Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Meer details over contract Kökçü: Benfica zet in op torenhoge afkoopclausule

Donderdag, 8 juni 2023 om 16:50Wessel Antes

De transfer van Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü naar Benfica lijkt aanstaande. De Telegraaf kwam donderdagochtend al met het nieuws dat de 22-jarige middenvelder op korte termijn voor een recordbedrag naar de Portugese landskampioen vertrekt, om bij o Glorioso de bestbetaalde speler te worden. 1908 weet dankzij ‘ingewijden’ verdere details over het contract van Kökçü te melden. Zo zou de twintigvoudig international van Turkije tot medio 2028 gaan tekenen in het Estádio da Luz.

Naast een langdurig contract kan Kökçü zich in Lissabon verzekeren van zijn favoriete rugnummer 10. De Haarlemmer gaat zijn Feyenoord-salaris bij Benfica verdrievoudigen. Kökçü’s keuze is daardoor duidelijk: zijn voorkeur ligt bij een dienstverband in Portugal. De middenvelder voelt het vertrouwen van Benfica-trainer Roger Schmidt en hij ziet een hereniging met Fredrik Aursnes als de perfecte vervolgstap in zijn carrière. Ook zou Kökçü onder de indruk zijn geraakt van de speelstijl van Benfica in de Champions League.

De Portugezen moeten echter nog wel een akkoord zien te vinden met Feyenoord, dat minimaal veertig miljoen euro wil overhouden aan het vertrek van Kökçü. De Rotterdammers weten dat de Turkse international er ook goed op staat bij meerdere Premier League-clubs. 1908.nl rept over ‘doortastende belangstelling’ vanuit grootmachten Manchester United en Liverpool. Indien Kökçü geen veertig miljoen euro oplevert wil algemeen directeur Dennis te Kloese een hoog doorverkooppercentage overhouden aan zijn transfer.

Volgens het medium moet in dat geval gedacht worden aan een doorverkooppercentage tot 25 procent. Benfica zou momenteel een openingsbod van minimaal dertig miljoen euro hebben neergelegd in De Kuip. Dat bedrag kan middels bonussen nog verder oplopen. De Portugese landskampioen hoopt met Kökçü de volgende Enzo Fernández in huis te halen en wil daarom eenzelfde soort clausule in zijn contract opnemen. Chelsea betaalde uiteindelijk een afkoopclausule van 120 (!) miljoen euro om de Argentijn naar Stamford Bridge te halen. Een soortgelijke clausule zou in het contract van Kökçü opgesteld worden. Bij een daadwerkelijke transfer verbreekt hij het uitgaande transferrecord van Feyenoord én het inkomende transferrecord van Benfica.Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door ajax/barca2014)

Lijkt me een leuke stap voor Kokcu maar ik vraag me af of je als Feyenoord zijnde moet beginnen aan een clausule met doorverkooppercentage. Mocht hij toch tegenvallen (je weet het nooit na 1 goed seizoen) hadden ze beter een hoog bedrag voor hem kunnen krijgen.

8 juni 2023 om 17:05

Ik weet niet of je inmiddels nog kan spreken van één goed seizoen. Ik weet dan eerlijk gezegd niet wat je definitie van een goed seizoen is.

8 juni 2023 om 17:55

Ik vond hem dit seizoen ontzettend goed en vorig seizoen nog te wisselvallig voor een stap hogerop. Is toch niet zo gek?

8 juni 2023 om 19:05

Het eerste seizoen onder Slot was hij ook enorm goed en eigenlijk helemaal niet wisselvallig. Mensen die weinig Feyenoord kijken of keken zie ik dat vaker schrijven, maar hij was toen ook het hele seizoen bepalend en onze beste speler

8 juni 2023 om 19:10

Verder wel met je eens overigens. Ben liever niet afhankelijk van doorverkoop. Blessure, vormdip of trainer die het niet ziet zitten en je bent het kwijt

8 juni 2023 om 17:25

1 seizoen? Kijk je pas sinds afgelopen seizoen voetbal?

8 juni 2023 om 17:47

2 seizoenen goed, waarvan 1 seizoen echt heel heel goed was en het ook geen toeval is dat hij zijn echte potentie pas onder Slot laat zien. Persoonlijk vind ik het bod best prima, zeker als je weet dat Kokcu eigenlijk afgelopen zomer al openstond voor een transfer en er mss afspraken zijn gemaakt. Al met al denk ik dat die doorverkoop clausule niet eens zo slecht is. Bij Benfica kan hij zijn potentie bevestigen en als je ziet voor wat voor bedragen zij hun spelers verkopen, dan zou Feyenoord hier nog weleens als winnaar uit kunnen komen. Zeker als je meeneemt dat er nog een percentage bij zot bij iedere transfer dat hij maakt (eigen jeugd). Wel mooi hoe Schmidt hier aan alle kanten werd belaagd, maar geef de man de echte sleutel van de club en zie wat hij ermee doet zeg. Als we die nou eens terug konden halen…

8 juni 2023 om 18:00

Vorig seizoen was ook al “echt heel heel goed”.

8 juni 2023 om 17:55

Prachtige stap niet leuk..

Top 20 club in Europa, doen het vaak goed in de CL, spelen om het kampioenschap in eigen land. Spelers maken mooie stappen naar de absolute top.
Goed salaris, prachtig land en een geweldige stad.

2 a 3 jaartjes knallen en dan op zijn 24/25e weer een stap hoger zetten.

8 juni 2023 om 18:44

Dat is ook zo. Maar de speler heeft ook iets te willen. Je moet je in ieder geval niet laten opjagen. Geef na dit nieuws de Engelse clubs nog een paar dagen voordat je verder gaat met Benfica.

8 juni 2023 om 20:00

Ja of een paar weken zelfs. Eerst ook maar eens een vervanger proberen vast te leggen. Denk dat kokcu en feyenoord niet heel veel haast hebben, ongeacht de tendens in de artikelen.

8 juni 2023 om 18:51

Benfica krijgt normaliter goed betaald voor hun spelers.. Dus het lijkt me best verstandig!

Allemaal leuk en aardig maar hou eerst maar eens de poot stijf wat betreft de bedragen. Je krijgt bij tegenvallende resultaten geen dubbeltje extra bovenop de genoemde 30 miljoen euro met doorverkooppercentage. We gaan Portugal voorbij in de coefficientenlijsten maar vooralsnog zijn ze een heel stuk beter in het onderhandelen bij uitgaande transfers. Toch heb ik het idee dat we met Te Kloese wel goed zitten qua onderhandelingen. Hopelijk wacht hij de Engelse interesse nog even af.

8 juni 2023 om 17:30

Ze zijn niet beter in het onderhandelen ze hebben ook gewoon veel betere spelers. Met alle respect hoor maar alleen Gakpo heeft echt te weinig geld opgeleverd naar mijn mening, alle andere transfers zijn hopeloos gefaald of waren wel topbedragen met name bij Ajax.

Kijk je kan zeggen wat je wil maar uit Portugal komen toch echt wel veel topspelers de afgelopen jaren: Bruno Fernandes, Ederson, Luis Diaz, Fernandez, Militao, Dias, Felix, etc. Hoeveel spelers uit de eredivisie zijn topspelers in de absolute top alleen Martinez, de Jong en de Ligt.

Wij kunnen wel heel hard roepen dat zij beter kunnen onderhandelen, maar daar is gewoon niet heel van van waar.

Dat we ze op de coëfficiënten lijst voorbij zijn zegt naar mijn mening vrij weinig. Denk dat die lijst er compleet anders uit zou zien als de conference league niet ingevoerd zou zijn.
.

8 juni 2023 om 18:13

@memphisdepay

Hahaha,

Alleen Gakpo zegt die. Ben je voor PSV? Bij hun huidige clubs zijn ze allemaal ontzettend blij met: Aursnes, De Ligt, De Jong, Onana, Veltman, Martinez, Summerville, Sinisterra, Mazraoui en dan vergeet ik er vast nog een paar.

Dan heb je nog een aantal spelers voor wie te veel betaald is, maar waar ze best kunnen leven met hun bijdrage. Denk aan Madueke of Antony. Talenten die nog lang zijn afgeschreven zoals Gravenbergh.

Alleen Gakpo is echt denigrerend tegenover ons voetbal

8 juni 2023 om 18:25

Ben inderdaad een PSV fan maar heeft verder niks met PSV te maken. Ik vind dat er voor Gakpo gewoon weinig geld is gevangen, terwijl hij wel echt fantastisch speelde.

Dat ze bij hun huidige clubs blij zijn met die spelers wil toch niet zeggen dat er veel te weinig voor betaald is. Sowieso noem jij een aantal spelers op die transfervrij vertrokken waren. Daarnaast zeg ik ook dat er terecht veel geld is betaald voor de Ligt en de Jong en noem ik hun zelfs de enige topspelers, Onana had ik daar misschien nog aan toe kunnen voegen inderdaad. Dat ze bij hun clubs blij zijn met die spelers zal best hoor maar het is nou ook weer niet dat het echt topspelers zijn, de namen die ik noem uit de Portugese competitie zijn dat wel.

Ik hoop van harte dat de namen die jij noemt ook nog uitgroeien tot topspelers al zal dat voor Aursnes en Veltman misschien een lastig verhaal worden door hun leeftijd.

Ik bedoel er niks denigrerends mee hoor, maar vind gewoon dat er meer topspelers uit de Portugese competitie komen.

8 juni 2023 om 18:35

Dan begin je je lijstje best goed, maar sluit je af met namen als Summerville, Sinisterra en Mazraoui. Die hebben afgelopen seizoen vooral veel in de ziekenboeg gezeten met blessures, of op de bank. Dat kun je absoluut niet vergelijken met de namen uit de Portugese competitie die memphisdepay boven je noemt. Dat is eerder te vergelijken met een Nelson Semedo van Wolves.

8 juni 2023 om 18:42

De helft van jouw Portugese “topspelers” laat het in het buitenland ook niet zien.

8 juni 2023 om 18:49

Wie van die topspelers laat het niet zien dan? Enzo is zowat de enige en dat is ook veel te makkelijk om als voorbeeld te pakken.

8 juni 2023 om 23:12

Dat is helemaal niet waar, spitsen van het kaliber Suarez of Ibrahimovic heb ik nooit uit een portugese competitie vandaan zien komen. Je onderschat de Nederlandse competitie heel erg als Ziyech voor Oranje had gespeeld was die ook bij Real of Barca geeindigd. Je doet alsof Ziyech is mislukt maar heeft gewoon in zn eerste seizoen de CL gepakt. Ziyech is helemaal niet mislukt, Chelsea is mislukt door hem niet op te stellen.
Ik kan genoeg topsspelers noemen zoals Kostic die bij Juve is, Mount die uit de subtop van de Eredivisie komen.
Alle clubs in Nederland kunnen goed opleiden. Portugal heeft Benfica en Sporting maar dan houd het op.

8 juni 2023 om 23:23

Suarez en Ibrahimovic dat is 10-20 jaar geleden. Ik ga hier toch ook niet zeggen dat er nooit een speler van het kaliber Cristiano Ronaldo uit de Nederlandse competitie is gekomen.

Kom is met voorbeelden van de afgelopen jaren! Ik onderschat de Nederlandse competitie zeker niet hoor, we zijn zeker heel goed in opleiden maar vaak gaan spelers ook te vroeg weg of maken ze inderdaad een verkeerde keuze.

Je voorbeeld Ziyech is leuk en aardig maar hij is toch echt mislukt bij Chelsea en het feit is dat hij waarschijnlijk nooit een basisspeler zal worden bij clubs van dat kaliber.

De andere spelers die jij noemt vind ik geen topspelers, ze passen in ieder geval niet in dat rijtje. Hun clubs zouden niet eens aarzelen om ze te ruilen met een van de namen die ik noemde.

8 juni 2023 om 17:59

Az, Psv en Ajax hadden hier makkelijk meer uit kunnen halen.
Feyenoord is niet best qua (verkoop) onderhandelingen.

8 juni 2023 om 18:51

Heeft ook te maken met gunnen, Feyenoord kan er wel voor gaan liggen maar als Kokcu dit wil is het toch primaVreemde stap zeg. Vooral voor zijn ontwikkeling snap ik de stap niet echt. Met alle respect voor de Portugese competitie, maar die is nog slechter dan de eredivisie. De top 4 is in Portugal ijzersterk, maar daarnaa gaat het niveau wel echt drastisch omlaag. De enkele sportieve vooruitgang die ik zie is dat Benfica meer kans maakt om in de CL te overwinteren, maar voor de rest is het toch nergens echt een stap voorruit? Kies dan toch ten minste voor een topcompetitie.

8 juni 2023 om 16:59

Denk dat Orrie heeft gezien dat Benfica een ideale springplank naar de absolute top is. Dat in z'n achterhoofd speelt ie misschien wel liever bij Benfica voor de prijzen dan in de subtop/middenmoot in 1 van de topcompetities.

8 juni 2023 om 17:01

Vanuit de Nederlandse top zijn er weinig spelers die doorschuiven naar de echte Internationale top, vanuit de Portugese top groeien ze achter elkaar door. Ik snap de stap wel. Al is de stap qua competitie wel zijwaarts.

8 juni 2023 om 17:04Nee hoor. Ook daar is het gewoon Russische roulette. Ja er zijn succesverhalen als Di Maria, Falcao, Bruno Fernades,... Maar er zijn ook echt complete miskleunen zoals Mangala, Fernando, Markovic, Joao Felix,...
Dus ja, somethimes you win and somethimes you lose. It is all in the game.

8 juni 2023 om 17:07

Gaat mij dan vooral om de afgelopen jaren. Joao Felix zou ik niet direct een miskleun noemen overigens, al heeft hij zijn potentie vooralsnog niet waar gemaakt.

8 juni 2023 om 17:13

Joao Felix is toch gewoon geslaagd bij Atletico Madrid? Als je naar de afgelopen 10 jaar kijkt heeft Benfica echt een batterij spelers bij de top afgeleverd. Van een Nunez tot een Ederson the list goes on… Dit is gewoon een verstandige keuze, Orkun verdrievoudigd zijn salaris speelt in de top van Portugal wat altijd Champions league speelt en Portugal zelf is echt een geweldig land om te wonen. Helemaal als je geld heb

8 juni 2023 om 17:27

Joa felix mislukt? Ik heb hem niet meer gevolgd ?

8 juni 2023 om 17:28

@Tinus88 Wel voor de €110M die Atletico betaald heeft

8 juni 2023 om 17:36

@rikf: Ja, maar dan is hij bij Benfica dus geslaagd. Die hebben sportief van hem genoten en hem voor een achterlijk hoog bedrag verkocht. Wat er daarna met hem gebeurt is Atleti's probleem, even lomp gezegd.

8 juni 2023 om 17:39

Het percentage succesvolle transfers vanuit Portugese competitie naar de Europese top is helaas wel echt vele malen hoger dan vanuit de Eredivisie.
Bruno, Militao, Ruben Dias, Luis Diaz, Ederson, Falcao, Nunes, Joao Mario. En Joao Felix zou ik ook niet mislukt noemen. Geslaagd daarentegen ook weer niet.

8 juni 2023 om 17:42

@airbags, ja maar volgens mij lopen de interpretaties bij de reacties een beetje uiteen. Ik doel vooral op het feit dat er ook veel spelers uit de Portugese top niet slagen bij de algemene Europese top. Net zoals in de eredivisie. Het feit dat er weliswaar meer spelers uit de Portugese competitie bij de absolute top eindigen komt puur vanwege die torenhoge clausules. Maar het zegt niks of ze het niveau aankunnen.

8 juni 2023 om 18:37

Dusdanig mislukt dat hij alsnog op redelijk jonge leeftijd bij de gehele Europese top aan de bak kan en een absoluut topsalaris kan vragen. Als dat is hoe Kokcu ervoor staat over een paar jaar vliegt hij waarschijnlijk nu naar Lissabon om dat contract te tekenen.

9 juni 2023 om 09:33

Zo kan je het ook bekijken, maar je kan dan sportief in een situatie terechtkomen zoals Alvaro Morata bijvoorbeeld. Je speelt bij hele mooie clubs, maar je komt overduidelijk tekort. Dan kan je toch veel beter uitermate succesvol zijn bij een subtopper?

8 juni 2023 om 17:14

Presteren in de CL met Benfica en je staat op de radar van de absolute top en die kopen je dan voor zo een hoog bedrag dat je wel een kans moet krijgen. Dat gebeurt niet bij Feyenoord momenteel.

8 juni 2023 om 17:31

@Lierse1997 alleen mist Portugal vanaf seizoen 24/25 twee CL plekken vergeleken met het afgelopen seizoen. Je wordt niet ieder jaar kampioen met Benfica

8 juni 2023 om 17:43

@lierse, hetzelfde kan je natuurlijk zeggen over teams als Inter, Dortmund, Atletico,... die allemaal in veel betere competities spelen.

8 juni 2023 om 17:49

Die moeten ook interesse hebben natuurlijk.

8 juni 2023 om 19:07

Er staat in het artikel letterlijk dat Man United en Liverpool ook interesse hebben. Die schrijf ik nog iets hoger aan dan Dortmund of Atletico.

8 juni 2023 om 19:16

Die gaan hem echter niet kopen voor een dergelijk hoog bedrag dat hij een kans moet krijgen.

8 juni 2023 om 20:06

Kans moeten krijgen? Vind ik altijd beetje onzin. Als je goed genoeg ben speel je gewoon, en als je veel gekost hebt en niet goed speelt ga je eruit. Is het niet bij de huidige coach, dan wel bij de volgende.

8 juni 2023 om 21:16

Natuurlijk is dat relevant. Een aankoop van 80 miljoen krijgt zeker twee seizoenen een kans. Eentje van 40 niet.

8 juni 2023 om 17:16

Genoeg redenen, meer zekerheid in de Champions League, nieuwe omgeving (spelers en cultuur), mooi weer, mooi land, meer salaris en meer kans om een aanbieding te krijgen van een topclub. Ja Feyenoord is goed op weg, maar dat is pas sinds kort en clubs durven het denk ik sneller aan met een speler van Benfica dan van Feyenoord.

8 juni 2023 om 17:17

Benfica is de ideale springplank van subtop naar absolute top. Dat is de afgelopen seizoenen vaak genoeg bewezen.

De Portugese competitie is misschien een stap zijwaarts, maar Benfica is van elke Nederlandse club een enorme stap voorwaarts. Daar spelen is geen hogere kans op overwintering in de Champion's League, maar een garantie. Iets wat geen van onze clubs kan zeggen. De afgelopen seizoen 2x op rij de kwartfinale gehaald, en afgelopen seizoen zelfs met stijl.

De prijs valt mij ook tegen. Leuk, zo'n torenhoog doorverkoop percentage (naar verluid op de totale som, niet de winst), maar ik zie een club niet zo snel de 120 miljoen activeren. En dat zeg ik als liefhebber van Kokcu.

8 juni 2023 om 17:21

Ze hoeven ook niet de clausule van 120 miljoen te activeren. 80 miljoen oid zou ook goed zijn. Met 20 procent zou je op 16 miljoen extra uitkomen

8 juni 2023 om 17:37

Dat is de vraag, vaak werken doorverkoop percentages zo dat die enkel over de winst worden berekend. Dus 80 - 30 (wat benfica betaald heeft) = 50 mil en dan 20% daarvan. Dat is ineens nog maar 10 mil.

Oftewel, Kokcu moet minimaal! voor 80 mil doorverkocht worden wil je de originele prijs behalen.

8 juni 2023 om 18:17

Benfica hanteert doorgaans een percentage op de volledige verkoop in plaats van de winst. Volgens mij werd dat behoud van de rechten benoemd of iets dergelijks? Aursnes heeft dezelfde constructie.

8 juni 2023 om 18:20

Geen een nederlandse team maakt kans tegen benfica waar heb je het over. Competitie zal wel minder zijn misschien maar via benfica kan die hoger op mocht hij zich weer bewijzen. PL is denk ik nog te sterk voor hem. Hij gaat lekker CL spelen en basis elke week. Mochten ze weer ver komen trekt die weer alle aandacht

9 juni 2023 om 09:30

Nog niet zo heel lang geleden won Ajax van Benfica, en nog minder lang geleden verloor Ajax van Benfica. Dus wat is de conclusie die we dan kunnen trekken? Het ene jaar is een Nederlands team beter en het andere jaar een Portugees team. En zelfs al zou Benfica iets beter zijn, is het dan echt een zodanige vooruitgang?

Mooie vervolgstap voor Kokcu. Het is hem gegund na een geweldig seizoen.

8 juni 2023 om 22:16

Het was inderdaad een ongelooflijk seizoen van hem! Mooi hoe hij als aanvoerder Feyenoord naar het kampioenschap heeft geleid.

Wel raar dat Benfica niet meer dan 40 mil wilt bieden, terwijl ze net Fernandez hebben verkocht voor 120 mil.

40 mil + 20% doorverkoop zou de deal moeten zijn!

8 juni 2023 om 18:45

Dat noemen ze beleid voeren. Waarom 40 bieden als je onderhandelpartner 30 ook primq vindt. Het is geen liefdadigheid..

8 juni 2023 om 19:49

Meestal is het bij de Zuid-Amerikaanse spelers in Portugal zo dat een hoog percentage in handen is van de management van de speler. Zou me niks verbazen als Benfica uiteindelijk 50-60% heeft overgehouden van die 120 miljoen.

8 juni 2023 om 20:22

Benfica heeft de laatste jaren genoeg financiële kredit opgebouwd dat zulke constructies niet meer nodig zijn. Jorge Mendes heeft inderdaad goede connecties met Porto en Benfica maar in ieder geval koopt Benfica zelfstandig de spelers ipv gezamenlijk met bedrijven zoals die van Jorge Mendes. Chelsea heeft 120M + 5M extra kosten betaald en van die 120M is 25% naar River Plate gegaan.

Heeft Romano hier al iets over gezegd? Zolang het alleen de Telegraaf is heb ik mijn twijfels bij het waarheidsgehalte.

Ik begrijp nooit zo goed waarom die Portugese clubs torenhoge transfersommen kunnen incasseren en de clubs in Nederland vaak dat soort bedragen niet krijgen. Uitzonderingen daargelaten met Frenkie de Jong, Anthony en bijvoorbeeld Matthijs de Ligt. Bedrag voor Kokcu, vind ik dus wat tegenvallen, want het was een echte sterkhouder en ook hij is nog relatief jong.

8 juni 2023 om 17:09

De Europese campagnes en het feit dat ze vaak ver komen is één van de redenen en daarnaast ook het salaris. Als je ziet dat Kokcu waarschijnlijk de bestbetaalde speller gaat worden bij Benfica en meer dan 6 miljoen gaat verdienen dan zijn dat bedragen die we hier in Nederland niet (kunnen) betalen.

8 juni 2023 om 17:14

Daar werken ze volgens mij allemaal met hele ingewikkelde investeringsmaatschappijen. Ze kunnen daardoor ook veel makkelijker hoge bedragen vragen, want er is veel minder noodzaak om die gasten te verkopen. Nadeel is vaak wel dat de clubs zelf vrij weinig verdienen aan een transfer. Dat is ook allemaal voor een maatschappij. Nederlandse clubs zijn financieel op zichzelf wat gezonder, maar moeten daardoor ook sneller akkoord gaan met (in ons hoofd relatief) lage bedragen. Ajax is bijvoorbeeld financieel veel sterker en kan ook veel hogere bedragen vragen. Minder noodzaak

Verstandige stap, niet meteen naar de absolute top. Maar eerst naar een subtopper in Europa als tussenstap. Toch een club die vorig seizoen de kwartfinale van de CL bereikte! En niet te vergeten een monsterbedrag voor Feyenoord van rond de €40M. Vorig seizoen onder Slot eerst Sinisterra voor een recordtransfer en een jaar later alweer het record verbroken door Kokcu.. Dan weet je 1 ding zeker, Slot levert geweldig werk af!!

8 juni 2023 om 17:42

Dat staat wel vast inderdaad, schitterend dat Feyenoord nog een jaar van hem kan genieten! Volgend seizoen Gimenez die in Europa aan de lopende band gaat scoren en dan weer het record breken??

8 juni 2023 om 18:56

Het feit dat de 50 jaar voor Slot het transfer record al die jaren stond op naam van Kuyt met 18 miljoen naar Liverpool en Feyenoord ineens de ene na de andere miljoenenverkoop doet/gaat doen zegt echt wel heel veel. Zijn komst heeft ervoor gezorgd dat er zoveel meer kapitaal is gecreëerd op het veld!

Doe maar 40 miljoen en dat doorverkooppercentage. Benfica verkoopt jaarlijks spelers voor honderdmiljoenmiljard, dus gewoon dokken.

8 juni 2023 om 18:40

En ze kopen altijd voor bizar lage bedragen. Wilden ook niet verder dan ik geloof 15 mio gaan voor Kerkez. Denk dat je er best 40 mio uit kan halen, maar dan ook nog een doorverkooppercentage van meer dan 10% wordt lastig denk ik. Als Feyenoord zijnde zou ik genoegen nemen met een wat lagere transfersom en dan een enorm doorverkooppercentage opnemen. Ik zie Kokcu over een paar jaar wel voor een miljoen of 80 een transfer maken.

8 juni 2023 om 21:39

Die status heeft Feyenoord nog niet. 30 miljoen is prima

Goede stap voor hem. Zie hem met zijn spel niet echt naar zijn zin krijgen in Engelenad. Meer speler voor Zuid-Europese landen. Eerlijk gezegd wel blij dat hij niet naar Turkije gaat want dat zou zonde zijn. Mooie competitie daar maar voor zijn ontwikkeling voor Turkije beter dat hij nog beter wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Benfica

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Benfica127
Voor de complete stand: Primeira Liga
SpelersPositieW
F. AursnesMiddenvelder51
Á. Di MaríaMiddenvelder54
RafaMiddenvelder53
João NevesMiddenvelder50
O. KökçüMiddenvelder51
David NeresAanvaller50
ChiquinhoMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina Benfica.

13 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Benfica 5 1 1 0
2022/2023 Feyenoord 32 8 6 0
2021/2022 Feyenoord 32 7 5 0
2020/2021 Feyenoord 24 3 2 1
2019/2020 Feyenoord 22 2 4 0

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren