Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars zet na titel hoog in en vist in de vijvers van de grootste clubs

Laatste update:

Marc Overmars staat een hete transferzomer te wachten. De technisch directeur van Royal Antwerp FC wist zich zondag op de slotdag van de Belgische competitie te verzekeren van het landskampioenschap en een ticket voor de voorronde van de Champions League. Het maakt dat Overmars het mes in de selectie moet zetten. Volgens Het Nieuwsblad leeft het besef dat met de huidige selectie geen vuist kan worden gemaakt in het miljardenbal.

Op 7 augustus wordt bekend welke horde Antwerp dient te nemen richting de groepsfase van de Champions League, als in het Zwitserse Nyon de loting voor de play-offronde wordt verricht. De Belgische landskampioen komt hoe dan ook een andere landskampioen tegen. PSV is dus geen optie. Galatasaray wordt gezien als moeilijkste opponent. Mocht de equipe van Mark van Bommel over twee wedstrijden als sterkste uit de bus komen, dan wachten sowieso zes duels in de groepsfase.

De kans bestaat dat Calvin Stengs behouden blijft voor Antwerp. De buitenspeler werd afgelopen seizoen gehuurd van OGC Nice. The Great Old heeft geen optie tot koop weten te bedingen, maar volgens informatie van bovengenoemd dagblad gaat Overmars 'de nodige inspanningen leveren' om Stengs binnenboord te houden. Dat geldt ook voor Gyrano Kerk, die wordt gehuurd van Lokomotiv Moskou. Branco van den Boomen stond ook op het wensenlijstje van Antwerp, maar hij koos voor een terugkeer bij Ajax.

"Het toont wel aan hoe hoog Antwerp mikt: het is de bedoeling om sportief een stap vooruit te zetten, en dus is het vissen in de vijvers van de grootste clubs", schrijft Het Nieuwsblad. "Op de Bosuil leeft het besef dat de spelersgroep op dit moment niet sterk genoeg is om hoge ogen te gooien in de Champions League – áls het al de voorrondes overleeft. De club is op zoek naar versterkingen met directe impact. De rode draad is helder. Welke speler ook beoordeeld zal worden: de lat ligt hoog."

Ook gaat Overmars op zoek naar een nieuwe linksback en opnieuw wordt daarbij de naam van Daley Blind genoemd. De Oranje-international was afgelopen winter ook al in beeld om de gang naar Antwerpen te maken, maar koos toen voor een avontuur bij Bayern München. Voor de spitspositie gaat worden gezocht naar een serieuze concurrent voor Vincent Janssen. Michael Frey komt in principe terug van een huurperiode bij Schalke 04, maar Van Bommel rekent niet op de Zwitser.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

FC Antwerp + Marc Overmars: Het Ajax 2.0 van België!

6 juni 2023 om 10:21

Ze krijgen daar niet eens een tribune geopend, even een toontje lager zingen hoor.

6 juni 2023 om 10:40

Weet je ook hoe dat komt?

6 juni 2023 om 11:05

'ze krijgen daar niet eens een tribune geopend.' Mooi roeptoeteren zonder enig vorm van nadenken.

Even uit mijn hoofd is de voetbalclub Antwerp geen eigenaar van de grond onder de desbetreffende tribune en hebben ze nog tot rond het jaar 2050 opstalrecht, wat betekend dat Antwerp geen eigenaar meer is van die tribune als het opstalrecht vervalt. Volgens mij sleept dat al aardig wat jaar.

6 juni 2023 om 12:10

Ja dat komt door gebrekkig handelen van Gheysens tegenover de familie Mintjens die de grond in hun beheer hebben.

6 juni 2023 om 12:14

Gebrekkig handelen? Dat is gewoon een hele koppige dame. Kan hij nu ook niet gigantisch veel aan doen lijkt me.

6 juni 2023 om 12:18

Gheysens is ook gewoon een keiharde ondernemer, die lijkt me ook zeker niet de makkelijkste om mee te onderhandelen. Hij speelt het erg slim via de media en heeft de supporters natuurlijk achter zich, dat maakt hem natuurlijk geen heilige. Dit loopt nu al een tijdje, hij had er ook eens voor kunnen kiezen om op een andere locatie verder te gaan met een nieuw stadion.

6 juni 2023 om 12:27

Een nieuw stadion bouwen op een andere plek nadat je al 2 nieuwe tribunes gezet hebt?

6 juni 2023 om 13:23

Tja, ik las vanmorgen een interview waar hij aangaf dat wanneer dit niet opgelost wordt binnen 6 maanden dat er dan gekeken wordt naar een nieuwe locatie.

6 juni 2023 om 16:03

Dus dan doet hij wel gewoon wat je aangeeft dat hij moet doen eigenlijk? Ik zie het probleem niet zo.

6 juni 2023 om 10:22

Dat was Bayern toch al? 2.0

6 juni 2023 om 10:38

Precies. Ik vind het ook wel wat een kleine vijver waarin hij vist...

6 juni 2023 om 10:42

Ajax?. ...misschien Van Bommel vergeten?

6 juni 2023 om 11:45

FC Antwerp plus Marc Overmars gedeeld door Het Ajax 2.0 van België .. is .. ? Hoe dan ook een bewezen vakman maar ook een bewezen schuinsmarcheerder, hulde !

6 juni 2023 om 12:06

Ik snap de vergelijking niet zo Prem, kan je het uitleggen? Aan de hand van de foto's kan ik er niet wijs uit worden. Hoezo Ajax 2.0? Van Bommel was toch nooit van Ajax? En er zijn hier comments die nog minder toevoegen. Belachelijk.

6 juni 2023 om 13:02

Ze zijn goed bezig daar, maar om bij namen als Stengs, Kerk, vdboomen, Blind en Frey gelijk te roepen dat ze vissen in de vijvers van de grootste clubs is wellicht wat opportunistisch...

En het blijft natuurlijk wel een tikkie gênant hoe snel Overmars daar aan de slag kon. Tuurlijk is het puur zakelijk gezien een buitenkansje voor Antwerp, maar ethisch gezien is het allemaal niet zo best.

Met blind wordt het ook lastig om hoge ogen te gooien poe poe wat vist hij in de netten van grote clubs.

6 juni 2023 om 10:18

Inderdaad maar hij zou wel cv daar kunnen spelen samen met alderweireld. Die pacho vind ik niet zo goed. Daarnaast hebben ze een extra middenvelder nodig en een betere aanvaller dan kerk.

6 juni 2023 om 10:48

Pacho gaat voor 10-15 miljoen naar Frankfurt. Dus er komt een plekje vrij.
Ik ga niet mee in de hetze tegen Blind maar om die vrijgekomen plaats door hem te laten opvullen lijkt me geen goed idee. Ik zie naast Alderweireld liever een jong talent. Die zijn ook niet goedkoop maar hebben een doorverkoopwaarde. Met Blind ben je veel geld kwijt aan salaris/tekengeld en levert je niets meer op.

6 juni 2023 om 11:24



Als Antwerp wilt groeien moeten ze het met jonge talenten doen. Niet met oude vandagen zonder restwaarde. Een Alderweireld is prima voor erbij en kan in Belgie nog pirima mee. Maar daar achter zou ik wel 3 goede jonge talenten zetten die het kunstje van hem kunnen afkijken. Als Antwerp vooruit wil moet het mikken op talenten, het geld oppotten en dan vervolgens investeren.

Een Blind zou ik dan ook links laten liggen. Zal een dure optie zijn en het was dit jaar bij Ajax al te zien dat die het in in de Champions League niet meer kan belopen.

6 juni 2023 om 10:21

Maar Blind voetbalt wel bij Bayern, best groot ploeggie

6 juni 2023 om 10:28

Hij stond er onder contract. Spelen is wat anders.

6 juni 2023 om 10:50

En dan ook nog eens met een contract dat meer leek op een vriendendienstje, dan dat zij serieus brood in hem zagen. Veredelde pupil van de week dekt de lading beter.

6 juni 2023 om 11:27

Een goeie 157 minuten. Dat kan je niet voetballen noemen

6 juni 2023 om 11:54

Als hij goed genoeg is voor de bank van Bayren dan kan hij zeker wel bij Antwerp spelen

Met Stengs en Kerk ga je de Champions League niet halen ben ik bang. Maar dat weet Overmars donders goed. Heb alle vertrouwen in hem dat hij een CL waardig team gaat neerzetten voor Mark.

6 juni 2023 om 10:42

Kerk komt inderdaad echt tekort. Stengs zou ik niet meteen in dat rijtje zetten. Op het middenveld doet hij het echt wel goed hoor.

Als je nu doorpakt en champions league haalt. Gaat Antwerpen denk ik komende jaren vaker kampioen worden en domineren.

6 juni 2023 om 10:31

Dat zeiden ze ook over Brugge. En over Ajax,..

6 juni 2023 om 10:35

En beide zijn 4 keer in de laatste 6 jaar kampioen geworden. Redelijk dominant lijkt me.

Correctie Ajax is 1 keer eerste geworden zonder daadwerkelijk kampioen te zijn.

Stengs, Kerk, van den Boomen, Blind, dat is inderdaad enorm hoog inzetten! Die winnen de CL volgend jaar.

Het geeft wel aan hoe hoog Antwerp mikt... Door een speler van Lokomotiv Moskou, Nice en Toulouse aan zich te willen binden?? Hoe verhoudt zich dit tot de uitspraak dat ze in de vijvers van de grootste clubs vissen??

Als ik het zo lees vissen ze in een plas water dat de grote clubs als voetenbad gebruiken.

Uiteindelijk kan je nog zulke goede spelers in beeld hebben, je moet spelers er wel van overtuigen om bij Antwerpen te komen spelen, in de Belgische competitie. Dat wordt toch een lastig verhaal. Ik hoop niet voor ze dat ze echt hoge ogen in de Champions League willen gooien komend jaar; laat ze lekker van dat avontuur genieten zonder er al te veel van te verwachten, dan kan het alleen maar meevallen.

Haha, de tekst in de vijver van de topclubs en dan komen met Kerk en Stengs word ik niet zo warm van. Ze moeten gewoon gaan bouwen op talenten en gevestigde namen maar dat spelletje kent Overmars wel.

De teneur van het artikel in het nieuwsblad is eerder dat ze willen vissen in de vijver van de grootste clubs (blijkbaar rekent het nieuwsblad Ajax daar ook bij) en niet dat dat blijkt uit de interesse in de genoemde namen.

Verder ben ik wel benieuwd naar wat Antwerp kan doen komend jaar. Geld is geen probleem alleszins.

6 juni 2023 om 10:51

Komen de Engelse ploegen niet in aanmerking ?
Veel goede spelers die geen speeltijd krijgen zoals een Pelistri van United bv etc.
Als Alaves hem vorig jaar kon huren moet dit ook lukken.

6 juni 2023 om 10:55

Als het zekere kwaliteit is dan zal dat zeker een optie zijn voor hen. Al lijkt het me dat ze voornamelijk kapitaal willen opbouwen op het veld.

Misschien Grillitsch een optie voor hem, die mag gratis weg bij Ajax. Klaassen is misschien ook een interessante speler voor ze, en neem dan ook gelijk Sanchez mee ;-)

Trieste reacties hier zeg. De afgunst druipt er van af.
Denk dat menig ajax supporter Overmars nog graag als TD had gehad. Want sindsdien is het als een kaartenhuis in elkaar gestort.
Voor de rest is het gewoon knap wat Overmars daar weer op poten heeft gezet. Je kan veel van hem vinden maar niet dat hij geen vakman is.

6 juni 2023 om 11:57

Tja, Funkyg, volgens mij zijn er maar heel weinig mensen die kritiek hebben op de werkzaamheden en professionaliteit (al is je geslachtsdeel sturen onder collega's verre van professioneel) van het vakmens Overmars. Daarbij heb ik nog nooit een figuur gezien waar er zoveel van zijn wandaden worden ontkracht, verdedigd of zelfs ontkend.

Zelf ben ik van mening dat Overmars niet jaren lang hoeft verketterd te worden, maar wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten, behalve Overmars die na twee maanden alweer genezen was van zijn spontane erecties en de drang foto's hiervan te delen met collega's.

nog een kleine toevoeging : volgens mij is er nog nooit iemand in de wereldgeschiedenis zo op armen gedragen nadat bekend is dat hij net als de meesten toch een smeerlap blijkt.

Wat mij nog het meeste verbaasd aan dit bericht is dat de kampioen van België geen direct ticket voor CL heeft. Eaar staan ze op de coëfficienten dan? Dacht 7e? Wel jammer, had toch gehoopt Antwerp in de CL te zien.

Verder benieuwd welke versterkingen er uit Overmars’ mouw komen. Zou me niks verbazen als Boadu die kant op gaat en hij een ultieme poging gaat wagen voor Spierings.

6 juni 2023 om 11:56

Dit seizoen voor het eerst in tijden volgens mij dat de belgische kampioen die direct is geplaatst

6 juni 2023 om 12:02

Dat is al jaren zo. Komend seizoen is net het enige seizoen dat het niet zo zal zijn want in 24/25 zal de kampioen terug rechtstreeks de CL ingaan.

6 juni 2023 om 12:08

Bedankt voor de opheldering heren, vond het al raar. Dacht dat België gelijk stond met Nederland wat betreft directe toegangsbewijzen voor de CL.

Mensen doen allemaal lullig over de namen die genoemd worden, waaronder Blind. Over Blind, het is een gegeven dat het bij Ajax sinds zijn vertrek opbouwend een heel stuk slechter is geworden. Daarnaast over de hoogste vijver vissen. Voor Antwerp zijn de namen die genoemd worden gewoon een hogere vijver. Daarmee gaan ze de CL hoogstwaarschijnlijk niet winnen, maar daar gaat het helemaal niet om. Ze willen in ieder groepsfase behalen, en daarna niet kansloos 6x eraf gaan, maar strijden voor in ieder geval de 3e plek en door in EL, of zelfs voor overwintering in de CL. Dat is helemaal niet gek, dat is juist logisch

6 juni 2023 om 12:11

Blind is gewoon een mooie versterking voor Antwerp. Denk dat voor Antwerp ook vooral de basis gelegd moet worden voor continuïteit zodat ze de komende jaren structureel mee gaan doen om de titel. Dat is ook hoe Overmars te werk gaat, in gradaties maar gestaag omhoog.

Bovenstaande berichten lijken me dan ook voorbarig. Overmars gaat niet al het geld pompen in een selectie die mee moet kunnen in de CL, maar een ploeg waar toekomst in zit. Het fundament moet eerst gelegd worden.

denk dat ze vooral centraal achterin een goede speler moeten gaan halen, aangezien pancho ervandoor gaat.

stengs en kerk was leuk voor afgelopen jaar, maar daar zou ik niet een vast verblijf van gaan maken.

ben benieuwd waar ze uiteindelijk allemaal mee komen

Antwerp had ook interesse in VD Boomen en dan wordt er gezegd dat Antwerp dus ook in de vijver vist van de grootste clubs. Ik kan me haast niet voor stellen dat Bayern Munchen, Real Madrid, PSG en Man City ook een lijntje naar VD Boomen uit zouden gooien.

Als Galatasaray zijn selectie kan behouden met eventueel een extra linksback, en misschien nog een extra nummer 10 en nog een back up spits, dan gaat Antwerp en zeker lastig krijgen als ze tegen elkaar moeten. Maar om eerlijk te zijn verwacht ik dat de halve selectie verkocht gaat worden, want de aantrekkingskracht van de top 5 competities is te groot helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren