, Chappeau!

Ik weet zeker dat Erwin een goede keeper wordt, ik zag al eerder talent in hem. Bij keepers is het gewoon een feit dat ze pas goed zijn op latere leeftijd, dus hij kan alleen nog maar beter worden. Over een paar jaar is dit echt een topper en kan die als tweede doelman mee met oranje.
Mulder heeft zich dit seizoen ook behoorli8jk onderscheiden, ja er zijn nog altijd foutjes die fataal kunnen aflopen, maar die gaan eruit naar mate de jaren vorderen.goed dat Feyenoord verder wil met zo goed als de gehele groep, daar valt altijd veel mee te winnen ten opzichte van andere teams die veel veranderingen elke seizoen doorvoeren.

Ontpopt zich steeds meer tot een prima keeper.
Af en toe nog een blundertje, maar dat hoort nog bij een jonge keeper. Heeft ons al wat extra punten opgeleverd, dat wil je toch zien van een keeper bij Feyenoord 1.

Mooi dat hij heeft bijgetekend, jammer dat het maar voor 2 jaar is.

Geen idee wat het alternatief zou moeten zijn...

Enige voordeel in Mulder is dat hij uit de eigen jeugd is doorgekomen. Ik vind het een middelmatige tot soms zelfs slechte keeper. Sorry hoor, maar ik kan m'n ogen echt niet sluiten voor de onzekerheid die hij altijd eigenlijk uitstraalt. Heeft niets met leeftijd of ervaring te maken. Je hebt als keeper een uitstraling of je hebt het niet. Erwin heeft het niet en zal dat ook niet over 20 jaar hebben. Voor de subtop van de eredivisie valt het gelukkig niet zo heel erg op en Feyenoord is in wederopbouw. Voor mij zegt deze contractverlenging dat de doelstelling de komende 2 seizoenen ook nog gewoon top 5 is. En dat verbaasd me ook niets. Eerst maar eens echt goed gezond en financieel onafhankelijk worden.

Meerdere mensen, waaronder ook Feyenoord supporters vinden Mulder maar niks, men vergeet dat deze jongen nog maar 23 jaar is, waar andere keepers meestal op de bank zitten of net komen staat hij al weer een tijdje onder de lat bij Feyenoord.
Keepers beginnen pas echt met goed keepen als ze een jaar of 25 zijn of zelfs later, deze jongen heeft nog ontzetten veel in zich om uit te groeien tot hele goede keeper die echt nog wel eens in de selectie van oranje kan komen (hij is nog maar 23!!!)

Verder boeit het mij geen enkele reet wat een ajax supporter of Twente supporter van hem vind, maar onze eigen supporters moeten hem wel blijven steunen en zoals Koeman hem vertrouwen geeft moeten wij als legioen dat ook doen....

26 april 2012 om 15:22

Helemaal eens. Word ook wel eens moe van supporters van andere clubs die een oordeel over een speler van je eigen club hebben, terwijl ze die alleen aan het werk zien in samenvattingen op Nos.
Rosales, bij mijn club, wordt ook nogal eens afgekraakt door dit soort 'kenners' terwijl hij toch al weken achtereen laat zien gewoon een goede agressieve opkomende back te zijn. Maar dit terzijde.

Jullie feyenoorders, die hem wekelijks 90 minuten zien keepen moeten wel beter weten. Vandaar dat ik (in dit geval Fct-supporter) ook geen mening over hem kán hebben.

26 april 2012 om 20:32

Het probleem bij ons is dat we de keepers van vroeger voor ons zien, neem bv een Dudek.....ik weet nog wel dat ik zei in het stadion dat hij nog geen zeppelin pakte, maar dat was ook zo, maar hij werd beter en beter en iedereen weet hoe hij bij het legioen lag.

Wekelijks heeft hij geweldige reddingen en ja soms ineens een stomme fout, maar iedereen vergeet dat hij al enorm is gegroeid en hij is nog maar 23 jaar, voor een keeper ontzettend jong.

ik weet dat het moeilijk is om keeper te zijn bij Feyenoord, ze zullen altijd vergeleken worden met oe a ed de goei en dudek

Goed nieuws!

Mulder heeft zich dit seizoen echt prima ontwikkeld bij Feyenoord en hij heeft al de nodige punten gepakt. Hij heeft wel af en toe een blundertje met terugspeelballen of wat dan ook, maar dat word steeds minder. Er zit in ieder geval heel veel potentie in deze jongen en ik ben blij dat Van Geel dit ook ziet. Wat een geweldige TD hebben we toch, ik kan het niet vaak genoeg zeggen

Als Feyenoord supporter ben ik niet helemaal blij met deze ontwikkeling. Technisch gezien is het een goede keeper, hij is lang genoeg en het is natuurlijk nog een erg jonge keeper. Al met al een prachtdeal voor Feyenoord zou je denken.

Echter ontbreken ongeveer de twee belangrijkste eigenschappen aan een keeper. Te weten: Uitstraling en Zekerheid. Hij is zo ontzettend onzeker in de goal en zo oogt hij ook dit straalt ook meteen af op de rest van de verdediging en het gehele elftal. Er gaat tegenwoordig altijd een siddering door de Kuip als hij een terugspeelbal krijgt. Daarbij heeft hij geen "over mijn lijk" uitstraling iets wat bij keepers zoals Van Breukelen, Smeichel, Kahn, Neuer,krul, wel aanwezig is/was. DAt vind ik persoonlijk altijd zeer belangrijk bij keepers. Natuurlijk is hij jong en heeft hij nog veel te leren maar de bovenstaande 2 eigenschappen zijn moeilijk eigen te maken als je het niet van nature hebt.

Kortom prima dat deze keeper langer verbonden is aan de club. Hij heeft de laatste maanden duidelijk stappen gemaakt en ik hoop dat hij zich verder ontwikkelt in de toekomst. Ik gun het hem van harte maar heb er een beetje een hard hoofd in wat betreft uitstraling, onzekerheid en persoonlijkheid.

26 april 2012 om 12:56

Ik denk dat je deze jongen tijd moet geven. Ik kan me herinneren dat Steekelenburg in het begin bij Ajax ook zo was. Leek niks te worden. Je moet niet vergeten dat keepers zelfvertrouwen nodig hebben en ervaring. De meeste keepers beginnen vanaf hun 25ste pas te groeien en zelfvertrouwen te krijgen en worden dan pas redelijk. Wanneer deze jongen ervaring krijgt (met de juiste coaching natuurlijk) en een bepaalde rust krijgt dan zal de persoonlijkheid en uitstraling ook komen. Hij is nog maar 23 vergeet dat niet! Komt vanzelf.

Zeker goed nieuws,

Over de Gea was iedereen lyrisch en die maakt bij Man U toch ook zo ze blunders, waarom zou mulder geen goede keeper kunnen worden.. ?

Hij doet het prima tot nu toe, op een paar schoonheidsfoutjes naa..

Leuke keeper, had een paar prachtige reddingen tegen Twente. Alleen als Feyenoord op weer top wil worden, zullen ze op den duur wel een betere keeper moeten hebben denk ik. Al is hij nog jong.

Degelijke keeper voor Feyenoord! Zal echter nog wel stappen moeten zetten en dan met name op het gebied van concentratie. Hij heeft altijd wel een of twee momenten in de wedstrijd dat hij daarin verslapt.

Hij is nog jong en krijgt bij Feyenoord alle ruimte om hierin beter te worden dus ik zie hem wel uitgroeien tot een betrouwbare doelman voor Feyenoord de komende jaren.

Beter een iets degelijkere keeper als Mulder dan zo'n rare atletische ballenvanger van een luciano.

Waarom niet langer? Medio 2015 is al over 3 jaar. De clubs in de eredevisie moeten weer eens macht uitstralen door spelers een hele lange verbintenis van meer dan 5 jaar te regelen. Zo geef je spelers ook niet de kans om na 2 seizoenen leuk voetballen bijna gratis weg te gaan. Gewoon heel lang spelers vastleggen dat is het beste.

Prima keeper.en ja hij maakt nog weleens schoonheidsfoutjes.maar als je dit seizoen met vorig seizoen bekijkt is het al 10 keer zo goed.
En daar kom nog eens bij dat een keeper rond de 25 top is.kijk eens wanneer de steek naar italië ging.was steek wel beter dan Mulder nu.
Van der sa begon ook laa me zijn top jaren dus ja ik maak me geen zorgen over Mulder.
En ja de andere keepers die ik noem zijn wel een slag beter maar het gaat erom wanneer ze of top zijn of waren...

Ik vind Mulder steeds beter worden. Hij is in ieder geval gegroeid het afgelopen seizoen. Ik verwacht dat hij nog verder kan groeien, dat kan ook alleen maar door meer ervaring op te doen. Hij maakt nog wel eens een foutje maar dat deed van der Sar ook op die leeftijd. Komt wel goed met die jongen.

Mulder is een zwaar onderschatte keeper.
In zijn eerste jaren bij Feyenoord had hij veel blunders, maar is afgelopen seizoen een stuk beter geworden en maakt natuurlijk wel eens een blunder (net zoals alle keepers in Nl).

Er valt zeker nog een hoop te verbeteren een geweldige reding wisselt hij te vaak af met de meest domme fouten." "feyenoord ziet in hem een keeper voor jaren" En dan maar een 2 jarige velenging huhuh. Denk dat ze net als velen nog twijfelen over zijn kwaliteiten.

De ontwikkeling van Mulder heeft me wel verrast. Ik vond het altijd een keeper zonder uitstraling maar dit seizoen vallen zijn kwaliteiten en degelijkheid niet te ontkennen. Jonge jongen nog en al behoorlijk stabiel qua prestaties. Gaat Feyenoord nog voordeel van hebben.

Mulder is een goede keeper die nog veel kan groeien. Ik snap alleen niet waarom Feyenoord van die korte contracten geeft. Ik zie het al weer gebeuren dat hij nog drie jaar bij Feyenoord blijft en daarna weer transfervrij de kuip uitwandeld. Of zit hier iets anders achter en heb ik het gewoon mis?? Gezien zijn leeftijd hadden ze zijn contract ook met drie of vier jaar kunnen verlengen...... Op deze manier ga je nooit veel ontvangen voor een speler als je hem wil verkopen want dat gebeurt dan meestal 1 jaar voor einde contract.....

Mulder is een erg goede keeper, alleen veel mensen zien dat niet omdat die hem afrekenen op die paar blunders die hij heeft gemaakt. Ik ben daarom ook blij dat hij wel bijtekend voor 2 jaar, niet zoals Cabral die daarbij nog veel slechter is.
Nu hebben we in ieder geval een goede keeper de komende jaren, die zich alleen nog maar verder ontwikkeld.

Mooi!

Mulder verbeterd zich dit seizoen, en hij kan uitgroeien tot een stabiele keeper bij Feyenoord. In ieder geval ben ik blij met dit nieuws.

Over twee jaar verkopen voor hoop geld (als die komend seizoen zo door ontwikkeld) en dan is het tijd voor Boy

prima gedaan weer door van geel. Goede keeper die nog veel kan groeien tot hij een topper is.

28 april 2012 om 13:39

Een topper zal mulder heus niet worden... Degelijk oke.. Ik vind hem echt het zwakke punt van feyenoord.. maar ach.. hij is redelijk, maar niet het niveau wat feyenoord moet nastreven.. Feyenoord moet alleen de allerbeste willen heben vind ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

46 fans
Keeper, 29 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 25 april
Gareth Bale staat aankomende zomer mogelijk voor een zeer verrassende transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren