Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vlaar tekent op korte termijn bij titelkandidaat

Laatste update:
/
Onder Louis van Gaal hoeft Rafael de Silva nergens meer op te rekenen, maar op de internationale transfermarkt is de verdediger nog wel een gewilde klant. Twee onbekende clubs uit de Premier League, Galatasaray, Napoli en Fiorentina willen de vleugelspeler graag aantrekken. Manchester United wil naar verluidt circa vijftien miljoen euro voor de Braziliaan. (Manchester Evening News)
/
De toekomst van Sime Vrsaljko wordt spoedig duidelijk. De sportief directeur van Sassuolo, Giovanni Carnevali, gaat deze week met een aantal geïnteresseerde clubs om de tafel om over de 23-jarige Kroatische back te onderhandelen. “Napoli is er daar één van, we zijn trots op hun belangstelling. Als ze aan onze voorwaarden voldoen, komt het goed. Lukt het niet, dan zijn we verheugd Vrsaljko te kunnen behouden”, klinkt het. (Radio CRC)
/
Ron Vlaar is al bijna een week transfervrij, maar heeft nog nergens getekend. De dertigjarige verdediger zal dat echter binnen een paar dagen doen en wel bij Arsenal. Arsène Wenger vindt Vlaar een uitstekende stand-in annex concurrent voor Laurent Koscielny en Per Mertesacker. Dat Vlaar meer ervaring heeft dan Carl Jenkinson en beter is dan Gabriel Paulista, werkt in zijn voordeel. Vermoedelijk rolt er een tweejarig contract voor hem uit bij de titelkandidaat. (Daily Mail)
/
Miroslav Klose leek afscheid te hebben genomen van de nationale ploeg van Duitsland, maar de 37-jarige spits keert mogelijk wel terug. “Ik heb onlangs met bondscoach Joachim Löw gesproken. Een terugkeer is momenteel niet aan de orde, maar zeg nooit ‘nooit’.” De topscorer aller tijden van het WK met zestien doelpunten sluit een nieuwe deelname aan een WK wél uit. (BILD)
/
Mario Suárez volgt João Miranda mogelijk naar Internazionale, maar de middenvelder van Atlético Madrid heeft meer ijzers in het vuur. Volgens de zaakwaarnemer van Suárez is er ook een club uit de Premier League met interesse. “We wachten op gesprekken tussen Atlético Madrid en Internazionale, want we hebben nog een aanbieding”, zegt zaakwaarnemer Manuel Garcia Quillon. (Diverse Italiaanse media)
Ron Vlaar zou iets toevoegen aan Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vlaar is niet beter dan Gabriel. Hij kan beter naar Newcastle

8 juli 2015 om 09:12

Ik denk dat Vlaar ook wel inziet dat hij niet de beste CV van de BPL is. Maar waarschijnlijk wel zijn enige kans op een topclub.

8 juli 2015 om 13:54

En hopen dat vlaar een contract krijgt van 4-5 jaar. Zodat ze lang aan m vast zitten.

Vlaar beter dan Paulista?
Waarom zou wenger dan 15 miljoen euro voor hem betalen.
Ik denk dat ie vlaar gewoon ziet als mooi goedkope backup

8 juli 2015 om 09:21

Hij is Transfervrij staat er. On: Ik vind hem persoonlijk niet eens goed genoeg voor Arsenal. Het is voor hem verstandiger om bij Villa te blijven, met de EK op het oog.

8 juli 2015 om 09:27

@qidas lees het nog eens en reageer dan opnieuw ;-)

8 juli 2015 om 09:46

Hij bedoelde 15 miljoen voor Gabriel, niet Vlaar. Persoonlijk heb ik gemengde gevoelens bij dit nieuws, als het al waar is dan. Hij is gratis op te halen en zeker niet slecht, maar van de andere kant is het ook een beetje een zinloze verbreding van cv's

8 juli 2015 om 10:44

Ooh ja. Ik zie het nu. Excuses.

Waarom word Vlaar vergeleken met rechtsback Jenkinson?
Gabriel moest vorig jaar ook nog even wennen aan de PL en zal dit jaar beter zijn.

8 juli 2015 om 12:19

Ik vond Gabriel in de wedstrijden die hij gespeeld heeft al goed. Hij is nu al veel en veel beter dan Per. Dus hopen dat het volgend jaar alleen maar beter wordt.

Beetje raar dit. Ten eerste snap ik de vergelijking met Jenkinson echt totaal niet en ten tweede wordt hier beweerd dat vlaar beter is dan gabriel. Nou sorry hoor, maar als je dat denkt, is er toch flink iets mis. Vlaar is gewoon een prima subtop en middenmoot verdediger, maar komt gewoon heel wat tekort voor een club als Arsenal of Man U.

Na Oleg Luzhny, Gilles Grimandi, Pascal Cygan en Silvestre is een Ron Vlaar een betrouwbare backup. Als Arsenal-fan ben ik erger gewend, dus Ron Vlaar mag zeker komen.

als vlaar zijn niveau van het wk haalt staat hij bij arsenal waarschijnlijk in de basis maar vlaar is oud ik denk dat ze beter verjonging achterin moeten halen

Vlaar naar Arsenal? Beetje overbodig denk ik. Is niet beter dan Per, Kos of Gabriel en Chambers zal niet veel voor hem onderdoen. Natuurlijk is hij heel ervaren maar om nou te zeggen dat hij zo goed is.. Op het wk met een verdediging van 5 man en dan nog een verdedigende middenvelder ervoor deed hij het goed ja. Maar dat is ondertussen ook alweer even geleden.

8 juli 2015 om 11:23

Hopelijk kan die zich bewijsen met wissel invallen

Mario Suarez wordt door de Engelse media gelinkt aan Spurs. Hij zou dan naast Bentaleb moeten gaan spelen. Kan iemand iets meer vertellen over hem? Sterke punten, zwakke punten etc.

Wat voegt ron toe aan arsenal? Behalve een plek minder op de tribune...

Hoe wil hij gaan spelen dan 5-4-1? Dan rendeert vlaar. Begrijp het niet maar deze aankoop maakt mij wel blij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren