Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal niet gelukkig met afspraken: 'Dit is niet bevorderlijk'

Laatste update:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een commerciele onzin dit zeg!van Gaal heeft groot gelijk hoor.voortaan gewoon dicht bij huis voorbereiden.

De spelers zijn al moe voordat ze uberhaubt aan het seizoen beginnen met 3 verschillende tijdzones en reisschema's. Aangezien v. Gaal altijd hamert op fit zijn is het niet meer dan logisch dat hij hier tegenaan schopt.
Dat bijvoorbeeld een eredivisie club dit soort tripjes maakt om geld te genereren is logisch want die hebben een behoorlijke achterstand tov premier leage clubs. Maar de focus van een topclub in de premier leage zal juist moeten liggen bij een uitermate goede voorbereiding en minder op het commerciele aspect, al besef ik ook dat je daar als Man U zijnde daar niet geheel aan ontkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren