Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ricardo Pepi klopt op de deur met hattrick in extra oefenduel PSV

Laatste update:

Ricardo Pepi heeft zich woensdag laten gelden bij PSV, dat een ruime oefenzege heeft geboekt op het beloftenelftal van AS Monaco: 4-1. Op trainingscomplex De Herdgang was de Amerikaanse spits goed voor drie doelpunten, terwijl Isaac Babadi de overige Eindhovense treffer voor zijn rekening nam. Een groot aantal reserves en invallers van het duel met Rangers (2-2) dinsdagavond kreeg van trainer Peter Bosz de kans om wedstrijdritme op te doen. Jerdy Schouten speelde daarbij opvallend genoeg opnieuw als centrumverdediger, terwijl Pepi met een hattrick dus vertrouwen kon tanken.

PSV startte met Joël Drommel onder de lat. De reservedoelman uit Bussum zag voor zich een defensie met Shurandy Sambo, Schouten, Matteo Dams en Renzo Tytens staan. Op het middenveld speelden Tygo Land, Guus Til en Malik Tillman. Anwar El Ghazi, Pepi en Babadi moesten voorin voor de doelpunten zorgen. Alle spelers deden negentig minuten mee, op Dams en Tytens na. De jonge verdedigers werden na rust vervangen door Emmanuel van de Blaak en Jason van Duiven.

Journalist Rik Elfrink was aanwezig bij het oefenduel. In een kort verslag op de website van het Eindhovens Dagblad schrijft hij over Pepi’s prestatie. “Bij PSV maakte Ricardo Pepi een prima indruk door drie honderd procent kansen zonder enig probleem binnen te werken en langs de keeper te schieten. Daarmee had hij een groot aandeel in de 4-1 zege van PSV.” Babadi maakte volgens Elfrink het mooiste doelpunt van de avond door vanaf de linkerkant fraai de vierde Eindhovense treffer binnen te schieten. Tillman, die nog wacht op zijn debuut in de hoofdmacht van PSV, ontving tijdens het oefenduel nog een gele kaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niemand snapt waarom de Jong nog in de basis staat. Alleen op basis van verleden en koppen. Kwestie van tijd. De Jong is de ideale man als je achter staat in de laatste minuten.

23 augustus 2023 om 22:33

Luuk heeft begin vorig seizoen niet echt gepresenteerd, maar volgens mij heeft hij sinds de afgelopen winterstop prima statistieken. Dus dat niemand het snapt slaat helemaal nergens op.

23 augustus 2023 om 22:47

Hoezo heeft Luuk vorig seizoen niet gepresteerd? Hij was een tijdje geblesseerd maar in de Eredivisie alsnog vergelijkbare stats met geprezen spitsen als Giminez en Pavlidis. Ook Europess een van de weinige spelers die presteerde met goals tegen Monaco, Arsenal en Sevilla. Wel typerend dat Luuk zelfs nog onderschat wordt in een comment die juist bedoeld is om hem te verdedigen. Op de een of andere manier worden spelers als hij gewoon totaal niet gewaardeerd in Nederland. Die man is gewoon de belangrijkste speler van PSV. Echt een topspits voor de club. Pepi kan blijven kloppen maar de deur zit voorlopig dicht. Edit: blijkbaar over het woorje "begin van het seizoen" heengelezen, maar dat is nogal een open deur gezien hij in augustus geblesseerd raakte..

24 augustus 2023 om 07:08

Ik bedoel vorig seizoen voor de winterstop. Mede door blessures leek hij niet in zijn ritme te komen.

23 augustus 2023 om 22:33

Mag het voor ze hopen dure reserve spits zo.

23 augustus 2023 om 22:36

Niemand snapt waarom de Jong in de basis staat? Spreek vooral voor jezelf hoor. De Jong is een aanjager, absolute prof, uitstekende aanvoerder en iemand die nooit zijn kop laat hangen. Daarnaast is de Jong een spits die met voldoende aanvoer zijn goaltjes altijd meepikt en als 'ie in vorm is maakt hij er minimaal 20, zo'n speler haal je tegenwoordig echt niet zomaar binnen onder de 15-20 miljoen. Natuurlijk heeft onze Luukinho ook zijn beperkingen maar ikzelf schrijf hem zeker nog niet af.

23 augustus 2023 om 22:41

@HSAJX. Helemaal mee eens. Zolang mee bezig geweest om hem naar Eindhoven te krijgen. Waarom duurt dat zolang.Luuk ideale man te forceren om toch te winnen.

23 augustus 2023 om 22:53

De Jong heeft dit seizoen in iets meer dan 5 wedstrijden, 5 goals en 2 assists. Ik denk dat heel veel mensen snappen waarom hij basis staat.

23 augustus 2023 om 23:19

Heb jij de laatste wedstrijden met je ogen dicht gekeken? Luuk sleept PSV Europa door op dit moment.

24 augustus 2023 om 00:09

Joopie slim. Als Pepi meer speel minuten krijgt zal je zien .Dat het voorin beter gaat. Luuk word trager met alle respect. Ik heb een grote waardering voor Luuk. Hij scoort inderdaad goed. Maar geloof mij dat kan Pepi ook wel. Maar als je te weinig speelt lukt dat minder goed. ik denk als Pepi mee doet word de druk voorin groter.

24 augustus 2023 om 05:26

Daarom is pepi een goede aankoop geweest. Hij wilt zich bewijzen en houd Luuk scherp. Op geven moment zal er een wisseling van de wacht zijn maar dat zou zo pas over 2 seizoenen kunnen zijn als Luuk zo blijft presteren als nu.ik vind hem een verschrikking in de spits maar geweldige afmaker en targetman.

24 augustus 2023 om 07:39

Over twee seizoenen? Luuk is bijna 33. Hij doet het nog bijzonder goed.met alle respect . Maar Pepi is gekocht rond de 15 miljoen . Daar Willen we graag zien hoe goed zo’n jonge is.

24 augustus 2023 om 08:48

Daar heeft hij de hele voorbereiding de tijd voor gehad. Pepi krijgt zijn minuten heus nog wel. Maar de Jong is onbetwist en nu nog steeds beter. Kijk naar zijn statistieken dit seizoen. Daarnaast is hij ook belangrijk in het veldspel. Daar heb je bij PEpi helemaal niets aan.

24 augustus 2023 om 13:41

Het seizoen duurt nog lang genoeg en Pepi zal nog genoeg minuten maken. Luuk moet het zeker niet van zijn snelheid hebben maar daar hebben we weer andere spelers voor. Uiteraard willen we wat vaker Pepi zijn maar dat zal vast wel goed komen dit seizoen.

23 augustus 2023 om 23:24

Wedstrijd was wel tegen het tweede elftal van Monaco. De Jong is de Captain en scoort voorlopig aan de lopende band.

24 augustus 2023 om 03:44

Ga je mond eens heel snel spoelen met je “niemand”. Was laatst iemand opVZ die zei dat PSV met Luuk zo’n 0,4 punt meer heeft behaald dan zonder Luuk. Dat zegt genoeg. Luuk is groot deel van wedstrijden geblesseerd geweest maar had, op Douvikas na, alsnog het minst aantal min per g/a. Luuk scoort in de top wedstrijden tegen Arsenal, Monaco en Sevilla. Luuk is met zijn 32 jaar nog steeds de beste spits in de Eredivisie.

Ik ben toch wel benieuwd wat de plannen met Schouten zijn, als Sangaré bij PSV blijft, waar het steeds meer op begint te lijken, heb je toch een luxeprobleem en je gaat met de waarde die hij vertegenwoordigd Sangaré niet op de bank zetten. Het zou natuurlijk kunnen dat Schouten als CV gehaald is en de concurrentie met Ramalho aan moet gaan, dan is het in ieder geval begrijpelijk dat er nog altijd geen CV gehaald is.

23 augustus 2023 om 22:35

Het is dan toch best bijzonder dat van dat geld niet gewoon een echte CV is gehaald.

23 augustus 2023 om 22:39

@barcalover123 Tja, ik kan niet in het hoofd van Bosz kijken maar kijkend naar het type voetbal wat Bosz wilt spelen zou het niet helemaal onlogisch zijn om met een type als Schouten als CV te spelen. Er wordt ook door Stewart nog wel gesproken over een verdedigende aanwinst maar of die er ook daadwerkelijk gaat komen is nog maar de vraag.

24 augustus 2023 om 07:52

@mattiapsv, maar je kan dadelijk toch niet met Dest, Schouten, Boscagli en van Aanholt gaan spelen? Is aan de bal ongetwijfeld heel goed dan achterin maar geen echte verdedigers, dat gaat je vooral in Europa en in topwedstrijden de kop kosten

23 augustus 2023 om 22:35

Of hij wil met een indribbelende voetballende cv spelen? Zou dat kunnen? Dat hij hem meer als cv ziet?

24 augustus 2023 om 00:25

Boscagli is eigenlijk toch ook wel zo’n type die voetballend goed is voor een cv. Lijkt mij niet dat Schouten voor die positie gehaald is.

23 augustus 2023 om 22:40

Schouten gaat als cv spelen.

23 augustus 2023 om 22:41

Gewoon een klein gedacht , waarom dan niet een echte cv halen met dat geld. Wat als Schouten niet aard op die positie

24 augustus 2023 om 07:18

Psv heeft met Boscagli al een voetballende cv. Met Dest ook al juist een aanvallende back. Ze zouden juist een pure verdediger erbij moeten zetten.
Al hoop ik dat ze het opvangen met Schouten. Dan blijft het verdedigend zwak

23 augustus 2023 om 22:40

13 miljoen betalen voor een middenvelder om hem vervolgens een cv te maken, dat is toch pure wanbeleid? Ga dan gewoon een verdediger kopen.

23 augustus 2023 om 23:26

Je kunt geen nieuwe CV inschrijven voor de return tegen Rangers, daarom wordt ie getest door Bosz.

23 augustus 2023 om 22:42

Schouten is NIET de vervanger/opvolger van Sangare, dat is in de wachtkamer zittende Vranckx. Schouten is de opvolger van de vertrokken Guti. Ja, hij kan op de plek van Sangare spelen maar in feite heeft ie meer de Guti rol. Als Sangare vertrekt, komt Vranckx zoniet geen Vranckx.

24 augustus 2023 om 07:31

Dan gaat Schouten toch nog steeds naar de bank? Guti zat vrijwel altijd op de bank

24 augustus 2023 om 09:41

@savano Ik denk ook niet dat Schouten direct de vervanger is van Sangaré maar het zijn 2 verschillende spelers die beide het best tot hun recht komen op de 6 positie denk ik. Je kunt natuurlijk met Sangaré én Schouten spelen, dan zet je Veerman op 10, maar dan kun je Babadi en/of Saibari nergens kwijt en Veerman gaf ook al eens aan dat 10 niet zijn beste positie is.

24 augustus 2023 om 04:03

Ik moet het nog maar zien met die Schouten. Op het eerste gezicht heeft hij de uitstraling van een kilozak aardappelen.

24 augustus 2023 om 07:16

Maakt geen zak uit. Hij kan uitstekend voetballen, dat is telt.

Ik hoop dat pepi meer speelminuten krijgt de jongen kan goed voetballen en verdient het vind ik.

Ik vind echt dat Psv een heel goed team heeft, hebben hele goede papieren om voor het landskampioen te gaan.

Nou ben benieuwd Luuk word ook een jaartje ouder.. maar wat is die jongen belangrijk voor jullie geweest/ nog steeds

Dan moet je die deur inbeuken, kloppen heeft geen zin. Luuk is geen spits die van alle markten thuis is, maar bedien hem goed en hij is gevaarlijk. Zo gisteren ook weer.

24 augustus 2023 om 00:26

Als de Jong een seizoen fit blijft maakt hij er gewoon dik 20. Op zich is een hattrick tegen Monaco in een oefenwedstrijd wel een goed signaal voor Pepi.

24 augustus 2023 om 00:37

Volgens mij elke wedstrijd dit seizoen betrokken bij minimaal één goal. De tweede seizoenshelft afgelopen seizoen presteerde hij ook heel constant. En ondanks dat hij vorig seizoen een aanlooptijd nodig had tot een paar weken voor het WK, en vlak na het WK ook weer even een dip had, was hij alsnog overall iedere 92 minuten bij een goal betrokken.

Vorig seizoen PSV met Luuk als basisspeler: 54 punten in 23 wedstrijden, 2,35 punt per wedstrijd; zonder Luuk als bassispeler 21 punten in 11 wedstrijden, oftewel 1,91 punt per wedstrijd. En dat dus met die valse start aan het begin van het seizoen. Zijn impact is enorm.

Luuk stel je als eerste op.

Eerlijk? Luuk wordt met de maand zwakker. Koppen als de beste maar is te traag in alles wat hij doet. Is een pinchhitter.

Pepi en Schouten én Tilman svp snel naar basis. Je gaat toch geen 22 milj aan transfer en huurkosten betalen voor een bank?

Sangare bekoord me al een half jaar nauwelijks. De Jong scoort te weinig en Babadi is een ‘coming man’ maar nog te licht. Saibari is technisch goed maar scoort bijna nooit. Til die mag van mij al 2 jaar weg. Hopeloos traag.

Pepi zal Luuk de Jong binnenkort definitief voorbij gestreefd zijn in de pikorde. Wel lekker voor PSV om dan iemand als Luuk de Jong achter de hand te hebben natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren