Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vooruitblik Serie A: speelronde 9

Laatste update:

Één zwaluw maakt nog geen zomer, maar twee zwaluwen begint er op te lijken. Bij AC Milan is het vertrouwen terug na overwinningen op AS Roma en Real Madrid. “Milan is back on track”, sprak een jubelende Leonardo eerder deze week. Tegen Chievo Verona mag de Italiaanse grootmacht dat bewijzen.

AC Milan zal dat vermoedelijk gaan doen zonder Klaas-Jan Huntelaar. De Nederlander zag zijn coach in de afgelopen duels kiezen voor een Braziliaanse aanval, met Ronaldinho en Alexandre Pato, en samen maakten zij vier van de laatste vijf doelpunten. De kans dat Huntelaar daarom zal beginnen in de uitwedstrijd tegen Chievo is bijzonder klein. Middenvelder Gennaro Gattuso en doelmannen Marco Storari en Christian Abbiati zijn nog niet fit, waardoor Nelson Dida een volgende kans krijgt onder de lat.

Komt het dan toch nog goed met Marko Arnautovic bij Internazionale? De Oostenrijkse aanvaller zat vorige week voor het eerst bij de selectie en hoort ook tegen Catania tot de achttienkoppige groep. Dit terwijl Samuel Eto’o is teruggekeerd. José Mourinho heeft echter besloten om niet Arnautovic, maar David Suazo te laten vallen. Diego Milito is nog niet klaar voor het duel van zaterdag, wat ook geldt voor Thiago Motta en Esteban Cambiasso. Walter Samuel krijgt rust van Mourinho, waardoor Ivan Cordoba en Lucio het centrum van de defensie zullen gaan vormen.

Sampdoria verspeelde vorige week punten bij Lazio (1-1) en raakte daardoor de eerste plek kwijt. De ploeg staat nu tweede, met twee punten meer dan Juventus en Fiorentina. Eerstgenoemde equipe gaat zondag op bezoek bij Siena, dat negentiende staat en enkel Livorno nog onder zich houdt. Mohamed Sissoko lijkt in dit duel weer een basisplaats te krijgen. De middenvelder maakte vorige week zijn rentree en maakte een goede indruk, waardoor hij zondag vermoedelijk weer mag starten. Deze vlieger kan nog niet opgaan voor de geblesseerden Alessandro Del Piero, Claudio Marchisio, Hasan Salihamidzic en Tiago Mendes.

Fiorentina treedt op als gastheer voor Napoli, dat een moeizame start kent en al een trainerswissel doorvoerde. Walter Mazzari is nu in charge en hij debuteerde vorige week met een zwaarbevochten overwinning Bologna. “Dit resultaat geven we graag een goed gevolg”, zei de coach, die weet waar het gevaar van Fiorentina ligt. Alberto Gilardino, Stefan Jovetic en Adrian Mutu zijn dit voetbaljaar uitstekend in vorm en tonen zich een plaag voor iedere defensie. Gilardino kwam echter niet ongeschonden uit de spectaculaire strijd met Debrecen (4-3) en is een twijfelgeval. Savio en Marco Marchionni kunnen sowieso niet spelen.

Een staking van het Engelse vliegtuigpersoneel zit de voorbereiding van AS Roma op de wedstrijd tegen Livorno dwars. De Italianen speelden donderdagavond met 1-1 gelijk bij Fulham en besloten om de nacht door te brengen in Engeland. Vrijdag meldde de selectie zich op het vliegveld Heathrow, dat echter geen vliegtuigen liet vertrekken. Roma, dat vrijdagmiddag nog wilde trainen, bleef daardoor in Engeland hangen. Of de equipe ongeschonden uit de strijd met Fulham is gekomen is nog niet bekend: Francesco Totti, Alessio Cerci, Max Tonetto en Julio Sergio kunnen in ieder geval niet spelen.

Serie A: speelronde 9

Zaterdag:
18:00 Sampdoria - Bologna
Voorspelling VZ: Winst Sampdoria

20:45 Internazionale - Catania
Voorspelling VZ: Winst Internazionale

Zondag:
15:00 Siena - Juventus
Voorspelling VZ: Winst Juventus

15:00 Fiorentina - SC Napoli
Voorspelling VZ: Winst Fiorentina

15:00 Bari - Lazio
Voorspelling VZ: Gelijkspel

15:00 Atalanta Bergamo - Parma
Voorspelling VZ: Winst Parma

15:00 Cagliari - Genoa
Voorspelling VZ: Winst Genoa

15:00 AS Roma - Livorno
Voorspelling VZ: Winst AS Roma

15:00 Palermo - Udinese
Voorspelling VZ: Winst Palermo

20:45 Chievo Verona - AC Milan
Voorspelling VZ: Winst AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sampdoria en Inter zie ik zaterdag gewoon winnen waardoor ze de druk waarschijnlijk bij Juventus zullen leggen. Inter kende misschien geen gelukkig avond tegen Dynamo Kiev maar tegen een kleine club in italie zullen ze het waarschijnlijk wel halen.

Fiorentina en As Roma zie ik winnen maar Milan denk ik niet. Chievo heeft dit seizoen al meerdere keren bewezen dat ze het de topclubs moeilijk kunnen maken. Ik denk dat het een saai gelijkspel wordt, waarschijnlijk een 0-0 of misschien een 1-1.

Siena is zeker geen gemakkelijk tegenstander in eigen huis maar Juventus is gewoon verplicht om te winnen. Ciro Ferrara is overgeschakelt naar een nieuw systeem, namelijk 4231 en dat resulteerde goed tegen Maccabi Haifa. Juventus had veel doelkansen maar ze maakte helaas de kansen niet af. Als dit wel gebeurt dan winnen ze veel uitgebreider en dat zal ook moeten gebeuren tegen Siena. Ik hoop dat Juventus tegen Siena maar deze opstelling zal starten, mochten spelers zoals Melo, Diego en Giovinco fit zijn:

Buffon
Caceres
Cannavaro
Chiellini
Grosso
Felipe Melo
Mo Sissoko
Camoranesi
Diego
S Giovinco
Amauri

Ik verwacht dat de milanista's aan Chievo pakslaag zullen geven.

Chievo uit is en blijft altijd lastig, maar de jongens hebben een grote boost gekregen dus ik hoop voor een 1-3 overwinning ! ( 2x inzaghi en 1x Pato )

Forza Milan !!!

nog even dit !

Dida
Oddo
Nesta
Thiago Silva
Zambrotta
Ambrosini
Pirlo
Seedorf
Boriello
Pato
Ronaldinho

speeldag waar de grote clubs gewoon verplicht zijn 3 punten te pakken.

We zagen Milan woensdag knap winnen van Real, maar er is nog zeker werk aan de winkel voor Leonardo en de zijne. Zo ook de gat tussen het middenveld en de aanval. En lange ballen heeft geen zin tegen een club dat zich (waarschijnlijk) gaan ingraven achterin.

Seedorf in topvorm!
Dida trouwens ook

Hopen dat Sampdoria en Juventus punten laten liggen maar ben bang van niet. Eerst moet Inter eens zien te winnen van Catania. Forza ragazzi!

ac milan wint denk ik .....want ronaldinho seedorf patp kunnen aardig die bal rondtiken

Ik hoop dat Inter wint en dat Sampdoria en Juventus punten laten liggen, want het is belangerijk dat Inter vroeg op voorsprong komt om de Serie A te winnen.

Parma wint echt niet van Atalanta Bergamo. Nu wij Antonio Conte als coach hebben, pakken we alleen maar punten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren