Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Monaco voert druk flink op in aanloop naar ‘Choc des Olympiques’

Laatste update:

AS Monaco heeft de druk op de concurrentie opnieuw flink opgevoerd in de Ligue 1. Het team van Leonardo Jardim won vrijdagavond dankzij doelpunten van Rony Lopes en Stevan Jovetic met 2-1 van laagvlieger Lille. De Monegasken staan door de zege stevig op de tweede plaats in Frankrijk: de voorsprong op achtervolger Olympique Marseille bedraagt zeven punten, al speelt die ploeg later dit weekeinde in eigen huis nog de Choc des Olympiques tegen Olympique Lyon.

De regerend landskampioen bleef zodoende voor de 35e keer in zijn laatste 37 thuiswedstrijden in de Ligue 1 ongeslagen. Eenvoudig ging het echter niet voor Monaco, dat na een kwartier spelen verrassend op achterstand kwam door toedoen van Lebo Mothiba. De Zuid-Afrikaanse spits ontsnapte na een voorzet vanaf de rechterflank van Thiago Mendes aan de aandacht van zijn bewaker en kon vervolgens van dichtbij eenvoudig de 0-1 op het scorebord brengen.

Anwar El Ghazi ontbrak vanwege blessureleed nog altijd in de wedstrijdselectie van Lille, dat lang stand hield maar op slag van rust toch de gelijkmaker moest incasseren. Lopes werd in het strafschopgebied van de bezoekers vrijgespeeld door Keita Baldé, waarna de Portugees international in twee instanties doel trof. Monaco pakte vervolgens door en stelde de zege een kwartier na rust uiteindelijk veilig via Jovetic. De Montenegrijn verschalkte doelman Mike Maignan met een fraaie stift na een pass van João Moutinho.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monaco mits het zijn spelers behoud en achterin wat frisse verdediger(s) kan halen, zullen volgend seizoen CL weer meedraaien. Geweldige selectie en bank. Enkel verdediging vind ik redelijk tot matig, vergeleken met aanval en middenveld.

17 maart 2018 om 09:42

Subasic vind ik ook geen topkeeper. Valt dit seizoen erg tegen.

17 maart 2018 om 14:07

Nooit bijzonder geweest, heeft een paar aardige seizoenen gedraaid maar is eigenlijk gewoon een keeper die onderin de middenmoot thuishoort in een van de grootste competities.

Nardi was ooit de beoogde eerste doelman voor de toekomst, is er nooit uitgekomen en de andere grote namen hebben nooit gehapt.

Lille toch wel flink afgezakt helaas. Moeten nog oppassen om niet te degraderen..

17 maart 2018 om 09:45

Van mij mag Amiens er wel direct uit. Lille zou zonde zijn. Mooie club met een mooi stadion. Metz zie ik niet meer terugkomen van deze achterstand.

17 maart 2018 om 11:39

Inderdaad ze hebben ook bepaald geen goede fans... Hetzelfde geldt voor Troyes

17 maart 2018 om 11:59

Hopelijk degraderen Amiens en Troyes allebei en kan de nummer 3 in Ligue 2 ook promoveren via play-Offs. Le Havre of Lorient zou prima zijn. Reims als nummer een en Nimes als nummer 2

17 maart 2018 om 13:09

Dat zou inderdaad ideaal zijn. Ik zie ook liever Le Havre of Lorient (en eigenlijk ook Sochaux, maar die liggen te ver achter en moeten Florian Martin voor de rest van het seizoen missen). Hopelijk niet Paris FC of Ajaccio.

Off: trouwens gisteren een doldwaze wedstrijd tussen Valenciennes en Paris FC. Geëindigd in 2-4 met in totaal 4 directe rode kaarten.

17 maart 2018 om 13:32

Ja inderdaad jammer van Sochaux. Stonden er redelijk voor maar de laatste weken helaas dramatisch in vorm en weer weggezakt. En inderdaad Paris fc wil ook al helemaal niet in Ligue 1 zien, net zo nep als Psg bijna vind ik. Ajaccio zou ik dan eventueel nog wel oke vinden. Lens en Auxerre helaas ook dramatisch dit seizoen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren