Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Nieuwe opties dienen zich aan voor contractrebel

Laatste update:
/
Sergio Agüero gaat komende zomer in ieder geval nog niet terugkeren naar Argentinië. Zijn oude club Independiente hoopte de spits te kunnen verleiden, maar hij heeft de voorkeur om in Europa te blijven spelen. (The Independent)
/
Alexis Sánchez heeft zijn contract bij Arsenal nog altijd niet verlengd en Internazionale houdt de situatie rondom de vedette goed in de gaten. De Milanese club heeft grof geld over voor de Chileen. (Corriere dello Sport)
/
Ook Juventus heeft zich gemengd in de race om Sánchez. De Italiaanse grootmacht heeft de interesse kenbaar gemaakt bij de zaakwaarnemer van de contractrebel van Arsenal. (Daily Mirror)
/
Inaki Williams staat in de belangstelling van Borussia Dortmund en Juventus, maar de aanvaller is niet van plan Athletic Club te verlaten. Zijn huidige contract bij de Basken loopt door tot medio 2021. (Sportium)
/
De naam van David de Gea wordt elke zomer wel gelinkt aan Real Madrid, maar de doelman zegt gelukkig te zijn bij Manchester United. De Gea is sinds 2011 actief op Old Trafford. (AS). (AS.)
/
Alexander Schwolow is bezig aan een sterk seizoen in dienst van SC Freiburg en hij kan nu hogerop in de Bundesliga. Bayer Leverkusen heeft zijn oog laten vallen op de Duitse goalie. (Kicker)
Verwacht je dat Alexis Sánchez gaat bijtekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

United moet Sanchez en Ozil gewoon proberen allebei. Dat zijn pas echt directe versterkingen

10 februari 2017 om 01:17

Het is geen FIFA!! Beste man

10 februari 2017 om 07:07

Het komt toch aardig dichtbij als je als club spelers zoals Milhkitariyan, Pogba en Zlatan in 1 zomer haalt.

Schwolow naar Leverkusen Leno naar Liverpool? Ik denk dat heel veel liverpudlians daar heel blij mee zouden zijn!

10 februari 2017 om 17:40

Inderdaad!

Iñaki zal niet zo snel vertrekken of er moet een bod komen wat Bilbao niet kan weigeren. Ik weet niet wat zijn clausule is maar voor minder dan 60 of 70 miljoen zie ik hem niet weggaan. Hij kan de koning worden aangezien Aduriz al oud is en Bilbao zichzelf beperkt met het beleid van Baskische spelers.

10 februari 2017 om 17:51

Inaki williams heeft een afkoopsom van 50 miljoen euro staan in zijn contract

Hoe wil Independiente ooit 93 miljoen betalen? Dat is toch het bedrag wat City voor Aguëro wou

Juventus moet sanchez en aguero halen en die williams laat die ook maar komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren