Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Younes ongekend fel in reactie op rel met Fraser: ‘Wat een onzin!’

Laatste update:

Amin Younes komt voor het eerst met een reactie op de veelbesproken ruzie met Henk Fraser op de training van FC Utrecht van vorige maand. De inmiddels opgestapte coach greep de aanvaller na een woordenwisseling naar de keel en dat was voor de clubleiding aanleiding om niet langer met Fraser door te gaan. De hevig bekritiseerde Younes wil tegenover Voetbal International voor een keer zijn kant van het verhaal laten horen.

Younes blikt terug op het beruchte oefenpotje op het trainingsveld van Utrecht. "Ik was het niet eens met een beslissing van de assistent-trainer. Ja, ik klaagde", geeft de aanvaller ruiterlijk toe. "Maar ik klaagde zoals dat elke dag op elk trainingsveld in de wereld gebeurt. Het was niet zo dramatisch als wat er daarna allemaal gezegd is. Wat er vervolgens is gebeurd, is iedereen bekend. Natuurlijk schrik je daarvan. Dat was mij in al die jaren nog nooit gebeurd." Younes werd in de media afgeschilderd als kwade genius na het plotselinge opstappen van Fraser.

"Er zijn veel leugens verspreid. Ze zeiden dat ik de bad guy ben. Er werden verhalen van acht jaar geleden bijgehaald", gaat de verontwaardigde Younes verder. "Die bewuste dag heb ik in mijn ogen niks verkeerds gedaan. Er werd ook nog gesuggereerd dat ik een discriminerende opmerking zou hebben gemaakt. Wat een onzin! Ik kom uit Libanon. Zoiets zeg je toch niet? Die bewuste dag stonden er 22 spelers op het veld, de voltallige trainersstaf was aanwezig", brengt de buitenspeler in herinnering. Younes zag Fraser al snel zijn verhaal doen bij de NOS.

"Dat snap ik ook wel, dat doet hij om zichzelf te beschermen. Dat stak me eerlijk gezegd wel. Het verhaal dat er na de winterbreak 22 spelers waren die er vol voor wilden gaan maar dat er eentje lastig was. Dat was gewoon niet waar!" Younes voelt zich na het incident met Fraser boven alles onheus bejegend door de media. "Niet op basis van dit incident maar op basis van verhalen rondom transfers uit het verleden. Het is heel makkelijk om iemand onder een bus te gooien. Maar dat heeft wel impact. Op mij, mijn familie en het beeld dat de mensen van mij hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hou op Younes.
Bij Ajax was je al een lastig geval, gewoon je werk doen, ook al is het 1 minuut voor tijd want dat moeten wij ook.
Bij Napoli deed je ook lastig, kijk eens in de spiegel

6 januari 2023 om 17:21

Ondanks dat hij een lastig geval is/was mag je een speler nooit fysiek aanvallen als trainer zijnde. Als Fraser wat dingen had geroepen naar hem of hem had gedreigd dat hij tribunemateriaal wordt was allemaal goed geweest maar hem fysiek aanvallen is een NoGo! Als FC Utrecht niet had ingegrepen dan hadden we misschien wel een nieuwe trend gehad dat trainers je fysiek gaan aanvallen als je niet doet wat zeggen. Het is een professionele verenging en geen ddierentuin. Fraser had op dat moment professioneel moeten blijven en als hij het zo vreselijk vond wat er gebeurde maar moeten regelen dat Younes naar het 2e gaat ofso. Sws respect voor FC Utrecht dat ze snel ingrepen en niet telang hebben afgewacht. Ook bizar dat Fraser zich zo heeft laten gaan, heeft bij Sparta enorm veel hindernissen gekent en staat bekend om een trainer die met veel nationaliteiten overweg kan. Auassar bijvoorbeeld liep met hem weg en was zijn aanvoerder. Heeft ook zijn functie als assistent laten lopen voor FC Utrecht. Bizar verhaal en denk dat Fraser ook nog hierover nadenkt. Fraser lijkt me ook niet een racistische man ofso is zelf op Paramaribo geboren en hij mixte altijd zijn opstellingen met verschillende nationaliteiten. Dit zeg ik puur omdat Younes het voorbeeld Libanon noemt.

6 januari 2023 om 17:42

@GoGuys9 klopt Fraser had hem nooit mogen aanvallen.
Bedoelde meer dat hij zelf in de spiegel moet kijken want waar hij ook heeft gespeeld, hij was altijd lastig en dan kan een trainer wel eens kwaad worden, niet goed te praten maar toch.

6 januari 2023 om 19:21

Precies, ik begrijp ook niet wat een speler die bekend staat als lastig en ook voetballend niet veel is, in beeld is gekomen bij FC Utrecht. Wellicht heeft dit ook een lange voorgeschiedenis, met tegendraads zijn van Younes en het structureel het bloed onder de nagels vandaan halen bij Fraser.

6 januari 2023 om 17:28

Younes had groot gelijk dat ie niet van de bank kwam. Gewoon Duits international toen en Ten Hag gebruikte hem als tijdrekwissel. Prima dat ie dat heeft geweigerd. Heeft ook gewoon z'n straf uitgezeten. Tenminste iemand met karakter.

6 januari 2023 om 17:43

@HakimZiyach22 je wordt er gewoon ruimschoots voor betaald of het nou 90 minuten is of 2.Het is en blijft je werk.Uiteindelijk heeft hij er zelf voor gezegd dat dit zijn carrière heeft geschaadt

6 januari 2023 om 17:45

Dit vind ik altijd zo'n onzin. Als je erin moet komen ga je erin het is werk.. Je heet zelf Hakim Ziyech. Hakim heeft ook onder Tuchel vaak als tijdrekwissel gefungeerd net zoals Pulisic. Hij is de grote man van Marokko ( niet de beste speler) een land met 45 miljoen inwoners maar hij komt er ook gewoon in ondanks dat hij dit niet leuk vond. Je hoort gewoon je werk te doen als Younes zijnde. Waarom zou Ziyech dan wel erinkomen in de laatste minuten en Younes niet? Wat heeft Younes gepresteerd om een wissel te weigeren. Als ik ergens trainer ben en iemand weigert een wissel dan hoeft hij de komende wedstrijden ook niet meer te rekenen op speeltijd.

6 januari 2023 om 18:01

Grapjas, een lastig geval op basis van wat? Heb jij camera's bij Ajax en Napoli in de kleedkamer/trainingsveld. Makkelijk om zomaar iets de media in te roepen.

6 januari 2023 om 18:54

@AjaxNL hoe zo grapjas.
We weten allemaal dat hij bij Ajax lastig was.
Meneer kon het zeker niet opbrengen dat Justin Kluivert hem uit de basis verdrong.
Dat weet iedereen en dat heeft niets te maken met camera's in de kleedkamer/trainingsveld dat is gewoon een feit.

6 januari 2023 om 18:53

In het verleden behaalde resultaten gegeven geen garantie voor de toekomst. Dat hij in het verleden wel.eens lastig was wil.nog niet zeggen dat hij dat voor altijd zal zijn. Hij is natuurlijk ook al wat ouder geworden en misschien ook wel wat wijzer?

6 januari 2023 om 23:33

Ik ben het met 020 eens. Fraser heeft zich natuurlijk allang dood geërgerd aan die Younes. Blunder van Zuidam om deze kabouter überhaupt te halen. Was al bekend dat hij een zuigertje is. Ik ben niet op dat trainingsveld geweest en kan dus niet beoordelen of Fraser echt uit de bocht gevlogen is. Achteraf had hij hem beter even apart kunnen knippen en scheren in de catacomben. De zin dat hij uit Libanon komt terwijl hij in Duitsland geboren is zegt veel over deze Younes.

De veel te late reactie van FCU geeft aan dat er intern nog veel draagvlak voor Fraser was, maar dat het D66 virus ook in deze volksclub is binnen gedrongen. De bestelde vaccinaties kwamen te laat zullen we maar zeggen. ..

"Ik kom uit Libanon."

Eenzelfde niveau als: "Een paar van mijn beste vrienden zijn zwart."

6 januari 2023 om 18:32

" Ik kom uit Libanon" ??????? Volgens mij geboren op 6 augustus 1993 in Dusseldorf. Sinds wanneer ligt Dusseldirf in Libanon ?

8 januari 2023 om 18:04

Klinkt meer als “Alleen witte mensen zijn racistisch”.

Ik kom uit Amsterdam! Wat heeft je Libanese afkomst hier mee te maken. Alsof alleen Jan Pieter de lokale witte boer iets racistisch kan zeggen

6 januari 2023 om 18:00

Hij doet eigenlijk hetzelfde als degene die hem beschuldigde. Volgens mij hebben sommige een volledige stok kaarten in hun binnenzak zitten.

Het stak hem wel dat Fraser zijn verhaal deed. Zoals ik begreep was Fraser zeker schuldbewust en gaf hij alles toe. Fraser heeft geen enkel moment zichzelf kunnen beschermen.

Ik kom uit Libanon, wist niet dat Düsseldorf waar je geboren bent in Libanon lag.

Ik geloof Younes. Fraser is gewoon gruwelijk de bocht uit gegaan en probeerde de schade voor zichzelf te beperken, maar deed dit wel over de rug van een speler.
Het feit dat Fraser opstapte en niet het besluit van de directie afwachtte is veelzeggend

7 januari 2023 om 07:59

De directie (waar gewoon berichten van zijn) gaf de volgende opties: of je stapt op, of wij zetten je op straat. Dus hij kreeg een keuze voorgeschoteld. Hoe beperkte hij schade voor zichzelf door schuld te bekennen voor de media en dit uit te leggen? Het is niet dat ik Younes niet geloof, maar ik ben wel sceptisch door zijn uitleg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren