Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli dient Getafe van repliek: ‘Hij heeft werkelijk geen idee wie hij is'

Laatste update:

Ángel Torres voedde eerder deze week de geruchten over een mogelijke transfer van Marc Cucurella naar de Serie A. De veelzijdige linkspoot was tot de coronacrisis bezig aan een sterk seizoen in LaLiga en volgens de voorzitter van Getafe heeft dat tot de nodige belangstelling geleid. “Er zijn veel clubs geïnteresseerd in onze spelers. Zo belt de voorzitter van Napoli mij drie keer per dag”, vertelde hij aan Radio Marca.

De uitlatingen van Torres over de huurling van Barcelona en de vermeende interesse vanuit Napels zorgden voor verbazing bij Napoli, dat via de officiële kanalen reageert. “Het is een hoax, het is fake news”, benadrukt de Serie A-club. “Onze voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft werkelijk geen idee wie de voorzitter van Getafe is en heeft met geen van zijn medewerkers gesproken over Cucurella.”

Chelsea, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen zouden de verrichtingen van Cucurella naar verluidt nauwgezet volgen. Getafe zal zeer waarschijnlijk de optie tot koop van zes miljoen euro lichten, en heeft dat volgens Spaanse media al gedaan, maar dat is niet het enige bedrag dat Barcelona tegemoet kan zien indien de linkspoot nóg een transfer maakt. De clubs kwamen eerder namelijk al de voorwaarden over een definitieve overeenkomst overeen.

Cucu krijgt een transferclausule van 25 miljoen euro als hij een definitief contract met Getafe ondertekent. Indien hij vervolgens getransfereerd wordt, gaat veertig procent van dat bedrag naar Barcelona. De koploper van LaLiga zou niet de intentie hebben om de linksback annex linkermiddenvelder terug naar het Camp Nou te halen, ook al heeft hij een groot aandeel in het sublieme seizoen van los Azulones.

Quique Setién heeft twee linksbacks in zijn A-selectie: Jordi Alba en Junior Firpo. De Spaans international kampte dit seizoen met divers blessureleed, terwijl Firpo in zijn eerste jaar niet altijd een zekere indruk maakt. De aan Schalke 04 verhuurde Juan Miranda staat naar verluitd boven Cucurella in de pikorde indien Barcelona in de zomer een verhuurde speler wil terughalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

fake nieuws of niet,zou een prima aankoop zijn. Zoals we allemaal hebben kunnen zien was hij 2x de beste man tegen ajax En van alle spelers op het veld. Ook in de La Liga ging het lekker. Nu speelt Napoli wel heel anders dan Getafe. Maar Cucurella heeft er wel de snelheid en doortastendheid voor.

Staat Miranda echt boven cuccurela? Ik dacht dat Miranda het helemaal niet zo goed aan het doen was bij Schalke?

9 mei 2020 om 13:58

Vind het ook allemaal vrij bizar dat Cucu zomaar even wordt weggedaan zonder een normale kans te hebben gekregen in het eerste. Dat terwijl Miranda wel de kans kreeg vorig seizoen 2e viool te spelen achter Alba maar dat ook niet helemaal van de grond kwam. Bij Schalke ook amper gespeeld. Zou wat zijn als we Cucu over 3 jaar voor 60 miljoen weer kunnen ophalen.

9 mei 2020 om 18:59

Gezien het huidige beleid bij Barca zou 60mio een koopje voor ze zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren