Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
10 februari 2024 om 17:12

Leuke eerste helft met volop doelpunten,hoewel ik toch liever had gezien dat Cambuur de voorsprong had behouden

10 februari 2024 om 17:19

Leuke wedstrijd waarbij Cambuur controleert, maar wonder boven wonder toch twee doelpunten tegen krijgt. Eerste doelpunt stront mazzel, tweede doelpunt slecht verdedigd van Cambuur. Maar nog geen stront aan de knikker. Noch een helft om orde op zaken te stellen.

10 februari 2024 om 17:28

Overigens best bijzonder: 4 doelpunten maar nog geen seconde extra tijd erbij

2-0 voor, ruststand 2-2. Lekker verdedigd. Maar wisselen. Wormgoor erin. En de nieuwe Noor op de back.

10 februari 2024 om 17:33

Kom op vvv

10 februari 2024 om 18:02

Die Balk blijft toch ook een draak van een voetballer. Hij kan hard rennen en is technisch,maar elke doelkans is aan hem verspild,hij heeft 0 overzicht en pakt gigantisch veel gele kaarten voor een aanvaller

10 februari 2024 om 18:18

Lekker hoor, nu even dicht houden achterin.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Weg naar bekerfinale ligt open voor Feyenoord na gunstige loting
Er is zaterdagavond in de studio van ESPN geloot voor de halve finales in de TOTO KNVB Beker. Feyenoord speelt thuis tegen FC Groningen en SC Cambuur moet zien af te rekenen met NEC. De halvefinaleduels worden afgewerkt op 27, 28 en 29 februari. Lees verder