'De Boer heeft het zelf gezegd, dus daar maak ik mij niet druk om'

Zaterdag, 27 augustus 2011 om 13:47

Kenneth Vermeer bleef vrijdag in de vierde wedstrijd van het seizoen opnieuw ongeslagen met Ajax, maar opnieuw lukte het niet de nul te houden. De 25-jarige doelman incasseerde tegengoals tegen De Graafschap, sc Heerenveen, Vitesse (allen één) en VVV-Venlo (twee). Hij weet ook dat Ajax bezig is met Jasper Cillessen, een deal die na het weekend wellicht bekendgemaakt wordt. Toch maakt Vermeer zich geen zorgen over zijn eigen hachje in Amsterdam.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ik denk dat Kenneth Vermeer dit seizoen alle wedstrijden van Ajax keept, mits hij niet geblesseerd raakt


Gerelateerd

58 reacties (laatste reactie door Umfoufou)

al 8x op rij de 0 niet houden geeft een keeper niet veel vertrouwen, echter kon hij er gister niets aan doen door die amateuristische fout van vertonghen

28 augustus 2011 om 10:54

Als je kijkt welke wedstrijden dat waren is dat ook niet zo raar...
Volgens mij zit daar ook 2x Twente bij (sowieso minimaal1x) en dan is het geen schande...
Daarnaast heeft hij in de wedstrijd tegen Heerenveen een fout gemaakt en was hij ook schuldbewust.
Maar soms kan je een wereld wedstrijd keepen, maar toch niet de 0 houden, zoals tegen NEC en op zijn fout bij Heerenveen na. En over Vitesse zeg ik maar helemaal niets. Als Vertonghen niet zo een belachelijke actie uithaalde, had je er niemand over gehoord! En ik denk dat Vermeer juist het vertrouwen geniet, ondanks dat hij inderdaad zelden de 0 houdt! Maar goed ik zeg dan ook maar, welke spits haalt 100% uit zijn kansen in een wedstrijd..

Ajax moet gewoon Gentenaar halen en deze man het vertrouwen geven ook gisteren pakte hij weer met een geweldige reflex die bal uit de hoek na een vrije trap. Hij moet alleen wat meer uitstraling krijgen maar dat kan nog wel komen.

27 augustus 2011 om 14:50

Mja... Ik vind Gentenaar te duur voor een bankrol, daarbij kan hij ook niet meer groeien en brengt hij alleen ervaring in ruil daarvoor mee.
Ik snap dan ook niet dat Ajax keepers als Vorm, Romero en Tyton heeft laten lopen. Uitgerekend dit seizoen had Ajax een goede 2e keeper nodig en dit seizoen waren 3 topkeepers in de uitverkoop, maar Ajax haalde hun niet.

Misschien kunnen ze beter Hildebrand halen, want die is transfervrij en zal wel eerder naar Ajax dan (met alle respect) SC Heerenveen gaan.

27 augustus 2011 om 15:05

hildebrand?? Denk je niet dat die veel meer salaris vangt dan getenaar? waardoor die gewoon net zo duur word , zo niet nog duurder !

vorm: talent ja maar de absolute topper zie ik niet in hem.
tyton: dat moeten we nog maar eens gaan bekijken bij psv, wanneer een keeper een goed seizoen heeft dat maakt hem nog geen topkeeper,
Romero: daar moet ik gewoon om lache\n, hem zeker niet goed gevolgd bij az.

Vermeer is niet de wereldkeeper nee, maar is er nu niet beter voor handen.
cillesen maakt opeens een hoop fouten dus kan het stokje ook niet overnemen.
ajax dacht we hebben de opvolger in huis, dat blijkt niet zo te zijn!! maarja slapen en het ajaxbestuur-technischestaf dat weten we nu wel.

Al vind ik de 5 tegengoals dit seizoen niet alleemaal aan vermeer te verwijtenn.
De achterhoede slaapt elke wedstrijd, alderweireld,blind,boillesen ze lijken nog niet wakker te zijn geworden van hun vakantie!!

27 augustus 2011 om 15:20

Eerlijk gezegd denk ik dat niet nee, want anders kan SC Heerenveen hem helemaal niet betalen.

Vorm en Tyton: Ajax heeft maar een 2e keeper nodig he en persoonlijk schat ik Vorm iets hoger in dan Vermeer en Tyton zelfde.

Romero: die heb jij zelf niet gevolgd, hij heeft een aantal matige wedstrijden gekeept, maar jij vergeet de goede, dat wil je alleen niet zien. Kijk maar is naar het Argentijns elftal waar die altijd heerlijk keept.

Ik vind dat je reactie noch kant noch wal raakt. Wat voor keepers moet Ajax volgens jou halen dan? Stekelenburg was van een wereldniveau en bleef lang bij Ajax, maar zo een keeper ga je niet meer zovaak zien in de Eredivisie.

Bovenstaande keepers waren zeker goed genoeg voor minstens 2e keeper en misschien ook wel voor de 1e positie.

Wat wil jij dan? Wil jij Verhoeven als 2e doelman, lekker bezig.

Denk even na voordat je reageert.

Tuurlijk blijft hij eerste keeper en een Cilessen zal dat niet meteen veranderen. Ajax kan beter een langere en oudere 2de keeper kopen, want Cilessen is gewoon ook aan de kleine kant.

27 augustus 2011 om 14:48

Dan hoop ik niet dat je hiermee Gentenaar bedoelt, aangezien Dennis nog veel kleiner is.. Zo klein is Cillessen trouwens niet hoor, sowieso groter dan Vermeer. ;-)

ON: Ik denk dat Vermeer dit seizoen nog wel eerste keeper zal zijn (wanneer Cillessen komt), maar ik denk ook dat het na dit seizoen ook in één klap voorbij is.

Ach Vermeer heeft zeker nog niet het niveau van Stekelenburg, maar is gewoon een goede keeper. Gisteren ook weer geweldige reflexen. En dat tegendoelpunt was niet zijn fout !

Hij heeft de pech, dat hij een geweldige keeper voor hem had en daarmee gaan ze altijd vergelijken.

De komst van Cillissen lijkt door te gaan. Maar hij is een jonge keeper, die ook nog de nodige foutjes maakt. Lata hem dit seizoen eerst maar eens wennen aan de club, trainingsmethode en de selectie. Vanaf volgend seizoen kan hij pas serieus concurrentie voor Vermeer vormen !!

Ajax had een keeper die het verschil kon maken, die hebben ze nu met Vermeer niet meer. Modale keeper.

27 augustus 2011 om 13:55

Volgens mij begrijp jij de definitie van een modale keeper niet. Modaal betekent gemiddeld, volgens mij is Vermeer wel meer dan dat. Hij kan goed meevoetballen en is daarnaast ook een geweldige lijnkeeper. Maar goed je wilt weer is goedkoop scoren.

27 augustus 2011 om 13:57

PSV supporters moet je niet serieus nemen als het over keepers gaat, die moeten het doen met clowns als Isaksson en Cassio Ramos

27 augustus 2011 om 13:57

@apostel:

Jij hoeft mij niet uit te leggen wat de definitie van modaal is. Dat weet ik zelf ook wel, wijsneus.

Ik vind Vermeer geen bovengemiddeld getalenteerde keeper. Hij is van het niveau Isaksson. Vermeer is geen topper en dat wordt hij ook niet.

27 augustus 2011 om 14:06

Als je weet wat modaal betekend, hoe kan je dan Vermeer een modale keeper noemen? Kijk de laatste wedstrijden maar terug, ook van vorig seizoen, daar redt hij Ajax meerdere malen. En ja hij maakt wel een een foutje, maar dat is incidenteel. Komt ook mede uit het feit dat hij de afgelopen jaren weinig wedstrijden heeft gespeeld.

27 augustus 2011 om 14:09

@ aapie

Als jij vermeer een modale keeper vind en niets beter dan isaksson dan moet je echt je psv-bril afzetten of heb je vorig seizoen tijdens zijn terugkeer de nederlandse competitie hebt gevolgd, maar deze 'modale' keeper had een meer dan behoorlijk aandeel in de inhaalrace van ajax!

27 augustus 2011 om 14:10

@apostel:

Dat hij Ajax meerdere malen redt maakt hem geen buitengewone keeper. Elke keeper in de Eredivisie redt zijn ploeg, want elke keeper pakt ballen en voorkomt doelpunten.

Het gaat erom dat Vermeer geen man is die, als je hem een heel seizoen laat staan, bovengemiddeld meer onhoudbare ballen pakt dan de rest van de Eredivisie-keepers. Dat kan Isaksson ook niet. Mannen als Gomes en Stekelenburg konden dat wel. Daarom waren dat ook mannen die prijzen voor je konden pakken. Vermeer is niet zo'n keeper.

Maar goed. Ik krijg de Ajacieden hier op deze site toch niet overtuigd. Als ik bepaalde jongens hier moet geloven, en ik noem geen namen, dan is elke Ajacied een potentiele wereldtopper en gaan jullie dit jaar gemakkelijk de tweede ronde van de CL halen. Dus discussieren met sommige mensen hier is sowieso niet mogelijk.

27 augustus 2011 om 14:16

Isaksson mocht willen dat hij van het niveau Vermeer was...

27 augustus 2011 om 14:16

Hij redt Ajax dan wel heel erg vaak, gisteren pakte hij ook weer twee geweldige ballen, bij modale keepers waren dat doelpunten geweest. Daarnaast heeft hij nog nooit een heel seizoen gekeept, dus ja hij zal best wel een paar foutjes maken, dat in inherent aan een onervaren keeper. Wel zie je duidelijk dat hij barst van het talent. Je moet zo'n jongen gewoon de kans geven.

27 augustus 2011 om 15:35

Modaal is niet gemiddeld, modaal is de meest voorkomende...

OT: Vermeer is een erg goede keeper, die uiteraard nog niet van het kaliber Stekelenburg is, maar dat is geen enkele keeper in de Eredivisie. Geef Vermeer het vertrouwen, haal een oudere keeper als stand-in, en dan denk ik dat Vermeer gewoon een superkeeper kan worden...

27 augustus 2011 om 13:59

Aldus de Psv'er die het moet doen met Isaksson...

27 augustus 2011 om 14:03

@edo87:

Wat is het toch altijd voor kinderachtig gedoe dat PSV er dan meteen weer wordt bijgehaald. Dus omdat wij bij PSV ook een matige keeper hebben (hoewel we met Tyton gewoon een hele goede hebben nu trouwens) mag ik niets zeggen over de doelman van Ajax?

Wat is dat voor bullshit? Als je zo redeneert dan mag je als Ajacied of Psver ook nooit kritiek hebben op een speler van Barcelona. Want die hebben op elke positie een betere speler. Kinderachtig gedoe.

27 augustus 2011 om 14:41

Tyton heeft nog helemaal niets laten zien bij Psv dus om hem hem nou goed te noemen. Hij moet zich eerst bewijzen vriend! Gister heeft Vermeer ons gewoon 2 keer gered ik weet niet of je Ajax hebt gekeken? Tuurlijk mist hij nog genoeg aspecten om hem een topkeeper te noemen. Maar zoveel betere keepers zijn er niet dan Vermeer in de Nederlandse competitie. Vergeet ook niet dat hij nu pas echt 1e keeper is. Nu zal hij vertrouwen moeten tanken, rustig moeten blijven etc.

Tjongejonge wat was hij gister boos op Jan, en terrecht! Had Vermeer eindelijk de 0 kunnen houden verpest 1 of andere pipo het met een arrogante actie.

27 augustus 2011 om 16:11

@aapiepsv

Dat roep je over jezelf af als je deze wedstrijd niet hebt gezien.

Vermeer heeft 2 bijna zekere doelpunten voorkomen met reflexen die passen bij de absolute wereldtop en verre van modaal zijn.

Dat hij zich een aantal punten nog moet ontwikkelen is een feit maar hij valt niet inde categorie modaal. Ook eenabsoluut talent als di Geo maakt bij Manchester fouten die ik Vermeer nog niet heb zien maken.

Dat Vermeer nog niet op alle punten op het niveau van Steek zit is ook waar, alleen ik heb Vermeer regelmatig katachtige reddingen gemaakt waarvan ik me afvraag of Steek ze wel gehouden zou hebben.

Al met al is jouw reactie nogal denigrerend en dan is het nogal lachwekkend om een Psv-er commentaar te zien geven op Ajax. Ik denk dat alleen een FC Twente fan kan roepen dat zij (op dit moment!) een betere/ervarener keeper hebben staan.

27 augustus 2011 om 14:59

Ach man Vermeer is een uitstekende keeper met geweldige reflexen die zeker wel het verschil kan maken, alleen is ie onzeker bij hoge ballen en als ie met de bal onderdruk gezet word, maar dat is een kwestie van ervaring. Geloof me er is geen een keeper in de hele eredivisie beter als vermeer.

Hij had gisteren een paar geweldige reddingen. Een klasbak pur sang. Ajax moet hem gewoon de kans geven, al is het maar voor een half jaar. Je kan aan zijn manier van keepen zien dat hij over heel erg veel kwaliteiten beschikt. Hij kan meevoetballen, is een goede lijnkeeper gepaard met katachtige reflexen.

cillessen moeten ze niet halen die jongen moet gewoon altijd spelen en over 2 a 3 jaar een goede stap maken, vermeer keept tot nu toe goed en de goals die hij tegen krijgt, tja daar kun bij bijna elk doelpunt ook wel bij de verdedigers aankloppen net zo als vorige week tegen vvv en gister tegen vitesse! vermeer verdient het na jaren zo hard gewerkt te hebben.

Die tegengoal tegen Vitesse kon hij niks aan doen. Kansloze nonchalance van Vertonghen. Kan alleen niet ontkend worden dat Vermeer een onzekere indruk maakt. De twijfel zit wel degelijk in zijn kop.

Vermeer is gewoon goed genoeg voor Ajax, maar hij zal nooit de europese top bereiken.

27 augustus 2011 om 14:19

Vermeer kan ook wel europese top halen er zijn genoeg kleine keepers wie dat wel halen alleen Vermeer weet niet hoe die zijn reflexen met zijn lengte moet combineren zoals die afrikanen dat goed kunnen

Geweldige reflex gisteren op de kopbal van Kashia. Gewoon een goede keeper voor de Nederlandse top, alleen Michaylov vindt ik beter in Nederland.

Ajax heeft de afgelopen jaren de luxe-positie gehad met twee topkeepers, Stekelenburg en Vermeer. Keepers van Jong Oranje en Oranje. Toen Stekelenburg zijn plaats bij Ajax kwijtraakte onder Van Basten was de tweede keeper van Ajax, de eerste keeper van Oranje. Oftewel allebei goed genoeg voor Ajax en gewoon klasbakken.

Deze situatie wil Ajax dus herstellen, er moet nog een topkeeper bij. Zodat je altijd twee topkeepers hebt voor Nederlandse begrippen, daar win je immers titels mee (is gebleken afgelopen seizoen). Concurrentie houdt Vermeer ook scherp en een Cillisen kan nog genoeg leren als tweede keeper. Win-win situatie. Ik weet dat vele er anders over denken, maar Ajax wil gewoon 2 topkeepers zoals in de tijd Stekelenburg-vermeer.

ik vind Vermeer een minder dat Stekelenbrug dat is logisch, maar toch een goede keeper voor Ajax.
ik vind gewoon ook al Chilessen komt dat hij gewoon in de basis moet staan.
die tegen doelpunten die hij heeft in de competitie zeggen niet zo veel.
dat waren doelpunten die weinig meer om gingen.
bijvoorbeeld dat Ajax al ruim voor staat.
en dat tegen doelpunt van gister lag niet aan hem. maar aan de fout van Verthongen die balverlies leide...

Zal een leuke strijd worden tussen Cillissen en Vermeer, durf ook echt niet te zeggen wie die strijd gaat winnen.
Zijn beide redelijke keepers, beide geen geweldenaren, maar ze zijn ook nog jong en kunnen dus nog veel beter worden.

Ik kan dit echt niet volgen. Vermeer en Cillissen zijn beide goede jonge keepers, die neem je toch niet beiden in een team. Van een zet je dan de ontwikkeling stil. Die traint weliswaar gelijk op, maar wedstrijdervaring speelt zeker bij een keeper ook een grote rol.

Vermeer is en bijft eerste keeper van Ajax en word over jaar of 2ook een wereld keeper als hij zijn reflexen combineert met zijn lengte zoals veel afrikanse keepers dat doen. want zijn reflexen zijn echt ongelovelijk

dit is toch lastig,aan de ene kant zeg ik geef je keeper het vertrouwen aan de andere kant is concurrentie altijd goed,maar ik heb vertrouwen in vermeer.

Cillessen is de keeper van de toekomst. Nu al gelijkwaardig aan Vermeer qua keepen op de lijn. En ondanks dat hij soms wat foutjes maakt bij hoge ballen is hij daar toch echt een stuk sterker in.

Ik zie het liefst Cillessen nog een seizoen hier blijven zodat hij in een wat vriendelijkere omgeving zich kan ontwikkelen.

Dat hele keepers-gedoe leeft alleen bij de buitenwereld en alle naïevelingen die graag een bom onder Ajax leggen. Intern weet iedereen waar die aan toe is. Vermeer blijft de eerste keeper, er komt een tweede keeper bij en Verhoeven gaat als 3de keeper fungeren. Makkelijker kan ik het niet formuleren, dit is hoe het zal gaan.

27 augustus 2011 om 15:02

Wanneer de keeper van ''topclub'' Ajax in 4 wedstrijden tegen respectievelijk rechterrijtje clubs 5 doelpunten tegen krijgt dan mag je wel spreken van een kwetsbare verdediging. Zal wat worden tegen Psv, Twente, Az, Groningen die wel een aanval hebben die er toe doet.

27 augustus 2011 om 15:55

Deze is eigenlijk te eenvoudig, maar toch zal ik hem even maken.

Zeggen de tegendoelpunten iets over de keeper, de verdediging of zou het over beide iets kunnen zeggen?

Enige doelpunt wat je Vermeer kunt aanrekenen is het doelpunt van de Graafschap, verder helemaal niks! Als je de expert een beetje had gevolgd, zou je zelf ook over deze informatie beschikken én had je dus een zinvollere reactie kunnen plaatsen. Kijk, noteer en leer!

En mocht Jasper komen dan is vermeer gewoon 1ste keeper tot de winterstop. En misschien als vermeer niet geblesseerd raakt of hele gekke dingen doet wel tot nieuwe seizoen, dat ze dan beide een eerlijke kans krijgen

Vermeer blijft gewoon eerste keeper bij ajax.
Ik zal even alle goals erbij halen dit seizoen die ajax incasseerde.
JC schaal: 2 tegen, 1 penalty en 1 onmogelijk schot, geen fout van vermeer dus
Graafschap uit: 1 tegen, kon eventueel bij de corner uitkomen maar vond het geen fout van hem, eerder een dekkingsfout van de verdediging.
Heerenveen thuis: 1 goal tegen, perfect uitgevoerde aanval van heerenveen, vermeer kansloos, geen fout van hem
VVV uit: 2 goals tegen, eerste goal zou je een fout kunnen noemen maar is eerder gewoon slecht verdedigd van alderweireld, de tweede goal is dramatisch verdedigd door blind en geen fout van vermeer.
Vitesse thuis: 1 goal tegen, gigantische fout van vertonghen doordat hij te nonchalant was, geen fout van vermeer

Dus bij 7 goals tegen, slechts 1 eventuele fout van vermeer. Snap de kritiek van sommige ook totaal niet.

27 augustus 2011 om 16:11

twee, want in je 5 meter moet je heersen als keeper zeker tijdens een corner(gra uit) voor de rest ben ik het wel met je eens

27 augustus 2011 om 22:09

Zoals _hunter al aangeeft was het tegen De Graafschap gewoon een fout van Vermeer. Als een bal in de 5 meter gebied komt dan moet die sowieso voor de keeper zijn en dat was toen niet het geval. De 2e goal van VVV vond ik raar aangezien normaal gesproken de keeper de korte hoek moest dekken maar Vermeer dacht dat Musa de lange hoek zou kiezen, ik zeg niet dat het een fout was maar ik vond het een rare actie van Vermeer.

Jij zegt dat in 7goals tegen maar 1 fout was + de fout van de Graafschap zijn dat dus al 2 fouten. Ik vind dat redelijk veel voor een topkeeper qua Eredivisie begrippen.

Vermeer heeft goede reflexen maar daar blijft het bij. Ik denk uiteindelijk dat hij te kort komt voor de top. Hij is te onzeker en te slecht voor hoge ballen en dat zag je gelijk bij de 1e tegengoal van het seizoen. Nu konden ze het nog goed maken maar als ze tegen betere tegenstanders moeten die vaker hoge ballen gaan spelen dan kan het beslissend zijn.

27 augustus 2011 om 16:15

dan wil ik je erop wijzen dat stekelenburg ook aan het begin zwak was bij hoge ballen en dat later ook heeft verbeterd, het is dus trainbaar. Kom ook niet met Stekelenburg is groter, want vermeer heeft een enorme sprongkracht waarmee hij zijn lengte compenseert

27 augustus 2011 om 16:21

Ik kom daar helemaal niet mee want ik weet dat lengte er vrij weinig mee doet. Iker Casillas laat dat al jaren zien. Het is inderdaad trainbaar maar ik zie het bij hem niet zo snel veranderen. Zoals Raffie_nr1 hieronder ook zegt is zijn positionering ook nog eens slecht en moet hij zich dus nog flink verbeteren.

28 augustus 2011 om 04:56

was meer uit voorbaat, omdat sommige leden ieder niet benoemd puntje gaan opnoemen, over die positionering, die was dus eerst ook niet goed bij stekelenburg(anders was steek wel meteen goed geweest bij hoge ballen), maar we zullen het zien

En daar gaat de discussie weer. Ik heb hier een duidelijke mening over , en heb deze al vaker geuit.

Ik vind Vermeer zeker wel een bovengemiddelde keeper, zijn reflexen zijn uitstekend. Zijn mindere punten zijn wel een gevaar voor Ajax, dit kan je ineens op rare momenten een tegengoal kosten.

Zijn positionering is een zwakke kant van zijn spel. De uitwedstrijd tegen heerenveen vorig jaar, het is dat ze niet in de gaten hadden dat we al afgetrapt hadden na de fout van Kenneth anders was je geen kampioen geworden.

De JC schaal, ik zeg dat hij bij het schot van Ruiz te ver voor de lijn stond.

De graafschap, die balt valt in zijn vijf meter en moet hij bij zitten dus.

De tweede goal tegen vvv was een dekkingsfout van blind, dat zeker. Maar er was geen reactie van vermeer omdat hij vol gokte op de lange hoek.

Hier kan ik tegen in brengen dat de reflex gisteren op de lijn bij een 1-0 stand uitmuntend was, en er voor zorgde dat ajax makkelijk uit liep.

Zijn trappen van de grond na een terugspeelbal zijn ook niet altijd even zeker.

Het belangrijkste vind ik de uitstraling en lichaamstaal die vermeer heeft. Het komt niet zeker over, er werd al gesuggereerd dat dit tussen zijn oren zit. Ik wil een zekere, echte kerel op goal hebben. Dit mis ik, ik hoop dat dit met de tijd komt.

Lees net dat Heerenveen een poging gaat wagen om Hildebrand te halen, hij is transfervrij. Zou dit geen optie zijn als reserve-keeper voor ajax?

Gewoon Didulicia halen als 2e keeper, haal je volgend jaar cillesse. Je hebt dan toch 20 miljoen ontvangen voor Vertonghen investeer je 5 voor Cilessen ben je van al dat gezeur af.
Verhoeven zijn contract is dan ook afgelopen en zal dan gaan stoppen denk ik.

Tuurlijk blijft Vermeer 1e keeper, maar het is precies zoals De Boer enkele weken geleden zei:
'vermeer het vertrouwen geven, betekent niet dat hij geen concurrentie mag hebben'.... !!!

Verhoeven is een hele o.k. keeper, maar zie hem persoonlijk toch liever niet in het doel van Ajax 1.

En Vermeer kan geblesseerd raken, teveel fouten in een te kort tijdsbestek maken, ziek zijn of verzin het verder zelf maar....
Het is noodzakelijk dat een naar het doel hongerige concurrent hem dwingt topfit en scherp te blijven.

Vond hem gisteren trouwens foutloos keepen, zijn lijnkwaliteiten zijn geweldig en betrouwbaar.
Aan de rest wordt hard gewerkt door de keeperstrainers.

Toch zal Cillissen komen !!

Ajax en N.e.c. hebben in hoofdlijnen overeenstemming bereikt over de transfer van Jasper Cillessen
Het akkoord is onder voorbehoud van vervulling van een aantal voorwaarden en de medische keuring. De doelman tekent daarna een contract in Amsterdam met een looptijd van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2016. Bron ajax.nl

Ik denk dat Cillessen wel een paar wedstrijdjes bij Ajax gaat keepen dit jaar, bijvoorbeeld tegen amateurs in de Knvb-beker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren