Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans dolblij met wonderkind van Milan: 'Het is een Hans Klok-voetballer'

Laatste update:

De officiële berichtgeving ontbreekt nog, maar Hachim Mastour zal in het aankomende seizoen voor PEC Zwolle uitkomen. Het wonderkind van AC Milan traint momenteel al mee in Overijssel en zal voor een jaar gehuurd worden van i Rossoneri. Ron Jans is blij met de (naderende) komst van Mastour, die volgens de hoofdtrainer mooie dingen kan laten zien in de Eredivisie.

/

De achttienjarige Mastour staat al geruime tijd bekend als een van de grootste talenten van de wereld, maar van een doorbraak bij Milan kwam het nog niet en ook bij Málaga kwam hij nauwelijks aan de bak. Bij PEC wil de Italiaans-Marokkaanse technicus speelminuten gaan maken. "Hij is pas achttien jaar, maar die jongen heeft al een heel verleden. Er wordt ontzettend veel van hem verwacht", zegt Jans in gesprek met FOX Sports. "Maar ik zou hartstikke blij zijn als hij erbij komt, want dan hebben we er weer een concurrent én veel kwaliteit bij."

PEC is nog druk bezig om ‘de puntjes op de i’ te zetten. “Het is gewoon een Hans Klok-voetballer. Dan is 'ie er en dan is 'ie ineens weer weg. Hij doet geweldige dingen”, zegt Jans. “Maar dat moet hij op het hoogste niveau nog bewijzen. Wij zijn als PEC hartstikke geschikt voor talenten en dat moeten we bewijzen als hij komt."

Ik verwacht veel van Hachim Mastour bij PEC Zwolle

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen was een beetje een hype maar is inmiddels 18 jaar. Dan moet je al dat talent omzetten in kwaliteiten. Slim dat hij er voor kiest om naar Zwolle te gaan en vooral vlieguren te draaien.

13 juli 2016 om 09:12

Inderdaad, op zijn 15e las je al overal over hem. Als hij echt zo'n toptalent was had je bij dit matige milan al wel bij het eerste gezeten. Desalniettemin zal het voor zwolle zeker een aanwinst zijn.

13 juli 2016 om 09:22

Hij is net als nouri fysiek gezien nog niet op het benodigde niveau vandaar dat de doorbraak nog uitblijft. Voetbaltechnisch zit het helemaal goed bij deze jongen.

13 juli 2016 om 10:50

Dat ben ik niet helemaal met je eens..
Je bent je ervan bewust dat AC Milan een begroting heeft van net iets minder dan de gehele eredivisie bij elkaar opgeteld?
Met een aanvallende middenvelder als: ''Kevin-Prince Boateng'' en aanvallers als: ''jérémy Ménez'', ''keisuke Honda'', ''alessio Cerci'', ''carlos Bacca'', ''mario Balotelli'', ''luiz Adriano'' en ''alessandro Matri'' heeft een 18-jarig talent niet ál te veel kans om door te breken..
Wellicht is de titel ''wonderkind'' wat overdreven maar gezien zijn referenties kun je toch niet ontkennen dat het een behoorlijk talent is.
Ja, ik ben een Zwollenaar waardoor ik misschien niet objectief lijk, daarom heb ik zo veel mogelijk feitjes opgezocht om het zo subjectief mogelijk te brengen.

13 juli 2016 om 10:58

@nielsws;

deze jongen zal absoluut kunnen voetballen hoor. Zal zeer technisch onderlegd zijn. In de jeugd kan je nog winnen op alleen techniek en spelinzicht. Dan lijk je qua niveau al snel boven de rest uit te steken. Op hoger niveau speelt fysiek een veel belangrijkere rol. De moderne voetballer moet een ware atleet zijn. Alleen de spelers die echt een surplus aan techniek en spelinzicht hebben dan niet de fysiek nodig. Maar dan nog moet je fysiek sterk zijn en duels kunnen winnen.

Zo'n Mastour moet nu zijn talent omzetten in kwaliteiten. Dus dan moet je ook stappen op fysiek maken. veel wedstrijden spelen helpt dan. Dan wordt je door ervaring slimmer in duels en je wordt fysiek ook wat harder.

13 juli 2016 om 11:21

Ik twijfel er niet aan dat het een goede voetballer is, maar er werd over hem gepraat alsof hij de nieuwe messi was. Dat wil niet zeggen dat het geen talent is alleen niet het absolute toptalent wat werd gezegd

13 juli 2016 om 09:59

Ook nu geldt direct alweer dat de verwachtingen veel te hoog zijn... de kans dat dit uitdraait op een mislukking is heel groot.

13 juli 2016 om 11:21

De kans op een mislukking is groot omdat?

Mensen verwachten misschien te veel van hem, en dat hij misschien niet deze verwachtingen waar gaat maken dat zou goed kunnen. Maar om dan te spreken van een mislukking op voorhand.. vind ik klinkklare onzin.

13 juli 2016 om 15:14

Hoge verwachting - niet waar maken - mislukking.. zo werkt dat bij veel supporters.

Iedereen heeft lovende woorden over deze jongen, maar ik moet het nog maar eens zien. Fysiek komt die denk ik net wat tekort. Ik denk dat dit een lastig jaar voor hem wordt in de eredivisiie. Aan al die trukjes die die laat zien heb je niet zo heel veel aan op het veld

Ik had graag dit interview willen zien met Ron Jans.
Dan heb je deze woorden en die fantastische Ron Jans grijns erbij.

Ach deze jongen hoeft in een wedstrijd 2 of 3 mooie acties te doen en in Nederland lopen we dan weg met zo'n jongen. PEC is een leuk clubje die het andere clubs toch altijd moeilijk weet te maken, dan kan zo'n jongen toch alleen maar positief uitpakken!

13 juli 2016 om 09:21

Staat op foxsport app.

Vergelijkbaar met Achahbar. Een enorme potentie (Door Platini nog een gouden toekomst voorspeld) maar inmiddels ook bij PEC. Wellicht komt het er voor beide spelers helemaal uit

Complimenten voor Jans en PEC Zwolle. Dat doen ze daar toch behoorlijk goed.

Vorig jaar Veldwijk en Bouy gehuurd en nu waarschijnlijk Mastour. Dat zijn toch spelers, die anders nooit in Zwolle zouden voetballen !

13 juli 2016 om 10:37

Ja, ik vind het ook knap dat ze zulke spelers kunnen huren. Blijkbaar hebben ze wel goede contacten bij de grote clubs en lopen de andere eredivisieclubs te slapen.

13 juli 2016 om 12:51

Goede contacten met zaakwaarnemer Raiola, daar hebben ze dat aan te danken.

Echt een super stunt van Pec dat hij bij Pec gaat voetballen! Milan fans in Nederland zullen misschien ook wel naar wedstrijden van Pec gaan.

Heb deze jongen paar keer aan het werk gezien en is erg wisselvallig

Denk dat zijn instelling niet super is maar dat jans hem daar in verder ken helpen , is een echte people manager

Ben toch benieuwd hoe zwolle, milan en mastour bij elkaar uit zijn gekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren