Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Guardiola stelt ex-werkgever Barcelona ruildeal voor

Laatste update:
/
Chelsea-manager Antonio Conte is niet gevoelig voor de eerste woorden van Frank de Boer als trainer van Internazionale. De Boer wil aanvoerder Mauro Icardi niet kwijt, maar Chelsea gaat het toch proberen. (Corriere dello Sport)
/
AC Milan heeft ‘binnen 35 dagen’ de beschikking over 100 miljoen euro van de nieuwe eigenaren, maar dan is de transfermarkt mogelijk al gesloten. Vicevoorzitter Adriano Galliani, de man die over het spelersbeleid gaat, heeft dan ook gevraagd de betalingstermijn naar voren te halen. (Sky Italia)
/
Josep Guardiola wil van Marc-André ter Stegen zijn eerste doelman maken en hij hoopt Barcelona te verleiden met een ruil. Naast een geldsom is Manchester City bereid om ook Willy Caballero naar Camp Nou te sturen. (Manchester Evening News)
/
Martín Demichelis kan zijn koffers pakken voor een verhuizing naar de stad Barcelona. De bij Manchester City vertrokken verdediger is in een vergevorderd stadium met Espanyol. (Marca)
/
Anderlecht heeft een bod van acht miljoen euro uitgebracht op Nicolae Stanciu. De aanvallende middenvelder is de grote man van Steaua Boekarest en de Roemeense ploeg. (Dolce Sport)
/
Lucas Vázquez is niet de enige kandidaat om rechtshalf Antonio Candreva op te volgen. Lazio denkt namelijk ook aan Paul-Georges Ntep en Ivan Cavaleiro. (Corriere dello Sport)
Denk jij dat Marc-André ter Stegen deze zomer bij Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cristiano Giuntoli, sportief directeur van Napoli, zou vandaag voor een laatste keer praten met Wanda Nara, de agent/vrouw van Icardi. (La Gazzetta dello Sport)

Je hebt Hart al, waarom miljoenen besteden aan Terstegen?

10 augustus 2016 om 12:48

Hart is namelijk de laatste jaren iets minder aan het keepen dan dat hij voorheen deed en niet meer zzo zeker als dat hij ooit was.
Ter Stegen zou dan een goede, talentvolle keeper zijn en ook in het meevoetballen is hij naar mijn idee beter dan Hart, wat toch handig kan zijn in de speelstijl van Guardiola.

10 augustus 2016 om 14:26

@curajo hart is nooit n top keeper geweest. Juist helemaal niet n paar jaar terug. De laatste 2 jaar waren zn besten maar hij blijft fouten maken

10 augustus 2016 om 16:12

Ik vond hem toen hij net startte wel een aardige keeper, dat was ook de algemene consensus, terwijl ik merk dat mensen hier in de UK zich steeds meer tegen hem beginnen te keren (media e.d.)

10 augustus 2016 om 12:49

Omdat Hart geen wereldkeeper is misschien?

Jammer dat een club als Ajax, etc niet voor Stanciu gaat is een erg goede CAM en goedkoop.

wat moet barca nu gaan aanvangen met caballero , ze hebben al een keeper die bijna op pensioen gaat

vanwege zijn ervaring keept bravo nu eenmaal consequenter en beter dan ter stegen

ter stegen heeft veel potentie om te verbeteren maar dat kan hij niet realiseren als hij steeds op de bank zit

ze hadden hem beter uitgeleend dan op de bank gehouden

als er dan echt 1 moet vertrekken dan zou het bravo moeten zijn ook al keept hij nu beter dan ter stegen

we kopen diego alves van valencia en hebben daarmee ook een ervaren 2de keus

ik zou liever hebben dat bravo blijft en accepteert om 2de keeper te zijn maar dat is fantasie

Bravo in de CL en ter stege comp. Bravo kan ons de CL geven
en zo kan ter stege meer ervaring opdoen

Ben benieuwd met wie Lazio komt als opvolger voor Candreva. Cavaleiro is zeker een talent maar vraag me af of dat lukt

Martin Demichelis mag weg bij Espanyol, bevestigde trainer Quique Sanchez Flores op de persconferentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren