Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip is hard en slachtoffert Vos

Laatste update:

Ajax moet zich zondagmiddag zien te revancheren van de 0-2 nederlaag in de Europa League tegen Brighton & Hove Albion. De ploeg van trainer John van 't Schip, die in de Eredivisie nog niet verloor sinds zijn terugkeer, gaat om 14.30 uur op bezoek bij Almere City. Het grootste vraagteken staat achter de naam van Branco van den Boomen.

De middenvelder moest het duel met Brighton laten schieten en is er tegen Almere City zeer waarschijnlijk ook nog niet bij. Waar tegen de Premier League-opponent Silvano Vos zijn vervanger was, mag tegen Almere Benjamin Tahirovic het laten zien. De Bosniër kwam donderdag een kwartier voor tijd als vervanger van Vos binnen de lijnen.

In de verdediging kiest Van 't Schip opnieuw voor een centrum bestaande uit Josip Sutalo en Devyne Rensch. Jorrel Hato verkast daardoor naar de linksbackpositie. Anton Gaaei, die steeds beter in zijn vel lijkt te zitten, bezet de rechtsbackpositie. De voorhoede wordt door Van 't Schip intact gelaten: Brian Brobbey is de spits, geflankeerd door Steven Bergwijn en Steven Berghuis.

Van 't Schip hield wat betreft Van den Boomen een flinke slag om de arm. "Hij is een twijfelgeval, dat wordt moeilijk. Maar het ligt nog wel open. Het is afwachten hoe hij reageert op de arbeid die de laatste dagen is geleverd." Gerónimo Rulli staat ook weer op het trainingsveld. Van 't Schip: "Hij is veel aan het trainen. Hopelijk kan hij binnenkort weer aansluiten."

Almere City en Ajax zijn nagenoeg onlosmakelijk verbonden met elkaar. Zo wonen er veel Amsterdammers in Almere en hebben ook enkele spelers een verleden in Amsterdam. Damian van Bruggen bijvoorbeeld, speelde eerder in de jeugd bij Ajax en kwam zestig keer uit voor het beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie.

De editie van zondag is de eerste officiële wedstrijd tussen Almere en Ajax. De Amsterdammers wonnen veertien van de laatste vijftien wedstrijden tegen ploegen die het voor het eerst trof in de Eredivisie. De enige uitzondering in die reeks is een nederlaag tegen RKC Waalwijk in september 1988 (3-1).

"Almere is een mooie, jonge club waar ze veel werk verrichten", aldus Van 't Schip. "Het is een ambitieuze club. Voor de stad Almere is het mooi dat ze nu een club hebben die in de Eredivisie speelt. Ze doen het goed. Het is zeker een club waar we aan de bak moeten. Of Maduro ons nog van waarde kan zijn met informatie? Zeker. Die kent die ploeg door en door."

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Sutalo, Rensch, Hato; Tahirovic, Hlynsson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Almere City - Ajax:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Lijkt me een fijne man en trainer, en goed om fouten af te straffen, maar Taylor laten staan? Pffff zolang Taylor, Bergwijn en of Gaaie op het formulier staan, ga je met Ajax niet de nodige stappen maken

12 november 2023 om 08:35

Gaaei speelt heel behoorlijk de laatste 2 a 3 wedstrijden. Ik denk dat die gewoon tijd nodig heeft. Maar zijn stappen zijn snel en hij leert snel. Iedereen beoordeelt hem nu op feyenoord en psv.

12 november 2023 om 08:56

Ik hoop het... Nu is het lood om oud ijzer met Rensch, maar we weten allemaal dat dat echt niveau nac is, dus hopelijk komt Gaaie er wel

12 november 2023 om 09:02

Waar komt hij dan hopelijk wel als iedereen kan zien dat hij van niveau nac is volgens jou?

12 november 2023 om 09:23

Sorry, misschien was de interactie met jero wat te ingewikkeld voor je om te volgen. Het ging zo: ik zeg Gaaie is slecht. Jero zegt dat het misschien met een andere trainer toch wel meevalt en anders kan zijn. Ik: hmm misschien heb je een punt laten we het hopen. Duidelijker zo? Fijne dag hè

12 november 2023 om 09:26

Rensch is van niveau NAC, dus hoopt hij dat Gaaei er wel komt, want dan heeft ie een rechtsback dat qua niveau hoger zit dan NAC.

12 november 2023 om 09:27

@vtotheb: Gaaie niveau NAC noemen. Dan heb je OF Ajax voor het laatst 1,5 maand geleden bekeken OF jouw verwachtingspatroon is wel erg hoog. Gaaie speelt de laatste 3 wedstrijden gewoon uitstekend. Wint veel duels, zit er kort op, dendert er soms overheen en maakt goeie tackels. Alles wat je verwacht van een rechtsback.

12 november 2023 om 09:41

Rensch was duidelijk een stuk minder afgelopen wedstrijd. Gewoon weer dezelfde slordigheden als altijd.

12 november 2023 om 10:08

Hij noemt Rensch niveau NAC. (Vind ik ook te ver gaan). Het ging dus niet om Gaaie.

12 november 2023 om 10:18

Hij wil ook Bergwijn, op het moment onze beste en meest scorende aanvaller en tevens hard werkende aanvoerder van het wedstrijd formulier afhebben. Ik denk dat Vtotheb geen voetballen kijkt.

12 november 2023 om 10:49

Bergwijn wisselt goede wedstrijden af met slechte in de laatste weken. Daarvoor was het alleen maar slecht dit seizoen dus geef hem een kans. 5 goals en 1 assist in 8 wedstrijden in het slechtste Ajax ooit….is dat zo slecht? Overigens zou het zo lekker zijn als Ajax deze wint. Uitwedstrijd tegen een goed draaiend maar beperkt team. Weer punten inlopen op Twente en AZ of Feyenoord (of allebei bij een gelijkspel, dat hoop ik). Als Ajax alle wedstrijden tot aan de winterstop wint staan we denk ik gezien het programma van de anderen nog maar op 4-5 punten achterstand op plek 4 en dat mag een godswonder heten.

12 november 2023 om 08:56

Zo heel veel goede opties voor Taylor heb je ook niet momenteel, toch? Gezien de huidige blessures. En denk dat zijn verdedigende mankementen tegen Almere City wat minder gaan opvallen

12 november 2023 om 09:42

Sosa gewoon op die positie zetten?

12 november 2023 om 09:46

Sosa is een Lb/linker wingback. Geen allround middenvelder.
Ik zou zo spelen:

Ramaj
Sosa-Hato-Sutalo-Gaaie
Vd Boomen - Tahirovic
Mikautadze
Berhuis-Brobbey-Bergwiijn

12 november 2023 om 10:50

Ik vind dat Hlynsson ook even uit wind gehouden moet worden. Mikautadze kan de aanvaller wegsteken dat hebben we wel gezien. Sosa er in zetten heeft geen zin aangezien Brobbey voorin staat. Sosa geeft prachtige voorzetten maar Brobbey maakt ze niet af. Met Akpom in de spits gaat Sosa ook meer assists op zijn naam zetten.

12 november 2023 om 10:50

@zlatanfan4ever met je eens, wil nou wel eens een keer Mikautadze zien spelen, wordt zoveel over gesproken bv door een Arvaladze dus laat het maar zien dan

12 november 2023 om 09:05

Maakt VZ ervan voor de clicks. Vos speelt naar eigen zeggen al maanden met pijn. Kan me niet voorstellen dat hij dan wordt geslachtofferd door zijn fout. Zal eerder gewoon voorzorg zijn. Met pijn tweemaal per week spelen zal niet erg bevorderlijk voor zijn lichaam zijn l.

12 november 2023 om 11:10

Vos heeft nog niet de inhoud voor het eerste van Ajax Tahirovic heeft dat wel alleen mist die weer de agressie. Het is wel te zien dat het vertrouwen terug bij de individu ik heb het idee dat onder van t schip de spelers zich prettiger voelen dus dan gaan ze automatisch ook beter spelen. Sutalo was tegen Brighton ook gewoon goed zonder rare fratsen en daar hoor je dan ineens niemand meer over.

Mensen staan klaar om een speler af te schrijven maar ik denk dat de meeste aankopen zo slecht niet zijn. Sutalo zal vanzelf tot de beste verdedigers van de eredivisie horen.
Gaaei zal uiteindelijk ook niet veel minder zijn dan een Teze misschien juist wel beter omdat die in ieder geval snel leert.

Zo Tahirovic zit ook niet ver van het niveau Wieffer af. Het is gewoon belangrijk dat Ajax een team word dan zal het niveau vanzelf stijgen tot aan de top van de Eredivisie.

12 november 2023 om 11:27

Tahirovic zit misschien niet zo ver af van de Wieffer van begin dit seizoen, maar ik heb Tahirovic nog lang niet het niveau van Wieffer van vorig seizoen zien aantikken. Het gaat beter dan onder Steijn, maar we gaan weer al onze spelers ‘ophypen’ merk ik.

12 november 2023 om 09:29

Gaaei speelt gewoon prima de afgelopen weken, daar kan je echt helemaal niets over zeggen.

12 november 2023 om 10:51

Voor zijn doen prima. Het is geen Mazraoui.

Vos had volgens mij ergens last van, dus niet gek als hij dan op de bank zit.

12 november 2023 om 08:30

Ja, Vos liep donderdag niet soepel de catacomben in. Lijkt me dat het eerder daarmee te maken heeft. Daarnaast is het ook niet slecht om Tahirovic tijd te geven. In de voorbereiding deed hij het heel aardig, daarna niet meer. Maar hij zou wel wat moeten kunnen met een beetje wedstrijdritme.

Lijkt me eerder dat hij niet helemaal fit is. Toch blijft het een bijzonder fenomeen hoeveel spelers het laatste jaar 'geslachtofferd' werden en Taylor week in week uit wanprestaties mag blijven leveren. Kan me niet herinneren dat een speler zo weinig leverde en tegelijkertijd zo veel krediet had. Ja, de wissel pakte donderdag niet goed uit, maar om nou te doen alsof dat ook maar iets met Taylor te maken had...

12 november 2023 om 08:43

We weten inmiddels wel dat Taylor de nieuwe Blind/veltman enz. is. 4 trainers achter elkaar stellen hem standaard op. Maar het publiek blijft zeuren. Waarschijnlijk komen die er pas achter hoeveel je hem mist als hij weg is...

12 november 2023 om 08:57

Ik wil die gok wel nemen. Hij heeft toch in niks het talent dat je prima zag bij Blind of zelfs Veltman...

12 november 2023 om 09:00

@Hakkie2, verschil met Blind is dat de positieve punten flink opwogen tegen de negatieve en Veltman heeft zich doorontwikkeld naar een goed niveau, waarbij zijn beste periode als rechtsback was. Taylor als back is zowat de laatste optie die er voor hem is. Taylor faalt echt wekelijks en zet daar weinig positiefs tegenover. Loopvermogen ontbreekt en verdedigende inschattingen zijn echt bagger. Zijn positieve punt is zijn twee benigheid. Zodra Taylor leert om verdedigend slim gepositioneerd te staan alla Blind kan hij van onschatbare waarde zijn omdat hij met zijn twee benigheid onvoorspelbaar is voor de tegenstander en haast altijd het spel kan verleggen. Nu is het een speler die zich verstopt en mensen uit zijn rug laat lopen, waardoor Ajax telkens de slag op het middenveld verliest als de tegenstander daar lopende mensen heeft.....

12 november 2023 om 09:23

En toch stellen 4 verschillende trainers hem standaard op. Die hebben er meer kijk op dan het publiek. Dat eeuwige gezeur van supporters die commentaar hebben op spelers die altijd opgesteld worden moet dan gewoon eens afgelopen zijn. Iemand kan het lievelingetje van de trainer zijn, maar echt niet van 4 trainers achter elkaar. Taylor is blijkbaar gewoon het beste wat Ajax heeft op die positie.

12 november 2023 om 09:25

Is het echt nog dat ze dan gelijk hebben als hij week in week uit faalt? Potentie moet er vroeg of laat wel uitkomen, anders is het niks...

12 november 2023 om 09:28

"en toch stellen 4 verschillende trainers hem standaard op."

En drie daarvan zijn ontslagen.

12 november 2023 om 09:31

Gaan wij een speler missen die week in week uit z’n man laat lopen? Nee
Waar blind ( op z’n laatste jaar na ) en Veltman nog gewoon goed mee deden kan taylor op die positie echt niets.

12 november 2023 om 10:14

Eens. Taylor is een leuk joch maar is een 10. Laat hem daar dan wel of niet spelen. Ik zou Berghuis op 8 zetten. Komt hij veel beter tot zijn recht en zeker als Branco er niet bij is om het spel te verplaatsen. Dat kan Berghuis ook. Tah of Vos op 6 Berghuis op 8 en op 10 Hlynsson of Taylor/ Mikau. Forbs Brobbey Bergwijn/ Godts voorop. Doel: Ramaj zonder twijfel. Hato centraal trouwens. Sosa linksback. Rensch of Gaaie banken. Saso met Berghuis en Bergwijn ervoor kan prima werken.

12 november 2023 om 10:35

Soccerfan heb jij Taylor zijn man zien laten lopen afgelopen wedstrijd? Als hij iets deed was het wel meeverdedigen, aan de bal was het niet best.

12 november 2023 om 11:09

Even niet opgelet tegen Heerenveen daar vlak voor? Eerste helft constant degene die z'n man laat lopen en voor gevaar voor eigen doel zorgt. En in de andere richting de boel vertraagt en slordig passt. Nee, sorry, vast een leuk joch, maar in niks Ajaxmateriaal

12 november 2023 om 11:29

Dit is jaren lang exact het zelfde gezegd over spelers als Blind, Veltman en Klaassen om als voorbeeld te nemen. Je ziet waar ze nu voetballen, niet meer bij Ajax. Een gekozen zondebok zal altijd uiteindelijk zijn biezen pakken.

Ik hoop toch dat die guitige Martha tegen Allie gewoon weer start. Met Rensch in het team heb je er gewoon weer een handicap bij.

Maar goed het ergste gemis blijft Boomen. De enige speler van Ajax die opendraait. TikkieTerugTaylor en Tahirovic weten nog niet wat opendraaien is.

Ik ben bang voor een zaadpot

12 november 2023 om 08:37

Tahirovic voetbalde aan het begin prima door naar voren, lijkt wel of die dat vertrouwen in zijn spel nu mist

12 november 2023 om 08:43

Het is ook een kwaliteit om dingen van oefenwedstrijden en trainingen te vertalen naar wedstrijden die er toe doen. Daar zal je uiteindelijk op worden afgerekend.

De tijd en ruimte om vertrouwen tekrijgen bij Ajax is er niet meer; het is nu leveren of een winterse transfer.

Ik ben dan benieuwd of Benji dat nog gaat lukken.

12 november 2023 om 09:03

Gewoon vertrouwen en tijd geven. Als hij niet levert op de bank houden en hard laten werken op de training. Als hij het in oefenwedstrijden kan kan hij het ook in echte wedstrijden. Het is als jonge speler gewoon vaak moeilijk, als je dan ook nog in een nieuwe cultuur en totaal nieuwe speelstijl terecht komt is het nog moeilijker en als het team dan ook nog niet draait dan is het alleen voor de grootste talenten weggelegd. Dat is hij misschien niet maar dat betekend niet dat hij geen goede Ajax speler kan worden.

12 november 2023 om 09:17

Met vertrouwen en tijd geven kwam Ajax op de 18de plaats terecht. Dat schip met tijd is wel gevaren. Hoewel ik begrip heb voor zijn leeftijd en de situatie de afgelopen periode, draait het nu maar om 1 ding.

Wat me bij hem tot nu ook wel echt tegen is gevallen zijn vaak de simpele ballen; hoe jong en hoe klote je in je vel (fel) zit, als een pass over 5 lastig blijkt wordt een lang verhaal hoor

12 november 2023 om 09:35

@markovv je kunt best stellen dat tijd en vertrouwen geven voorbij zijn, maar in feite begin je na de aanstelling van vh Schip gewoon weer van voor af aan en zullen spelers ook weer een kans krijgen zich onder hem te bewijzen. Dus ja, toch tijd en vertrouwen.

12 november 2023 om 10:36

In het begin voetbalde hij ook nauwelijks naar voren. Dat hebben de trainers ook gezien op een gegeven moment. Voegt weinig toe.

12 november 2023 om 10:45

Bedoel vooral dat je dom zou zijn als je hem nu voor pak en beet de helft verkoopt. Je kunt hem als hij nog niet klaar is voor Ajax en niet levert best op de bank houden. Maar met zijn potentie waar we wel al iets (veel te weinig) zou ik hem nog niet verkopen deze winter.

En misschien wordt het niets maar in paniek alles verkopen en weer nieuwe spelers terugkopen pakte afgelopen zomer ook slecht uit.

12 november 2023 om 09:03

Martha stond vrijdag basis bij jong dus die zal vandaag zeker niet starten.

Almere City gaat geschiedenis schrijven straks!

Er is niets veranderd sinds de komst van van ‘t Schip. Daar kan de trainer niets aan doen, het is middenmoot materiaal. Op individueel niveau zijn er zeker prima spelers, maar er is teveel gebeurd, dit zal nooit een machine worden.

Maar op basis waarvan zou hij überhaupt moeten spelen dan? Ik heb nog niet echt gezien waar hij nou in uitblinkt. Lijkt tot nu toe op een Pablo Rosario zonder prik, omdat hij nog zo jong is.

12 november 2023 om 09:20

Dus een Taylor en bergwijn horen wel te spelen? Als er 2 zijn die niet meer horen te spelen zijn die het wel

12 november 2023 om 09:37

Waarom zo ja-maaren? De mening over Vos kan toch losstaan van Taylor en bergwijn?

Heeft denk ik niets te maken met zijn foutje tegen brighton. Vind het een zeer goede voetballer, type davids.

Wat een debiele trend begint het te worden van "journalisten" om koppen erin te gooien die nergens over gaan. Het is niet hard als je niet geselecteerd wordt. Het kan tactisch zijn, slecht getraind of een blessure norm maar op. De websites beginnen slechte kopieën te worden van de Engelse pers en vindt niet dat het er beter op wordt

Als dit waar is snap ik het echt niet. Denk dat de eerste 2 wedstrijden wel hebben aangetoond dat tegen een zwakkere tegenstander het best goed werkte met een opkomende linksback die het veld breed houd. Dan aan de andere kant Berghuis die hetzelfde doet en hlynson en Bergwijn die eronder door komen. Als je zoals tegen Brighton gaat spelen kan je Bergwijn al bij voorbaat afstrepen die kan niks alleen tegen 2 verdedigers. En Hato is tahirovic als linkermiddenvelder zie ik het veld niet breed trekken

Jong of oud, hij heeft een fout gemaakt en hopelijk is vh Schip dan ook consequent en pakt ook de ervaren krachten aan die slecht spelen zoals een Taylor Bergwijn laten banken

12 november 2023 om 11:10

Hopen kunnen we altijd.... Maar als het om die fout tegen Brighton is, voelt het net als stoere Koeman die Brobbey te kakken zet, maar ijskoud al jaren Memphis, Gini en Blind oproept...

Ik ben benieuwd. Zal nu straks heel het stadion juichen bij een goal voor Ajax?

En ik denken dat Taylor en Berghuis er naast worden gezet. Mag ik die zogenaamde hardheid als een zacht ei bestempelen. Met de usual suspectst rijp voor een wissel.

Brobbey en Taylor, je wordt er als supporter doodmoe van.

Bizar. Echt, de hele wereld ziet dat Kenneth Taylor er werkelijk niks van kan, maar trainers laten hem staan. Met Daley Blind een vergelijkbare situatie toen. Daley had wel zijn kenmerkende sterke inspeelpass naar voren waar het team nog wat aan had. Wat is Kenneth zijn kracht? Twee benig zijn? Dan valt hij eigenlijk nog veel meer door de mand.

Als ajax gewoon zn ding doet dan worden dat vrij makkelijk 3 punten wederom. Laat van t schip maar navigeren.

Vos word direct voor een fout gestraft, maar kenneth "ik doe geen verdedigend werk" Taylor mag voor de zoveelste keer blijven staan. Wat heeft die man toch gedaan om zoveel credits te hebben?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren