Pastoor hekelt Ajax: 'Dat talmen en gedraai, communicatie naar buiten'

Zaterdag, 27 augustus 2011 om 20:11

Jasper Cillessen vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Ajax: de 22-jarige doelman moet nog een medische keuring ondergaan en kan vervolgens zijn handtekening onder een vijfjarig contract zetten. De keeper heeft zin in zijn nieuwe avontuur. Alex Pastoor, trainer van de Nijmegenaren, is minder blij met de overstap van zijn pupil.

/

“Het is wel snel gegaan. Nog maar een jaar geleden, op 28 augustus, maakte ik mijn debuut hier voor NEC tegen sc Heerenveen”, blikt Cillessen bij Omroep Gelderland terug. “Nog geen jaar later, op 27 augustus, ga ik naar Ajax. Heel apart. Ik ga NEC wel missen. Ajax is een fantastische club, dat wordt een hele mooie ervaring. Ik ga genieten bij Ajax.”

NEC-trainer Pastoor baalt dat Ajax enkele uren voor de wedstrijd van NEC tegen Heracles Almelo de transfer bekend maakte. “Dit verdient zeker niet de schoonheidsprijs”, laat Pastoor weten aan Eredivisie Live. “Dat talmen en gedraai, de communicatie naar buiten en het tijdstip van vier uur 's middags om het naar buiten te brengen: ik zou het zelf anders gedaan hebben.”


Poll

Ajax had Jasper Cillessen niet moeten halen


Gerelateerd

79 reacties (laatste reactie door Jurrnited)

Ik snap Ajax helemaal dat ze het vandaag bekent hebben gemaakt en dat ze de onderhandelingen gewoon doorzetten ookal is het weekend. als je het over het weekend heen tilt heb je nog maar 3 dagen de tijd om te onderhandelen. Dan vragen clubs nog meer geld.

27 augustus 2011 om 20:28

Je had de onderhandelingen niet over het weekend heen hoeven tillen, je had als Ajax zijnde ook vanavond om 10u, of morgenvroeg alles bekend kunnen maken. Daar doelt Pastoor op. Het verdient inderdaad niet de schoonheidsprijs.

27 augustus 2011 om 20:40

van de manier van onderhandelen weet ik weinig maar waarom is het niet goed als je om 4 uur aangeeft dat er een nieuwe keeper gehaald is terwijl het publiek er met smart op wacht?

27 augustus 2011 om 20:43

Ik snap het probleem voor Pastoor niet zo, hij zou toch ook wel weten wat er aan de hand is net als zijn spelers.. Voor hun zou het toch niet als een verrassing komen? Als dat wel zo is, kan het wel vervelend zijn ja, maar dan zit het ook niet zo goed qua communicatie tussen bestuur van NEC en Pastoor.

27 augustus 2011 om 20:52

gelul, Cilessen speelt niet, dus waarschijnlijk had het toch voor de wedstrijd bekend moeten zijn....
Overigens stond het bericht op zowel NEC als Ajax site... dat zullen ze dus ongetwijfeld beiden afgestemd hebben om het wereldkundig te maken....

Snap Pastoor wel, hij heeft geen zin in zaken die de aandacht van de wedstrijd halen.... alleen wat kinderachtig om daarbij op Ajax af te geven... het is een spel/ overeenkomst tussen Ajax en Nec.....

maar ja was Pastoor ook niet die azijnzeiker die viel over het feit dat Ajax beelden liet zien van een scorende Feyenoord tegen PSV tijdens de wedstrijd Ajax-excelsior.... vind Pastoor een beetje een obstinaat mannetje.... overigens heb wel het gevoel dat het een goede trainer kan worden...

Vanuit Pastoor gezien, vind ik het een terechte reactie. Op dat moment ben je in voorbereiding en moet je op de wedstrijd gefocussed zijn.

27 augustus 2011 om 20:20

Klopt aan de ene kant wel maar als je de reactie boven je leest...daar valt ook wat voor te zeggen...

In dit geval stel ik de vraag objectief? Is dit Ajax aan te rekenen of moet men die transfermarkt eerder sluiten...??

27 augustus 2011 om 20:29

Als we sluiten op 1 augustus, dan is half nederland op vakantie en kunnen ze niet meegenieten van al transfergeweld. :-)

Het moment van communiceren / lekken naar de pers is niet een juist moment. Dat bedoel ik meer aan te geven, want het is voor een trainer niet fijn.

27 augustus 2011 om 20:20

Ja, dat kan dan toch ook? Wat is het probleem dan?

27 augustus 2011 om 21:54

Ik neem aan dat ze de hele voorbereiding met Cillissen hebben gedaan, ik snap dan best dat het vervelend is als zo'n jongen 4 uur van te voren afvalt.

28 augustus 2011 om 10:02

dus? Je bereikt als NEC zijnde toch zelf een akkoord met ajax 4 uur voor de aftrap? Is dat dan de schuld van Ajax?

27 augustus 2011 om 20:35

Ja maar het enige wat hier gezegd wordt, is dat wij het nu ook weten. Maar hij weet het zelf toch ook al neem ik aan. Dus met deze verandering kunnen we alleen maar concluderen dat hij naar Ajax gaat.

Pastoor maakt zich zomaar druk om niets of wij het nu weten of niet, dat is toch niet zo belangrijk?

Weg is weg en de wereld draait gewoon weer door...pastoor.

Ik denk dat Vermeer nog wel 1e keeper blijft dit seizoen.
Waar hij ook hard voor gewerkt heeft maar ik denk dat na dit seizoen Cillessen 1e keeper gaat worden.

En toen keek ome Alex naar de rekening en zag dat het goed was..............

Jeetje mina, wat een prutser, stel je niet zo aan. Je hebt een belachelijk mooie cent eraan over gehouden, wat wil je nu nog meer? Dat ze toestemming vragen of ze het naar buiten mogen brengen? Welkom bij de grootste club van Nederland, daar komt alles gelijk naar buiten, zo werkt het nou eenmaal in de top!

Jasper, jou heet ik van harte welkom bij de club met de 3 sterren op het shirt. Neem de tijd, geniet van de CL, de entourage die bij de grootste en mooiste club van Nederland hoort, en neem alles goed in je op zodat je er staat als het moet. Neem genoegen met die 2de plek achter Vermeer, als die een transfer maakt, moet jij er staan!

27 augustus 2011 om 20:29

Vermoed niet dat Alex hier een rode cent aan over houd...

27 augustus 2011 om 20:32

Ach man ga toch weg met je welkom bij de grootste club van Nederland, Je kunt als clubs toch een beetje rekening met elkaar houden en niet vlak voor een wedstrijd dit soort nieuws naar buiten brengen. Omdat het o zo ''grote'' Ajax is kunnen ze niet een paar uurtjes wachten?

27 augustus 2011 om 20:54

Wat nou als hij vanavond zijn been had gebroken? Dan was de hele deal niet doorgegaan zo kan je ook bekijken natuurlijk..

27 augustus 2011 om 21:37

Reinier, Expert doelt er (denk ik) niet op dat Ajax niet bereid zou zijn het langer voor zichzelf te houden maar meer dat het toch wel uit zou lekken nog voordat ze het zelf officieel zouden maken. Puur omdat er vanuit de media elke dag zoveel ogen gericht zijn op Ajax. Dit zou je ergens toch moeten herkennen als Feyenoorder. Nog zo'n club waar het moeilijk is om dingen 'geheim' te houden door de grote hoeveelheid aandacht er voor de club is.

27 augustus 2011 om 22:55

Ik snap ook wel dat dingen eerder uitlekken, maar in het artikel staat duidelijk dat ''ajax het bekent maakte'' en ''naar buiten heeft gebracht''. Die verwoording wordt normaal alleen gebruikt als de club een officieel nieuwsbericht geplaatst heeft. Anders staat er wel ''uitgelekt''.. Dus of het artikel is raar geschreven of het is gewoon niet netjes van Ajax om het vlak voor de wedstrijd eruit te gooien.

27 augustus 2011 om 23:23

hoezo uitlekken??? op het moment dat ajax en nec een deal hebben. heeft nec helemaal niks meer te willen???? cilessen is dan ajax speler en speelt niet eens meer voor nec dus wat is het probleem? neem je verlies(of financiele winst) en ga door met je voorbereiding op de volgende wedstrijd!! stelletje kleuters

27 augustus 2011 om 23:32

Als je als trainer een paar uur voor de wedstrijd 100 journalisten aan je deur krijgt dan zit je daar toch niet op te wachten? Das toch logisch? En Ajax had dat kunnen voorkomen dus dan hadden ze toch even kunnen wachten? Dat is mijn mening en als jij dat kinderachtig vind...moet jij weten.

27 augustus 2011 om 23:44

Is de medische keuring dan al geweest, zijn de formaliteiten al afgerond. Nee, dan heeft Ajax het fatsoen om dit pas na de wedstrijd van NEC wereldkundig te maken en niet eerder. Maar waarschijnlijk zijn ze een beetje pissig dat ze tussen de 4 à 6 miljoen voor een bankzitter kwijt zijn. Al verwacht ik wel dat hij na de winterstop de 3e keeper van Willem II op een zijspoor heeft weten te zetten.

27 augustus 2011 om 20:55

@''expert''

Ga er maar van uit dat Vermeer nog voor het eind van het jaar naar de bank wordt verwezen.

27 augustus 2011 om 21:23

Vooral het stukje ''geniet van de Cl''.
Idd de schiettent is er niks bij, meteen goed voor zijn vertrouwen.

27 augustus 2011 om 22:15

Haha. Mooie. Door volk als die E4L gun je ajax het licht in de ogen toch niet meer. Die reacties gaan echt nergens meer over. Als ajax straks helemaal vernederd wordt door real, dan zal ik toch wel even moeten lachen (ook al vind ik jammer voor NL voetbal), want ajax zou volgens deze prutser wel even de halve finale van de CL halen.

27 augustus 2011 om 21:50

@ Maoam; ik heb het natuurlijk over de rekening van Nec! Dit leek me vrij vanzelfsprekend.

@ Reinier; zie veldkampj

@ Chris 156; klopt helemaal

@ veldkampj; complimenten voor jou

@ Kevink; lees mijn visie nog maar eens. Maak aantekeningen en leer er iets van!

@ Ruud_az; is het mogelijk dat je je frustraties op iemand anders gaat botvieren?

Het gaat allemaal wel erg snel voor hem. Denk overigens dat Ajax een uitstekende stap is. Het gaat goed om met de jeugd en hij weet dat hij in de toekomst genoeg kansen zal krijgen. Eerst maar eens Vermeer dit seizoen laten keepen en zelf ontzettend hard werken en groeien.

Overigens is er 1 ding waar ik mij bij Vermeer zorgen over maak en dat is zijn lengte.. Natuurlijk zijn er nog kleinere keepers die bij een grote club spelen, maar heb het idee dat Vermeer hier toch een beetje klungelig in is.

Misschien moet pastoor gewoon doen waar hij voor aangenomen is, dat is vast niet om op ajax te zeuren. Calimero gedrag.

27 augustus 2011 om 20:24

Helemaal mee eens, maar het is ook een haantje hoor. Vorig seizoen was het nog echt een jonkie, maar hij wilt zich wat té snel ontwikkelen. Laat hem inderdaad maar lekker bezig houden met zijn team aan te sturen en de poppetjes op de juiste plekken te zetten, en verder niets.

27 augustus 2011 om 21:51

Misschien moet Pastoor zijn eigen bestuur even op de vingers tikken dat zij goede afspraken moeten maken, dan had Ajax zich daar vast aan gehouden! Maar dat hoofdstuk was hij vast vergeten te lezen in het boekje van de mediatraining

Als Cillessen niet in de basis begint komen alleen maar vragen, dat lijkt me ook niet ideaal voor de voorbereiding.
Nu is er alleen maar duidelijkheid en dat lijkt me voor alle partijen goed.

ja Pastoor heeft altijd wel wat te zeiken als het over Ajax gaat, vervelende man, NEC kan zelf ook zeggen wacht effe tot na het weekend..

Populistisch gebrabbel. Wat loopt die gast nou te zeuren? Heel leuk voor hem dat hij het anders had gedaan maar zo gaat het in de voetbalwereld. Bovendien speelt NEC andersom precies hetzelfde spelletje. Hij moet zich lekker met zijn eigen ploegje bemoeien.

Ach, we zijn het gewend Alex. Op anderhalf miljoen fans na, hekelt iedereen in Nederland Ajax.

27 augustus 2011 om 20:28

Dat valt wel mee hoor. Meer alleen de supporters die in t stadion zitten hebben een hekel aan Ajax. Buiten het publiek dat naar Ajax komt kijken hebben ze echt wel een hoop fans.

28 augustus 2011 om 05:02

ajax heeft 4-5 miljoen fans, even by the way

28 augustus 2011 om 11:12

Ja, anderhalf-twee miljoen in Nederland en de rest buiten Nederland..... by the way....

Ik begrijp Pastoor best. Het is toch je eerste doelman die je kwijt raakt. Alleen dat gehuil dat Ajax niet de schoonheidsprijs verdient met deze transfer vind ik dan wel weer minder. NEC krijgt een leuk bedrag voor een prima doelman. Ajax is al lang bezig met deze transfer dus helemaal onverwachts is dit allemaal niet.

Wat een gezeur altijd.. Zal het nu echt de voorbereiding beinvloeden?! Babos keept nu, dat is het enige.. Verder verdienen ze er een hoop geld aan, 4 miljoen is toch best veel voor een jochie dat net 1 jaar goed heeft gekeept!!

Ja nou ja Ajax is nu eenmaal een beursgenoteerd bedrijf en elk goed nieuws kan de club meer waard maken.

Verder doet hij precies hetzelfde met zijn doelloze gezeik.

27 augustus 2011 om 20:38

Dat vind ik een sterk argument zeg ''ajax is nu eenmaal een beursgenoteerd bedrijf''
Is de beurs tegenwoordig zaterdag en zondag ook al open?

On
Beetje zinloze discussie hierboven. Ajax fans zullen dit gezeur van Pastoor vinden en niet Ajax fans vinden dat Pastoor wel een punt heeft. Zo blijven de meningen fijn verdeeld en kunnen we eindeloos door debatteren

Ach Pastoor zeurt altijd over Ajax net als vorig jaar met die beelden hij moet zich niet zo aanstellen!!
Dit gebeurt wel bij meer clubs

Weet je wat niet de schoonheidsprijs verdiend? Dit gezeur van Pastoor. Zeur toch niet zo

sorry hoor maar nec en ajax hadden gewoon af kunnen spreken dat ze het over het weekend heen zouden tillen.
nec heeft echter gewoon een bod geaccepteerd een aangezien het al rond was met cillessen...tja...
nec zelf had er dus blijkbaar niet zoveel moeite mee, volgens mij is de trainer de enige die er problemen mee heeft en ik vind dit dan ook zwaar overdreven van hem, misschien moeten ze daar zelf bij de club eerst maar eens fatsoenlijk communiceren...

Was Pastoor ook niet die man die vorig seizoen overdreven aan t klagen was nadat in de Arena een goal van Wijnaldum werd getoond? Wat is t toch een zielige man af en toe.

27 augustus 2011 om 20:41

Daariom heeft de Knvb beslist dat het in de toekomst niet meer mag...heeft niets met Pastoor te maken...

27 augustus 2011 om 23:26

werkt pastoor tegenwoordig voor de knvb??

''pastoor hekelt Ajax''

Pff had wel wat meer respect verwacht van een pastoor voor de Godenzonen

On:

Wat een aansteller zeg, die gozer heeft altijd wat te janken als het om Ajax gaat. Vorige jaar ook al na die afstraffing in de Arena. Toen Ajax beelden liet zien van Wijnaldum die Psv´s kampioensdroom aan diggelen schoot. Ik zal niet zeggen dat het door ze Rotterdamse bloed komt, maar het heeft er alle schijn van.

27 augustus 2011 om 20:44

Zoals Labruijta hierboven al aangeeft is het tonen van wedstrijdbeelden van andere wedstrijden nu niet meer toegestaan door de Knvb. Schijnbaar had Pastoor daar toen toch een punt.

27 augustus 2011 om 20:45

Nee Pastoor had daar geen punt omdat het toen niet verboden was!

27 augustus 2011 om 20:57

Nee, ik zeg ook niet dat Ajax destijds iets tegen de regels heeft gedaan. Maar wanneer Pastoor aangeeft het niet eerlijk vind dat de beelden tijdens de wedstrijd werden vertoond en de Knvb nav van deze wedstrijd de regels heeft aangepast heeft Pastoor wel degelijk een punt gehad. En niet alleen lopen 'janken' zoals hierboven wordt aangegeven.

Ik vond meneer Pastoor altijd een heel aardige man. Voor zover ik kon opmaken dan.
Maar het valt me op dat hij de laatste tijd wel erg veel aan het zeuren is om van alles en nog wat...
Niet doen man, nergens goed voor!

Ach Pastoor heeft wel een punt dat het niet zo netjes is maar misschien zou Pastoor ook zelf naar de directie van NEC mogen wijzen.
Volgens mij was er namelijk afgesproken dat de onderhandelingen over het weekeind getild zouden worden maar klaarblijkelijk was de directie van NEC wel bereid om te onderhandelen. Blijkbaar vond de directie van NEC het niet nodig om te wachten.

Ik denk dat Alex pastoor gefrustreerd is in het feit dat hij nooit in aanmerking zal komen voor de absolute top!

Man jouw werkgever harkt even 4miljoen binnen!!daarvan kunnen ze onderandere jouw salaris betalen!!!
En wie is meneer pastoor om te bepalen wanneer een club die net een mega bedrag heeft betaald wanneer deze club dat wereldkundig mag maken????

Stoppen met huilen Alex het alternatief wat je hebt is minstens gelijkwaardig op dit moment aan cillisen!!!zoniet door ervaring al beter(verder)

Och ik kan me wel vinden in de uitspraken van Alex. Persoonlijk vind ik het ook niet erg subtiel richting nec. Ik heb toch nog wel een tipje voor Jasper; pantser je alvast en zorg ervoor dat je mentaal bijzonder sterk in je schoenen staat de komende periode bij ajax.

Ik heb gisteren tijdens de wedstrijd van ajax tegen vitesse hier een beetje gevolgd. Ik hoop voor je dat de ''supporters'' die zich op dit forum hebben laten doen gelden niet representatief zijn voor de gemiddelde ajax supporter. Triest maar waar; zoals het succes waait, waait de mening! ( zelf verzonnen, knap hé)

Maar toch, succes en geniet ervan ( zolang als het kan)

Gefrustreerd pastoortje, dat is nou eenmaal de top van Nederland, die speler het hard
En het is alleen fijn voor Jasper, iedereen weet het nu en hij kan zich nog goed concentreren op zijn laatste NEC wedstrijd zonder twijfel of de deal wel rond komt. En jasper kan dit makkelijk op brengen

Als we als trainer van Club B ons ook nog gaan bemoeien met de tijdstippen van persconferenties van Club A dan is het einde zoek.

Jankertje.

Cillessen is een aardige keeper, maar ik vind het wel wat snel. Hij heeft net één seizoen gekeept bij NEC en in dat seizoen een terugval gekend. Ik begrijp deze aankoop dan ook niet zo goed.

Hardgras hekelt Pastoor: 'dat talmen en gedraai, communicatie naar buiten'

Welkom in de voetbalwereld meneer Pastoor. Ik mag toch veronderstellen dat je onderhand gepokt en gemazeld bent in het betaalde voetbal. Hoe denk je dat er bij de grote clubs wordt omgegaan met de belangstelling en onderhandelingen rond spelers als Ruiz, Vertonghen, Stekelenburg, Pieters, Fer en noem maar op. Elk moment is slecht gekozen. Wen er maar aan!

Ik denk dat Pastoor wel op de hoogte was dat zijn doelman best zou kunnen vertrekken. Hij zou wel beter moeten weten en Babos scherp houden.

Ik denk dat hij nu gewoon makkelijk wil scoren bij het anti Ajax kamp. Vergeet even niet dat Pastoor bij Excelsior heeft gespeeld, een soort Feyenoord2...dat zegt toch genoeg?

PS - nec heeft gewonnen...de shock was dus niet zo groot...

Pastoor heeft hier natuurlijk gelijk in, ik snap alleen niet waarom er zo'n soap over Cillessen wordt gemaakt.

1 NEC verdiend hier veel geld aan, vooral om het een speler uit eigen kweek is.

2 Dit zat er natuurlijk al langer aan te komen.

Ben benieuwd hoe hij het bij Ajax gaat doen. NEC heeft met Babos een prima keeper achter de hand.
Als ik de directeur van NEC mag geloven krijgen wij ook nog minimaal 2 versterkingen!

Forza Nec!

Het lijkt mij voor de voorbereiding prettiger om naar buiten te brengen dat het rond is, dan dat je constant alles in het midden laat. Wat dat betreft valt er toch weinig te klagen. Maargoed,dit is niet de eerste keer dat Alex Pastoor dit soort kritiek heeft, hij had er ook problemen mee dat er beelden in de Arena werden vertoond vorig seizoen tijdens Ajax - Excelsior. De goede man heeft wel erg vaak smoesjes..

Pff, hij moet blij zijn dat Ajax zo veel betaald. Hij kan nu weer nieuw spelers kopen. Aansteller.

Wat een onzin van Alex Pastoor.
En het zou de focus op de wedstrijd afleiden?. Hoe dan?. Doordat het rond was zou hij Cillessen toch al niet meer opstellen. Dat het rond kwam op zaterdagmiddag en dat hij het pas hoorde om een uur of 4?. Misschien moet ie dan zijn clubleiding daarover aanspreken. Zij gingen accoord. Ze hadden het net zoals ze het aangegeven hadden ook pas morgen of maandag accoord kunnen gaan en dan had het dus niet de voorbereiding op de wedstrijd in de weg gezeten.
De voorbereiding van NEC op de wedstrijd tegen Heracles is namelijk niet Ajax' probleem. Had de leiding van NEC maar wat snuggerder moeten zijn.

Ik begin steeds meer waardering te krijgen voor Johan Derksen, die hem een irritant wijsneusje noemt.
Hier vind ie het opnieuw nodig om de wijsneus die het uitgevonden heeft uit te hangen. Pastoor, houd jij je verdomme is bezig met de prestaties van je team en geniet van je 2-1 overwinning.

Pastoor moet eens ophouden met dat irritante geklaag!

Waar bemoeit hij zich upberhaupt mee? Dit gaat tussen speler, zaakwaarnemer, en de 2 clubs en dit heeft niks te maken met zijn voorbereiding op dit duel, of de journalisten moesten op het veld komen dan kan ik het wel begrijpen!

Blabla pastoor weet het eens hoe ajax zich voelde toen sneijder, zlatan en al die spelers weggingen op het laatste moment.je zou toch bijna willen zeggen pastoor welkom tot de voetbalwereld azijnzeikerd

28 augustus 2011 om 01:13

daar gaat het hem toch ook niet om? Hij hekelt het feit dat Ajax de komst van Cillessen vlak voor de wedstrijd bekend maakte, voordat je iemand azijnzeiker noemt kan je voortaan beter de tekst lezen.

28 augustus 2011 om 10:24

Pastoor is niet dom, hij weet toch dat er een mogelijkheid is dat Ajax hem zou kopen? De soap rond Stekelenburg duurde toch ook dagen? Hij ging weg, toen bleef hij weer, en tenslotte ging hij weg. NEC heeft volgens mij een tweede keeper en Pastoor had gewoon Babos al mentaal kunnen voorbereiden voor zo een eventuele scenario. Helaas koos Pastoor voor de ' calimero' weg en begon een smeercampagne tegen Ajax. Hij had ook boos op NEC kunnen zijn, maar het is makkelijk scoren bij het anti Ajax publiek....

Nogmaals, ik hoorde de Boer ook niet zielig voor de camera doen toen Stekelenburg voor een Ajax wedstrijd werd verkocht (ik geloof dat het de jc schaal was).

Wie is Pastoor? Ik dacht dat Alex Pastoor een trainer met praatjes was? Het is zeker geen bestuurslid of directeur van Nec. De vraag is dus wie are talmt, wie er voor zijn beurt spreekt en wie er draait. Alex Pastoor heeft met deze uitspraken weer eens aangetoond dat hij de Calimero onder de trainers is. Ik hoor nooit een groot trainer zeuren over onderhandelingen, zeker niet als er al een akkoord is bereikt met de mannen die echt handreikingen mogen zetten

Ga lekker trainer Pastoor, beperk je tot de analyse voor of na de wedstrijd en piep niet over dingen waarop je gene invloed hebt en ooit zal hebben.

Nou boehoe Calimero. Waar maakt hij zich eigenlijk druk om? Alsof Ajax zo vaak de media heeft opgezocht? NEC toch zelf ook met dat constante gezeur over dat het allemaal niet genoeg was. Bovendien wat zeuren ze nou ze hebben 3.25 miljoen voor die jongen gekregen laat ze nou gewoon blij zijn en niet nu heel zielig nog even Ajax in discredit proberen te brengen.

Ik denk dat meneer Pastoor de enige is geweest die in de war raakte van dit nieuws.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Vrijdag 27 april
Arsenal zal met een riant transferbudget over de brug moeten komen om Luis Enrique binnen te hengelen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren