Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.

Ik gun ze drie punten!

21 oktober 2023 om 18:13

Ik gun ze alles, maar vandaag effe niet…

21 oktober 2023 om 18:02

Ik hoop eindelijk eens dat wij de kansen afmaken. Gewoon 8-0. Relatief gezien hebben wij mindere teams getroffen maar nooit echt overtuigd .Het zou fijn zijn als het nu voor rust klaar is zodat ook Babadi, Vertessen en Pepi minuten krijgen en met het volste vertrouwen de komende drukke en pittige periode ingaan.

Zal wel weer 4-0 worden. Benieuwd of Lozano iets van z'n oude vorm terugkrijgt.

21 oktober 2023 om 18:09

Had liever tillman gezien ipv guus til

21 oktober 2023 om 20:26

Ik zie liever till man

21 oktober 2023 om 18:11

Psv moet het toch ooit een keer laten liggen tegen een "makkelijke" tegenstander... zal wel niet vanavond.

21 oktober 2023 om 18:30

Nee we gaan 34x winnen dit seizoen in de Competitie

21 oktober 2023 om 18:12

Fortuna scoort nooit en sowieso een goal van Til, dus makkelijke overwinning voor PSV.

21 oktober 2023 om 18:18

Iemand een idee waar Bella Kotchap is?

21 oktober 2023 om 18:39

Goeie vraag. Nog niet goed genoeg bevonden denk ik. Of zou Bosz gewoon heel tevreden zijn over Ramalho? 😜

21 oktober 2023 om 19:05

Schijnt nog niet fit te zijn.

21 oktober 2023 om 18:58

Hoeveel keer heeft psv al thuis gespeeld dit seizoen?

21 oktober 2023 om 19:03

4 keer

21 oktober 2023 om 19:06

Utrecht, NEC, Eagles, Volendam en nu Fortuna.

Dacht nog van te voren. Typisch zo’n wedstrijd voor til, scoort ook gelijk weer !

21 oktober 2023 om 19:07

1-0 guusje til

21 oktober 2023 om 19:08

Poah, goede goal!

21 oktober 2023 om 19:09

Mooie aanval. Ik dacht hij neemt hem vol op de volley, maar niet zelfzuchtig en overzicht behouden!

21 oktober 2023 om 19:24

Het "probleem" met dit Fortuna is natuurlijk dat je enige echte kwaliteit voorin rondloopt met Hallilovic en Cordoba. Waar je dus echt amper komt deze wedstrijd.

Mocht PSV het zo prima vinden de tweede helft en inzakken met het oog op midweek, kan Fortuna zomaar héél gevaarlijk gaan worden. Maar zodra je het spel blijft maken heeft Fortuna echt niet de kwaliteiten daar onderuit te komen.

21 oktober 2023 om 19:25

Lozano heeft de eerste wedstrijden echt nog 0,0 bijgedragen/laten zien. Had wel wat meer verwacht eerlijk gezegd

21 oktober 2023 om 19:26

Heb jij wel goed gekeken? Assists, 1 goal

21 oktober 2023 om 19:31

Psv heeft tot nu toe ook echt 0.0 tegenstand gehad hoor.Benieuwd naar de zware uitpotjes voor ze.

21 oktober 2023 om 19:36

makkie ze maken zich geen zorgen.

21 oktober 2023 om 19:39

Over een maand krijgen we FC Twente, Feyenoord en AZ allemaal uit achter elkaar. Heb daar wel zin in na al die potjes waarin PSV alleen maar speelt tegen tegenstanders die de bus parkeren. Daar ben ik ook wel een beetje klaar mee.

Ookal is Veerman zijn plafond misschien wel PSV, ik zou graag zien dat hij nog jaren voor ons blijft spelen. Kan echt genieten van die jongen.

21 oktober 2023 om 19:42

Ik ga mij er gewoon aan wagen. Maar tenzij PSV na rust even doordrukt en de 3-0 maakt. Wordt dit gewoon puntenverlies als ze denken het wel even uit te kunnen tikken met het oog op Lens.

21 oktober 2023 om 19:46

Bijna elke wedstrijd tot nu toe zijn we de rust in gegaan met 1-0 en hebben we de tweede helft meer goals gemaakt. Geen zorgen, komt goed. Word gewoon weer 4-0.

21 oktober 2023 om 19:52

Denk niet dat Bosz dat tolereert

Dit PSV speelt zeer volwassen, alleen de effectiviteit ontbreekt bij de Eindhovenaren. Weinig energie verspelen en toch winnen zal voor Peter Bos een goede voorbereiding zijn op de Europa Cup komende week en met vele wedstrijden op programma in zeer korte tijd...

21 oktober 2023 om 20:27

Aparte wedstrijd. Fortuna bied totaal geen weerstand. En PSV vind het wel prima zo.

Het is rustig hier, ik ben in Amerika dus kan niet echt volgen wat er gebeurt. Hoe speelt PSV? 3-0 lijkt vrij gemakkelijk.

21 oktober 2023 om 20:28

Benieuwd hoelang PSV deze winreeks nog vol kan houden. Geweldige seizoenstart!

21 oktober 2023 om 20:39

Weer zo’n domme penal tegen…. Lekker onnodig

21 oktober 2023 om 20:40

PSV behaalt thuis tegen Fortuna SC weer een regelmatige overwinning, 3-1, maar wat heb ik vooral tegen het einde van de wedstrijd veel slordigheden gezien bij de Eindhovense ploeg. Dat laatste zal ook wel met het programma te maken hebben, Lens en Ajax komen er immers aan.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

PSV beleeft zeer eenvoudige avond en behoudt perfecte score in Eredivisie
PSV heeft zaterdagavond een overtuigende zege geboekt in de Eredivisie. In het Philips Stadion was het team van trainer Peter Bosz een maat te groot voor Fortuna Sittard: 3-1. Na de 1-0 van Guus Til voor rust zorgden André Ramalho en Johan Bakayoko in het tweede bedrijf voor de beslissing; in de slotminuut zorgde Kaj Sierhuis nog voor de eretreffer. Lees verder