Laatste discussies op het voetbalnieuws

14:45
Kunstgrasclubs stellen eisen: ‘Identiek veld, zelfde bal, overal open dak’

22 september om 15:09
0

Groot gelijk. Clubs met kunstgras hebben zich altijd aan de regels gehouden. Als er nu opeens hele andere regels komen dan mogen die clubs er best wat voor terug eisen. Dan hadden ze vanaf het begin al meteen het kunstgras moeten verbieden.

14:45
Kunstgrasclubs stellen eisen: ‘Identiek veld, zelfde bal, overal open dak’

22 september om 15:06
0

Volgensmij bedoelt hij met een identiek veld identieke afmetingen, want een exact dezelfde grasmat krijg je nooit, waar dat met de afmetingen natuurlijk wel kan. Dat vind in wel een nobel streven.

14:45
Kunstgrasclubs stellen eisen: ‘Identiek veld, zelfde bal, overal open dak’

22 september om 15:00
1

Meer tv-gelden slaat ook nergens op. Kunstgras is goedkoper, dus zij hebben nu al een aantal jaar kunnen besparen daarop t.o.v. natuurgras clubs. Daarnaast moet kunstgras gewoon definitief verwijderd worden uit de voetbal op het hoogste niveau. Het verpest A. het niveau, B. meer blessures en C. neemt het alle charmes van het voetbal weg. Hoe sneller hoe beter en voeren ze dat door, voer dan ook meteen een video referee door voor vast. De uitslagen van die "tests" kun je van te voren al invullen lijkt mij: succesvol.

14:45
Kunstgrasclubs stellen eisen: ‘Identiek veld, zelfde bal, overal open dak’

22 september om 14:58
1

Ik vind het allemaal prima. Maar dat worden dan kleine velden gezien excelsior het kleinste veld heeft en uitbreiding daar niet echt mogelijk is vanwege tribunes. Kortom hoe wil meneer laros dat bereiken? Al zou het wellicht europees gezien wel handig zijn met kleinste afmeting te spelen omdat je dan compacter kan verdedigen. Ik heb liever ook het dak Open bij mijn club. Vind het dan meer voetbal sfeer!

14:45
Kunstgrasclubs stellen eisen: ‘Identiek veld, zelfde bal, overal open dak’

22 september om 14:57
1

Ik vind het niet te geloven dat het toegestaan wordt dat ajax en feyenoord met een andere bal spelen. Dit is toch ook competitievervalsing maar hier hoor je niemand over.

14:15
Real Madrid is Marcelo wekenlang kwijt met hamstringblessure

22 september om 14:53
1

Vervelend zeg.
Maar doe eens gek en zet Bale op die plek gaan we zien !!! :) (ps ik meen het ook nog!)

14:32
Keizer kritisch op media: ‘Je kunt niet zomaar over de situatie-Nouri stappen’

22 september om 14:29
1

Lees ik hier de teksten van een trainer die de zaak niet zo goed onder controle heeft? Ajax legt gewoon slecht voetbal op de (plastic)mat, en Keizer is daar debet aan. En zijn wissels zijn ook een bron van ergernis, zoals het constant laten staan van Younes. En waarom Neres niet meer vertrouwen geven?

14:32
Keizer kritisch op media: ‘Je kunt niet zomaar over de situatie-Nouri stappen’

22 september om 14:28
1

lekker makkelijk als trainer die nergens gepresteerd hebt.
en dan afschuiven op die arme jongen dat het daar misschien door komt,
ga lekker een amateur team trainen en niet het grote ajax
nouri hoop dat je weer wakker word jonge

14:32
Keizer kritisch op media: ‘Je kunt niet zomaar over de situatie-Nouri stappen’

22 september om 14:28
1

Helemaal mee eens. Tijdens de wedstrijd kan ik me alleen niet voorstellen dat je daaraan denkt.. met alle respect. Voetbal zie ik zelf altijd als dè afleiding van wat er voor de rest speelt in je leven. Daarvoor en daarna zal iedereen bij Ajax het er zeker moeilijk bij hebben. Toch vind ik dat Keizer het wel als een excuus gebruikt nu. Erg laag.

13:45
De Boer krijgt steun van ex-pupil: ‘Hij had meer tijd moeten krijgen’

22 september om 14:04
1

Ik denk dat palace de volgende 3 wedstrijden allemaal gaat verliezen word hodgson dan ook ontslagen?

13:13
Cocu baalt van wisselvalligheid: ‘Iedereen weet dat hij goed kan voetballen’

22 september om 13:58
1

Cocu moet eens keer zelf in de spiegel kijken. Welke speler heeft hij beter gemaakt? Hij heeft totaal geen visie. Er zit totaal geen lijn in zijn spel. De ene keer speelt Perreiro op 10 de andere keer weer rechtshalf. Als Cocu nou een vaste systeem aanhoudt, dan zou dit voor veel spelers vaste patronen betekenen. Nu lijkt het wel allemaal loslopend zand.

13:28
‘Sinds mijn komst naar Ajax heb ik nog geen prijs gepakt, dat prikkelt me’

22 september om 13:50
1

Iedereen heeft het over de slechte seizoensstart van Psv, maar buiten de uitschakeling in de Europa League, is de seizoensstart van PSV niet eens zo slecht en veel beter als die van Ajax en dat zeg ik als Ajacied.

De seizoensstart van Ajax is vele malen slechter:

- Uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League over 2 wedstrijden, door OGC Nice. Opzicht geen drama, want Nice is wel een goed elftal van een goed niveau.
- Uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League over 2 wedstrijden, door Rosenborg. Dat was wel echt een schande, want als Ajacied had ik verwacht dat we Rosenborg wel zouden uitschakelen en nee, dat heeft niets met arrogantie te maken bij de Ajacieden. Ajax is ook gewoon beter als Rosenborg en dat moest Ajax gewoon kunnen overleven.
- In de Eredivisie punten laten liggen tegen Heracles Almelo (verloren) en ADO Den Haag (gelijkspel).
- Het voetbal is niet best en Keizer lijkt te spelers ook totaal niet te kunnen inspireren en motiveren.
- Ook maakt Keizer rare keuzes wat betreft opstellingen, tactieken en wissels.
- Zondag speelt Ajax thuis in de Arena tegen Vitesse en ik moet zeggen dat ik er als Ajacied geen goed gevoel bij heb en ik denk dat Ajax punten zal gaan verspelen, ondanks dat Ajax thuis speelt.

Ik heb dit de afgelopen weken al meerdere malen aangegeven, maar ik heb als Ajacied een beetje het gevoel dat Ajax voor spek en bonen meespeelt, dit seizoen. Europees zijn ze uitgeschakeld, kampioen zie ik ze niet worden dit seizoen.

Heb de aanstelling van Keizer sowieso al nooit begrepen en het zal mij niets verbazen als hij over een tijdje ontslagen zal zijn en hopelijk gebeurd dat nog (ruim) voor de winterstop en dan zou ik proberen om van Gaal te polsen om dit seizoen af te maken als trainer van Ajax en dan zou ik ook alvast naar een trainer voor volgend seizoen kijken en dan zie ik graag iemand als ten Hag, Puel of Tuchel komen.

Ook moet er buiten het veld bij Ajax even een grote schoonmaak gehouden worden. Spijkerman en Bergkamp hebben teveel macht, terwijl ze naar mijn mening niet eens van waarde zijn. Eerder beschadigend en over de rol van van der Sar heb ik ook mijn twijfels en Overmars krijgt dan wel vaak kritiek (ook van mij), maar volgens mij wordt er ook veel tegengehouden op het gebied van transfers door de mensen boven Overmars, terwijl Overmars wel graag wilt en die mensen boven Overmars, mogen van mij ook wel weg.

Cruijff gaf jaren terug aan dat hij graag allemaal oud-spelers van Ajax, bij Ajax wilde hebben. Net als bij Bayern Mã¼nchen en ik bedoel van allemaal leuk en aardig dat Ajax met Winter, Reiziger, van der Sar, Bergkamp, Overmars, etc. allemaal oud-spelers heeft rondlopen, maar bij Bayern zitten ze allemaal op 1 lijn, terwijl de meeste oud-voetballers bij Ajax op alle lijnen lijken te zitten, behalve op de zelfde.

13:28
‘Sinds mijn komst naar Ajax heb ik nog geen prijs gepakt, dat prikkelt me’

22 september om 13:36
1

Onbegrijpelijk dat Keizer Viergever niet op linksback zet. Daar heeft hij vorig seizoen hele goede wedstrijden gespeeld. Met de Ligt en Wöber is het centrum toch ingevuld. Nu nog een goede rechtsback!

13:28
‘Sinds mijn komst naar Ajax heb ik nog geen prijs gepakt, dat prikkelt me’

22 september om 13:35
1

Nu ze ervoor gekozen hebben moeten ze Keizer ook maar de rest van het seizoen de kans geven.
Blijf het jammer vinden dat Bosz weg is, was wel benieuwd naar wat hij met het team had kunnen doen na nog een jaar. Ik denk ook dat Bosz beter in staat was geweest om echte versterkingen te eisen dan Keizer, hij heeft toch een stuk meer gewicht, zeker na dat exceptionele jaar in de EL. En als je dan ziet hoe hij het nu bij Dortmund doet...

13:28
‘Sinds mijn komst naar Ajax heb ik nog geen prijs gepakt, dat prikkelt me’

22 september om 13:33
1

Hahaha die poll, als Ajax dit jaar de dubbel pakt onder Keijzer. Tuurlijk pakken ze de dubbel niet. Ze spelen als een stelletje natte kranten en het lijkt er niet op dat ze dit zo 123 kunnen veranderen. Daar komt bij dat Feyenoord op dit moment gewoon een stuk verder is, en een uitgebalanceerde selectie hebben op Diks na. Maar ik kan niet wachten tot Schone weer is zijn volgende intervieuw geeft over dat hij er zo heilig van overtuigd is dat ze kampioen worden.

10:26
Pjanic sneert in aanloop naar ‘Derby della Mole’: ‘Dat bedrag is hij niet waard’

22 september om 13:31
0

Ik hoop dat belotti Juventus morgen vernederd. En 1-0 de mooiste overwinning? Haha dat is best wel triest voor zo'n grote club als Juventus. Als Juventus zijnde hoor je altijd op de aanval te spelen en zo veel mogelijk te scoren. Neem een voorbeeld aan Napoli zou ik zeggen

12:38
Wooter ziet ‘toplichting’ in jeugdopleiding Ajax: ‘We moeten ze verder uitdagen’

22 september om 13:26
1

Vijf jaar terug waren de huidige spelers van Ajax de toplichting. Dus waarom er zo enthousiast hierover gedaan zou moeten worden is mij een raadsel. Er wordt gedaan alsof de selectie vol zit met spelers van het niveau Messi/Ronaldo, met dat zelf benoemde toplichting.

13:13
Cocu baalt van wisselvalligheid: ‘Iedereen weet dat hij goed kan voetballen’

22 september om 13:23
1

Na gisteren zou ik altijd spelen met Maher in de basis ten koste van juist Pereiro

12:38
Wooter ziet ‘toplichting’ in jeugdopleiding Ajax: ‘We moeten ze verder uitdagen’

22 september om 13:18
0

Ik hoor alle trainers van Bvo's eigenlijk altijd zeggen dat er een top lichting aankomt? Trainers zeggen nooit " De generatie die er nu aankomt kan er eigenlijk geen klap van"
Eerst zien dan geloven, je kan nog zo'n veelbelovend talent zijn maar of het ooit echt tot een doorbraak kom en dat de international top gehaald gaat worden is vers twee.

12:38
Wooter ziet ‘toplichting’ in jeugdopleiding Ajax: ‘We moeten ze verder uitdagen’

22 september om 13:14
0

"Een lichting hoger" Wat een onzin, als dat zo was zaten beide teams niet bij elkaar in het bekertoernooi.

12:38
Wooter ziet ‘toplichting’ in jeugdopleiding Ajax: ‘We moeten ze verder uitdagen’

22 september om 12:59
1

Ik hoor bij Ajax al jaren dat de lichting onder de 16 zo goed is. En als we 3 jaar verder zijn dan is het alweer de lichting onder de 16 die zo goed is. Tot nu toe breken er echter maar weinig echte talenten door.

12:38
Wooter ziet ‘toplichting’ in jeugdopleiding Ajax: ‘We moeten ze verder uitdagen’

22 september om 12:49
1

Zo zo, alweer een toplichting bij Ajax. Als Ajax over vijf jaar de CL niet wint weet ik het ook niet meer.

Wellicht dat ze bij Ajax zelf het goede voorbeeld moeten geven en het gewoon over een lichting moeten hebben, kan het later ook niet tegenvallen.

12:25
Ster van RB Leipzig doet zaakwaarnemer Ferrari cadeau: ‘Hij heeft het verdiend’

22 september om 12:38
1

Prachtig gebaar. Het haalt de media omdat het helemaal niet vanzelfsprekend is tegenwoordig.. :)

*tikt www.nationalevacaturebank.nl in op zoek naar een baan als zaakwaarnemer* :f

10:42
Berghuis relativeert oorwassing tegen City: ‘Zij verloren met 0-6, wij met 0-4’

22 september om 12:37
1

Wel apart die reacties hier. Vooraf riep iedereen al dat Feyenoord kansloos was tegen Man City. Maar als Berghuis dan in andere woorden hetzelfde zegt, moet hij zich volgens velen schamen. Apart.

12:25
Ster van RB Leipzig doet zaakwaarnemer Ferrari cadeau: ‘Hij heeft het verdiend’

22 september om 12:32
1

Prima toch, iedereen mag zelf weten wat hij/zij met z'n geld doet.

12:00
In de wandelgangen: Transfer Diego Costa is slecht nieuws voor Man United

22 september om 12:31
1

Wat zou Paris Saint Germain moeten met Sanchez? Als Cavani blijft dan heb je Neymar, Mpabbé, Cavani, Draxler, Di Maria, Lucas en dan Sanchez voor 3 posities :-/

12:25
Ster van RB Leipzig doet zaakwaarnemer Ferrari cadeau: ‘Hij heeft het verdiend’

22 september om 12:28
1

Erg mooi gebaar naar z'n zaakwaarnemer. Zou Raiola nu azen om zaakwaarnemer van Forsberg te worden, misschien dat hij dan ook een Ferrari krijgt?😋

11:45
NEC haalt speler met CL-ervaring binnen: ‘Hij brengt snelheid en diepgang’

22 september om 12:21
1

Moet dit dan verlosser zijn? Paniek-'aankoop' lijkt me.

Steeds meer Roda-taferelen in Nijmegen . Lijkt me niet de basis voor constructief beleid en al helemaal niet de basis om weer een structurele eredivisionist te worden.

11:20
Bazoer keert terug: 'Daarom hebben we hem twee periodes niet uitgenodigd’

22 september om 12:13
1

Mogelijk sluiten ook Matthijs de Ligt, Timothy Fosu-Mensah en Donny van de Beek nog aan bij Jong Oranje. “het liefst zie ik ze niet en krijgen deze mannen speelminuten bij het ‘grote’ Oranje.
Lees meer op www.voetbalzone.nl

Nou het liefst zie ik ze (nog) niet bij het grote Oranje.
Laten ze rijpen en "ervaring" opdoen in het "kleine" (jong) Oranje.

Of gooi de kwalificatie overboord en ga met het grote Oranje een nieuw team bouwen, dan zou ik zeggen: "ja doe maar", maar dan moeten we ook geen Robben, van Persie en Sneider meer uitnodigen

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren