Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vriendin spreekt zich uit over Feyenoord-fans: ‘Dat is pure trashtalk’

Laatste update:

Noor Omrani vindt dat de spelers van Feyenoord een hoop op hun bord krijgen. De vriendin van rechtsback Marcus Pedersen maakt van dichtbij mee wat erbij komt kijken wanneer je voor de Rotterdamse club speelt. In de podcast FHM’s Vrouwen aan de Top komt het onderwerp uitgebreid ter sprake. Omrani heeft sinds eind vorig jaar een relatie met de veertienvoudig international van Noorwegen.

In de podcast van FHM wordt de vergelijking gemaakt tussen voetbal en hockey. De 22-jarige Omrani is zelf professioneel hockeyster bij Den Bosch en Jong Oranje, maar denkt dat Pedersen op mentaal vlak een stuk weerbaarder moet zijn tijdens het beoefenen van zijn beroep. “Ik denk dat voetbal vergeleken met hockey mentaal echt honderd keer zwaarder is. Je hebt niet alleen te maken met je teamgenoten en coach, maar ook met die vijftigduizend mensen die elke wedstrijd komen kijken en de media.”

Vervolgens beargumenteert Omrani het uitgebreider. “In het hockey kun je slecht hebben gespeeld en dan blijft het daarbij, maar als ik Feyenoord als voorbeeld neem. Al die sites, al die media, die 1500 reacties op FR12. Dat is pas pure trashtalk, als je een keer niet hebt gescoord of niet de pass hebt gegeven die fans willen zien.” FR12 is een populaire website voor nieuwsgaring onder Feyenoord-fans.

Omrani denkt dat reacties online veel invloed kunnen hebben op spelers, al zegt ze vervolgens wel dat Pedersen daar weinig last van heeft. “Ik denk wel dat spelers die reacties lezen. Als je mentaal even wat zwakker bent, of niet lekker in je vel zit, ben je soms op zoek naar bevestiging. Marcus doet dat niet, al kan hij wel al goed Nederlands lezen.” Pedersen is momenteel bezig aan een wisselvallig seizoen bij Feyenoord. In de laatste twee competitiewedstrijden kreeg Lutsharel Geertruida de voorkeur van Arne Slot op de rechtsbackpositie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan ook nog commentaar van leden op Voetbalzone!

13 november 2022 om 12:58

Voetbalzone is een walk in the park als je het vergelijkt met de commentaren op Fr12.

Daar lijkt er helemaal geen rem op te zitten.

13 november 2022 om 13:06

Daar wordt inderdaad bijna niet gemodereerd. Hier op VZ slaan de moderators in mijn ogen vaak wel een beetje door in het verwijderen van berichten, maar op FR12 zou wel wat meer gedaan kunnen worden inderdaad.

13 november 2022 om 15:36

Ik zit zelf op die site maar hoe jij het hier neerzet vindt ik wel overdreven er wordt wel eens wat gezegd maar vindt het persoonlijk wel binnen de perken blijven.

13 november 2022 om 15:50

Jeroen,
ik vind het regelmatig zwaar over de schreef gaan en vooral als de emotie wat oploopt. Daar kunnen wij allebei wat anders van vinden.

Oei, vaak niet verstandig om als spelersvrouw om de fans van de club waar je vriend speelt aan te vallen. Zeker niet als die overwegend bankzitter is na wat mindere wedstrijden en de populariteit niet al te hoog is…

13 november 2022 om 12:45

Heb jij ooit een spelersvrouw betrapt op ook maar enigszins slimme/verstandige woorden of toegevoegde waarde?

13 november 2022 om 12:56

Die van Icardi vond ik altijd wel een toevoeging hebben...😂😂😂

13 november 2022 om 12:57

Het wordt haar hier toch gewoon gevraagd? En ik denk dat ze zeker gelijk heeft. Daarnaast valt ze niets of niemand aan dus ik zou niet weten hoezo deze uitspraken dom zouden zijn.

13 november 2022 om 12:57

Nu heeft sowieso een interview van iemand uit de entertainment industrie zelden tot nooit een toegevoegde waarde, het is op zijn best leuk om te weten. Zoals ook dit interview, voor sommige leuk om te weten, sommige lezen het en maakt het weinig verschil en weer ander boeit het niet

13 november 2022 om 15:27

Ze zegt hier anders niks geks. Ook valt ze geen fans aan in mijn ogen. Sterker nog ze verwoordt zichzelf uitstekend en genuanceerd

13 november 2022 om 12:48

Aanvallen vind ik een groot woord in dit geval. Zij geeft alleen een aantal voorbeelden van waaruit blijkt dat voetbal mentaal zwaarder is als hockey. En geeft ook aan dat reacties als heftig over kunnen komen op spelers die er niet lekker in zitten. Dit is eigenlijk gewoon open deuren intrappen en niet heel veel extra’s..

13 november 2022 om 12:56

Dit is toch niet aanvallen? Ze geeft gewoon aan dat de reacties en kritiek van alles en iedereen mentaal zwaar kunnen zijn voor sommige spelers. En dat snap ik. Wij gooien er alles uit maar we staan er niet bij stil hoe dat is voor die spelers om dat allemaal over zich heen te krijgen. Wat dat betreft mogen we wel eens wat vaker in de spiegel kijken. Wij reageren uit emotie maar dat kan vaak hard zijn. Als ik gister weer zie dat een Schreuder gewoon uitgescholden wordt vanwege zn uiterlijk....dat is hard.

13 november 2022 om 13:17

Volgens mij doet ze dat ook niet. Ze geeft aan dat het bij voetbal het geval is. Omdat het zo'n ongelooflijk grote sport is. Volgens mij lees jij het gewoon verkeerd of voel je je misplaatst aangevallen.

13 november 2022 om 13:47

@Tiki Tacktiek: Dit is weer zo’ n opmerking en een goed voorbeeld waardoor een verhaal zijn eigen leven gaat leiden en hoe media zijn uitwerking heeft op mensen. Zij geeft alleen aan wat er feitelijk gebeurd op, in dit geval, FR12. Dat heeft toch helemaal niks te maken met het aanvallen van de fans? Dit is gewoon wat er gebeurd, dat valt toch niet te ontkennen? Tegenwoordig kan iedereen zijn mening de ether in gooien, of het nou waar of niet waar is, of het gefundeerd is of niet. Blijkbaar zijn er een hoeveelheid mensen die klakkeloos dingen aannemen en om welke reden dan ook een mening overnemen.

Ik snap wel dat ze FR12 aanhaalt, want daar is de algemene opvatting dat Pedersen geen knikker meer raakt sinds hij met Noor is 😜

Tuurlijk is er de nodig druk, maar dat staat ook een vrij riant salaris tegenover. En als je het je zoveel aantrekt moet je misschien ook niet de aandacht extra zoeken met vage TikToks...

13 november 2022 om 13:20

FR12 is een open gesticht (en dat zeg ik als Feyenoordsupporter). Er is daar geen enkele speler die gespaard wordt of niet voor alles en nog wat wordt uitgemaakt als het even wat minder is. Mee eens dat spelers zich dat niet moeten aantrekken. En erover klagen maakt het alleen maar erger.

14 november 2022 om 09:09

Weet je wat het mooie is? Je kan dat soort websites zelf gesloten houden. Klaar is kees.

Lijkt me ook gelijk een van de aantoonbare verschillen waardoor het terecht is dat mannelijke voetballers meer betaald krijgen dan vrouwelijke voetballers.

Mist een Lieke Martens een grote kans in Oranje hoor je daar niemand over. Over de gemiste kans van Robben hebben we het nu nog.

Hoge bomen vangen veel wind. Veel mensen vinden wat je als voetballer doet erg belangrijk en geven er daarom veel geld aan uit. Mede daarom heb je een dikke portemonnee. Dat betekent dat je dan ook vaak een brede rug moet hebben indien je de kritiek binnen laat komen.

Logisch dat het bij hockey ander is. Niemand boeit hockey. Wel jammer, want daar zijn we veel beter in dan in voetbal 😅

Feyenoordfans zijn natuurlijk niet de meest politiek correcte, maar als je matig speelt ga je toch niet door 1500 reacties op een fansite? Wat verwacht je dan? Ik lees er zelf ook wel eens door de reacties en het is ook echt niet allemaal negatief of trashtalk richting hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren