Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Nieuwe analisten nemen af en toe doodsbang plaats naast Kenneth Perez'

Laatste update:

Nico Dijkshoorn ergert zich groen en geel aan Kenneth Perez. Waar Dijkshoorn vroeger altijd groot fan was van de Deense analist, begint hij hem nu steeds meer op de zenuwen te werken.

Dijkhoorn liet zich in 2022 tegenover Voetbalzone nog lovend uit over de analist van ESPN. “Kenneth Perez vind ik sensationeel goed. Hij is zelf voetballer geweest en gewoon goudeerlijk. Hij is altijd to the point en verfrissend.”

“Als iemand zegt: ‘We hebben naar een goede wedstrijd gekeken.’ En dat hij dan reageert met: 'Vind je?’ Ja, dan heb je mij al. Dan ben ik nieuwsgierig waarom hij het geen goede wedstrijd vond. Perez is deskundig, maar niet zo van dat oude wereldje beschermen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Vier maanden geleden bevestigde Dijkshoorn in een column voor Voetbal International dat hij jarenlang fan was van Perez, echter kwam daar verandering in doordat de analist sinds kort ‘leuk is gaan doen’.

In zijn nieuwste column voor het weekblad schrijft Dijkshoorn zijn ergernis van zich af. “Helaas heb ik Kenneth Perez de laatste jaren zien veranderen in een televisiemannetje. In iemand die iedere uitzending wil laten zien dat hij het vak begrijpt.”

"De ‘oude-jongens-krentenbrood-gedoe’ begint Dijkshoorn steeds meer op de zenuwen te werken. “Iedere tweede zin van Kenneth Perez begint met: ‘Ja maar’, of: ‘Is dat nou wel zo?’ Heel verfrissend zou je zeggen, toch jeukt er iets. Hij vindt het allemaal net iets te fijn, Kenneth. Hij zit daar bij ESPN op vijf verschillende plekken tegelijk iets te veel de Aristoteles van de Nederlandse voetbaljournalistiek uit te hangen.”

Volgens Dijkshoorn kijkt Perez altijd met een zeker dedain naar andere ex-voetballers aan tafel en zijn nieuwe analisten ‘af en toe doodsbang’ als ze naast Perez plaatsnemen in de studio van ESPN. “Dan is het voor de liefhebbers mooi om te zien hoe Kenneth Perez ze als een loerende zeearend observeert. Wachten, wachten en hap, in hun nek. Daarom vond ik Jasper Cillessen dit weekend een held. Hij haalde zijn gram.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is dan ook weer onzin. Cillessen die zijn gram haalt, alsjeblieft. Kunnen we allemaal iets minder pedant doen? Als je- met alle respect -je zo op de huid gezeten voelt door Kenneth Perez, dan heb je noch veel karakter als voetballer, noch als journalist.

Perez is verder ook nog wereldrecord houder verbaast zijn. Dat is zijn standaard weerwoord als hij gevraagd wordt om een van statements te onderbouwen. Wel iedereen voor het blok zetten met eenvoudige vragen als -o ja, vind je dat? of - O ja, leg eens uit

Maar als hem dat zelf wordt gevraagd dan is zijn weerwoord; nee ik ben gewoon verbaast dat ...

als je Perez en verbazing/verbaast googeled dan begrijp je wat ik bedoel

1 april 2024 om 22:21

Het is gewoon een vervelende man die een punt maakt, er volledig naast zit maar toch een half jaar later op dat punt terugkomt als het wel een keer de goede kant op valt.

Ik snap niet waarom Perez daar nog zit. Hij is nu zelfs zijn eigen geliefde clubs aan het afbranden. Blijft nog weinig over voor hem op positief over te zijn.

1 april 2024 om 23:48

Ik kijk met veel plezier naar programma's met Perez. Die man heeft een bepaalde kijk op het spel, hoef je het absoluut niet mee eens te zijn, maar je moet het ook niet als waar aannemen.

Analisten als Derksen en Perez zeggen zelf ook dat ze er voor niemand zitten, maar om hun mening te delen. Zie ik veel liever dan mensen met een dubbele agenda of analisten die alleen maar veren in bepaalde plekjes willen steken.

Noem mij een analist die er nooit naast zit? Daarnaast is het moeilijk om een mening te geven en er ergens naast te zitten.

1 april 2024 om 22:23

Meteen gedaan natuurlijk. Het woord 'verbaast' ging me steeds vreemder lijken na alle koppen met 'Perez verbaast' zich. Nu kan ik niet meer normaal naar het woord 'verbaast' kijken, dus dank je wel Yoda

2 april 2024 om 06:31

Haha, heb je ook verbazing nog geprobeerd.

Nee maar echt, hij doet het al jaren, irritant.

2 april 2024 om 01:10

En dan gewoon twee artikelen hieronder "Perez verbaast zich...."

2 april 2024 om 06:32

Nou ja! Inderdaad. Het kan bijna niet treffender.
Heeft ie het echt alweer gezegd of is VZ mij aan het jennen ;p

Derksen, Perez, Youri Mulder, Van Basten en Affelay hebben echt hele sterke analyses. Heel verhelderend, meestal vertellen ze iets uit een ooghoek, die ik zelf niet, nooit zo zou bekijken. Daarom zijn ze ook wel de beste in hun vak.

2 april 2024 om 00:11

Derksen is echt een lachertje. Die is al 10 jaar geleden gestopt met een serieuze proffesionele mening over voetbal te hebben. Perez is alleen maar anti, youri mulder trapt open deuren in, Affelay gebruikt best veel woorden om iets simpels uit te leggen maar heeft nog wel eens een punt, Van Basten ook wel eens maar slaat erg vaak de plank compleet mis. Vind het maar wei ig indrukwekkend.

2 april 2024 om 12:07

Je bent echt een trol met je Youri Mulder en Derksen. Je mist alleen Rafael van der Vaart nog

2 april 2024 om 14:28

Mulder, Perez, V Basten zijn echt waardeloze analisten. Ik vraag me oprecht af of je dit meent, want met name Mulder en Perez kramen louter onzin uit. V Basten onsympathiek, provocatief en grotendeels negatief. Op het afzeiken af.

Hahaha die laatste zin. Cillessen zei al dat het niet uitmaakte, maar uitgerekend Perez naaide hem lachend op om tóch zijn gram te halen tegenover Milan. Dus dankzij Kenneth is Cillessen nu dus de held van Nico? Warrig verhaal.

Ik kan Perez overigens goed hebben. Zeker icm Wouter of Kees Kwakman. Die hebben chemie en dan kan hij zelfs heel geestig uit de hoek komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren