Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV verliest bij NAC, bij FC Groningen en, ja waar niet uit eigenlijk?'

Laatste update:
/

PSV is op papier de uitgesproken favoriet voor de bekerfinale van zondagavond in De Kuip. De Eindhovenaren hebben een betere en bredere selectie, een fors hogere begroting en beschikken over meer ervaring dan tegenstander Heracles Almelo. Voor de tegenstander uit het oosten geldt echter dat het gaat voor een unieke kans, AZ al klopte in de halve finale en zich niet meer hoeft te richten op een klassering in de Eredivisie.

René van der Gijp dicht de Heraclieden prima kansen toe om zondag voor het eerst in de historie de beker in de wacht te slepen. “Natuurlijk maakt Heracles kans tegen PSV. PSV verliest bij NAC uit, PSV verliest bij Groningen en PSV verliest, ja waar niet uit eigenlijk? Maar dan moet het wel zo zijn dat ze een mindere dag hebben”, zo stelt de oud-voetballer in gesprek met RTV Oost.

Van der Gijp kwam van 1984 tot 1987 zelf drie jaar lang uit voor PSV, maar won nooit de KNVB-beker. Wel werd hij met de Eindhovenaren tweemaal landskampioen. Van de huidige selectie van Heracles kwam Remko Pasveer het dichtst bij de beker: als reservekeeper van FC Twente verloor hij in het seizoen 2003/04 de finale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft helemaal gelijk, we doen net of PSV Heracles even oprolt met 6-0. Met allen respect hoor, maar Heracles die kan echt wel voetballen hoor. Die gaan gewoon vol voor de 1000, bedoel dit is allemaal hun 1e keer. En bij PSV is het wel normaal om een bekerfinale te spelen.

Uit eindelijk zal PSV wel winnen, daar gaat het niet om. Maar ze moeten ze niet onderschatten.

7 april 2012 om 10:23

Bij PSV speelt ook bijna iederreen voor de eerste keer een wedstrijd om de prijzen... Alleen de druk bij PSV is iets hoger en bij Heracles wordt er niets verwacht!

René van der Gijp heeft gelijk. PSV gaat niet alles winnen wat er nog moet komen in de strijd om het landskampioenschap. (uit) bij FC Groningen is het altijd lastig, zie maar naar Ajax en Feyenoord. SC Heerenveen won wel bij Groningen, maar dat zegt ook weer niet alles.

On: Heracles Almelo maakt zeker kansen om de knvb-beker te winnen. Dan moet er wel een dag zijn, dat alles ook echt lukt voor ze.

7 april 2012 om 12:57

van der Gijp heeft het helemaal niet over de landstitel maar over alleen de beker..

Verwacht dat PSV uiteindelijk gewoon met 3-1 wint, maarja het zal niet de eerste keer zijn dat we iets weggeven.

Hier maakt Rene toch een kleine denkfout. PSV speelt namelijk thuis en daar zijn ze bijna niet te kloppen ;

7 april 2012 om 10:22

Nou.. tegen NEC was het ook niet echt perfect in Februari toen ze thuis speelden en net wonnen met een 3-2. PSV onderschat ook wel is zijn tegenstander en dat kan erg slecht uitlopen, kijk maar bijvoorbeeld tegen Nac. Hoop wel is op een overwinning voor Heracles, toch weer een ander team die 'm wint.

7 april 2012 om 11:51

Thuis niet te kloppen, echt niet? lol

On topic: Heracles zal de huid duur verkopen maar ik denk dat uiteindelijk het surplus aan individuele kwaliteit we in het voordeel van PSV zal uitpakken.

7 april 2012 om 13:53

Bijna niet kun jij niet lezen ofzo?

7 april 2012 om 15:20

de finale is in de kuip

Natuurlijk maakt Heracles kans tegen Psv. PSV speelt echt slecht dit seizoen, maar omdat ze 2x van Heerenveen hebben gewonnen rollen ze Heracles ook even op met 4/5-0? De beker brengt tot altijd wat meer los bij de kleinere clubs ( zie AZ - Heracles).

Ik verwacht een leuke wedstrijd die 2-2 eindigt en Heracles wint na strafschoppen.

7 april 2012 om 13:23

Denk ff beter na voordat je iets zegt man!, ze hebben tegen Nac (uit) Groningen (uit) Ajax (uit) Twente (thuis) slecht gespeeld? Dus ik weet niet waar je het vandaan haalt dat psv het Hele Seizoen slecht speelt.

Hij heeft ongelijk! We doen net of PSV er helemaal niks van kan. Hele week werd er over Hercacles lof geuit. En dat ze de Knvb beker dan ook gaan pakken. En over Psv? Teveel negatieve reacties en artikelen. Op deze manier wordt PSV onderschat en Heracles juist overschat. Ik zou zeggen...prima! Zulke reacties moeten de spelers een boost geven. Laten zien dat de meeste mensen toch ernaast zaten...en des te mooier deze overwinning wordt!

7 april 2012 om 10:32

Daarom verliezen ze van Ajax met (2-0). (thuis) tegen Feyenoord zei Dries Mertens immers:'dit was onze kampioenswedstrijd' droom lekker verder. Als jullie van Ajax (uit), Feyenoord (uit), AZ (uit) ect verliezen, dan is PSV echt geen kampioens waardig. Grote wedstrijden moet je ook van kunnen winnen, maar blijkbaar kunnen ze dat niet met een brede selectie?.

7 april 2012 om 10:38

als je uit en thuis van Utrecht verliest ook niet.dit jaar heeft er maar 1 ploeg in mijn ogen recht op e titel en dat is Az.

ot: dit is een wedstrijd op zich,daar kan je gewoon niet een favoriet op plakken denk ik.iedereen had verwacht dat AZ het zou halen dus ja....

7 april 2012 om 10:39

welk team dan wel???

7 april 2012 om 11:05

@vd.vaart

Wat lul je nou kampioenswaardig? Wat is dan volgens jou wel kampioenswaardig? Hoeveel topwedstrijden in de Eredivisie heeft jou Ajax dit seizoen dan gewonnen? Valt toch ook best mee!

In die topwedstrijden wordt het kampioenschap echt niet gewonnen of verloren. Als je aan het einde van de rit bovenaan staat ben je de terechte kampioen en dus gewoon een waardig kampioen, ongeacht welke club dat dan ook mag zijn.

Onn: van onderschatting is bij PSV echt geen sprake en zijn zich echt wel van bewust dat zij die finale niet zo maar ff gaan winnen.

7 april 2012 om 11:33

Die redenatie gaat niet op. AZ verloor namelijk ook bij ons, en deed dat een stuk kanslozer dan Ajax. Als we zo gaan redeneren mag er niemand kampioen worden dit jaar. Alle kanshebbers hebben dit jaar wel 2 a 3 grote misstappen gemaakt.

7 april 2012 om 11:54

dan zijn we er uit , Twente won met grote cijfers bij Utrecht dus kampioenswaardig.

7 april 2012 om 18:15

Kanslozer? AZ was in het begin van de wedstrijd al met 10 man; Moisander kreeg een onterechte rode kaart. Het lijkt wel of Knvb alles aan doet om Ajax te helpen kampioen te worden. In alle wedstrijden van Ajax na de winterstop, kreeg Ajax hulp van de scheidsrechter - spelers van tegenstanders met rode kaart geven of onterechte buitenspel, oa. Ajax, zoals altijd, wordt lucky Ajax na de winterstop.

Ik geef PSV iets meer kans dan Heracles, alleen op basis van de ervaring en kwaliteit van de spelers. Als ik naar het mentale kijk wint Heracles, die kunnen zich helemaal vastbijten in deze wedstrijd, ook omdat PSV als (toren)hoge favoriet wordt gezien. En dat is een rol die PSV dit seizoen, en ook de afgelopen trouwens, totaal niet ligt.

Dergelijke wedstrijden zijn wedstrijden opzich, lastig te voorspellen. Natuurlijk is PSV favoriet ze hebben duidelijk een beter selectie. Maar als het lang 0-0 blijft of Heracles komt op voorsprong dan is toch echt alles mogelijk het is en blijft voetbal. Heracles is een ploeg die het iedereen in de eredivisie lastig kan maken, dus ook dit Psv. Ik gun het Heracles van harte, ben benieuwd mochten ze de beker pakken hoe ze het volgend jaar gaan doen in de Europa League. Ik zie Liverpool al met knikkende knieën naar het kunstgras van het Polman stadion komen.

Van der Gijp is een clown, een populist, die zelden gelijk heeft en zijn matige kennis door humor verbloemt. Leuk voor de televisie maar verder...

Heracles zal het niveau tegen AZ moeten halen. Normaal gesproken geen partij voor Psv.

7 april 2012 om 10:54

Wat een onzin, durf te wedden dat hij meer van voetbal af weet dan jij.

7 april 2012 om 11:55

Hoe wil je die weddenschap in godsnaam tot stand brengen? En ik werk 40 uur per week, Van der Gijp heeft alle tijd van de wereld en wordt zelfs daar overspannen van. Ik bedoel ook meer dat hij vaak open deuren intrapt en nooit gewaagde voorspellingen durft te doen, hij maakt zich er gemakkelijk vanaf. En als hij er naast zit lacht hij dat weg met een oneliner.

7 april 2012 om 10:58

Alsof PSV wel een wereldteam is, die alle ploegen oprolt? Komt niet veel van terecht he dit seizoen. Het is een pover team, met enkele uitschieters, dus ik geef Heracles een goede kans.

7 april 2012 om 11:57

Ik zeg toch ook normaal gesproken? Het Heracles van Amsterdam rollen ze op, het Heracles van Alkmaar wordt een taaie klus.

Gewoon druk zetten op de zwakke zwakker verdediging van psv en er is niks aan de hand voor Heracles. Psv houd alleen tegen clubs als vvv, rkc thuis de 0. Heracles gaat zo ie zo een keer scoren. Met Hutchinson, Pieters, Derijkc, Marcelo houd je never nooit de 0

@cristobal

je hebt helemaal gelijk het is een clown
en het was ook nog een matige voetballer bij psv
ik vind dat hij de laatste tijd constant tegen psv aan zit te schoppen
de club belachelijk maakt spelers belachelijk maakt
ik vind het een misselijk ventje worden
denk dat het nodig tijd word dat psv die foto van hem in de hall of fame maar moet verwijderen
want hij is psv onwaardig

7 april 2012 om 11:14

Hah! Jij hebt hem nooit zien voetballen dat weet ik zeker, Je zou willen dat hij er nog was man,

7 april 2012 om 14:08

@mikehavenaar ik zag van der gijp al voetballen toen poepte jij nog in de broek
maar daar gaat het niet om
@ stratumseind het kan best zijn dat hij eens een goede wedstrijd speelde tegen ajax
maar hij heefd maar 1 interland gespeeld ik volg forza psv vrij regelmatig
en hij is volgens mij nog nooit geselecteerd in de favoriete elftallen van belangrijke psv ers
maar wat mijn grootste probleem met hem is dat hij voordurend psv belachelijk maakt en bepaalde spelers en daar walg ik van en dan heeft hij kritiek op gomes omdat hij de show stal bij de wedstrijd psv- vvv maar hij heeft daar ook alle redenen voor want hij is nog mateloos populair in eindhoven en daar kan van der gijp alleen maar van dromen
maar ok ik kan soms ook wel om hem lachen

7 april 2012 om 12:34

Ik wil niet veel zeggen mar gijp was alles behalve een matige voetballer.
Jij zal er zelf wel niet bijgeweest zijn maar voor mij blijft de herrinering aan mijn bezoek bij ajax psv 2-4 (olympisch stadion) in mijn geheugen gegrifd.
Gullit en gijp zetten ajax volledig voor schut.
Gijp had echt enorm veel talent alleen genoot hij ook teveel van de weelde die dat met zich mee bracht.

Eigenlijk is het de grootst mogelijke onzin die door iedereen geschreeuwd wordt zonder na te denken.

Waarom zou psv meer ervaring hebben??
Heracles is juist de ploeg die al in grote lijnen veel langer met elkaar speelt.
Bij psv zijn 7 spelers die dit jaar voor het eerst zo in de basis elf spelen.
De meesten daarvan hebben de dubbele cijfers nog niet eens qua europees voetbal.
Dus "zoveel meer ervaring" is er echt niet.
Heracles heeft een goed voetballende stugge ploeg waarin je zeker in een voor hun historische bekerfinale niet zo maar ff overheen loopt.

7 april 2012 om 14:14

als psv gewoon eens de kansen benut die ze krijgen net zoals de wedstrijd heracles psv dan lopen ze over heracles heen maar het klopt het is een stugge ploeg en als het lang 0-0 blijft dan word het gevaarlijk maar met alle respect voor heracles ze hebben niets te zoeken in het europese voetbal
derhalve moet psv gewoon winnen want dat is psv aan hun stand verplicht
ik ben zondag in de kuip maar ik hoop dat ik met een goed gevoel weer naar huis ga met de denneappel voor psv

Ik vind het echt leuk dat een clubje als Heracles in de finale komt, ze hebben een goed beleid, staan nauwelijks in de schulden en presteren dit toch. Mede daarom gun ik het Heracles het wel. Anderzijds misgun ik het PSV ook niet hoor.

Natuurlijk zal Heracles er vol voor gaan, maar PSV mág dit potje natuurlijk niet verliezen en gaat die beker hoogstwaarschijnlijk mee naar huis nemen. Laten we voor de wedstrijd hopen dat het lang spannend blijft, dat is wel zo leuk voor de neutrale toeschouwer.

7 april 2012 om 17:26

Ik denk niet dat het makkelijk zult gaan voor Psv. Heracles heeft toch een hele goede middenveld en een voortreffelijke voorhoede. daarnaast is dit voor Heracles misschien wel de enige keer dat ze de beker kunnen winnen, dus ze zullen toch het bod gemotiveerd zijn.

het wordt hem toch niet joh ze verliezen gewoon met 4-1 en wordt helemaal geen kampioen
dat wordt Ajax plaats 6 voor PSV gr een ajax fan

die rene lijkt wel een psv hater, hebben ze hem vroeger verkeerd behandeld ofzo, begin een beetje schijtziek van die vent te worden, hij heeft overal wel wat op. dat hij maar uitkijkt dat die niet weer overspannen wordt met zijn commentaar

7 april 2012 om 17:27

Maar hierin kan ik hem geen ongelijk in geven, Heracles is gewoon een heel vervelend elftal om tegen te spelen, en zoals hij zegt heeft PSV tegen meer tegenstanders onnodig punten verspeeld.

Heracles zal vechten voor elke centimeter en zie ze de beker wel winnen. Voor PSV zijn de komende 2 weken in de eredivisie ontzettend belangrijk. Als ze de komende 2 wedstrijden in winst om kunnen zetten verwacht ik dat ze de titel pakken dit jaar!

van der gijp is een eikel die lult maar wat waarmee hij zich altijd belachelijk maakt.
psv gaat gewoon deze prijs binnen halen.
bij de v.i zijn ze de laatste tijd nogal erg anti psv maar ja verschil van mening mag dan ook.
en trouwens we hebben een geluk niemand hoeft te kijken als hij niet wil want er zijn nog meer zenders als rtl 7 met dit onzin programma.

Wedstrijd kan alle kanten op al denk ik dat PSV aan het langste eind trekt.
Winnen van heracles en RKC uit en ze doen helemaal mee met een beker op zak en op papier makkelijk programma.
Mocht Ajax in heerenveen winnen zie ik hun als favoriet voor de titel.

Het is goed mogelijk dat dit de enige prijs gaat worden voor Psv. Dan kunnen ze er beter een groot feest van maken door Heracles compleet weg te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren