Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
2
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Eredivisie
Datum: Zondag 7 mei 2023
Tijd: 16:45 uur
Scheidsrechter: A. Lindhout
Stadion: Fortuna Sittard Stadion (Sittard)
Toeschouwers: 10467
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
7 mei 2023 om 16:04Geen Burak Yilmaz? Mooi, dan is Gladon het enige echte gevaar bij Fortuna. En hij kan er absoluut niet mee omgaan als hij door 2 spelers in de nek gezeten wordt. Ondertussen zijn Cox en Pinto zwakke punten die uit te buiten moeten zijn.

Kom op Vitesse!

7 mei 2023 om 16:13

Hoe vaak kijk jij wedstrijden van Fortuna?

7 mei 2023 om 16:42

Eerlijk gezegd niet vaak, maar het is ook dat Fortuna's statistieken nou niet echt van je-het zijn. Vitesse heeft het de eerste seizoenshelft niet lekker gedaan, maar Fortuna is laatste tijd ook flink slecht bezig terwijl Vitesse juist weer beter bezig is.

7 mei 2023 om 17:09

Jij kijkt niet vaak naar wedstrijden hè? Burak is in veldspel niet zo gevaarlijk. En Pinto een zwak punten noemen.. Zowat een van de meest stabiele het hele seizoen.

7 mei 2023 om 16:39

3 punten en we gaan fortuna voorbij! Letsgo!

7 mei 2023 om 17:10

Jammer, net iets te hoog.

7 mei 2023 om 17:11

Wtf is deze scheids? Bistrovic kan schieten op een leeg goal. Krijgt hij een beuk. Niet gefloten. 10 sec later doet Guth hetzelfde bij Sankoh, dan fluit je wel? Het was nota bene een vrije schietkans op een goal waar scherpen niet meer in stond. Wat een niveau dit.

7 mei 2023 om 17:12

Pff zou echt een wereldgoal zijn van Wittek

7 mei 2023 om 17:35

Wat moet Meulensteen doen om een kaart te krijgen? Eerst die sliding op Gladon waar hij alleen Gladon raakt. Vervolgens een harde overtreding op Embalo die tussen geel en rood in zit. Hij raakt vol Embalo tegen zijn scheenbeen met gestrekt been. Resultaat: niks. Geen enkele keer geel. Triest...

7 mei 2023 om 18:07

We staan ontzettend onverdiend voor. Maar net zoals Meulensteen. Isimat. Hoe kun je iemand zo bij zijn keel pakken op een voetbalveld en ermee wegkomen? Een plastic bekertje, staken? Iemand bij zijn keel grijpen, fine play on.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Vitesse moet serieus vrezen voor absoluut doemscenario na nieuwe tik op de kin
Vitesse zal de laatste drie wedstrijden van het seizoen alle zeilen bij moeten zetten om niet op de zestiende plaats in de Eredivisie te eindigen. De Arnhemmers verloren met 2-0 bij Fortuna Sittard, zien zo een directe concurrent definitief afstand nemen en staan nog steeds maar drie punten boven de degradatiestreep. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren