Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.

Wedstrijd van het toernooi!
Ben benieuwd, heerlijk dat het in Australië nu zo leeft.
En stadion van 83.000 gevuld!

16 augustus 2023 om 12:50

Ik zit nu al minuten te kijken naar een Engels team dat rustig de bal rond tikt en Australië dat eigenlijk vrij apathisch toekijkt, wel bijzonder daar Australië gewoon 1-0 achter staat. Australië loert echt op de counter en zet enkel druk als de bal op Engelse helft is. Als Australië op de Engelse helft is oogt het gevaarlijk maar Ik vermoed toch dat Engeland in de tweede helft gewoon de 2-0 maakt en de wedstrijd op slot gooit.
Rust.

16 augustus 2023 om 13:23

Heerlijke goal van uitgerekend Kerr!
Publiek helemaal uit zijn dak

16 augustus 2023 om 13:26

Australié komt toch op 1-1 in de 63ste minuut, dit kan een heel leuk laatste kwart van de wedstrijd opleveren. Het tempo ligt de gehele wedstrijd al vrij laag overigens.

16 augustus 2023 om 13:29

En daar is toch de 2de voor Engeland.
Zonde voor Australië om op deze manier de 2de tegen te krijgen

16 augustus 2023 om 13:32

Foutje bij Australië en 2-1 voor Engeland als gevolg. Er ontwikkelt zich een leuke open wedstrijd.

16 augustus 2023 om 13:42

Engeland beschikt toch over een goede keepster. Een van de weinige landen met dat geluk

16 augustus 2023 om 13:44

Aantal grote kansen voor Australië op de 2-2...

En nu de 1-3 voor England

16 augustus 2023 om 13:45

Kerr had die bal uit de corner moeten scoren, vanaf 5 meter moet die bal er in

16 augustus 2023 om 13:49

Inderdaad, maar nu lijkt het wel een gelopen koers, Engeland staat 3-1 voor en is voetballend beter.

16 augustus 2023 om 13:59

Afgelopen, de finale wordt dus Engeland tegen Spanje. Naast deze twee had ik Japan als outsider voor een finaleplaats voorspeld. Team USA en Oranje worden langzaamaan voorbijgestreefd door de Europese topteams, denk aan Frankrijk, Duitsland en ook Zweden.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Wiegman schrijft historie en leidt als eerste coach twee landen naar WK-finale
Engeland heeft woensdag gewonnen van Australië in de halve finale van het WK. Na een zinderende tweede helft won de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman met 1-3. Hiermee is de Nederlandse de eerste trainer, zowel in het mannen- als het in het vrouwenvoetbal, die met twee verschillende landen een WK-finale bereikt. Lees verder