Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet vervanger Timber aanwijzen

Laatste update:

Feyenoord-trainer Arne Slot gaat naar alle waarschijnlijkheid twee wijzigingen doorvoeren in de opstelling voor het duel met Sparta Rotterdam. Zowel Gernot Trauner als Quinten Timber zijn niet inzetbaar. De verwachting is dat Thomas Beelen en Ramiz Zerrouki die twee vervangen. Het Algemeen Dagblad gaat bovendien uit van een basisplaats voor Yankuba Minteh.

Timon Wellenreuther verdedigt net als vorig weekend het doel, maar in de verdediging en op het middenveld moet Slot keuzes maken naar aanleiding van de afwezigheid van Trauner en Timber. Slot kiest dus voor Beelen en Zerrouki.

Trauner heeft een beenblessure opgelopen en is de komende weken niet inzetbaar. Timber liep in het competitieduel met AZ (2-0 zege) een hersenschudding op en de Rotterdamse derby komt dan ook nog te vroeg.

Voorin heerst de verwachting dat Slot afstapt van zijn keuze om Bart Nieuwkoop als rechtsbuiten in te zetten. Om wat meer aanvallende kracht in het elftal te krijgen kiest Slot volgens het AD voor een pure aanvaller in de vorm van Minteh. De Gambiaan krijgt de voorkeur boven Alireza Jahanbakhsh.

Feyenoord heeft de afgelopen periode succesvol doorstaan. AZ werd zowel in de TOTO KNVB Beker als in de Eredivisie verslagen, terwijl ook PSV werd verslagen in het bekertoernooi. De Rotterdammers zijn bovendien de torenhoge favoriet om het bekertoernooi te winnen, zeker na de loting voor de halve finales die zaterdag plaatsvond: FC Groningen-thuis.

Eerder dit seizoen speelde Feyenoord met 2-2 gelijk tegen Sparta. Dat was een teleurstellend resultaat voor met name Sparta, daar het een kwartier voor tijd nog met 2-0 leidde tegen zijn grote Rotterdamse broer. “Alleen al in die wedstrijd werd voor mij duidelijk dat Sparta ook dit seizoen weer over hele goede spelers beschikt”, is Slot op zijn hoede.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Minteh, Gimenez, Paixão.

Bekijk Feyenoord - Sparta Rotterdam live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik zie in Zerrouki meer een type Wieffer dan een type Timber. Ik zou Milambo wel op 8 willen zien, hij was gisteren ook niet mee met u21 en ik zie in hem wel een 8.

11 februari 2024 om 15:19

Milambo op 8 zou prima kunnen maar je kunt ook met wieffer op 8 en Zerrouki op 6 spelen. Wieffer is geen pure 6...

Slot kennende zet hij Ali rechtsbuiten en achterin Geertruida - Nieuwkoop neer. Zerrouki is een zekerheid.

Hoop persoonlijk op Beelen RCV en dat hij de komende wedstrijden mag blijven staan. Valt gewoon keer op keer sterk in en ik zou hem volgend jaar als eerste RCV willen zien met Trauner als back up.

Investeren in een RCV is echt onnodig als je Beelen hebt en Trauner wil zich schikken in een reserverol en ik vind zelfs met Read uit de jeugd dat investeren in een RB onnodig is.

11 februari 2024 om 09:36

Ik mag in ieder geval hopen dat hij Minteh en Zerrouki lekker op de bank laat zitten.

Milambo verdient daar nu echt wel een kans. Verder jammer dat v/d Belt en Zechiel allebei geblesseerd zijn. Nu is de kans behoorlijk dat Zerrouki alsnog minuten gaat maken.

Voor Minteh hoop ik inderdaad ook op Ali, Ivanusec of Sauer. Sauer deed het in de eerste wedstrijd tegen Sparta geweldig. Geef hem dan vandaag ook weer lekker de kans zou ik zeggen!

Achterin kan je het best Beelen in Beelen investeren op dit moment. Hij begon erg zwak aan het seizoen maar er lijkt wel een stijgende lijn in zijn optredens te ontstaan. Al denk ik wel dat je met Lauritsen in de spits beter een Geertruida centraal en Nieuwkoop rechtsback kan hebben.

11 februari 2024 om 09:47

Ali komt terug met flink wat wedstrijdritme en heeft ook een goede Asia Cup gespeeld, ik zou bij gebrek aan beter op die positie hem nu altijd opstellen en kijken of hij het momentum bij ons door kan trekken. Als hij fysiek in orde is verwacht ik eigenlijk dat Slot hem opstelt.

Zerrouki is een zekerheidje, ik verslik me echt in mijn drinken als ik vanavond Milambo ipv Zerrouki zie. Met andere woorden: laten we hopen dat ik proestend aan de aftrap begin.

11 februari 2024 om 11:05

Het enige probleem met Ali is dat hij na dit seizoen toch weg zal zijn. Waarom dan niet Paixao op rechts en Sauer of Ivanusec op links? Ik denk ook niet dat Slot het zal doen. Ik hoop alleen ergens wel dat Slot er toch voor zal gaan. Hetzelfde geldt inderdaad voor Milambo. Ik zie Slot ook echt niet zonder Zerrouki starten.

Hopelijk selecteert Feyenoord komende zomer door en vertrekken spelers als Minteh, Zerrouki en eventueel Jahanbakhsh en Nieuwkoop. Ik ben ook erg benieuwd of Lingr definitief over zal worden genomen.

11 februari 2024 om 11:15

Zo zwak begon Beelen toch ook niet? Vond hem elke keer dat hij minuutjes kreeg een prima indruk maken. ik hoop inderdaad vooral niet Zerrouki aan de aftrap te zien, maar dat zal wel een utopie wezen.

11 februari 2024 om 11:26

Iedereen zegt al maanden Paixao op rechts en Ivanusec op links te willen zien, maar het gaat gewoon niet gebeuren. Slot ziet het simpelweg niet in Ivanusec zitten en dan is hij te koppig om hem er wel in te zetten. Niet voor niets dat zelfs een back de voorkeur krijgt boven hem en een Paixao die al maanden hopeloos uit vorm is.

En zolang Ali nog onder contract staat kun je hem maar beter gebruiken ook lijkt me. Van de huidige buitenspelers zal volgend seizoen ook niemand op rechtsbuiten staan, dat zal Rodriguez of een andere aankoop worden lijkt me.

Ik heb persoonlijk nog veel vertrouwen in Ivanusec, maar dat zal nog even duren lijkt het zo.

@Berend helemaal eens, vond Beelen ook vanaf het begin gewoon sterk spelen, maar MeMyselfandI is al sinds het begin geen fan van Beelen haha.

Uiteraard kiest Slot voor Zerrouki. Wij willen Milambo als vervanger voor Timber!

11 februari 2024 om 15:21

Wie zijn wij dan. Het is prima om je eigen voorkeuren te hebben, maar je moet niet net doen alsof jij iedereen bent...

Zerrouki is toch ook wel een miskoop hoor. Veel te traag voor het spel van Slot.
Snap niet dat Milambo niet de kans krijgt. En Ueda. Gimenez oogt oververmoeid en niet helemaal fris, die kan wel wat rust gebruiken.

11 februari 2024 om 09:39

Als je Gimenez het laatste duwtje wil geven om hem de nieuwe Jorgensen te maken, dan moet je hem inderdaad wissel zetten

11 februari 2024 om 09:43

Haha ja want jij kunt in zijn hoofd kijken 😂. Dit is denk ik de domste reactie van de de dag voor mij haha. Maar hey het is nog vroeg, er komt gehaaid nog een dommere opmerking.

11 februari 2024 om 10:36

Zullen we anders stoppen om het label miskoop te plakken op spelers die nog geen 10 wedstrijden basis hebben gestaan?

Zerrouki heeft pas één wedstrijd als 6 mogen beginnen waarin de rest van het middenveld ook stond zoals het normaal staat (dus Timber op 8 en Stengs op 10).

Als Wieffer deze zomer weg is en Zerrouki hem 1 op 1 gaat vervangen ga je hem pas echt kunnen beoordelen.

11 februari 2024 om 10:44

Je bedoelt miskoop Timber? Dat label dat sommigen hem ook al zo snel hadden opgeplakt?

11 februari 2024 om 10:54

Hou op, had afgelopen zomer nog genoeg discussies hier met mede supporters die me voor gek verklaarden toen ik zei dat Timber gewoon op 8 onze beste middenvelder zal zijn.

Hij werd vorig seizoen misbruikt op 6 en begin dit seizoen op 10, terwijl hij vanaf het begin was gehaald als opvolger van Kokcu. Dat hij op 6 kwam vanwege de late verkoop van Aursnes (en hij trouwens totaal niet zo onverdienstelijk deed als sommige hier doen voorkomen) heeft lang een vertekend beeld gegeven.

11 februari 2024 om 11:11

Alleen moet je Timber niet met Zerrouki vergelijken. Bij Timber zag je direct het talent. Bij Zerrouki zie je het tegenovergestelde, elke keer als hij aan de bal is dan is het matig. Daarnaast speelde Zerrouki al die tijd gewoon op zijn eigen positie en werd Wieffer verschoven.

We hebben Zerrouki nu een wedstrijd of 20/25 zijn aanmodderen. Die kunnen we inmiddels gewoon permanent afschrijven. Ik zeg komende zomer tegen ieder aanvaardbaar bedrag wegsturen.

11 februari 2024 om 11:30

Jij bestempelde Beelen na twee maanden ook al als miskoop dusja, ik wacht het even af.

En Zerrouki beoordelen op grotendeels invalbeurten waarin hij invalt als het elftal al compleet uit balans is.. nja, als dat is wat jij wilt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren