Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Kenneth Perez trekt pijnlijke conclusie over Ajacied: ‘Way, way, boven zijn pet’

Laatste update:

Ajax kent een dramatische wedstrijd tegen Feyenoord. Grote dissonant aan de kant van de Amsterdammers is Anton Gaaei. De Deen speelde een negatieve hoofdrol bij zowel de 0-1 en 0-2 van Santiago Giménez. Igor Paixão zorgde daarna zelfs nog voor de 0-3 ruststand. Bij ESPN is men hard in zijn oordeel over het optreden van Gaaei.

"Je stelt iemand op op basis van wat je ziet op de training en andere wedstrijden", probeert analist Mario Been de basisplaats van Gaaei te verklaren. "Maar als je hem dan vandaag ziet en je ziet hoe kinderlijk hij dit duel aangaat, waar dan de 0-1 uitkomt..." De Deen liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven door Quinten Timber, waarna Giménez voor de 0-1 zorgde. "Hij moet aan de binnenkant staan van Timber. Dit is gewoon heel naïef. Hij heeft gewoon niet het niveau om hier te spelen."

"Als je vervolgens direct daarna een bal in de breedte legt waar de 0-2 uitkomt. Deze bal... Welke intentie heb je om hem daarnaartoe te spelen..." Een dramatische breedtepass stelde Giménez in de gelegenheid om de score te verdubbelen. Kenneth Perez, analist en landgenoot van Gaaei, haakt in. "Je moet het zo zien: die jongen komt van Viborg, een kleine, kleine, club uit Denemarken. Die jongen weet niet wat hem overkomt. Hij heeft helemaal nooit gehoord hoe het hier is en wat de bedoeling is om hier te voetballen. Al die nieuwe dingen, nieuwe indrukken... Het gaat hem way, way, way boven zijn pet."

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt zich af of trainer Maurice Steijn dit niet had moeten kunnen inschatten. "Klopt", antwoordt Perez. "Maar als je concurrent een dusdanig ongelukkige indruk maakt in de eerste paar wedstrijden, kies je voor een ander", doelt hij op Devyne Rensch, die Gaaei al na een halfuur uit zijn lijden verloste. "Dan wil je wat meer continuïteit en hem wat meer wedstrijden achter elkaar aan het werk zien. En nu... Dit kan echt niet meer." Been stelt dat 'veel te veel' spelers het niveau van Ajax niet aankunnen. "En dan krijg je te maken met het feit dat je 0-3 achterstaat tegen Feyenoord."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perez wil hier natuurlijk ook zijn gelijk halen omdat hij Gaaei vanaf het begin niet goed genoeg vond. Heeft nu natuurlijk gelijk, maar had niet met zulke krachttermen hoeven te komen.

Die wissel vind ik wel echt overdreven. Daar maak je zo een speler eigenlijk (mentaal) kapot mee. Want die wissel had echt wel kunnen wachten tot de rust.

24 september 2023 om 16:16

Die wissel van sosa voor salah edine is helemaal lachwekkend… extreem treurig statement van Steijn… want die salah stond niet voor niets bij Twente op positie linksmidden als derde keus op de bank…

24 september 2023 om 16:18

Snap ik ook totaal niet. Het lijken inderdaad bijna statements te zijn.

24 september 2023 om 16:18

Vind je het gek dat de trainer iets doet bij 0-3 thuis en niet even wacht tot de rust? Als je hier mentaal kapot van gaat ben je niet geschikt. Hij zal ook wel begrijpen dat hij niet de enige is die niet voldoet toch.

24 september 2023 om 16:23

Alsof die wissel ook maar iets uithaalt.

En leuk populisme. Maar die 20-jarige kerel die zijn derde of vierde pot voor Ajax speelt gaat daar natuurlijk last van hebben.

24 september 2023 om 16:34

Gelukkig voor hem speelt er nu heel veel wat de aandacht afleidt.

24 september 2023 om 16:36

Dat is inderdaad een ‘gelukje’.

24 september 2023 om 16:55

Dan is het niet geschikt voor de top. In de spiegel kijken, begrijpen dat het vreselijk was wat je hebt laten zien en de volgende wedstrijd revancheren.

24 september 2023 om 18:03

Alsof wachten tot de rust iets uithaalt. Zo ken ik er nog wel een paar. Iedere trainer zou toch wat doen in zo'n situatie. Al is het maar een probeersel.

24 september 2023 om 16:27

Hij speelde na zijn desastreuze fout nog 2 ballen verkeerd in, dan houdt het een keer op he. Ze moesten nog 15 minuten spelen plus 9 minuten blessuretijd, ga je dan het risico nemen dat hij de volgende fout gaat maken? Dan zou je jezelf voor de kop slaan als trainer zijnde, ik snap de wissel wel hoe sneu het ook is.

24 september 2023 om 16:33

Als hij iedereen die verkeerde ballen inspeelde ging wisselen dan had hij wissels tekort.

Persoonlijk denk ik dat de directe sportieve impact van die wissel minimaal is.

24 september 2023 om 18:52

Lierse Gaaei maakt gewoon 2 gigantische blunders. Terechte wissel. Sportieve impact is wel bijzonder laag ja aangezien Rensch ervoor in de plaats komt.

Ajax is momenteel gewoon een chocoladefabriek. Men heeft een gouden papiertje gevonden in een reep en mag een seizoen voor Ajax spelen.

24 september 2023 om 16:46

Inhoudelijk ben ik het met je eens, maar je metafoor raakt kant noch wal

24 september 2023 om 16:59

Je hebt teveel naar Sjakie en de chocoladefabriek gekeken en te weinig naar de realiteit... Voetballen kunnen ze wel alleen is het team totaal niet op elkaar ingespeeld waardoor je nu deze ellende als Ajacied zijnde met lede ogen moet aankijken!

24 september 2023 om 16:21

Iedere club heeft wel mindere periodes toch? Je kunt moeilijk in 100 jaar alleen maar goede mensen aanstellen, dat lukt haast nergens.

Yankuba Minteh komt ook van een kleine club uit Denemarken. Doet het tot nu toe uitstekend...

Gaan we naast Gaaei het ook nog even hebben over de beide Kroatische internationals? Of dromer Hato? Schuldig aan minimaal twee doelpunten. Dus je hebt op dit ogenblik niet 1 stabiele verdediger. Tagliafico hoefde niet. Gelukkig voor hem hebben ze hem niet genomen. Want hij zou zich doodschrikken wat er nu achterin staat en voorhanden is. Nog los van de missende verdedigende kwaliteit op het middenveld. Twente kon er minimaal 5 maken, Ol. Marseille 10, en Feijenoord was ook hard op weg naar minimaal 5. Hoe ga je met deze selectie wedstrijden winnen met dit gegeven???

24 september 2023 om 16:54

Bij de eerste goal had hij gewoon een paar meter voorsprong op Gimenez. Maar waar Gimenez vol sprinte kwam Hato pas in beweging toen hij Gimenez voorbij zag sprinten. Bij de 2 de kun je ook de credits aan Gimenez geven die hem goed op het verkeerde been zette

Van Gaal, Overmars, Jonk, Bergkamp, Bogarde, De Boer, Blind, Van Basten, Kluivert, Davids. Een aantal van deze namen moet toch wel haalbaar zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren