Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/9): Liverpool blijft dromen van Barcelona-aanvaller

Laatste update:
/
Stephan El Shaarawy heeft komende zomer de clubs voor het uitkiezen. De 21-jarige aanvaller wil in principe bij AC Milan blijven, maar mocht de club andere plannen hebben, dan is dat ook geen al te groot probleem. 'Niet alleen Napoli en Torino hebben interesse, ook andere clubs informeren naar hem", beweert broer en tevens zaakwaarnemer Manuel El Shaarawy. (Diverse Italiaanse media)
/
Estoril doet het dit seizoen erg goed in de Portugese competitie en staat knap vierde. Dat komt mede door de goede prestaties van Evandro Goebel, die al goed was voor negen doelpunten. Mogelijk speelt hij volgend seizoen in de Primera División, want Valencia heeft belangstelling voor de 27-jarige middenvelder uit Brazilië. Los Che hebben drie miljoen euro over voor Evandro. (A Bola)
/
Liverpool blijft maar dromen van een samenwerking met Cristian Tello. De 22-jarige Spanjaard komt sporadisch aan de bak bij Barcelona en is op een leeftijd gekomen dat hij week in, week uit moet spelen. Liverpool wil hem die kans graag bieden, maar hoe reëel is het? Barcelona zit nu nog met een transferverbod en heeft na de zomer alle spelers dus zelf keihard nodig. (Daily Mirror)
/
Tom Carroll mikt op een grote doorbraak bij Tottenham Hotspur. De 21-jarige middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis bij Queens Park Rangers, maar hij heeft zijn zinnen gezet op een toekomst op White Hart Lane. “Ik begon al op mijn achtste bij Tottenham Hotspur, dus die club zit in mijn hart. Queens Park Rangers is ook een mooie club, dus we zien wel wat er gaat gebeuren”, klinkt het. (Fulham Chronicle)
/
Chris Hughton werd niet al te lang geleden op straat gezet door Norwich City, maar de Engelse coach staat er nog altijd goed op bij andere clubs. Zo zou West Bromwich Albion hem in gedachten hebben als mogelijke vervanger van Pepe Mel, die naar verwachting aan het eind van dit seizoen alweer vertrekt bij the Baggies. Hughton was eerder als coach werkzaam bij Newcastle United en Birmingham City. (Daily Mirror)
Cristian Tello zou een aanwinst zijn voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tello is wel een epl speler die goed zou zijn met meer ruimte dan bij Barca, al zou ik hem liever bij Arsenal zien dan Liverpool.

El Shaarawy is toch wel paar niveautjes te goed voor Torino.

20 april 2014 om 17:21

Klopt maar dit seizoen vind ik hem heel erg tegenvallen en staat ook meestal wissel. hoop dat het gwn ff een terugslag is hij is ook pas 21. Maar hoezo eigelijk niet torino Cerci is via Fiorentina en nu kan hij naar bijna alle top clubs in de zomer.

20 april 2014 om 17:24

Waar heb je het over, hij was bijna heel het jaar geblesseerd!

Tottenham zou ook een mooie club zijn voor Tello, Dan kan Eriksen centraal en Tello op de flank

Als Liverpool kampioen wordt kunnen ze toch wel betere versterkingen wensen?
Ze hebben sowieso jonge aanvallers genoeg.
Ik zou ook eerder naar de verdediging kijken dan de aanval.

20 april 2014 om 17:52

Maar Sterling moet gewoon z'n basisplaats houden.

21 april 2014 om 01:13

Doe dan goede concurrentie, alsof Sterling concurrentie heeft aan non-talent Tello.

Dat bericht over el shaarawy kan niet kloppen. 2 jaar terug was hij top. Nu is hij pas net over de 20 en wordt hij in verband gebracht met napoli en torino? Daar is hij veel te getalenteerd voor. Het moet er alleen nog helemaal uitkomen, maar hij heeft nog tijd. Over een paar jaartjes kan hij naar de top van europa

Deulofeu komt terug van een verhuur aan Everton, die kan zijn plek goed overnemen. Ik heb Tello nooit van niveau Barcelona gevonden. Als er een mooi bod komt verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren