Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Kooperen onthult de twee clubs waar Joey Veerman deze winter heen kon

Laatste update:

Joey Veerman kon afgelopen winter een overstap maken. Twee clubs waren daarbij concreet in de race voor de PSV'er: Zenit en Al-Ettifaq. Dat bevestigt zaakwaarnemer Nathan van Kooperen zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie.

“Ik wil iets over Joey Veerman vragen aan Nathan”, leidt presentator Milan van Dongen het onderwerp in. Zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg van Muy Manero - het makelaarskantoor waar Van Kooperen onderdeel van is - behartigt de belangen van Veerman.

“Had hij weg gekund in de winter?”, vraagt Van Dongen. “Ja”, antwoordt Van Kooperen resoluut. “Er was een bod vanuit Saudi-Arabië en een bod vanuit Rusland.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Twee typische clubs voor Veerman”, grapt Van Dongen, terwijl Hans Kraay junior helder probeert te krijgen welke clubs het precies zijn. “Zenit?”, vraagt de analyticus. “Ja”, antwoordt de zaakwaarnemer. “En welke club vanuit Saudi-Arabië?”, prikt Van Dongen. “Al-Ettifaq”, geeft Van Kooperen prijs.

Veerman heeft eigenlijk geen seconde nagedacht over een transfer naar Al-Ettifaq of Zenit, vertelt de spelersmakelaar. “PSV was heel duidelijk: het was onmogelijk.”

Contractverlenging


Al snel komt een eventuele contractverlenging van Veerman aan bod. De middenvelder ligt nog tot medio 2026 vast in Eindhoven. “PSV wil heel graag verlengen, en Joey ook”, zegt Van Kooperen. “We gaan nu kijken of we daar samen uit kunnen komen.”

“Het is ook geen geheim dat Joey heel graag een stap wil maken in de zomer, maar hij heeft nog alles om voor te spelen. Kampioen worden met PSV, ver komen in de Champions League, er komt een EK aan. Om nu een stap te maken was niet verstandig.”

“Als er in de zomer niets komt wat hij verwacht, zit hij bij PSV ook heel goed op zijn plek.” Een eventuele contractverlenging bij PSV zou ‘bijvoorbeeld’ gepaard kunnen gaan met een salarisverhoging, besluit Van Kooperen.

"PSV en Veerman zijn al een tijd goed in gesprek over de toekomst", laat Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad daarover weten. "PSV wil langer door en heeft de Champions League en clubliefde als selling point."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol, dat zijn club waar hij niet eens voor gebeld wilt worden. Ondanks het dikke salaris. Veerman is een mooie voetballer en, noem me ouderwets, maar mooie voetballers moeten naar mooie clubs. Gewoon wachten op een niveautje Dortmund/Leverkusen/misschien met Xavi bij Leipzig? Genoeg mooie clubs in iedergeval

11 februari 2024 om 12:26

De Bundesliga vind ik ook wel een mooie competitie voor Veerman. Frankfurt, Stuttgart zouden clubs zijn waar die in de basis staat, bij Leverkusen & Dortmund denk wel vaste invaller.

11 februari 2024 om 12:32

Frankfurt Stuttgart 😂 Misschien wat voor Wieffer. Veerman is echt wel exceptioneler dan jij doet voorkomen.

11 februari 2024 om 12:50

Frankfurt en Stuttgart is gewoon subtop van Duitsland, dat is toch een mooie stap voor Veerman? Laten we niet doen alsof hij bij Bayern Munchen meekan

11 februari 2024 om 12:59

Och Pieterpost schrijf Veerman maar nou niet de hoog aan. Dit zijn gewoon goede clubs waar je basis staat, aan wat voor clubs zat jij te denken dan?

11 februari 2024 om 13:29

Ik durf best geld te zetten op de stelling dat Wieffer het verder schopt dan Veerman eigenlijk. Ik denk dat Veerman fysiek te kort zal komen in een topcompetitie.

11 februari 2024 om 13:41

Wieffer heeft zelfs in de Eredivisie al veel overtredingen nodig om staande te blijven. Als dat niet snel verbetert, gaat het heel lastig worden in een topcompetitie.

11 februari 2024 om 13:47

Dat is ongeveer middenmoot Duitsland en dat is gewoon te min. Hij is beter dan van de Beek. @migi mag wel wat objectiever. Hoe zit het dan met Kroos, Modrjc etc.? Komen die dan niet fysiek te kort? Veerman is een dragende speler van PSV en Wieffer is eerder 1 van.

11 februari 2024 om 14:11

Wieffer één van?

Jij bent af.

11 februari 2024 om 14:16

Wieffer is goed, maar echt niet belangrijker voor een elftal dan Veerman.

11 februari 2024 om 14:21

Van de Beek zit dan ook op de bank bij Frankfurt hè. Ik vind Veerman niet beter dan Götze

11 februari 2024 om 16:19

Denk je dat Veerman dezelfde fysieke eigenschappen heeft als Modric en Kroos? 🤣Nogmaals, ik denk dat Wieffer verder komt, de tijd zal het leren. Laten we overigens gewoon beiden niet doen alsof we objectief zijn. Is toch saai, objectief zijn.

11 februari 2024 om 12:34

Je rept over mooie clubs en dan noem je Red Bull Leipzig, oké...

11 februari 2024 om 13:35

Wat vind je lelijk aan Leipzig? Hebben veel geld maar investeren wijs. Niet a la PSG. Brengen ook veel toppers voort

11 februari 2024 om 13:51

Over het beleid dat ze daar voeren zal je mij absoluut niet horen, want daar zit inderdaad gewoon een goede gedachte achter. Ik heb zelf alleen echt 0 gevoel met clubs als Leipzig. Opgericht in 2009, dus 0 historie, maar gekocht door een rijk concern dat zo'n club als soort van commercieel project ziet en het op die manier met veel geld omhoog weet te stuwen. Voor mij persoonlijk is dat niet fraai, maar dat vind ik helaas inmiddels van een groot gedeelte van de voetbalwereld. Misschien ben ik wel gewoon een ouwe lul aan het worden haha.

11 februari 2024 om 13:24

Ik zie hem liever bij ons. Hij in Italie/Ac Milan echt waardering krijgen. De volgass voetbal is niks voor hem hele tijd sprinten. Lekker met Reijnders en Benacer spelen hij spelverdeler.

Logisch dat ie daar niet naartoe gaat/wil. Seizoen nu mooi af maken, kampioen worden, misschien nog een stuntje in de CL en dan wellicht nog naar het EK. Dan komt er vast een mooie club uit Spanje of Italie waar hij goed zou passen.

11 februari 2024 om 13:06

Precies, lekker naar Spanje of Italië. In Duitsland of Engeland verzuipt hij vanwege zijn speelstijl.

Ik vind hem echt een typische speler voor clubs als Real Betis of Lazio.

Een vertrek van Veerman zou voor PSV wel een kleine aderlating zijn, maar als de club erin slaagt om het contract van Tygo Land open te breken en Malik Tillman definitief vast te leggen, dan staat er volgend seizoen nog steeds een uitstekend middenveld (met Schouten, Saibari en eventueel Til er hopelijk ook nog bij). Het is voor Stewart vooral zaak om snel werk te maken van de contracten van de wat meer onderschatte spelers zoals Boscagli, Mauro Junior en Teze.

11 februari 2024 om 12:30

Absoluut, ik had wel stiekem gehoopt dat tygo land wat minuutjes had mogen meepikken in sommige duels.

11 februari 2024 om 12:52

Op de wedstrijd tegen ajax na was saibari ook weg. Die kan het opvangen maar niet als ook til en tilman er niet bij zijn. Met mauro ga je er op achteruit. Ookal speelde hij niet slecht

Zou me niets verbazen als Van Kooperen hem zelf heeft aangeboden in Rusland, die rook al een dikke commissie.

De vraag was kon die weg. Antwoord ja. Later zegt ie dat psv niet akkoord was. Dus kon die niet weg

11 februari 2024 om 13:15

Als je niet snapt hoe dat bedoelt word kun je hier beter wegblijven. Dit is toch zo duidelijk als wat?

Lekker bijtekenen joey en kampioen worden. Dan verder kijken waar je toekomst ligt en psv een mooi bedrag opleveren

Hilarisch Joey in de zandbak

Tsja, en ik had onlangs weg gekund als dirigent van de Berliner Philharmoniker ware het niet dat ik geen noten kan lezen of maat houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren