Laatste discussies op het voetbalnieuws

11:27
‘Messi steekt zijn vinger in het gezicht van de scheids en wordt niet gestraft’

19 maart om 13:24
0

Eindelijk iemand die messi bij dit onderwerp durft te betrekken. In de champions league al met een duik tegen rudiger waardoor rudiger rood kreeg en alleen maar kaart gebaren maken. Maarja omdat mensen zeggen dat die van een andere planeet is en de beste ooit komt hij er altijd mee weg. Nu zullen de messi fanboys me wel aanvallen maar kom maar opm

10:00
Laatste kans voor Messi: ‘Als we nu niet winnen, kunnen we enkel opgeven’

19 maart om 13:13
0

Dit Argentinië maakt geen schijn van kans. Ze konden zich met moeite kwalificeren.

13:00
De Ligt: ‘De jongens maakten er grapjes over, het is ook gedurfd van Ten Hag’

19 maart om 13:08
1

Ik vind het maar een slechte ontwikkeling. Eerst vertrokken spelers bij Ajax rond hun 24ste. Daarna werd het steeds jonger, bijvoorbeeld Eriksen op zijn 21ste(?). En nu heb je een speler waarvan verwacht wordt dat hij al op zijn 19e vertrekt.

Alles wordt steeds jonger en jonger zoals de aanvoerder. Zo kun je toch nooit groeien?

11:27
‘Messi steekt zijn vinger in het gezicht van de scheids en wordt niet gestraft’

19 maart om 13:05
0

Natuurlijk is het zo dat bij Messi minder snel een rode kaart wordt gegeven. Messi wordt over het algemeen gezien als het heilig jongetje, terwijl hij toch soms vieze trekjes heeft. Vaak zat met zijn kaarttrek gebaren naar de scheidsrechter. Andere spelers, waaronder Verrati, krijgen daardoor sneller geel omdat ze de schijn bij voorbaat tegen hebben. Bij Messi is dat anders, zat mensen die al zijn acties goed praten, want oh die Messi wat een fenomeen andere planeet en weet ik veel wat voor andere termen.

09:46
Blind aan de slag bij Ajax: ‘We moeten er ook niet meer van maken’

19 maart om 12:59
0

Blind faalde als trainer, als technisch directeur en als bondscoach en stak in de tussentijd ook nog even een mes in de rug van Cruijff en de Ajax supporters. Dus laten we hem maar in de RvC zetten van Ajax. Toont weer aan dat die engnekken achter de schermen bij Ajax zoals Henni Heinrigs weer bezig zijn met hun smerige spelletjes.

12:44
Van Persie houdt deur naar Oranje op een kier: ‘Je weet nooit hoe het loopt’

19 maart om 12:56
1

Deze man kan van mij part nog opgeroepen worden. Waarschijnlijk niet meer voor in de basis, maar als invaller kan hij zeker van waarde zijn. Voetbalt nog ontzettend makkelijk en is het scoren niet verleert. Bovendien wordt de tegenstander banger van een internationaal gewaardeerde speler als Van Persie die erin komt dan een Wout Weghorst. Daarnaast kan Van Persie buiten het veld ook zeker van waarde zijn, zoals hij dat nu ook goed doet bij Feyenoord.

12:30
‘United-spelers boos en verbijsterd over ‘pestgedrag’ Mourinho’

19 maart om 12:42
1

Mourinho probeert hetzelfde spelletje te spelen wat hij bij Real deed. Iedereen in een kwaad daglicht proberen te stellen behalve hijzelf. Dat betekend dat hij er met de pet naar toe gooit en op een oprotpremie van 20m wacht.

12:30
‘United-spelers boos en verbijsterd over ‘pestgedrag’ Mourinho’

19 maart om 12:41
1

Shaw mag blij zijn dat hij überhaupt heeft gespeeld. Met zo'n buik had ik hem niet eens het stadion in gelaten laat staan een wedstrijd laten spelen

12:30
‘United-spelers boos en verbijsterd over ‘pestgedrag’ Mourinho’

19 maart om 12:38
1

Die gast is gewoon duidelijk bezig met een weg naar de uitgang graven voor zichzelf.
Ik hoop dat hij na Manchester ook geen andere werkgever zal vinden, tenminste niet hier in europa.
Laat hem lekker in China of ergens in Dubai een ploeg gaan coachen, want ik ben hem, zijn speelstijl en ook nog eens zijn arrogante houding meer dan zat.

Zou me niet eens verbazen als hij een ontslagpremie van 40 miljoen in zijn contract heeft staan.

12:30
‘United-spelers boos en verbijsterd over ‘pestgedrag’ Mourinho’

19 maart om 12:34
1

Ik denk dat United er oprecht beter aan doet om 80 miljoen te gebruiken om Mourinho weg te krijgen dan een nieuwe LB. Een coach als Ancelotti of Blanc kan een zakelijk maar aantrekkelijk spelende ploeg maken van dit team.

Ben zelf erg voorstander van 442

de gea
valencia bailley aankoop shaw
Lingard/mata pogba Matic sanchez/rashford/martial
Rashford/martial/sanchez lukaku.

12:30
‘United-spelers boos en verbijsterd over ‘pestgedrag’ Mourinho’

19 maart om 12:33
1

Wat mij betreft pikt Arsenal Shaw meteen op.

Ik kan iedereen trouwens aanraden de volledige versie van Mourinho's persconferentie te bekijken. Die man is het helemaal kwijt lijkt wel. Wat een teksten dat daaruit komen... Hij pleit zichzelf volledig vrij van alle slechte resultaten en het ligt in de verste verte niet aan zijn manier van werken, maar enkel en alleen aan de spelers en de club Man Utd. Wel logisch ook, want hij zit natuurlijk richting het einde van zijn tht bij een club. Hopelijk gaat die man lekker een nationaal elftal trainen hierna, zien we hem ook minder vaak op tv.

12:00
In de wandelgangen: Mourinho wil zich met tachtig miljoen bij Chelsea melden

19 maart om 12:29
1

"josé Mourinho heeft tot nu toe moeite om het beste uit de jonge Fransman (=anthony Martial) te krijgen".
Dat zou impliceren dat 'onze José' dat wél lukt bij anderen hahaha
Ik zie zeker 8 v/d 11 gewoon beneden niveau spelen, heb ik het nog niet eens over de teamprestatie.
De leiding v/d club is hier echter de falende factor ... die hadden Mourinho nóót moeten aanstellen en verzuimen het nu om er afscheid van te nemen!

12:14
‘Het is niet zo dat we eindelijk kunnen verdedigen omdat we Virgil hebben’

19 maart om 12:28
1

Natuurlijk zegt Klopp dit, want anders zou hij huidige spelers in diskrediet brengen en dat moet hij voorkomen. Echter is het overduidelijk dat Van Dijk de verdediging flink verbetert. Dat is wat anders dan dat hij alle defensieve problemen oplost, maar hij is een flinke stap in de goede richting.

"met Van Dijk in het elftal krijgt Liverpool gemiddeld 0,86 doelpunt per wedstrijd tegen, terwijl het gemiddelde eerst op 1,17 lag."

Deze statistiek is eigenlijk nog beter, want het aantal tegendoelpunten exclusief penalty's is in wedstrijden met Van Dijk 0.5 t.o.v. 1.0 zonder Van Dijk. Verder nog wat statistieken sinds Van Dijk er is:
- Grote kansen voor de tegenstander gedaald van 1.4 naar 0.8.
- Schoten van de tegenstander gedaald van 7.5 naar 6.0
- Schoten binnen de 16 gedaald van 4.7 naar 3.7
- Kopballen tegenstander gedaald van 1.5 naar 1.1

De statistieken onderbouwen wat verder ook duidelijk te zien is in de wedstrijden van Liverpool. Namelijk dat de gehele verdediging beter staat. Karius, Matip/lovren, Robertson en Gomez/taa profiteren allemaal van de aanwezigheid van Van Dijk.

10:26
PSV moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor: ‘Traject is opgestart’

19 maart om 12:26
1

Het komt zelden voor dat een sponsor na 2 jaar al terug treedt. Vast niet geworden wat ze verwachtten.

12:14
‘Het is niet zo dat we eindelijk kunnen verdedigen omdat we Virgil hebben’

19 maart om 12:25
1

Wat een wereld van verschil sinds de komst van Van Dijk. Individueel wint hij al zijn duels en hij is goed aan de bal. Raakt zelden in paniek en straalt autoriteit uit. Als ze een sterke verdediger kopen en een degelijke rechtsback, zie ik ze wel een kampioenstroffee winnen.

12:00
In de wandelgangen: Mourinho wil zich met tachtig miljoen bij Chelsea melden

19 maart om 12:19
0

Dario Gol en Don Balon (en nog enkele) zijn zo slecht dat er een nieuwe rubriek voor gemaakt moet worden met andere opgemaakte verzinsels met 0.0 waarheidsgehalte. Het is niet eens wandelgangen waardig.

10:00
Laatste kans voor Messi: ‘Als we nu niet winnen, kunnen we enkel opgeven’

19 maart om 12:18
1

Messi mag van mij het WK winnen, puur om Messi, Italie is er toch niet bij en Belgie gaat sowieso niks presteren.

10:40
De Boer: ‘Na vier weken mag je toch eisen dat hij gemotiveerd is?’

19 maart om 12:17
1

Jammer dat Marton Olsen de Boer en zijn broer niet verbannen had naar het tweede voor onbepaalde tijd nadat ze weigerden om op te dagen bij Ajax en aan werkweigering deden.

11:43
‘Het maakt verschil of Weghorst oefent tegen Van Eijden of De Vrij of Van Dijk'

19 maart om 12:08
1

Als je nu kwalitatief wat minderen selecteert, maar die wel strijd tonen. Dan gaan de kwalitatief betere spelers misschien ook eens wat harder werken. Je zien het bij iedere club in de eredivisie, van PSV tot FC Twente, overal lopen de beste spelers er regelmatig de kantjes er vanaf...

10:26
PSV moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor: ‘Traject is opgestart’

19 maart om 12:00
0

Misschien dat ik het verkeerd lees, maar volgend seizoen begint toch in 2018? Hoe kan Energie Direct er dan tot 1 juli 2019 op staan maar vanaf volgend seizoen niet meer op de borst van het shirt staan? Dan moeten ze toch vanaf juli 2018 op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

11:27
‘Messi steekt zijn vinger in het gezicht van de scheids en wordt niet gestraft’

19 maart om 11:44
1

Hij heefy wel gelijk met dat scheidsrechters toleranter kunnen zijn. Ikzelf kon mijn emoties soms niet onder bedwang houden en dat bij amateur voetbal! Laatstaan bij zo"n topwedstrijd in de champions league!

11:27
‘Messi steekt zijn vinger in het gezicht van de scheids en wordt niet gestraft’

19 maart om 11:33
1

Het is inderdaad zo dat er vaak niet consequent wordt opgetreden voor zo een zaken. Ze zouden gerust meteen geel mogen trekken bij het belagen van de arbiter, en enkel de kapitein zou mogen discussiëren met de scheids. Er is heel weinig respect voor de scheids, terwijl je ziet dat dit in Amerikaanse sporten toch helemaal anders is. Een scheids kan eigenlijk alleen maar slecht doen. Als hij goed fluit, hecht men er weinig waarde aan. Maar als hij 1 fout maakt, wordt hij met de grond gelijk gemaakt.

Daarbij had Veratti wel beter Suarez aangekaart om het verschil te maken met zijn gele kaart. Als je ziet welke verwensingen, wegwerpgebaren, ... hij allemaal mag doen zonder ervoor gestraft te worden.

10:40
De Boer: ‘Na vier weken mag je toch eisen dat hij gemotiveerd is?’

19 maart om 11:32
1

Blunder van ten Hag om Younes in te laten vallen. Foute reactie van Younes door niet in te vallen, je geeft de trainer zo eigenlijk geen andere keus dan hem buiten de selectie te laten. Er valt dus voor beide standpunten wel wat te zeggen.

09:28
‘Heb ongelooflijk veel vertrouwen in Kluivert, maar hij brengt het team meer’

19 maart om 11:32
1

Ik hoop dat het kind van 150 miljoen wel zo hard op zijn bek gaat en hoop dat het met koeman ook niks wordt trainer van niks

10:26
PSV moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor: ‘Traject is opgestart’

19 maart om 11:30
0

Ergens heb ik mijn hoop op unibet gevestigd. Zeker met het oog op de opening van de gokmarkt en de aanwezige Wi-Fi mogelijkheden lijkt het voor mij dat hier een goede basis ligt voor een mooie samenwerking met volop activaties

08:06
‘Op zeker opteert Ziyech, na al zijn negatieve ervaringen, voor een transfer’

19 maart om 11:28
0

Ach hij is een goede speler,maar iedereen doet op tv net of hij een speler is van extreme wereldklasse en dat is hij gewoon niet,hij had zoveel beter geweest als hij zelf eens beter kon inschatten wanneer je wel die mooie lastige bal moet geven en wanneer niet.
Hij is namelijk ook kampioen nutteloze schoten en kampioen balverlies,ja hij is een van de beste spelers op de nederlandse velden maar dat zegt tegenwoordig helemaal niks meer.
Ik vind zijn werklust en techniek geweldig maar er zitten zoveel slordigheden in zijn spel dat het voor de echte top gewoon tekortkomingen zijn en ik zie hem hem buiten de buitenlandse subtop niet veel verder komen.

10:40
De Boer: ‘Na vier weken mag je toch eisen dat hij gemotiveerd is?’

19 maart om 11:26
1

Hieruit blijkt maart weer dat Franks grote manko als trainer is dat ook hij geen goede people manager is. Beloning of niet, Younes’ plicht of niet; allemaal irrelevante vragen. De enige vraag die ertoe doet is schiet je er als team iets mee op om een speler als Younes als een pupil in de laatste minuut op te laten draven? Het antwoord is imo duidelijk nee, dus een blunder van Ten Hag. Nu mis je een buitenspeler waar je nog best wat aan had en voor wat? Om nog iets te forceren in blessuretijd bij een 3-1 voorsprong? Ten Hag zou een standje moeten krijgen, ongeacht of Younes een verwend nest is of niet. Dat soort sentiment telt niet op dit niveau.

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren